ש=א=ל=ו=ן

אדרררר

New member
ש=א=ל=ו=ן

חחחחחחחחח אבל הוא ממש ארוך.. שעתת התחלה: שם: תאריך לידה: מקום מגורים: גיל: כיתה: בית ספר: תנועת נוער: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: חברים הטובים שלך: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חברה: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: דלוקה על מישו? ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: דבר שבחיים לא תוותר אליו: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? שעת סיום: -----------------------------------

אדרררר

New member
עונהההה חחחחחחחחחחחח אמא

שעתת התחלה: 17:41 שם: אדר אזולאי תאריך לידה: 9.3 מקום מגורים: תל אביב גיל: מחר 14 =) כיתה: ח' בית ספר: גמנסיה הרצליה תנועת נוער: לא שיר אהוב: כל השירים של הגיים בויז סרט אהוב: טיטניק תוכנית טלוויזיה אהובה: ארתורררר זמר אהוב: הראל מויאל ועוד הרבה.. זמרת אהובה: קלי קלרקסווןן..וכו' יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: של קלי..סלין דיון..בפסח כולן לקנות תדיסק שללל הבויזזז!!!! חברים הטובים שלך: יש לי הרבה חחחח =) האם אי פעם עישנת? כמה שכטות וזהווו האם אי פעם שתית אלכוהול? בקטנה האם אי פעם לקחת סמים? לא צריך להגזים חחחח האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מהטעות הכי גדולה יכול לצאת משהו טוב.. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האמת שכן /= האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? כן חחחח מי לא?@!!?! יש\אין חברה: אין גובה: 1.70 מידת נעלים: 40 פריסינג: עגיל באף קעקועים: אין דלוקה על מישו? נראה לי משקל: אין לי מושג ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כןןן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ממממ לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא מאוהבת הדבר שהכי קשה לך איתו: מתמטיקה חחחחח מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אפחד.. האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ספירוש המקום האחרון שהייתי בו: באולפן של התוכנית של ספי =) חחחח דבר שבחיים לא תוותר אליו: אהבה תכונה טובה שלי: אופטימית תכונה רעה שלי: עצבננית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן חחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כל הזמן.. האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? בטח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יאפ הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראה לי השתכרת עד אבדן חושים? לא חחחחח מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? היפנוטיק אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שאוהבים באמת ולא סתם סטוץ.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? שבוע חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמווללל עישנת? ממזממןןןן והייתה רק שכטה שתית משקה אלכוהולי? אמממ..יום שישי בקידוש חחחחחחח השתכרת? לא השתכרתי בחיים לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מקודם הקדישו לך שיר? אמממ..לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? המצב רוח שלי טוב מתמיידד!! =) היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? קמתי לבד חחחחחחח מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה מה היה הדבר הראשון ששמעת? 12 מה היה השיר הראשון ששמעת? אשמור את ליבי מה אכלת? שוקולד את חושבת שאת יפה? אני חושבת שאני נראת טוב חחח את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא חחחח את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: המוןן!! עושה לך טוב להיות איתו: יש מלא כאלה הכי מצחיק: חחחחח ספיר הכי דפוק: לא יודעת הכי מוזר: ספיר /= חחחחחחח למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות הקרובות והידידיםם איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הגיים בויז את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? לא הייתי משתתפת יורדים שם על אנשים כדי להשיג רייטינג מזההה.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא יודעת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חלק ובשאר לא יודעת פורום אהוב: גיים בויז!!! באיזה פורומים את כותבת: גיים בויז דוגמנות וארוויזיון יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אשמור את ליבי מה הסרט האחרון שראית? ממממ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? גם חחחח מה הדיסק האחרון ששמעת? של קלי מה החלום שלך? להיות מאושרת לנצחחח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא בדיוק שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חחחחח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 18:00

עונהההההההה אלוהים

שעתת התחלה: 19:07 שם: ספיר תאריך לידה: 2.12 מקום מגורים: ת"א גיל: 15 וחצי כיתה:ט' בית ספר: הגימנסיה העברית הרצליה תנועת נוער: צופים שיר אהוב: אשמור את ליבי,כמה אהבה,הכוכב שלי,ביקוז אפ יו סרט אהוב: סיפור סינדרלה תוכנית טלוויזיה אהובה: אמממ ארתור חחחחחחח והשמיניה זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: קלי,שירי מימון יום אהוב בשבוע: אממ שישי ושני דיסק אהוב: אמממ לא יודעת חברים הטובים שלך: אדר דנה מיטל שרית ! האם אי פעם עישנת? כן חחח מודה האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? כןןן סתםם חחחח! האם אי פעם עברת על החוק? אמממ אולי לא יודעת האם אי פעם נשבר לך הלב? כןן לצערי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן הרבה פעמיים האם אי פעם בכית על מישהו? כןן האם אי פעם בכית על מישהי? כןן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אממ יכול להיות אני לא יודעת אם יש מישהו כזה חחח אני שמחה חחחחחחח סתם איזה רעה אני! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לאאא.. האם אי פעם שיקרת? ברורר מי לא? יש\אין חברה: אין גובה: 1.68 פריסינג: יש באף ובטבור! קעקועים: לצערי אין דלוקה על מישו? כןן ב24 שעות האחרונות בכית? כה ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אממ כה בימים אלו אתה מאוהב? כןן הדבר שהכי קשה לך איתו: הלימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? טוב לי עם עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי: אמממ מורן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יוליה המקום האחרון שהייתי בו: בבצפר דבר שבחיים לא תוותר אליו: אהבה תכונה טובה שלי: אממ לא יודעת תכונה רעה שלי: שאני מתעצבנת מהר ואני עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כה חחחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאא האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כה הרבההה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כה תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמממ המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כה הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? אמממ מה צבע החדר שלך? אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? אפנוטיק אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מה אכפת לכן? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אמממ בערך בגיל 17 16 וחצי חחח מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? 13 חיבקת מישהו/י? מאיפה לי מישהו/י חיבק/ה אותך? מאיפה לי עישנת? אממ בגיל 11 שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת השתכרת? לא זוכרת יראבק שכבת עם מישהו/י? מההה? היית במועדון? 13 לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? יאאאאאאאאאא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אפעם לא אמרתי הקדישו לך שיר? חחחח עזבו שיפרו לך את המצברוח? חחחחחחחחחחח היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? ביי אמא הלכתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? ספיר איפה את? מה היה השיר הראשון ששמעת? כמה אהבה מה אכלת? טוסט את חושבת שאת יפה? לאאא... את חושבת שאת צבועה? אמממממ לא את חושבת שאת קנאית? לפעמיים את חושבת שאת קרצייה? לפעמיים את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? כה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: חחחחחחח נוו דיי אוהב/ת: סודדד מתגעגע/ת אליו: קרינה חסר לך: דודה שלי עושה לך טוב להיות איתו: אדרוש הכי מצחיק: אדר בר אורטל נוי חחחחח מצחיקות שלי הכי דפוק: אני הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: אממ אדרוש ונופרוש יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? מזה משנה? איזה צלצול יש לך? לכל אחד יש צלצול שונה הקול הכי יפה ששמעת? של אדם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מכבי ת"א חחחחח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? לא רוצההההההה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת אותו פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: גיים בויז רשמי ותפוז יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממ אדררר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? הכוכב שלי מה הסרט האחרון שראית? אמממ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? השמיניה מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? להיות דוגמנית האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח מה?לא בנית טירה מחול? כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחחחחחחח כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אמממ קצת היית בחקירה משטרתית? כןןןן שעת סיום: 19:24

ואיי אדריי הצלת לי תשיעמום ../images/Emo192.gif

שעתת התחלה: 18:06 שם: שרין אברהם תאריך לידה: 15.6.92 מקום מגורים: נצרת עלית גיל: 13 ו-7 חודשים כיתה: ח' בית ספר: אורט שרת תנועת נוער: מממששש פפפחחחחח שיר אהוב: המוןן! סרט אהוב: סיפור סינדרלה תוכנית טלוויזיה אהובה: רולאבוגן זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: שירי מימון יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: של הראל מויאל חברים הטובים שלך: רחלי,ליטל[לא זאת מהפורום] ליטל[זאת מהפורום חח]אדר ספיר טולי בר אורנית שירה מור קיצורר מלאאאא טובים ורביםם חחחחח האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? מין הסתם יש\אין חברה: אין גובה: 1.56 מידת נעלים: 39 פריסינג: באף קעקועים: אין דלוקה על מישו? כן! ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? בארוררר ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: העמידה בלוח זמנים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: בניםםםםםםם דבר שבחיים לא תוותר אליו: מחחשבב תכונה טובה שלי: נדיבה תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהרר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא אני לא מגעילה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאאאאא גווועלל האם צחקת על מישהו בעל מום? פעם אחת ומזה הצטערתי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה עזרתי לעלות מדרגות תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? כן חחחח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן! אכלת משהו לא כשר? לללללללאא אתה שומר כשרות? בארורר! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? כל פעם משו אחר אבל ברוב רושאס אתה אוהב לענוד תכשיטים? צמידים ליד ולרגל מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? לא זוכרת חחחח חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? בחיים לא! שתית משקה אלכוהולי? --------- השתכרת? ----------- שכבת עם מישהו/י? ----------- היית במועדון? לפני כמה ימים לבשת חצאית? ביום כיפור קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלא של אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמא קמתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? שרין קומממממממממממייי מה היה השיר הראשון ששמעת? הראל מויאל-סימנים מה אכלת?אוכל חחחחח את חושבת שאת יפה? קצת את חושבת שאת צבועה? פעם קרה.. את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה משהו את חושבת שאת עקשנית? כשאני רוצה משהו את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: מלאאאאאאאאאא מתגעגע/ת אליו: חברותת שלי מקרית שמונה ולאבאאאאאאא חסר לך: אבאאאאאאא עושה לך טוב להיות איתו: חברות! הכי מצחיק: חברה שלי הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: ידיד שלי הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי יש לך פלאפון? ------- למי אתה מתקשר הכי הרבה? ------- איזה צלצול יש לך? ----- הקול הכי יפה ששמעת?של אביחייייי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בצע טורקיז בלי כלום...אחי שם את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? כן לא משנה מה העיקר שבסוף זוכים בכסף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לאמא פורום אהוב: שלנווווווו וואלל דההה באיזה פורומים את כותבת: הרבה...הפורום הזה פורום מאיה פורום פקאצותת חחחחחח יש לך חברים בפורומים? כןן בזהה! מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? עונה על החידון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית?שחקי אותה מותק מה התוכנית האחרונה שראית? רולאבוגן מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה החלום שלך? להצליח ולהיות מליונרית האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לאאא בנית טירה מחול? ללאא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 18:22

