ש-א-ל-ו-ן!

tuty fruty

New member
תשובות

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:כפרה מאכל שנוא:חצילים משקה שנוא:בירה,סודה שיר שנוא:שירי מזרחית זמר שנוא:זמרי מזרחית זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:גם זמרות מזרחיות אה.. ובריטני ספירס להקה שנואה:אמממ.. לא שונאת! ארץ שנואה:עיראק בן אדם שנוא:ילד מהכיתה שלי! מפורסם שנוא:לא זוכרת... שאלה שנואה:הכל טוב? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:סבבה,אחלה מאכל אהוב:ספגטי שמנת ופטריות משקה אהוב:לימונדה שיר אהוב:bitch זמר אהוב:אביב גפן זמרת אהובה:אין להקה אהובה:כוורת,מוניקה סקס,הדג נחש ועוד.. ארץ אהובה:ישראל בן אדם אהוב:חסוי מפורסם אהוב:ג'וליה סטיילס (שחקנית) שאלה אהובה:אין נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?אני יאכל (מה לעשות שזה הבמבה היחידה שאמא קונה) אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?נפלא!!!! אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?מההתחלה עד הסוף אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?לא הרבה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] במבה משהו בומבה

vitush

New member
עונההה

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:נכשל מאכל שנוא:טרד משקה שנוא:תפוז שיר שנוא:חבל שחור זמר שנוא:הראל מויל זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:מאיה בוסקילה להקה שנואה:אטניקס ארץ שנואה:רוסיה בן אדם שנוא:המורה הפרטי שלי לחשבון ןלאנגלית... מפורסם שנוא:עדי זאת מכוכב נולד שאלה שנואה:למה? ונעבור לאהוב:...סתם מילה אהובה:100 מאכל אהוב:ספגטי ופיצה משקה אהוב:קולה או תות מוגז או בירה שחורה(מלט) שיר אהוב:נסיכת פופ של רוני מהפסטיגל.. זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:רוני דואני ונינט טייב להקה אהובה:דימונדז ארץ אהובה:ישראל בן אדם אהוב:האקס שלי (קרוב משפחה של חברה שלי) מפורסם אהוב:רוניייי והראללל וניינט ורןן דנכר שאלה אהובה:את רוצה להיות חברה שלי?? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?כלום אני לא אוהבת כל כך במבה אני יכולה לחיות בלעדיה חח.... אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?בכיףףף אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?אמ...אם הייתי יכולה הייתי הולכת אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?אמ....לא יודעת אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] מאמי חיחיחי

עונה

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: ורוד מאכל שנוא: דגים וסושי משקה שנוא: כל מוגז שיר שנוא: סתכלו למטה-השירים שלהם זמר שנוא: הראל סקעת והראל מויאל ושי גבסו זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: מאיה בוסקילה-צריך לשאול בכלל??!? להקה שנואה: אין ארץ שנואה: גרמניה-ופליסטינאים בן אדם שנוא: --- מפורסם שנוא:---- שאלה שנואה:---- ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: מאכל אהוב: אוכל של אימא משקה אהוב: מים שיר אהוב: של גאנס מטאליקה ורוק בקיצור זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: גאנס מטאליקה סקורפיון בון ג'ובי וכו... ארץ אהובה: בריטניה בן אדם אהוב: מפורסם אהוב: שאלה אהובה:

Raheli18

New member
עונהההההה!!!

מילה שנואה: מה?, אני???! (בפליאה) מאכל שנוא: דגים משקה שנוא: מיץ גוייבוץ שיר שנוא:ילדונת זמר שנוא: אייל גולן זמרת שנואה: זהבה בן להקה שנואה: כלא 6 ארץ שנואה: גרמניה בן אדם שנוא: הוו יש לי רשימה.. מפורסם שנוא: חברי כנסת שאלה שנואה: איך אני נראת? מילה אהובה: ואי ואי ואי מאכל אהוב: פיצה משקה אהוב: דיאט קולה-לימון שיר אהוב: היינו עושים אהבה זמר אהוב: ארקדי דוכין זמרת אהובה: מדונה להקה אהובה: היהודים ארץ אהובה: ישראל.כמובן בן אדם אהוב: אמא מפורסם אהוב:מדונה,שוב שאלה אהובה:רוצה כסף? אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אתמודד אם זה אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? גם אתמודד אם זה אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? כזה יתחיל כאילו אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא הרבה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? משועממת יום טוב!- גם לך!!!

