../images/Emo39.gifאניייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif
שם:נופר,נופי,נופקוף,מופלטעה או איך שבא לכם
(עוד ודשיים בערךך) כינוי בפורום:ילדה שח2ל על הזמן
האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?לא אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)כנ"ל
מאיזה תאריך אתה בפורום?אממ תבדקו בכרטיס אישי מאז שאני רשומה לתפוז חיחי שנה ומשו האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא וגם לא יקרה
למה? היית צריכה לצרף את הלמה לשאלה הקודמת לא חבל על השאלה
האם קראת פעם את חוקי הפורום?חח אולי מזמממממן קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא לא קרה לי פעם חחח קרה לי כמה פעמים
קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא אני לא עד כדי כך נואשת
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)אם אני יתחיל זה לא יגמר כי אני חולה על אחד אחת כן כולם מ
ו
ש
ל
מ
י
ם
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?אין מצבבבבבב האם הלכת פעם ליודה הביתה? אם הכוננה שהלכתי אליו בחלומות אז התשובה היא כן
האם התקשרת פעם לבית שלו? כן למרות שהמספר/ים לא היו נכונים
האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא אין מצב שהוא יהיה שם חח האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?לא,אבל צלמתי אותו כאילו תמספר והרכב במסיבת סיום של אמ"ל
האם אתה יודע את הת.ז שלו? בארורררררר
מה אתה חושב על הראל סקעת? הוא מאמושששששש
מה אתה חושב על הראל מויאל?כנ"ל
ועל עדי כהן? כנ"ל
חחחח ועל שמרית חברה של הראל? לא מכירה
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא אבל אני מצטערת על זה שלא ביקשתי מיודיוד
האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?לא
נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? אממ לא עכשיו אבל עוד מעט חחח סתאםם אפפפעם לאא ובכלל? לא בכללי מה אתם חושבים עליי? חח את מאמושית של ילדהההההה
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: א-ה-ב-ה כי אין מילה יותר יפה
מעינושקה תודעע על השאלוןןןן
חועליכככככככככככם -
- נופר.