OoנויoO

New member
אדר איזה שאלון חופר חחחח

שעתת התחלה:18:35 שם: נוי תאריך לידה:14.8 מקום מגורים: ראשון>ביג סיטי לייף גיל: 12 כיתה: ו' בית ספר: בית ספר עם תקציב ככה כבר כולם יבינו עם הרבה תקציב יש לציין! תנועת נוער: =/ עזבו אותי בשקט שיר אהוב: יש מלא סרט אהוב: שחקי אותה מותק תוכנית טלוויזיה אהובה: שיר שלנו הדוגמניות(אני אוהבת ריאלטי איך שאומרים חחח) זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה: קלי קלארקסון נינט יום אהוב בשבוע: רביעי ושבת דיסק אהוב: אמיול נחשב? חברים הטובים שלך: נועה עדן רעות רוני נוי חחחח האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן חחחחח זה אחד הדוחים האם אי פעם לקחת סמים? בטח כל יום..=/ האם אי פעם עברת על החוק? נראה לי שכן האם אי פעם נשבר לך הלב? עוד לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לכו תדעו.... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? לא רגע האף שלי גדל לא יודעת מה קרה לו...סתם כן יש\אין חברה: אין גובה: 1.60 ומשהו מידת נעלים: 38 פריסינג: אוזניים... קעקועים: אין דלוקה על מישו? כן יש איזה 4-5 חחח ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן הרבה בעיקר שהיינו בצ'אט חחח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן חחח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? נממ לא בימים אלו אתה מאוהב? לא בדיוק הדבר שהכי קשה לך איתו: אם אני יכתוב זה לא יגמר אז עזבו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת... האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי..דור המקום האחרון שהייתי בו: בבית שלי הסטיה שלי היא: ..... דבר שבחיים לא תוותר אליו: מוזיקה תכונה טובה שלי: נאמנה תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן חחחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא אוי ואבוי מה עשיתם ממני?!פייי האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן חחח מורה לאנגלית שנה שעברה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נממ לא שזכור לי תרמת פעם לקבצן? כן <או שלא> האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה חברים אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? שרימפסים וכאלה?אני שומרת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? כל הזמן משהו אחר אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? אחת המסיבות חיבקת מישהו/י? שעה בערך... מישהו/י חיבק/ה אותך? שעה בערך.. עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שנה או שנתיים חחח השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? שבוע שעבר לבשת חצאית? בקיץ חחח קנית בגד? אתמול או שילשום לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמא שלי חחחח הקדישו לך שיר? חחחחחח(עדן מה מזכיר לך אלירן?!)אמממ לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום... היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 אמאאא למה?! מה/מי העיר אותך? ההורים שלי כל פעם מישהו אחר אמר לי לקום חחח מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני קמהה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את ההורים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? היום?נמממ כמה אהבה מה אכלת? פיצה חחחח את חושבת שאת יפה? לא אוהבת להחמיא לעצמי... את חושבת שאת צבועה?לא עדיף להגיד תאמת מאשר להדפק אחרי זה! את חושבת שאת קנאית?לא אין לי במי או במה... את חושבת שאת קרצייה? לפעמים חחחחח את חושבת שאת עקשנית? כן... את אוהבת את עצמך? .... בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: רוני סטופיד סטאר אוהב/ת: משפחה חברים הבויז חחח מתגעגע/ת אליו: סבתא רבא... חסר לך: בדודה שלי עושה לך טוב להיות איתו:משפחה וחברות הכי מצחיק: ציקי לאבין הכי דפוק: ציקי לאבין הכי מוזר: ציקי לאבין חחח סתם הכי כיף לדבר איתו: חברות יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הורים איזה צלצול יש לך? שיר אחד אנלא יודעת לכתוב... הקול הכי יפה ששמעת? של הבויז ושל קלי קלארקסון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? המים האלה והעץ... את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?יש רגעים.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? לא הייתי משתתפת כי לראות זה כיף אבל עלי או שאני ישתתף זה סתם בלוף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה חחחח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? 50 אלף להורים 50 אלף לעניים 6 אלף לבזבוזים כמה שצריך להגשים תחלום שלי ומה שנשאר לשמור בבנק פורום אהוב: 1417 השולטותתתתתתתת! באיזה פורומים את כותבת: גיים בויז יש לך חברים בפורומים? כן.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה את עושה עכשיו? משתעממת ועונה על הדבר החופר הזה... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? עכשיו סגרתי.. מה את/ה שומע/ת? את השכן מתחתיי מנגן בגיטרה חחח(רציני) מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? רולאבוגן או איך שכותבים תדבר הזה מה הדיסק האחרון ששמעת? שירים של אמ טי וי מעורבים מה החלום שלך?להיות זמרת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן אמאאאאא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן הסופר לנד מכוניות מתנגשות חחח היית בחקירה משטרתית? כן משהו חופר כזה..בדיוק עכשיו אני בו...השאלון הזה! שעת סיום: 18:54

עונהנהנהנהנה ../images/Emo3.gif

שעתת התחלה: 18:08 שם:לי תאריך לידה: 6.10 מקום מגורים: ירושלים גיל: תכף 14 כיתה:ח... בית ספר:בית ספר קהילתי חטיבת הביינים ע"ש יצחק רבין (ארוך הא? זה עוד לא השם המלא חיחי) תנועת נוער: צופיםם שיר אהוב:כל השירים של הבויז סרט אהוב:בית השעווה תוכנית טלוויזיה אהובה:מגרש ביתי זמר אהוב: רן דנקר, עברי לידר זמרת אהובה:הילארי דאף קלי קלארקסון יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:נמממ חברים הטובים של:שנהב אביגיל אוריה האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?יאפ האם אי פעם לקחת סמים?לא איייכססס האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.. האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? רק כשרבתי עם חברה.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת..חח האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: אין גובה: לא ידוע מידת נעלים: 38 פריסינג: אין קעקועים: אין דלוקה על מישו?בערך ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שיש לי מחר 2 מבחניםםם מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אושרי האדם האחרון שהתקשר אלי: הדר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אביגיל המקום האחרון שהייתי בו: בבית של חברה הסטיה שלי היא: אושרי דבר שבחיים לא תוותר אליו:חברות שילי תכונה טובה שלי: תמיד שם בשביל חברות(שנהב רשמה) תכונה רעה שלי:בזבזנית0שנהב רשמה..חחחח) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?!לאא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? אני לא שומרת בשר חבל (שעות) שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? אדום באיזה בושם אתה משתמש?אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? שנה שעברה חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה חודשים השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון? לפני הרבה זמן לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום הקדישו לך שיר? היום שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:22 מה/מי העיר אותך? פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?שיט יש לי מבחן בת"נך מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי אומרת לי קומי כבר מה היה השיר הראשון ששמעת?היום יומולדת(אמא שילי) מה אכלת? צנים את חושבת שאת יפה?כן את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת:כולםם מתגעגע/ת אליו: בן דוד שילי
חסר לך:גיל עושה לך טוב להיות איתו:כולם הכי מצחיק: שנהב חעחע הכי דפוק: גיא הכי מוזר:גיא הכי כיף לדבר איתו: שנהב יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?שנהב חיחיחי איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי הקול הכי יפה ששמעת? של הגיים בויזזזז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הבויז את רוצה להיות זמרת?יאפ את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? כן ובמרוץ למיליון הלוואאייי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כןןןןןןןןןן איפה את רוצה פירסינג?בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?לא הייתי מוצאת פורום אהוב:כאן באיזה פורומים את כותבת:כאן יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?שנהב מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון הזה חעחע עם שנהב חיחי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?ילדות רעות מה הסרט האחרון שראית? זוג משמיים מה התוכנית האחרונה שראית? ילדות רעות מה הדיסק האחרון ששמעת?שצרבתי אתמול מה החלום שלך?לישון האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא ואתם?! שעת סיום: 18:33

lotem atia

New member
עונה...

