ש-א-ל-ו-ן.

חרבביש

New member
עונה אז תקראו!

פרטים אישיים 1.שם: אודי 2.גיל: מי זה? 3.אזור: ארצות הברית נכון לעכשיו
4.מין: נקבה
דברים אהובים 5.מה המאכל המועדף עלייך? פיצה
6.מה המשקה המועדף עלייך? משתנה. |משתנה| 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? *טעות! כותבים משחק המחשב ולא המשחק מחשב* פיפ"א. 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? *אותה טעות!* מחשב זה בתוך קופסא, לא? |קופסא| 9.מהו הצבע המועדף עלייך? אדום ושחור ביחד (מילאן). |מילאן| 10.מקום מועדף עלייך- חדר השינה
11.מילה אהובה: שרי. 12.קללה אהובה: לך להתאבי. |אבי| 13.אדם אהוב: ניצן (הפתעה!) 14.שמפו אהוב: *מדלג על השאלה* 15.תכונה אהובה: רוב התכונות שיש לשרי. |שרי| 16.חנות אהובה: ספורט משהו... 17.תוכנית ילדים אהובה:
18.תוכנית אהובה: משחק מכור. |משחקמ| 19.סידרה אהובה: אין. 20.אתר אינטרנט אהוב: פורום הארי פוטר הספר (באמת!).
21.חפץ אהוב: כדורגל. 22.להקה אהובה: סימפל פלאן. 23.שחקן אהוב: קאקא.
24.שחקנית אהובה: אני לא אוהב כדורגל נשים. 25.זמר אהוב: אלטון ג'ון. 26.זמרת אהובה: לאידע עכשיו... 27.סרט אהוב: |סרט| 28.ספר אהוב: הארי פוטר. 29.ממתק אהוב: גלידה.
דברים שנואים 31.ממתק שנוא: פודינג ירוק. כן, יש דבר כזה. 32.משקה שנוא: קולה בהפרעה. 33.מאכל שנוא: פיצה מתחזה. 34.מקום שנוא: שירותים? 35.זמר שנוא: אווו יש הרבה! אממ... לאידע
. סתם, פיפטי סנט האהבל. 36.זמרת שנואה: פרגי. 37.שחקן שנוא: נדבד. 38.להקה שנואה: (סיריוס) בלק אייד פיז. 39.סרט שנוא: |סרט| 40.ספר שנוא:
41.תוכנית ילדים שנואה: כמעט כולן. בעיקר היפניות. 42.תוכנית שנואה: כנ"ל. 43.מילה שנואה: קללות למיניהן. 44.תכונה שנואה: חוסר ביטחו"ע. 45.בן אדם שנוא:
מישהו מהבצפר הקודם שלי. (בטח עוד יתברר שהוא כאן בפורום מתחזה לרן או לדניאלה
) 46.בגד שנוא: *לא מסוגל לחשוב* 47.חנות שנואה: בגדי נשים, אניודע? העדפות 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מי סודה. 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצלט. 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- פיצבורגר. 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה. 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- תלוי למה אתה קורא חטיף. 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר
54.בין שחור לכחול תעדיף- כחור. 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב. 57.בין אחות לכלב תעדיף- אין לי את שניהם. 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה, אתם יודעים למה.
60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- אוי, הזוועה! 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- תוכנית. 62.בין דודה לסבתא תעדיף- תלוי מתי. 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- לא יודע. 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה. 65.בין חצאית למכנס תעדיף- חצאית
66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו עכשיו, אבל זה משתנה. |משתנה| 67.בין חבר לחברה תעדיף- חברה
. טוב, תלוי מי. 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- אוי, הפיגור! 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- *מגחך ומדלג* 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- תלוי בבצפר ובעבודה. רעיונות 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? ממתי עושים רעיונות? 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? לבוא למפגש פורום.
73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? מי זוכר? 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? אממ... עוד מעט אני אדע אם ביצעתי אותו או שרק חשבתי עליו... קלפים, חבר'ה, קלפים. 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? *מפהק* האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? לא. 77.האם אי פעם ניסית סמים? כן, מלא! טוב, תלוי למה אתם קוראים סמים. 78.האם אי פעם עישנת? לא. 79.האם אי פעם חשבת להתאבד?
:-| 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? יכול להיות. 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כמעט. לפעמים אני כל כך שונא את אח שלי. 82.האם אי פעם הלכת מכות? יותר מדי. 83.האם אי פעם כתבת שאלון? כן. 84.האם אי פעם היית בחול? בחול? ליד הים, ככה? 85.האם אי פעם הקאת? בעע כן. 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? המון. :-\
87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן, אבל לא הרבה. 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? לא, אבל אח שלי כן. 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? בבצפר כאילו? כאילו כזה כאילו? לא. 90.האם אי פעם בישלת משהו? לא, למזלם של הורי. 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא, למשלם של הדולפינים. 92.האם אי פעם אכלת סרטן? איכס לא. 93.האם אי פעם התאהבת? 3 (אולי ארבע, כשחושבים על זה
) 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? סבא שלי. מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? נותן אותו להורים שלי. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? שומר אותו לעצמי
98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? הייתי מקלל את הרופא הרוסי הזה שאמר לי את זה. ("את הולכת למות") 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? לא הייתי מאמין. 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? עולם קצת יותר טוב, קודם כל. זה או זה 101.תפוח או מלון: מלון! 102.חברות או חברים: חברות! סתם, זה מאוד משתנה. |משתנה| 103.קולה או פפסי: לא חשוב. 104.דיאט קולה או קולה: קולה. 105.טלפון או פלאפון: טלפון. 106.אמפי4 או אייפוד: *לא מאמין* מה, אני היחיד שיש לו MP3? 107.ריבוע או משולש: זה סותר? 108.פיזיקה או ביולוגיה: אצלי הכל זה מדעים
109.סנופי או ארתור: מי זה ארתור? 110.קניון או סרט: תלוי עם מי. 111.לק אדום או לק חום: לק אדום, כמו תמיד. 112.פאקצות או פריקים: פאקצות
113.ערסים או חנונים: אני לא רואה פה שאלה. 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות: תלוי איזה. אבי, פעם הבאה, שאלות קצת יותר ספציפיות. 115.לי קופר או קרוקר: קרוקר. על מה אנחנו מדברים? 116.מנגו או קסטרו: אני בעד אננס. 117.מקדונלדס או סבארו: אממ... אני לא רעב עכשיו, תודה. 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה: דיגיטלית. 119.להפתיע או להיות המופתע: :-S V \ X 120.מסיבות הפתעה- לא 121.הומואים- כן 122.ההתנתקות- כן 123.סרטי אימה- לא 124.אלכוהול- מעט 125.כפכפים- כן 126.סנדלים- כן 127.אולסטאר- לא 128.וואנס- לא 129.אדידאס- כן 130.נייק- כן 131.מותגים- קצת 132.רוק- כן 133.פופ- לא 134.היפ הופ- בשום פנים ואופן לא רגע... מה עם ראפ, פאנק, טראנס, ג'אז, ושאר הסגנונות? זכרונות 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? אממ... ירד לי דם מהאף.
136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? לא זוכר. 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? הממ? 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? לא זוכר... 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? שהיה משעמם. 140.איך היה השאלון? נחמד 141.התחיל להימאס? לא 142.היית רוצה שימשך? לא יודע השאלון הזה כל כך ארוך שאני צריך שמישהו יעשה לי בטא

