*=*=ש=א=ל=ו=ן=*=*

יש לך חבריםםםםםםםםםם../images/Emo110.gif

a b u y a

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שם:אביה גיל:16
כינוי בפורום:אממ...בואו נחשוב ביחד
האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?לא חסר
אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)
מאיזה תאריך אתה בפורום?לא זוכר
האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא
...אלחה פורום
למה? שאלה למעלה
האם קראת פעם את חוקי הפורום?לא...חוץ ממנהלים אין מישהו שיודע מה כתוב שם נראה לי
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא...לא אוהב לשקר
קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא... מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)-כולם
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?לא
האם הלכת פעם ליודה הביתה? לא
האם התקשרת פעם לבית שלו? לא
האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא
...הם גם לא ייתנו...
האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?למה שאני אדע לעזאזל
...והוא בטח מחליף אוטו כל שני וחמישי
האם אתה יודע את הת.ז שלו? כבר מתחיל להימאס
מה אתה חושב על הראל סקעת? נחמד
מה אתה חושב על הראל מויאל?זמר טוב
ועל עדי כהן? זמרת מעולה
איזה טונים
ועל שמרית חברה של הראל? חביבה
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא יצא לי לפגוש אחד כזה שאני ארצה איתו תמונה... האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?לא... נכון שאתם שונאים אותי עכשיו?
....סתם
ובכלל?
בכללי מה אתם חושבים עליי? חח טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב:
לא הכל טוב אבל הכל לטובה

גזניוס

New member
עונה..ווי כמה שנים לא הייתי פהה

שם:ספיר גיל:13 כינוי בפורום:גזניוס האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?לא אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) מאיזה תאריך אתה בפורום?אממ לא זכרות מלפני שנתיים וחצי ככה ניראלי.. האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?אה הא למה? א דעת..לא הייתי פה מספיק.. האם קראת פעם את חוקי הפורום?לא..חיח קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לאא קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? אממ לא שזכור לי חיח מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)אממ אני בקושי מכירה פה מישו.. האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?... האם הלכת פעם ליודה הביתה? רציתי...חח האם התקשרת פעם לבית שלו? לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?כןן!!רשום לי אותו חח האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? בעע מה אתה חושב על הראל מויאל?=] ועל עדי כהן? אממ..פסדר.. ועל שמרית חברה של הראל? אה? האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? חח נתנו לי בלי שביקשתי.. האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?חח לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? לא ובכלל? לא בכללי מה אתם חושבים עליי? חח טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: לרדת (ע)ל אנשים לא עושה אותך יותר מגניב

עונה../images/Emo9.gif

שם:
רעות גיל:
16 עוד שלושה שבועות בידיוק
כינוי בפורום:
רעותי המתוקה
האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה
יש לי עוד כינוי בתפוז אבל אני לא משתמשת בו... אם כן, איזה
לא זוכרת איך קוראים לו
מאיזה תאריך אתה בפורום
4.10.03 האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום
חשבתי על זה דיי הרבה פעמים... מודה... אבל לא פעלתי באמת.... למה
בגלל הרבה סיבות... לא זוכרת כבר... האם קראת פעם את חוקי הפורום
האהא
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר
ניראה לי...
קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי
אוווו יסססססס
I LOVE צומיייי
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום
חחחחחחח לא כולם... רובם... חחחחח האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך
לא... האם הלכת פעם ליודה הביתה
מה יש לי לעשות שמה
האם התקשרת פעם לבית שלו
לאא... האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו
לא... האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי
לאא...
האם אתה יודע את הת.ז שלו
לאאאא.... מה אתה חושב על הראל סקעת
שהוא חמווד ושר יפה
מה אתה חושב על הראל מויאל
שהוא מושלללללללםםםםם
ועל עדי כהן
שהיא רזתה בטירוףףף... והיא שרה מדהיםם... ועל שמרית חברה של הראל
קופההה... סתמי עדיףףף.. האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה
לאאא... האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'
לאא... נכון שאתם שונאים אותי עכשיו
ובכלל
גם כן
בכללי מה אתם חושבים עליי
שאת קופההה.. ומה ניתקת לי היום באמצע השיחההה? טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: פעם הבאהה..

../images/Emo23.gifעונה באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שם: רעות
כינוי בפורום: רעות האכלנית - (מן הסתם) האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? כן
אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)חולה על כפיר ורננה, רעות לאב אינרנט
מאיזה תאריך אתה בפורום? אמממ, אני שנה בפורום הזה
האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? לא
למה? ככה
האם קראת פעם את חוקי הפורום? לא
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? כן
קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם) כולם
, סתם אמממממ
מיכל
אור
חופי
אביחי (קצת
)עינב
כולם בקיצור
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? כן, מאוד
האם הלכת פעם ליודה הביתה? לא האם התקשרת פעם לבית שלו? לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? לא האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? לא
האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? מ=ד=ה=י=ם אני מאוהבת בו
והוא לא הומו מה אתה חושב על הראל מויאל? חמדמד
יש לו עין אחת קטנה ועיןו אחת גדולה
אבל הוא שר פסדר
ועל עדי כהן? במילה אחת: א-י-כ-ס ועל שמרית חברה של הראל? חמדמדה
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? מזה נשיקת סנדוויץ'
נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? כן
, ובכלל? סתם לא
בכללי מה אתם חושבים עליי? חח ? חמודה ומשועממת
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: אוכל זה החיים שלי