שעתת התחלה: 18:58 שם: לוטם תאריך לידה: 26.7.92 מקום מגורים: באר שבע גיל: 13 כיתה: ח בית ספר:רגר תנועת נוער: מה?!?!?! שיר אהוב: "כמה אהבה" סרט אהוב:איזה מין שוטרת 1 2 תוכנית טלוויזיה אהובה: השמינייה וילדות רעות זמר אהוב: ענא ערפ זמרת אהובה: שירי מימון יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: שהוא יצא נדבר חברים הטובים שלך: מה שמות נוי ליהיא ושי האם אי פעם עישנת? לא!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא!!!!!!!!!!! האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? תאמת לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? ברור ולא חבר או משו כזה האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? ברור יש\אין חבר : כן גובה: 1.60 מידת נעלים:39 פריסינג: באוזניים ובאף כמו של אושרי כפרה אליו קעקועים:לא דלוקה על מישו? כןן ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: א.. לא יודעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני... האדם האחרון שהתקשר אלי:חבר שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חבר שלי המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: דבר שבחיים לא תוותר אליו: אמ... תכונה טובה שלי: שאני עקשנית תכונה רעה שלי: שאני עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאא האם צחקת על מישהו בעל מום? לאא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לאא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? ברור האם גנבת משהו במכולת? חח לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המישפחה שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? ברור שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לאאאא מה צבע החדר שלך? ורוד עם תכלת באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיקרתי לחברה שלי וממש שקר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא יודעת 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? היום חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? וואי יום שבת השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לא זוכרת מזמן קנית בגד? יום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? היום שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי ככה מה/מי העיר אותך? אימא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אהה מה היה הדבר הראשון ששמעת? לוטם מה היה השיר הראשון ששמעת? כמה אהבה מה אכלת? תאמת כלום אבל אכשיו בא לי משו פיתאום חחח את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית? לא כל כך את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאודדדד את אוהבת את עצמך? כןןן בזבזנית או חסכנית?גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: חברה נידבקתת אחת אוהב/ת: חבר שלי מתגעגע/ת אליו: חבר שלי חסר לך: כנל עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: חברה שלי הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כןןןן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר שלי (כמה מפתיע) איזה צלצול יש לך? שיר ישן אין לי מילים יותר לתאר הקול הכי יפה ששמעת? אושרי חמי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אושרי חמי את רוצה להיות זמרת? כןן את רוצה להיות שחקנית? כןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו כתוכנית? כן אמ..לא יודעת מה שבא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? יש לי כבר איפה שרציתי באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואי הרבה דברים פורום אהוב: הגיים בויז באיזה פורומים את כותבת: טלי שרון והגיים בויז יש לך חברים בפורומים? ברור מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? כמה אהבה מה הסרט האחרון שראית? אמ.. יום בנוי יורק אני חושבת מה התוכנית האחרונה שראית? כל כך רייבן מה הדיסק האחרון ששמעת? שירי מימון מה החלום שלך? זה סוד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לאאאאא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לאאא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לאאא בנית טירה מחול? כןן אבל זה לא היה מוצלח כל כך היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לאא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? מה?!!??! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לאא היית בחקירה משטרתית? לאאא שעת סיום: 19:17

עונהנהנהנהננהה

שעתת התחלה: 19:23 שם: הדר חמי תאריך לידה: 22.06.1991 מקום מגורים: באר שבעע סיטי===>פחח חשתיי לרגעע גיל: 14 כיתה: ח' בית ספר: דוד טוביהו(ב)הקווקזים השלטו עליו.. תנועת נוער: שזה?? שיר אהוב: גליהההה-שלל המושלמיים שליי סרט אהוב: ימים של אהבה תוכנית טלוויזיה אהובה: ילדות רעותת... זמר אהוב: סגיבב כהןןן סקאזיי גםם אבלל הוא לא ממש זמר הוא יותר עושה טרקיםם וכאלהה... זמרת אהובה: אמאמאממ....שרית חדד אפרת גושש ועודד יום אהוב בשבוע: שישבת דיסק אהוב: אין דיסק...הכלל צרובב חברים הטובים שלך: אממ ישש הרבההה.. האם אי פעם עישנת? כעע פעמיים אבלל שכטהה.. האם אי פעם שתית אלכוהול? חח תירושש חחח האם אי פעם לקחת סמים? בעעעעעעע לאאאאא האם אי פעם עברת על החוק? חח איךך בדיוקק עםם ה"אוטו"שליי?! האם אי פעם נשבר לך הלב? בטחחח האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בטחח מלאא פעמיםם האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כעע האם אי פעם בכית על מישהו? אממ לאא.. האם אי פעם בכית על מישהי? כןןן כסבתא שלי כפרעע עלייה נפתרהה
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אנערףף האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כןן האם אי פעם שיקרת? לאא==>עכשיו כןן יש\אין חברה: כרגע איןן גובה: 1.60 מידת נעלים:למה?רוצים לקנות לי נעליים!?איזה חבודיםם..37-8 פריסינג: לעע אופהה רוצהה בטבורר אבל יהיה קעקועים: לאא בקטעע דלוקה על מישו? כןןן ב24 שעות האחרונות בכית? לע ב24 שעות האחרונות צחקת? כןן חח מלאא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כןן אתת נושנושש ולוליי שליי(חח עזבו אני מבינה ת'עצמיי) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? וואה וואה הרבה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כעעעעעעעעע ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לעע בימים אלו אתה מאוהב? בטחח קשותת
הדבר שהכי קשה לך איתו: אנערףףף מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישוו אחד?!?אמאמאמאמאמממ אימאא שלי כפרעליה האדם האחרון שהתקשר אלי:אימו'ש שליי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:תהילה חיפי מכירים1? המקום האחרון שהייתי בו: בבית שליי הסטיה שלי היא: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה אני יודעתת דבר שבחיים לא תוותר אליו: על אושרייי חחח סתם עלל אימאא שלי אני בחיים לא אוותר תכונה טובה שלי:שאני אופטימיתתת תכונה רעה שלי: שאני עקשנית ועצלניתת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?!ת'אמת לאא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חס וחסהה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח כןן מלא פעםם עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אממ לא זוכרתת. תרמת פעם לקבצן? בטחח .!! האם גנבת משהו במכולת? חיחיחחיחי
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כןן המשפחהה שליי אכלת משהו לא כשר? לעעעעע בעעעעע אתה שומר כשרות? בטחח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?חח לאא הפרת הבטחה שהבטחת? כןןןן חחחעחע השתכרת עד אבדן חושים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא חסס וחססהה מה צבע החדר שלך? ורודדד באיזה בושם אתה משתמש? אממ הרבההה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כןן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ לא זכור ליי ..עשיתי כלכךך הרבה דבריםם רשעיםם חחחיחיח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? אממ לפני חודשש חיבקת מישהו/י? אממ כשהייתי בבצפר אתת חברותת שליי מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה שעותת עישנת? אממ שנה שעברה שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי השתכרת? כנ''ל שכבת עם מישהו/י?חח לא שכבתיי .!בתולהה כשרהה(עזבוו לאא תבינו) היית במועדון? אממ בראש השנה לבשת חצאית? לפני כמה ימיםם קנית בגד? כנ''ל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ היום לחברה שליי הקדישו לך שיר? אמממ שנהה שעברההה
שיפרו לך את המצברוח? אתמולל היום: באיזו שעה התעוררת?8 מה/מי העיר אותך? השעון שליי בפאלפוןן הנאכסס ואמא שליי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוףף עוד פעם ביצפר אין לי כוח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של הפאלפון שליי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתיי מה אכלת? גרעיניים חח עלל הבוקרר את חושבת שאת יפה? בטחח.! את חושבת שאת צבועה? חח כןן כשצריךךך את חושבת שאת קנאית? לפעמיםם..יש מישהוו שלא?! את חושבת שאת קרצייה? לעעעעעע את חושבת שאת עקשנית? כןן מאודדד את אוהבת את עצמך? מאוד מאודד בזבזנית או חסכנית? בזבזנית חיים רק פעם אחתת בנאדם ש: שונא/ת: איזה ילדהה בביצפררררר...רררררר להרוגג אותהה אוהב/ת: אושרייייייייייייי חמי המושלםם מתגעגע/ת אליו: לאבא שליי הואא טסס איזהה כיףף לווו חסר לך: סבתאא שליי
עושה לך טוב להיות איתו:אממ אמא אחותי וחברות הכי מצחיק: חברהה שליי ניסהה היא הילדה הכי קרועה בעולם.! הכי דפוק: חח יש הרבה הכי מוזר: גם ישש הרבה הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי ואחותיי יש לך פלאפון? כאילוו דהה.!! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדם שרון ואושריי איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שליי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלל פרחח חחח איןן לי כוחח להחלייף את רוצה להיות זמרת? בטחח את רוצה להיות שחקנית? אני תמיד שחקניתת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? כןן,מכלל הבנות בעולם... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כןן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לפעמיםם איפה את רוצה פירסינג? בטבור ובאףף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קודם כלל היתי תורמת ואז היתיי חורשתת אתת לי קופר וקורקקרר פורום אהוב: הפורום הזה באיזה פורומים את כותבת:בזהה יש לך חברים בפורומים? כןן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אנערףףף מה את עושה עכשיו? לועסת מסטיק ושומעת שירים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאאפפ מה את/ה שומע/ת? גיים בוייז באררוררר שרית סקאזי וסגיב כהןן מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכרתת אממ ילדות רעות זה יותר סדרה מה התוכנית האחרונה שראית? ילדות רעותת כנ''ל.. מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שמעתיי דיסקיםם אופיי הכלל צרובב מה החלום שלך? אממ ישש הרבה מאוד מאודד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לאאא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לאאאא חסססססססס וחסהה החיים יפייםם..! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? איךךךךךךךך שלאאא בשבילל ייש מנקהה??! בנית טירה מחול? חח שהייתי קטנה אבל מה שבטוח אין לי עתיד בזה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כןן בארה''ב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לעע חח איןן רשיוןן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לעעעעעע אחריםם סיכנוו בשיבליי
היית בחקירה משטרתית? לעע שעת סיום: 19:50 וואוו כמעטט חצי שעהה.! 27 ד'ק בדיוקק..