hilel02

New member
"גיל"- הזמן הנוכחי למיקומך בלוח שנה

. - (בשביל הנקודה).

hilel02

New member
יותר מטומטם זה לא להבין

את פשר המילה -גיל-..(או לשחק אותה תוהה על מטרתה-אם נדייק.)

אודי הוא מצחיקול.

ציטוט: "מין - נקבה
" אודי זה שם של נקבה? או שיש לאודי פיצול אישיות מיני ע=נ=ק! או שהוא סתם צחק, ובהנחה השנייה - אפשרי להבין את הבדיחה שלו בקשר לגיל.

../images/Emo9.gif אווווווווו. סער אתה חייב לקרוא

את השאלון של אודי!! תודה!!! אבל תאמת, אני לא ממליצה לך לאהוב את התכונות שלי, הן מאוד גרועות.

Sakai Shana

New member
קראתי עד האמצע.

כבר באתי להגיב "חהחה, אני אוהבתותך!" אבל אז ראיתי את התשובה ל41. *הולכת לפינה שלי*

XDDDDDDD

בטאLOL אבל, אודי, אני אכן מתחזה
ואכן, לשרי אין המון המון ביטחון עצמי
נכון שרי'לה?? הקיצר.. תשובות מעלות גיחוך
לא, אין, קרעת אותי!!! בטאאאאא!! יואו אתה מצחיק!! כן, קל להצחיק אותי, למישהו יש בעיה עם זה??

L i O r K u S h

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כל מה שכתבתי נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ינעל אחותך הצולעת בגבס!!!! תמות אמן יזבלללללללללללל
הכל בגלל אחותי!!! היא תמיד הולכת לישון מוקדם ואני חייבת לכבות את האור אז אני לא רואה על מה אני לוחצת!!! כתבתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ס'עמקק!! *הוצאתי קיטור* עכשיו אני סתם עצובה כי אין מצב שאני עונה שוב על הכל

למעלה