*=*=ש=א=ל=ו=ן=*=*

Mayan And RL

New member
*=*=ש=א=ל=ו=ן=*=*

טוב, עקב שיעמום מוחלט חח החלטתי להכין לבדי שאלון על הפורום זה שאלון מעניין חח תענו עליו.. שם: גיל: כינוי בפורום: האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) מאיזה תאריך אתה בפורום? האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? למה? האם קראת פעם את חוקי הפורום? קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם) האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? האם הלכת פעם ליודה הביתה? האם התקשרת פעם לבית שלו? האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? האם אתה יודע את הת.ז שלו? מה אתה חושב על הראל סקעת? מה אתה חושב על הראל מויאל? ועל עדי כהן? ועל שמרית חברה של הראל? האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? ובכלל? בכללי מה אתם חושבים עליי? חח טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: זהו חח תענו..

עונהה..

שם: סיון גיל: 17 עוד חודשיים כינוי בפורום: יהודה לוי מושלם שלי האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? כן אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) sivanye8 מאיזה תאריך אתה בפורום? האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? לא למה? ^^^^^ האם קראת פעם את חוקי הפורום? כן קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? אמממ...לא קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם) אביחי, מיכל, הודיה, קרן, יעל, אור, חופית, עדו, שרית רעות, הילה, הדס וזהוו ניראלי.. האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? לא האם הלכת פעם ליודה הביתה? לא, ב"ה אני זה גם יקרה.. האם התקשרת פעם לבית שלו? לא ^^^^^^ האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? לא כי אני יודעת שאין שם תטלפון שלו.. האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? כן בערך האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? הומו.. (עוד שנייה מיכל הורגת אותי..
) מה אתה חושב על הראל מויאל? חתייייך
ועל עדי כהן? חמווודה ועל שמרית חברה של הראל? חמודה האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? כן
(סתם כפרעלייך) ובכלל? ^^^^^^^ בכללי מה אתם חושבים עליי? חח
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: תהיו אתם עצמכם ולא מישהו אחר

../images/Emo113.gifעונההה

שם:מור גיל:עוד שבוע בדיוק 15 כינוי בפורום: מורושה הממושהה האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? כן אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח):מור 268 מאיזה תאריך אתה בפורום?15.7 האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? כן למה? לימודים האם קראת פעם את חוקי הפורום? לא
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? לא זכור לי.. קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא זוכרת נראה לי שלא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם):ואוו שאלה קשהה.. אממ.. נופר מיכל שירשורית שושה אביחי מעיין ועוד מלא.. האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? לא חס וחסה.. האם הלכת פעם ליודה הביתה? כן ברור כל יום יש לי שם מנוי האם התקשרת פעם לבית שלו? לא
האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? לא
האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? לא
האם אתה יודע את הת.ז שלו? עוד שאלה עליו!? מה אתה חושב על הראל סקעת? מה הקשר?!?!?!!?!?!? מה אתה חושב על הראל מויאל? ^^ ועל עדי כהן? ^^ ועל שמרית חברה של הראל? ^^ האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לאא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? לא רק עכשיו
ובכלל? ^^ בכללי מה אתם חושבים עליי? חח קופההההה טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: לכל אחד יש אהבה תחפשו ותראו שהיא ממש מעבר לפינה

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif../images/Emo20.gif

שם:
אביחי גיל:
15 ו 4 חודשים כינוי בפורום:
אביחי 33 האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?
לא
אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח)
^^^ מאיזה תאריך אתה בפורום?
אממממ נרשמתי ביולי 2004. האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?
כעע היה הרבה פעמים. למה?
לא זוכר האמת.שטויות
האם קראת פעם את חוקי הפורום?
בטח
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?
לא שזכור לי. קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי?
אממממ אולי
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)
אמממ באמת באמתת שכולם.אבל קשה לי להגידדד אחד אחד
כ========ו========ל=======ם
אני חולה על כולכם
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?
לא
האם הלכת פעם ליודה הביתה?
לאאא
האם התקשרת פעם לבית שלו?
לאאאא
האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?
לאאא
האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?
לאאא
האם אתה יודע את הת.ז שלו?
לאאא
מה אתה חושב על הראל סקעת?
הומו
מה אתה חושב על הראל מויאל?
חמודי
ועל עדי כהן?
עדיווה
ועל שמרית חברה של הראל?
מקסימה
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה?
אמממ לא. אבל זה רעיון לשיר נולד הקרוב
האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?
לא. נכון שאתם שונאים אותי עכשיו?
לא
ובכלל?
לאאאאאא
בכללי מה אתם חושבים עליי? חח
חמודונות
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: האהבה היא כמו הרוח, אי אפשר לראות אותה, אבל אפשר להרגיש אותה
[מתוך סיפור אהבה בלתי נשכח] חולה על כולם