0rin

New member
../images/Emo41.gif עוננההה ../images/Emo41.gif

שעתת התחלה: 19:57 שם: אורין תאריך לידה: 29.2.92 מקום מגורים: איזור חיפה גיל: 14 כיתה: ח בית ספר: ____ תנועת נוער: לא אוהבת... שיר אהוב: יש מלא... סרט אהוב: אממ... טיטניק , קרוסרודס , ספיידרמן 1 +2 , אממ.. לא זוכרת עוד.. אהה.. סיפור סינדרלה.. בקיצורר יש מלא שאני אוהבת תוכנית טלוויזיה אהובה: רולאבוגאן , רבלדה , השמינייה זמר אהוב: אדםם יוסףף
, הראל מויאל ה-
, ג'סי מקרטני זמרת אהובה: נינט טייב , מריה קארי , קלי קלרקסון יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: אממ.. יש הרבה חברים הטובים שלך: נופר , הילה , תומי , ורד וקורל האם אי פעם עישנת? לאא וגם לא מתכוונת לעשן ב-ח-י-י-ם האם אי פעם שתית אלכוהול? גם לא! האם אי פעם לקחת סמים? איכססס... לא!!! וגםם לא ישתמשש אף פעםם! בעע האם אי פעם עברת על החוק? גם לא!!! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? חחח כן...איזה פדיחהה זה היה..חחחח האם אי פעם בכית על מישהו? כן.. האם אי פעם בכית על מישהי? לאאאאא! שהיא תבכה עליי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת.. אולי..מי יודע?! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא אמרתי אף פעם למישהו.. האם אי פעם שיקרת? כןן מי לא משקר תגידו לי!? יש\אין חברה: אין גובה: 1.58 מידת נעלים: 39 פריסינג: אין קעקועים: גם לא דלוקה על מישו? כן... ב24 שעות האחרונות בכית? כן.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אממ.. תלוי..חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן... בימים אלו אתה מאוהב? מאוד
עד מעל הראשש הדבר שהכי קשה לך איתו: אממ.. קצת לימודים..בעיקר מקצועע מסויים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? יש...בטח שיש.. האדם האחרון שהתקשר אלי: עמית האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נויושש - לא מהפורום המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מהבית!? בצפר...חח הסטייה שלי היא: בעע אין דבר כזההההה דבר שבחיים לא תוותר אליו: על אמא שליי... תכונה טובה שלי: אממ... מקשיבה , חברותית , חברה טובה , מצחיקה..אממ.. חח לא יודעת... תכונה רעה שלי: אממ... אין לי
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאאאאא!! בעעע
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא.... זה כזה לא יפה!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטחח!!!!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי לראות זקנה חוצה כביש..
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ.. 2 דברים: אמא שלי..ו-ה' אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת.. השתכרת עד אבדן חושים? אף פעם לא שתיתי אלכוהול מה צבע החדר שלך? לבן..בקרוב צובעתת!!!! באיזה בושם אתה משתמש? דופונט ..בושםםם כזהה טעים..חחח זאת אומרת יש לו ריח מתוקק כזההה... אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן..זה מוסיף מאוד! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ... עבדתי על אנשים בטלפון..חחחחחחחחח זה כזה לא מרושעע...חחח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים שמוכנים.. אבל לא מתחת לגיל 18 - 17 וחצי.. וגם לא מתוך אהבה.! מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? לא היה עוד דבר כזה... חיבקת מישהו/י? היום.. מישהו/י חיבק/ה אותך? כן.. עישנת? אני לא מעשנת בכלל! שתית משקה אלכוהולי? לא!! השתכרת? גם לא! שכבת עם מישהו/י? לא!! היית במועדון? לא
לבשת חצאית? כן קנית בגד? ברור אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא.. הקדישו לך שיר? כן..
שיפרו לך את המצברוח? מלא פעמים! היום: באיזו שעה התעוררת? עשרים ל-7 מה/מי העיר אותך? אמא שלי ואחי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא רוצה ללכת לבצפר!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי.. מה היה השיר הראשון ששמעת? because of you - של קלי קלרקסון מה אכלת? אוזני המן.. יאמיי את חושבת שאת יפה? כן... מאוד
את חושבת שאת צבועה? ממש לא..!!!! את חושבת שאת קנאית? גם לא!! זו תכונהה כזוו שליליתת את חושבת שאת קרצייה? גם לא.. את חושבת שאת עקשנית? כן.. את אוהבת את עצמך? מאודד... בזבזנית או חסכנית? אממ... בזבזנית..חחח בנאדם ש: שונא/ת: המורה שלי לתנך.. שתמווותתת כלבההההה אוהב/ת: לא מגלה ..חח מתגעגע/ת אליו: לזה שאני אוהבת.. חסר לך: סבא שלי
עושה לך טוב להיות איתו: החברות שלי.. הכי מצחיק: קורלושש הכי דפוק: הילושש הכי מוזר: אמממ... חח לא אומרת שם..חחחח הכי כיף לדבר איתו: אמא שלי!! יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות שלי איזה צלצול יש לך? כל אחד שמצלצל יש מנגינה שונה הקול הכי יפה ששמעת? של אדםם יוסףף המושלםם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ.. פרחיםם.. את רוצה להיות זמרת? אין לי קולל יפה בשביל להיות זמרת את רוצה להיות שחקנית? כן..מאוד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? כן..ברור.. ולא משנה לי מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן..
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. מכל הלב איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה..חח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואוו.. מלאא פורום אהוב: גיים בויז , התאומות אולסן באיזה פורומים את כותבת: גיים בויז , תאומות אולסן , אנג'לינה ג'ולי , בראד פיט יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון....חחחחחחחחחחחחחחחחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. מה את/ה שומע/ת? לא שומעת..חח מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכרת.. מה התוכנית האחרונה שראית? רולאבוגאן מה הדיסק האחרון ששמעת? אמממממ....... מה החלום שלך? להצליח.. ולהגשים את החלומות שלייי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? בחיים לא!! שאבת אבק בלי שביקשו ממך? מממממשששששש לא! בנית טירה מחול? חחחחחחחחחח כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ. לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח רק שאבא לידי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 20:19

עונה! מי שלא קורא=אדום!:)

שעתת התחלה: 20:30 שם: דניאל מויאל תאריך לידה: 22.1.1991 מקום מגורים:חדרה גיל: 15 כיתה:ט' בית ספר: עמ"ל תנועת נוער: לא..:/ שיר אהוב:כמה אהבה סרט אהוב: סיפור סינדרלה תוכנית טלוויזיה אהובה: מעורב ירושלמי זמר אהוב: יהודה סעדו זמרת אהובה: שירי מיימון/מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: רביעי דיסק אהוב: של עברי לידר חברים הטובים שלך: יש מלא..הכי אבל...:ורד,ירדן,יולי,דנה,ברזי(נופר) ואלין האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה:יש גובה: 1.64 מידת נעלים: 40 פריסינג: בקרוב בלשון קעקועים: בעזרת השם יהיה דלוקה על מישו? אוהבתתת ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? חחחח אין דבר כזה שאני לא צוחקת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן כל שניה אני עושה שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא שזכור לי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: סבתא נפטרה:( מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני ואני:) האדם האחרון שהתקשר אלי: ורד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דולב המקום האחרון שהייתי בו: ארומה הסטיה שלי היא: אוהבת להתשגע דבר שבחיים לא תוותר אליו: המשפחה והמוזיקה תכונה טובה שלי: חברה טובה תכונה רעה שלי: עצלנות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח גם קיללתי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? בטח שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? אממ...לא ממש מה צבע החדר שלך? בננה באיזה בושם אתה משתמש?היפנוטק אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשראות.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? עדיף לא להגיד פה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים יכול להיות כיתה ה' ויכול להיות בצבא מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? לפני יומיים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני שבועיים רק שכטה! שתית משקה אלכוהולי? בטיול אממ..לפני שבוע השתכרת? מזמןןןןןןןןןןןןןןן שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי חחח היית במועדון? או או מזמן אבל יוצאים לטירה בעזרת השם לבשת חצאית? לא זוכרת חחח קנית בגד? לפני שבועיים ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי! התחתי ב9:) מה/מי העיר אותך? האחות והשעון ביחד חח מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד 5 דקות מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המוזיקה שאחותי שמה מה היה השיר הראשון ששמעת? אני יודעת? משהו של בית הבובות מה אכלת? לחמניה עם...לא זוכרת את חושבת שאת יפה? אני לא אענה.. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אממ...קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמיים חח את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כן קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזניתת! בנאדם ש: שונא/ת: לא נזכיר שמות אוהב/ת: דולב מתגעגע/ת אליו: מאוד חסר לך: לא עושה לך טוב להיות איתו: כן הכי מצחיק: ורד חחח הכי דפוק: ירדן הכי מוזר: דנה הכי כיף לדבר איתו: אממ..כולן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא חחח איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי אוראל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחיין שלי את רוצה להיות זמרת? אממ..לא חושבת לא בא לי את רוצה להיות שחקנית? סבבה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? הדוגמניות חחח סתםם! אממ..סוף הדרך אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כל יום כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח! איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית עם בריכה ואת ביחוש פורום אהוב: גיים בויז באיזה פורומים את כותבת: כוכב נולד יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא זוכרת מה את עושה עכשיו? ביד..אממ..סתם מתכתבת עם דולב..:) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? יושב בין עננים שיר של ידיד שלי מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? השמיניה מה הדיסק האחרון ששמעת? חח עברי לידר מה החלום שלך? רק בריאות בריאות ובריאות לכולם!במיוחד ליהודים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 20:45