../images/Emo39.gifאניייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

שם:נופר,נופי,נופקוף,מופלטעה או איך שבא לכם
(עוד ודשיים בערךך) כינוי בפורום:ילדה שח2ל על הזמן
האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?לא אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)כנ"ל
מאיזה תאריך אתה בפורום?אממ תבדקו בכרטיס אישי מאז שאני רשומה לתפוז חיחי שנה ומשו האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא וגם לא יקרה
למה? היית צריכה לצרף את הלמה לשאלה הקודמת לא חבל על השאלה
האם קראת פעם את חוקי הפורום?חח אולי מזמממממן קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא לא קרה לי פעם חחח קרה לי כמה פעמים
קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא אני לא עד כדי כך נואשת
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)אם אני יתחיל זה לא יגמר כי אני חולה על אחד אחת כן כולם מ
ו
ש
ל
מ
י
ם
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?אין מצבבבבבב האם הלכת פעם ליודה הביתה? אם הכוננה שהלכתי אליו בחלומות אז התשובה היא כן
האם התקשרת פעם לבית שלו? כן למרות שהמספר/ים לא היו נכונים
האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא אין מצב שהוא יהיה שם חח האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?לא,אבל צלמתי אותו כאילו תמספר והרכב במסיבת סיום של אמ"ל
האם אתה יודע את הת.ז שלו? בארורררררר
מה אתה חושב על הראל סקעת? הוא מאמושששששש
מה אתה חושב על הראל מויאל?כנ"ל
ועל עדי כהן? כנ"ל
חחחח ועל שמרית חברה של הראל? לא מכירה
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא אבל אני מצטערת על זה שלא ביקשתי מיודיוד
האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?לא
נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? אממ לא עכשיו אבל עוד מעט חחח סתאםם אפפפעם לאא ובכלל? לא בכללי מה אתם חושבים עליי? חח את מאמושית של ילדהההההה
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: א-ה-ב-ה כי אין מילה יותר יפה
מעינושקה תודעע על השאלוןןןן
חועליכככככככככככם -
- נופר.

Mayan And RL

New member
עונה

שם: מעין גיל: 15 וחצי כינוי בפורום:Mayan And RL האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? כע אם כן, איזה? פרח אהבה,Mayanos Levi Colombo חחח פאדיחות להזכיר אותם מאיזה תאריך אתה בפורום? פברואר 2004 האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? לא שזכור לי למה? ככה האם קראת פעם את חוקי הפורום? כע קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? לא קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? שירן(כונפע),איילת,קופה(עות),צפרדע(היל),עדי,מיכי,מורמורי,יניב,נופר,יעל. האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? אם היא תסבך אותי כי בנות יעשו פרצופים אז זה סתם יוכיח לי מי החברות הטובות שלי בפורום האם הלכת פעם ליודה הביתה? ל=א !! האם התקשרת פעם לבית שלו? ל=א !! האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? לא חח מה משעמם לי ? האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? לא חחחחחח האם אתה יודע את הת.ז שלו? אולי גם תיק רפואי ? חחח מה אתה חושב על הראל סקעת? מושלם,מדהים,מקסים כאפרעליו
!! מה אתה חושב על הראל מויאל? מושלם,מדהים,מקסים כאפרעליו
!! ועל עדי כהן? מדהימה
!! ועל שמרית חברה של הראל? מ=ד=ה=י=מ=ה ואני מחזיקה ממנה שהיא עברה איתו את השנה הזאת. האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא האם פעם עשית למפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? אני לא שונאת את עצמי:) ובכלל? כנ"ל בכללי מה אתם חושבים עליי? אני לא חושבת על עצמי חחחח טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: יש כמה- 1.אל תבכה שמשהו נגמר, תשמח שהוא בכלל קרה... 2.לפעמים חלומות מתגשמים 3.לתת את הנשמה ואת הלב,לתת כשאתה אוהב 4.תמיד תלך עם האמת והאמונה שלך ואם טעית זה לא נורא אפילו שכואב לטעות אבל יותר כואב זה לדעת שיכלת ולא ניסית 5.אין דבר העומד בפני הרצון 6.תן חיוך הכל לטובה, כי חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל:) זהוווו

ט ל ו ש1

New member
עונההה../images/Emo26.gif

שם:טל גיל:15 כינוי בפורום:ט ל ו ש1 האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?כן אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)אוהדת ירוקה ויש עוד חח מאיזה תאריך אתה בפורום?מאיפה לי האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא נראה לי למה? האם קראת פעם את חוקי הפורום?לא קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא נראלי קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? בטוח מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)אין לי חברים:p האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?לא האם הלכת פעם ליודה הביתה?לא האם התקשרת פעם לבית שלו?לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?לא האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? חמוד מה אתה חושב על הראל מויאל?מושלם(טוב, כמעט) ועל עדי כהן? מדהימה ועל שמרית חברה של הראל?חמודה חחחח האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה?לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו?לא ובכלל? לא בכללי מה אתם חושבים עליי? חח לא מכירה אותך טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: אין ל י כוח לחשוב

למעלה