עונה

שם:עדו גיל:17 בקרוב כינוי בפורום:חולה על סיון אלבז האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה?מת על,fvighsu,ghsufvi,gsufvi,פליס אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) מאיזה תאריך אתה בפורום? האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא למה? האם קראת פעם את חוקי הפורום?לא קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי?לא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם)חופית,מיכל ואור האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?כן האם הלכת פעם ליודה הביתה? לא האם התקשרת פעם לבית שלו? לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?לא האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? זמר מצוין מה אתה חושב על הראל מויאל?זמר בסדר ועל עדי כהן? לא משהוא ועל שמרית חברה של הראל? שיהיה לה בכיף האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה?לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'?כן נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? לא ובכלל? לא בכללי מה אתם חושבים עליי? חח נחמדה מאד טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: שירי מימון הדיווה של ישראל

יעל 13

New member
אנייייייייי

שם: יעל גיל: 14 והיום בדיוק 7 חודשיםםםםםם
אביחי קח לתשומת ליבך כמו שפתחת למיכל הודעה על יומולדת חצי...אז שלי יהיה חצי וחודש איחור
כינוי בפורום: יעל 13 האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? לא אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) מאיזה תאריך אתה בפורום?אנאעראף האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום?לא למה? עמה
האם קראת פעם את חוקי הפורום?לא
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר?לא שזכור לי קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? חחחחחחחח יש מצב אבל לא נראה לי מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם) כ==ו==ל==ם
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך?לא
האם הלכת פעם ליודה הביתה? לא האם התקשרת פעם לבית שלו? לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו?לא האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי?לא האם אתה יודע את הת.ז שלו? לא מה אתה חושב על הראל סקעת? שר מדהים מה אתה חושב על הראל מויאל? גם שר מדהים ועל עדי כהן? שרה נחמד
ועל שמרית חברה של הראל? אנאעראף
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? לא נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? אממממממממממממממ חחחחח סתם לא
ובכלל? לא
בכללי מה אתם חושבים עליי? חח כפרעלייךךךךךך טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: אין לי משהו בשליף להביא לך
חחחחחחחחחחחח

../images/Emo110.gif

שם: מיכל
«°מיכלולה מסטולה°» האם היו לך עוד כינויים לפני הכינוי הזה? כה. אם כן, איזה? (ואני מבקשת לרשום את כולם חח) כפרה על אגם וזהו
מאיזה תאריך אתה בפורום? מזמממממממממממן.. שנה וחצי או טיפ טיפה יותר.. האם קרה לך שהחלטת לעזוב את הפורום? לא נראלי:S למה? ^ האם קראת פעם את חוקי הפורום? כה
קרה לך פעם שרשמת הודעה בפורום וזה היה שקר? לא קרה לך פעם שפתחת שרשור בשביל צומי? לא נראלי
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? (ואין דבר כזה כולם) מזה אין דבר כזה כולם?!
בארור שיש כזה דבר! כולם!
האם אתה חושב שהתשובה על השאלה הקודמת תסבך אותך? אם הייתי רושמת שמות זה מאוד היה מסבך אותי
האם הלכת פעם ליודה הביתה? חחחחחחחחחח לא האם התקשרת פעם לבית שלו? לא האם ניסית להתקשר ל144 ולבקש את הטלפון שלו? לא
האם אתה זוכר את מספר הרכב של יודה לוי? לע
האם אתה יודע את הת.ז שלו? ללללללללע.. מאיפה השאלות האללוו?
מה אתה חושב על הראל סקעת? מושששללם
מה אתה חושב על הראל מויאל? אממ פעם ממש ממש שנאתי אותו.. אבל הוא בסדר..
.. ועל עדי כהן? לא אוהבת אותה ועל שמרית חברה של הראל? לא יודעת
האם פעם ביקשת ממפורסם לתת לך נשיקה בשביל תמונה? חחחחחחחח לא האם פעם עשית להמפורסם עם עוד חבר/ה נשיקת סנדוויץ'? לא
נכון שאתם שונאים אותי עכשיו? לא
ובכלל? לא
בכללי מה אתם חושבים עליי? חח כפרעליייייך
טוב, לסיום, תירשמו משפט שאתם מאמינים בו מכל הלב: סתכלו בכרטיס האישי שלי

למעלה