עונהה.חעחעחעח

שעתת התחלה: 21:02 שם: טליה תאריך לידה:3.10.89 מקום מגורים:חיפעעעע גיל: 16וחצי כיתה: י"א בית ספר: ויצו תנועת נוער: אין שיר אהוב: נהדרת מידי של יציאת חירום! סרט אהוב: מעודדות צמודות תוכנית טלוויזיה אהובה:המומיניםם זמר אהוב: אדם זמרת אהובה: אממממממ לע דעת.חח יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: היהודים חברים הטובים שלך: אושרית שירה שירן שלומי דורון אריק ניצן ספיר ובתאל האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם לקחת סמים? לע האם אי פעם עברת על החוק? לע האם אי פעם נשבר לך הלב? לע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לע האם אי פעם בכית על מישהו? לע האם אי פעם בכית על מישהי? לע האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לע האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כע האם אי פעם שיקרת? כע יש\אין חברה:אין = ( גובה: 155 מידת נעלים: 36 פריסינג: 5 באזניים קעקועים: לע דלוקה על מישו? כע ב24 שעות האחרונות בכית? לע ב24 שעות האחרונות צחקת? כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כע ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לע ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כע בימים אלו אתה מאוהב? כע הדבר שהכי קשה לך איתו: קשה לי לחשוב.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין.. האדם האחרון שהתקשר אלי: זה היה חסוי..חחח האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אושריתת!! המקום האחרון שהייתי בו: מטבח.. הסטיה שלי היא: שיער.. דבר שבחיים לא תוותר אליו: שוקולדדדד תכונה טובה שלי: מצחיקולה תכונה רעה שלי: פטפטנית יתר! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח לע אבל רציתי לא הצליח לי. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לע האם צחקת על מישהו בעל מום? לע האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לע תרמת פעם לקבצן? כע האם גנבת משהו במכולת?לע יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לע אכלת משהו לא כשר? לע אתה שומר כשרות? כע שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח כע הפרת הבטחה שהבטחת? לע השתכרת עד אבדן חושים?לע מה צבע החדר שלך? ורוד מגעיללל בא לי צהוב!! באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? לע ממש רק צמידים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חעחעחע יש הרבה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? אמממ... חיבקת מישהו/י? בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך?בבוקר עישנת? בבוקר שתית משקה אלכוהולי? יום שישי (קידושששש) השתכרת? אממ אף פעם.. שכבת עם מישהו/י? עדיין לע.. היית במועדון? בקרוב מאודד ( 15.3) לבשת חצאית? היום..חחחח קנית בגד? לפני שבוע .. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן..אבל אני יגיד עוד מעט.. הקדישו לך שיר? בצוטטות..חיחי שיפרו לך את המצברוח? עכשיו.. היום: באיזו שעה התעוררת?9 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר איזה חמוד הוא.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט אני מאחרת.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? טליההה קומיי יש בצפררררררר מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר של= FALLOUTBOY (רוק..חח) מה אכלת? בננה את חושבת שאת יפה? לע את חושבת שאת צבועה? קצת את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? חח מאודדדד את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: עכשיו אריקקקקקקקק!!!! אוהב/ת: עכשיו שלומיייי!!!! מתגעגע/ת אליו: מורררר חסר לך: מיכאלה ( הוא בפולין..אבל הוא חוזר יום שישי..) עושה לך טוב להיות איתו: נינה כי היא מסטולה כמוני..חיחי הכי מצחיק: נינההההה הכי דפוק: אלכס.. הכי מוזר: אדגר.. הכי כיף לדבר איתו: הגרוששש! יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?מור איזה צלצול יש לך? צלצול מעפן..חח הקול הכי יפה ששמעת? של מור איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סמיילי צהוב ענקקקקק את רוצה להיות זמרת? אני אוהבת לשיר אבל אני זייפנית אז לא..חח את רוצה להיות שחקנית? לע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? לא לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטחח איפה את רוצה פירסינג? לשון,שפה בצד.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חצי לעניים ואז קונה קצת דברים לעצמי ולמשפחה.. פורום אהוב: גיים בויזזזזזזזזזזז באיזה פורומים את כותבת: רק בגיים בויז יש לך חברים בפורומים? כע מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלות הארון הזה..חח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לע שמעתי קודם מה את/ה שומע/ת? לא שומעת אומרים לך! מה הסרט האחרון שראית? מדגסקר..חח מה התוכנית האחרונה שראית? ילדות רעות מה הדיסק האחרון ששמעת? FALLOUT BOY מה החלום שלך? להיות רקדנית.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לע שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לע בנית טירה מחול?כע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? עדיין לע נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לע סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת.. היית בחקירה משטרתית? אף פעם שעת סיום: 21:17

עונה נה נה נההההההההההה

שעתת התחלה: 23:49 שם: ירדן תאריך לידה: 31.7.91 מקום מגורים: חדרה גיל: 14 וחצי כיתה: ט' בית ספר: גבעת חיים תנועת נוער: מדצים שיר אהוב: כמה אהבה-תלחשי לו שאהבת סרט אהוב: בובפסוג תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אדם זמרת אהובה: מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: בית הבובת חברים הטובים שלך: דני,אלי,בר האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? יאפ האם אי פעם נשבר לך הלב? יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ האם אי פעם בכית על מישהו? יאפ האם אי פעם בכית על מישהי? יאפ האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יאפ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? יאפ האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\אין חברה: אין גובה: 1.61 מידת נעלים: 40 פריסינג: רוצה בגבה קעקועים: לא דלוקה על מישו? יאפ ב24 שעות האחרונות בכית? לפני כמה זמן הייתי בדיכי לא בכיתי ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? יאפפפפפפפפפפ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אממ לא בימים אלו אתה מאוהב? דלוקה הדבר שהכי קשה לך איתו: חיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי: אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שלומי המקום האחרון שהייתי בו: במסיבה בבצפר לפורים הסטיה שלי היא: מסטיקים חחחחחחחחח סתם לאדעת דבר שבחיים לא תוותר אליו: חיים תכונה טובה שלי: טובה תכונה רעה שלי: ביישנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יאפ חעחעחע האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח כל הזמן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? יאפ האם גנבת משהו במכולת? יאפ אוווו במבה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים שך האנשים החשובים לי חעחע אכלת משהו לא כשר? לא שידוע לי אתה שומר כשרות? יאפ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בטח הפרת הבטחה שהבטחת? יאפ חעחע השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד באיזה בושם אתה משתמש? בושם אתה אוהב לענוד תכשיטים? יאפפפפפפפפפפ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל מתי שמרגשים שמוכנים אז יאללה... מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? הרבה.... :( חיבקת מישהו/י? במסיבה מישהו/י חיבק/ה אותך? במסיבה עישנת? ממזמן שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? אתמול..סתם !!!!!!!!!!!!!!!!!! היית במועדון? מי היה? לבשת חצאית? היום קנית בגד? איף חחחחחחחחחחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום במסיבה הקדישו לך שיר? לפני שנה בערך חחחחחחחחח ניראלי או פחות שיפרו לך את המצברוח? במסיבה היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ורבע מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מה היה השיר הראשון ששמעת? כמה אהבה מה אכלת? פרוסה עם שוקולד את חושבת שאת יפה? אני לא יצורה אבל לא שיא היופי חעחע את חושבת שאת צבועה? יש קטעים ויש קטעים את חושבת שאת קנאית? קצת =\ את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? אממ תלוי את אוהבת את עצמך? יאפ בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: רוני לינור............................... אוהב/ת: ................יותר מידי.... מתגעגע/ת אליו: י..ג..א...ל. חסר לך: י..ג..א..ל עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: איתמר חחחחחחח הכי דפוק: יראון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי מוזר: הרבה...... הכי כיף לדבר איתו: איתי חחחחחחחחחח יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? דני איזה צלצול יש לך? תלם אוהבים הקול הכי יפה ששמעת? של אדם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אדם חעחע את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? יאפ...תוכנית כל מיני אני יודעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ביד חחחחחחחחח פורום אהוב: גיים בויז באיזה פורומים את כותבת: רק זה יש לך חברים בפורומים? דני וורד... מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? כמה אהבה מה הסרט האחרון שראית? סוף העולם שמאלה מה התוכנית האחרונה שראית? ילדות רעות מה הדיסק האחרון ששמעת? מי זוכר מה החלום שלך? להצליח ולחיות באושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כההההההההההההההה יאוו איזה מפחיד זה שחנקו אותי והחלפתי צבעים וכאלה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? יאפ היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ לא ניראלי היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 12:2

עונההה

שעתת התחלה: 20:57 שם: שירן תאריך לידה: 30.9 מקום מגורים: נהריה גיל: 13 וחצי כיתה: ז' (אמורה להיות בח') בית ספר: כברי גליל מערבי תנועת נוער: ? שיר אהוב: כמה אהבההההה סרט אהוב: אממ אממ תוכנית טלוויזיה אהובה: ילדות רעות זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הראל מויאל חברים הטובים שלך: וואוו המוןן חח אין לי כוח לפרט האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לאאא האם אי פעם עברת על החוק? מאיפה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? כה האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כה האם אי פעם שיקרת? חחח למורה שילי כן יש\אין חברה: ? גובה: ? מידת נעלים: ? פריסינג: אין קעקועים: אין דלוקה על מישו? כה ב24 שעות האחרונות בכית? כה ב24 שעות האחרונות צחקת? כההההה תמיד ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כה פ'חחח ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן קולה... בימים אלו אתה מאוהב? כה הדבר שהכי קשה לך איתו: אממ ששש.... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עצמי?! האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא שילי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אחי (שהחדר שלו חדר לידי) המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר?! הסטיה שלי היא: קולהההההההה דבר שבחיים לא תוותר אליו: חברות שילי וידידים שילי תכונה טובה שלי: שקטה תכונה רעה שלי: לא אחראית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לאאאאאאאאא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא יאפה! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן.. אפשר להגיד לקיללתי אותה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה (הייתי חייבת .. היתנדבות) תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן.. חברות שילי ואדם! אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן.. היה תכלת.. באיזה בושם אתה משתמש? מאיפה לי אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? חחחחח מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? היום.. בבית ספר (אבל לא נשיקה ממש) חיבקת מישהו/י? היום^ מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? אפ פעם שתית משקה אלכוהולי? אפ פעם השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? אממ לפני כמה זמן לבשת חצאית? קיץ קנית בגד? השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ לא זוכרת הקדישו לך שיר? לפני יומיים שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי כרגיל מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בא לי לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? את מאחרת להסעהההההה מה היה השיר הראשון ששמעת? אשמור את ליבי! (שעה 7 בדיוקק) מה אכלת? מאיפה אני זוכרת את חושבת שאת יפה? אויש זה פשוט להיות פקאצה את חושבת שאת צבועה? בע את חושבת שאת קנאית? בלעכס את חושבת שאת קרצייה? בלעכסס את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? כה בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתתתתתתתת בנאדם ש: שונא/ת: המון אוהב/ת: המוןןןןןןןןןןן מתגעגע/ת אליו: גל.. חסר לך: גל.. עושה לך טוב להיות איתו: טולע ואילו(2 בחרות שילי) הכי מצחיק: יוסי הכי דפוק: יוסי הכי מוזר: שגיא הכי כיף לדבר איתו: אילו יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? טולי איזה צלצול יש לך? של הצפרדע המשוגעת הקול הכי יפה ששמעת? של אדם יוספ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אדם את רוצה להיות זמרת? כה את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? מאיפה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה איפה את רוצה פירסינג? אממ לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פ'חחח מאיפה לי פורום אהוב: גיים באיזה פורומים את כותבת: גיים,מויאל יש לך חברים בפורומים? כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? מאיפה לי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? גיים מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אמא מחליפה? מה הדיסק האחרון ששמעת? .. מה החלום שלך? המון האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ? בנית טירה מחול? ? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח כה נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כה היית בחקירה משטרתית?לא שעת סיום: 21:05

CaMiLa TqM

New member
עונה :)

שעתת התחלה: 10:34 שם: ניצן תאריך לידה: 8.6.88 מקום מגורים: זיכרון יעקב גיל: 17.9 חחח היום בדיוק כיתה: יב בית ספר: אורט בנימינה תנועת נוער: אמממ ממזמן כבר לא! שיר אהוב: כרגע? "הזדמנות שניה" ו"ילדות רעות" סרט אהוב: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: ילדות רעות זמר אהוב: אממ אין זמרת אהובה: מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: רביעי :) דיסק אהוב: כרדע של סווג' גרדן חחח התאהבתי בו מחדש חברים הטובים שלך: אממממ את כל הרשימה יש הרבה!! סיון ליאור ליאור שני שמרית אלעד אור אור רועי עידן אממממממ חחחח יש עוד אני כבר לא סופרת האם אי פעם עישנת? לא.... אני נמנעת מיזה לחלוטין האם אי פעם שתית אלכוהול? חח סמירנופ נחשב?? האם אי פעם לקחת סמים? חחח אדוויל בכמויות נחשב??? האם אי פעם עברת על החוק? אאממממ לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? בטח האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? אממ לא נראה לי יש לי חוק לא בוכים על בנים חח האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לאמא כל הזמןן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: חברות?? המון חחחחח גובה: 1.56 אבל זה שולי חחחח מידת נעלים: 38 פריסינג: לא קעקועים: לא דלוקה על מישו? כן.. חח כל יומיים על מישהו אחר ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת? המווןןן חח האושרי הזה הורג אותי מצחוק ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן... רועיקי יש לו יום הולדת!!! ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אמממ לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אממ כעסתי אבל לא יצא לי לריב כי היא הלכה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן חח דברים לתחפושת בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אממ צביעות? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ליאור חח האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא אני חושבת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ליה חחח המקום האחרון שהייתי בו: בחוג ג'אז הסטיה שלי היא: ריקוד דבר שבחיים לא תוותר אליו: ריקוד תכונה טובה שלי: חברה טובה אני חושבת תכונה רעה שלי: אני יודעת לחפור על שטויות חחחח האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא חחח האם צחקת על מישהו בעל מום? בטוח שכן אבל לא בכוונה מתוך איזשהי אי נעימות שנוצרה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח בכיתה י'.. וואי איזו מחנכת סתומה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? עזרתי פעם לזקנים אבל לא נראה לי שלחצות כביש חח זה נדוש כבר חחח עכשיו עוזרים בדברים אחרים תרמת פעם לקבצן? כן שהייתי קטנה עם סבתא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא חושבת אכלת משהו לא כשר? בטטחחחח סושייי זה טעים אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? עוד לא חח מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? אסטרלה.... טוובבבב אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי איזה חח אבל אני תמיד שוכחת לשים אז אני משתדלת לא לקנות יקרים מדי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואי כרגע לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 20 פלוס מינוס מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? היום עם אמא חחח חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר (חחח זה חיבוק משותף!) עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אממ שבוע שעבר לא זוכרת מתי בדיוק השתכרת? לא קרה עוד שכבת עם מישהו/י? לא קרה עוד היית במועדון? וואי מלא זמן חחחח אין מועדונים כאן בסביבה לבשת חצאית? ביום הולדת קנית בגד? וואייי עוד יותר מלא זמן חחחח ככה זה שאת בי"ב אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? לא לא אישית אבל לכל המגמה חח בטיול השנתי שבוע שעבר שיפרו לך את המצברוח? אתמול... אבל הרסו אותו עוד מלא פעמים מאז היום: באיזו שעה התעוררת? 7:45 מה/מי העיר אותך? התעוררתי מעצמי כי אח שלי לא יודע לדבר חללשששש מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קיבלתי עיתון??" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אח שלי טוחן במוח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס קראנצ את חושבת שאת יפה? כן.. כאילו לא מלכת היופי אבל אני מרוצה פחות או יותר מעצמי את חושבת שאת צבועה? לפעמים אבל אני משתדלת לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? חחח כן לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא כ"כ חחח וזה לא תמיד לטובתי את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית מאוודדד בנאדם ש: שונא/ת: את תוממרר גגרררר אוהב/ת: את כל החברים שלי את אמא ואבא ואת איילה מתגעגע/ת אליו: איילה חסר לך: חבר חחח עושה לך טוב להיות איתו: חברים :) הכי מצחיק: עומר חחח הכי דפוק: בוריס (סתם מישהו רודף אחרי חברה שלי חח עיזבו) הכי מוזר: אממ לא דעת הכי כיף לדבר איתו: ליאורי :) וסיוני :) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לסיון ולאמא איזה צלצול יש לך? של לוני טונס הקול הכי יפה ששמעת? אדםםם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אח שלי מהטיול שלו את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? חח לא הזפיקו לי ההפקות כוסעעמק עם הנקים האלה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? חחח יש מצב... איזו?? לא דעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממממ חחח כן חברים כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ כן חח איפה את רוצה פירסינג? בטבור חח אם היתה לי בטן יותר יפה ואומץ חחח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי לי חצי תרומה לכל מיני פורום אהוב: כרגע הרשמי חחח ופה באיזה פורומים את כותבת: פה ברשמי ורשמי של קטנונות/המורדים/פינת אור אני מנהלת שם יש לך חברים בפורומים? כן בטחחח טוננההה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אדר מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? "תני ליי.. לדעת לחבק אותך"חחחח מה הסרט האחרון שראית? אייפפ מרי קייט ואשלי ברומא חח אבל רק את החצי שעה האחרונה מה התוכנית האחרונה שראית? ילדות רעות מה הדיסק האחרון ששמעת? של סווג' גרדן מה החלום שלך? להצליח בחיים :) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן.. אבל לא ברציני שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח נראה לכם בנית טירה מחול? ניסיתי חח לא הלך היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח בטח יש לי רשיון עוד חודש ו-3 ימים נגמר מלווה! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ לא שזכור לי היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 10:52 זה היה ארוך!!! אף אחד לא קורה את הכלללללל

עונה לאדרוש.. לא להתייחס אם יש

שגיאות.. אני פשוט חולה והיה לי משעמם.. אז...... יאללה אני יענה חח שעתת התחלה: 9:28 שם: כרמל תאריך לידה: 27.12.93 מקום מגורים: בית שמש גיל: 13 כיתה: ז' בית ספר: ברנקו וייס תנועת נוער: / שיר אהוב: because of you סרט אהוב: אין.. תוכנית טלוויזיה אהובה: שמיניה זמר אהוב: בויזז זמרת אהובה: שירי מימון, קלי קלרסון יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: דיסק חדש... קורים לו קאזה.. חח חברים הטובים שלך: כל הבנות מהפורום האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? תלוי איזה האם אי פעם נשבר לך הלב? אצלי זה ככה 24 שעות ביממה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אמ.. לא זוכרת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? היו כמה פעמים האם אי פעם בכית על מישהו? כה האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כה האם אי פעם שיקרת? לא {עכשיו שיקרתי} יש\אין חברה: אין גובה: אנערף מידת נעלים:7-8 פריסינג: אין קעקועים: אין דלוקה על מישו? כן ב24 שעות האחרונות בכית? כן... אני חולה..... ב24 שעות האחרונות צחקת? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמא, אבא ואחותי.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא... לא יכולתי לזוז ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא זוכרת ב24 שעות האחרונות קנית משהו? תרופות? בימים אלו אתה מאוהב? לא סגורה על זה הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני עכשיו חולה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל מישהו מפורסם {חוץ מהזקנים כמו צביקה פיק בעעע} האדם האחרון שהתקשר אלי: עכשיו דיברתי עם אבא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי גל המקום האחרון שהייתי בו: ב- H&O הסטיה שלי היא: מה זה סטיה?? חח דבר שבחיים לא תוותר אליו: אמא תכונה טובה שלי: סלחנית תכונה רעה שלי: מתעצבנת מהר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול ליהיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? 1. יש לי מורה בן, 2 אני צועקת עליו כל הזמן בלב חחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא שזכור לי תרמת פעם לקבצן? לא {בגלל שפחדתי} האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמא אכלת משהו לא כשר? לא יודעת..אבל אם כן, זה כי לא ידעתי אתה שומר כשרות? ברור שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא יודעת הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי שכן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? אדום כתום וצהוב...... באיזה בושם אתה משתמש? אמייזינג אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אחרי החתונה.. {לדעתי} מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? עוד לא.. חיבקת מישהו/י? לא זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך? לא זוכרת עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? לא שתתיתי השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא לא ולא היית במועדון? לא נראה לי לבשת חצאית?לא זוכרת קנית בגד? מאיפה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בכיתה ה' או ו' אבל באיסיקיו הקדישו לך שיר? לא שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 8 ומשהו מה/מי העיר אותך? אמא שלי והטלפונים שלה מה היה הדבר הראשון שאמרת? השתעלתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי מה אכלת? כלום את חושבת שאת יפה? תגידולי אתם את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי רק טיפה את חושבת שאת קרצייה? תשאלו את חביתו'ש את חושבת שאת עקשנית? כה.. מאוד אפילו את אוהבת את עצמך? אם אני לא יאהב את עצמי מי יאהב אותי?? בזבזנית או חסכנית? ב=ז=ב=ז=נ=י=ת בנאדם ש: שונא/ת: אושרת... ילדה מהכיתה אוהב/ת: אמאאאאא מתגעגע/ת אליו: אמאאאא חסר לך: אמא {לא לדאוג. היא בעבודה חח} עושה לך טוב להיות איתו: נראה לי שאמא הכי מצחיק: סרטונים ותמונות שדודה שלי שולחת לי במיילים הכי דפוק: שילד מהכיתה שלי יורד על המורה לספרות... למרות שזה קורע הכי מוזר: ראיתי פעם את שכן שלי {הוא קוקו בראש} עם דגל ישראל ליד הפח והוא זורק אותו ואז מחפש אותו בפח הכי כיף לדבר איתו: אמא יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמ... לאמא שלי וחברות איזה צלצול יש לך? אני רוב הזמן על רטט הקול הכי יפה ששמעת? אושרי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע ורוד ובאמצע תמונה עם נצנצים ורודים של הגיים בויז את רוצה להיות זמרת? אם חושבים שיש לי קול לזה.. אז מאוד את רוצה להיות שחקנית? הכי הכי הכי בעולם.. זה החלום שלייייייייייייי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? אמ.. לא יודעת....... אם היה משהו כמו פרוייקט Y אם מישהו מכיר?? אז כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמא ואבא חח וכל המשפחה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה.. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם כל מתעפת.. אחר כך נדבר פורום אהוב: גיימבויז שליטהההה באיזה פורומים את כותבת: גיימבויז יש לך חברים בפורומים? כולןןןן מי האדם האחרון שדיברת איתו? בפורום או בטלפון?? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את המפזר חום מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אמא מחליפה מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים יש קאזה מה החלום שלך? ליהיות שחקנית או זמרת מפורסמתתתתת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אתמול חשבתי שאני עומדת להתעוור... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? מי לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מה? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? על קרקטורון וכמעט הרגתי אותי ואת סבא שלי.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 9:50

pretty woman 1

New member
עונההההההההההה

שעתת התחלה: 10:47 שם: לינור
תאריך לידה: 15.12.90 מקום מגורים: אזור הדרום גיל: 15.3
כיתה: י' בית ספר: אולפנה תנועת נוער:
שיר אהוב: גליה,ביקוז אוף יו,בין כל הבאלגן,גליה,סימנים,שיר בעיפרון
סרט אהוב: סיפור סינדרלה בקול גדול תוכנית טלוויזיה אהובה: כנגד כל הסיכויים אהבת נעורים והשמינייה
זמר אהוב: הראל סקעת רן דנקר
זמרת אהובה: קלי קלארקסון,אבריל לאבין,הילארי דאף יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: קלי קלרקסון ברקאוווי
חברים הטובים שלך: נופייי נבייי טילה לירזוש יפיתייי
האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? כן
האם אי פעם לקחת סמים? לא
האם אי פעם עברת על החוק? לא שנראה לי...
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן
האם אי פעם בכית על מישהו? כן
האם אי פעם בכית על מישהי? לא
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? כן
יש\אין חברה: אין
גובה: 1.50 מידת נעלים: 38 פריסינג: לא
קעקועים: לא
דלוקה על מישו? מאוהבתתת
ב24 שעות האחרונות בכית? כן
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן
בימים אלו אתה מאוהב? כן
הדבר שהכי קשה לך איתו: האהבה שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? עידן
האדם האחרון שהתקשר אלי: אבא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:נבייייי המקום האחרון שהייתי בו: במיטה
הסטיה שלי היא:
דבר שבחיים לא תוותר אליו: המשפחה שלי
תכונה טובה שלי: אופטימית תכונה רעה שלי: חסרת זהירות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא
תרמת פעם לקבצן? כן
האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן
אכלת משהו לא כשר? לא
אתה שומר כשרות? כן
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא
הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים? לא
מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי ואמור אמור
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הייתי עם מישהו שאני לא אוהבת כדי לשכוח מישהו אחר
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 או 19 משהו כזה מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת?לפני חודש וחצי
חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לא עישנתי בחיים
שתית משקה אלכוהולי? אממ לפני הרבה זמן השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי אף פעם היית במועדון? לא זכור לי לבשת חצאית? כמעט כל הזמן קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? לפני חודשיים שיפרו לך את המצברוח? אמממ
היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? לבד
מה היה הדבר הראשון שאמרת? שרתי שיר של הגיים בויז מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הכלב שלי נובח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת... מה אכלת? חטיף
את חושבת שאת יפה? אממממ זה מה שאומרים לי קשה להגיד את זה... את חושבת שאת צבועה? לעיטים רחוקות כן
את חושבת שאת קנאית? אממממ לא הרבה אבל תמיד יש קטעים את חושבת שאת קרצייה? לא
את חושבת שאת עקשנית? כן
את אוהבת את עצמך? אמממ לפעמיים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יתיר,שירז,עדיאל,חיה
אוהב/ת: עידן,נביי נופיי לירז יפית טילה חנה ואחיינית שלי שירהההה
מתגעגע/ת אליו: עידןן,שירה
חסר לך: עידן עושה לך טוב להיות איתו: נופייי,שירה הכי מצחיק: יפית הכי דפוק: חיה הכי מוזר: חיה הכי כיף לדבר איתו:נופייי יש לך פלאפון? כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? נופייי איזה צלצול יש לך? שובי אל ביתי-עידן רייכל הקול הכי יפה ששמעת?שרון שלייייייי
ורן דנקר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אבא שלי ואחיינית שלי שירה את רוצה להיות זמרת? לא
את רוצה להיות שחקנית? כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? לא הייתי משתתפת אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמיים איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית,אוטו,בגדים,וכל מה שאני צריכה ואת השאר מחלקת לעניים פורום אהוב: גיים בויז,קלי קלארקסון באיזה פורומים את כותבת: גיים בויז,קלי קלארקון,רן דנקרףהראל סקעת,הילארי דאף יש לך חברים בפורומים?לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? נביי מה את עושה עכשיו?את השאלון הארוך הזה חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת?
מה הסרט האחרון שראית? סיפור סינדרלה מה התוכנית האחרונה שראית? ואוו לפני הרבה זמן כי הייתי בטיול שנתי שלושה ימים
מה הדיסק האחרון ששמעת? אמממ
מה החלום שלך? להיות שחקנית,ושעידן יאהב אותי
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? המוןן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? לא
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא
היית בחקירה משטרתית? לא
שעת סיום:11:14

litalg06

New member
עונה

שעתת התחלה: 11.39 שם: ליטל תאריך לידה: 11.6.1993 מקום מגורים: מודיעין גיל: 12 ותשעה חודשים כיתה: ז' 5 בית ספר: עירוני ב' ע"ש יצחק רבין... תנועת נוער: לא בתנועת נוער.. שיר אהוב: פיי יש הרבה.. אבל הכי הכי אהוב זה אשמור את ליבי
סרט אהוב: היומן תוכנית טלוויזיה אהובה: הדוגמניות [נטלי היפה שלי עפה אתמולל
] וילדות רעות... אהה וברור שהמבוקשים!! זמר אהוב: אממ.. אין כל כך זמרת אהובה: שירי מיימון יום אהוב בשבוע: רביעי דיסק אהוב: אין..כשיצא הדיסק הכי יפה בעולם אז תדעו.. חברים הטובים שלך: דנע נאגע ויהעל! וכלל הבנותת של הפורום!! ובארור שהאחיות שלי סנדרוש ושריני שהפרידו אותנו בלידה! האם אי פעם עישנת? חס וחלילה האם אי פעם שתית אלכוהול? מה פתאום האם אי פעם לקחת סמים? מה נראה לכם? האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כעעע
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יכול להיות.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מלא האם אי פעם בכית על מישהו? המון האם אי פעם בכית על מישהי? כעע האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת..
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תלוי למי... האם אי פעם שיקרת? ברור.. יש\אין חברה:אין גובה: 1.70 מידת נעלים: 40 פריסינג: אין קעקועים: אין דלוקה על מישו? כעע..
ב24 שעות האחרונות בכית? כע ב24 שעות האחרונות צחקת? כע ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הרבהה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כעע
הדבר שהכי קשה לך איתו: יווו יש מלאא.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הבחורה המסתורית שהיא חברה של ערניי [נו ברור שזאת דון לני גבאי...] האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שריניי המקום האחרון שהייתי בו: במרכז.. הסטיה שלי היא: לא כדאי לכם לדעת.. חח סתם לא יודעת.. דבר שבחיים לא תוותר אליו: המשפחה שלי תכונה טובה שלי: כנה תכונה רעה שלי: עצלנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! ממש לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. אבל אם אני יראה זקנה או עיוור אני יעזור להם לחצות את הכביש... תרמת פעם לקבצן? לא.. כי לא פגשתי אף פעם קבצן.. האם גנבת משהו במכולת? לא חח אני ילדה טובה
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אממ.. לאא! החיים הם מתנה וצריך לשמור על המתנה הזאת!
אכלת משהו לא כשר? כעע בטעותת!! ואני לא סולחת לעצמי על זה! אתה שומר כשרות? משתדלת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לאא הפרת הבטחה שהבטחת? כןן.
השתכרת עד אבדן חושים? לאא יצא לי... מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש?לא יודעת איך קוראים לו.. איזה משו מצרפת.. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כעע אניי חולה על עגילים וטבעות!! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אין לי מושג... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 15-16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! התנשקת? חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? --- שתית משקה אלכוהולי? --- השתכרת? --- שכבת עם מישהו/י? אני עוד לא בת 13!! היית במועדון? --- לבשת חצאית? אממ ממזמן קנית בגד? לפני שבוע ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לא יודעת.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? לא יודעת כי כל פעם התעוררתי וחזרתי לישון.. מה/מי העיר אותך? פעם אחותי.. פעם לבד... מה היה הדבר הראשון שאמרת? קמתי מאוחר אז שאלתי את אמא שלי למה היא לא העירה אותי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? אשמור את ליבי מה אכלת? שוקולד
את חושבת שאת יפה? לא יודעת.. את חושבת שאת צבועה? ממש לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא נראה לי את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? אפשר לומר בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא אומרת אוהב/ת: המשפחה שלי חברות שלי גיים בויז [בארור
] ואותכם! מתגעגע/ת אליו: אבא חסר לך: אממ.. סבתא שלי.. היא גרה רחוק ואני בקושי רואה אותה... עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי הכי מצחיק: חברות שלי הכי דפוק: חברות שלי הכי מוזר: חברות שלי חח
הכי כיף לדבר איתו: חברות שלי ואיתכם!! הנה עוד הזדמנות לומר לפורום המהמם הזה שאני חולהה עליכםםם!!! יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי
הקול הכי יפה ששמעת? של הבויז! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ערניי
את רוצה להיות זמרת? לא כי אני לא שרה יפה בכלל את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? תלוי איזה תוכנית.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כעע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? באף.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הולכת לרוברטו ומזמינה לי פגישה עם הבויז רק אני והם! פורום אהוב: איזה מין שאלה זו?! 1-4-1-7 בנשמההההה באיזה פורומים את כותבת: רק פה! אני נאמנה לכם!
יש לך חברים בפורומים? בארור! מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא הרגע הוא אמר לי שנולדה לי אחות!!! מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כעע מה את/ה שומע/ת? אשמור את ליבי מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת כבר.. נראה לי הארי פוטר מה התוכנית האחרונה שראית? אממ משו בערוץ E מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים.. אני שומעת שירים.. מה החלום שלך? כרגע לפגוש ת'בויז האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? חס וחלילה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כעע שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח בנית טירה מחול? כעע היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לאא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? בנתיים לא היית בחקירה משטרתית? לא שעת סיום: 12:02

לאדר {עניתי לך על השאלון מאמי}../images/Emo9.gif

שעתת התחלה: 11:51 שם: ורד תאריך לידה: 17.6.1994 מקום מגורים: חיפה גיל: 12 כיתה: ו' בית ספר: פינסקר תנועת נוער: לא משתתפת שיר אהוב: אשמור את ליבי וביקוז אוף יו של קלי קלרקסון סרט אהוב: אמממ רגע אני חושבת תוכנית טלוויזיה אהובה:ראש גדול וילדות רעות זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: שירי מימון יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: אמממממ חברים הטובים שלך: נוי , שלי , רעות , קארין , ליאל , דניאל , קורל , ליטל , אוראל , רחל וכו' האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן בטעות {מאחי הגדול זה היה מעורבב עם תפוזים ולא שמתי לב} האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן לשטוף כלים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? סורי אבל כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן אבל שקרים לבנים יש\אין חברה: יש גובה: לא זוכרת מידת נעלים: לא זוכרת פריסינג: אין קעקועים: אין דלוקה על מישו? לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן מלא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אדישות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא הייתי רוצה האדם האחרון שהתקשר אלי: חבר שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי נוי המקום האחרון שהייתי בו: צומת ביג הסטיה שלי היא: הומוריסטיות דבר שבחיים לא תוותר אליו: גיים בויז ומשפחה תכונה טובה שלי: חכמה תכונה רעה שלי: עיפה אבל לא מצלחה להרדם האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא למה לי יש לי משלי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?! לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חס ושלום האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? בכיף אבל את האמת לא יצא לי להיתקל תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא חס ... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן המשפחה אכלת משהו לא כשר? איכסססססססססס לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? אפרסק כזה באיזה בושם אתה משתמש? 212 לנשים אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן אבל יפים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמממ אני חושבת ............... לא זכור לי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש..?! לא הייתה התנשקת? כן בלחי {במשחקי חברה וכאלה} חיבקת מישהו/י? כן מישהו/י חיבק/ה אותך? כן עישנת? לאאא בחיים שתית משקה אלכוהולי? בטעות הזכרתי מקודם השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היית במועדון? כן לבשת חצאית? כן קנית בגד? כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא הקדישו לך שיר? אמממ רגע כן שיפרו לך את המצברוח? ברור ברמות היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? נו אני רוצה להמשיך לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי את מאחרת {מאמא שלי} מה היה השיר הראשון ששמעת? לאורך הים של עופרה חזה{אני חולה על השיר הזה} מה אכלת? קורונפלקס"קינמונים" וחלב את חושבת שאת יפה? אמממ כן למה לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא אין לי במה לקאנות את חושבת שאת קרצייה? לא להפך את חושבת שאת עקשנית? כן מאוד את אוהבת את עצמך? מאוד ברור בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת:משפחה והגיים בויז מתגעגע/ת אליו: אחי שבצבא חסר לך: כלום עושה לך טוב להיות איתו: חבר הכי מצחיק: יש מלא הכי דפוק: אמממ לא יודעת הכי מוזר: אממממממממממ הכי כיף לדבר איתו: חבר יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? אשמור את ליבי הקול הכי יפה ששמעת? הגיים בויז שרים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גיים בויז את רוצה להיות זמרת? וואלה למה לא את רוצה להיות שחקנית? גם סבבה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אם כן באיזו תוכנית? כן... כוכב נולד או נולד לרקוד אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן מלא כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש פעמים שכן איפה את רוצה פירסינג? לא יודעת בנתיים זה מגיל אותי אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואי מלא וגם תורמת אבל משלמת למי שיכול להפגיש אותי עם הגיים בויז פורום אהוב: זה של הגיים בויז באיזה פורומים את כותבת: מלא יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה עלל השאלון של אדר המאמי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן גם מה את/ה שומע/ת? שירים באנגלית מה הסרט האחרון שראית? ימים של אהבה מה התוכנית האחרונה שראית?השמיניה מה הדיסק האחרון ששמעת? בית הבובות מה החלום שלך? לפגוש את הגיים בויז האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חחחחחחחח בחיים לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא למי יש כח בנית טירה מחול?כן כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית?לא שעת סיום: 12:07

למעלה