Piece of Wood

New member
הממ..../images/Emo182.gif|אליהו|

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: להתכרבל
מאכל שנוא: בננה משקה שנוא: פאנטה שיר שנוא: הלילה לא
זמר שנוא: כל המזרחיים למיניהם/סבלימינאל.. זמרת שנואה: מאיה בוסקילה/רוני סופרמרקט להקה שנואה: חמסה?
ארץ שנואה: ישראל? סתאם.. הממ.. צרפת בן אדם שנוא: חסוי מפורסם שנוא: אגם רודברג
שאלה שנואה: אתה ער? ונעבור לאהוב: מילה אהובה: צמרורים מאכל אהוב: הכל בערך משקה אהוב: קולה שיר אהוב: The Reason - Hoobastank זמר אהוב: שי גבסו?
זמרת אהובה: איימי לי, אבריל לאבין להקה אהובה: אוונסנס, מארון 5, לינקין פארק, הובאסטאנק, דה ראסמוס, דה סטרוקס, אואזיס, בלינק 182... ארץ אהובה: אנגליה
ניו זילנד
בן אדם אהוב: קשה לבחור
מפורסם אהוב: אלייז'ה ווד שאלה אהובה: כל השאלות על מוזיקה נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אפתח את השקית שוש ואחכה יומיים אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?חיה עם זה אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?|לוידעת אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?רחוק מאד אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת]שוש?

שאלונים זה כיף, ננסה.

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: הרפתקה. מאכל שנוא: חמין. משקה שנוא: סודה. שיר שנוא: X זמר שנוא: X זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: X להקה שנואה: X ארץ שנואה: X בן אדם שנוא: X מפורסם שנוא: X שאלה שנואה: כל מה שדורש להעביר ביקורת פוגעת, לא עניינית, לא חשובה ומיותרת. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אוורטקטקטקה מאכל אהוב: קניידעלך
משקה אהוב: פאנטה לימון, תודה. שיר אהוב: Dream Theater - Metropolis Pt.1 - The Miracle and the Sleeper זמר אהוב: וואו, אי המושגיות. זמרת אהובה: כנ"ל. להקה אהובה: Dream Theater ארץ אהובה: ישראל, בנאלי משהו...הא? בן אדם אהוב: אני. :p מפורסם אהוב: די כבר עם זה. שאלה אהובה: תפסיקו. נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? הייתי אוכל ענבים. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? הייתי סוגר את החלון. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? כמו שעושים עם התוכנות שרוצות שתעשה Register - .ג Later. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה.

ת-ש-ו-ב-ו-ת

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:כל אלה שמתחילים ב"אחו" [אחושרמוטה,אחושקשוקה,אחוטוטע,אחוהומו,אחויה..] מאכל שנוא: הכל משקה שנוא: מים שיר שנוא: מטאל זמר שנוא: דיכאוניים זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: חחחחחחח
ממ הדיכאוניות להקה שנואה: מטאל ארץ שנואה: סוריה[?] בן אדם שנוא: רלוונטי? לא,יופי מפורסם שנוא: כולם שאלה שנואה: ממצב? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אוי מאכל אהוב: מרק משקה אהוב: מים שיר אהוב: anastacia-time וכלמיני כאלה זמר אהוב: מוש בן ארי זמרת אהובה: אבריל לאבין להקה אהובה: לינקין פארק ארץ אהובה: ישראל בן אדם אהוב: המון מפורסם אהוב: נינט שאלה אהובה: ממצב? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? יאכל את השוש? אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? באסה. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? ראשונה P: אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד לדלת של החדר שלי ובחזרה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] מעצבנת P:

תשובות

-שמתי לב שאני לא שונאת הרבה דברים. אז פסחתי. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: בננה. מאכל אהוב: בננה. משקה אהוב: מיץ בננות. שיר אהוב: כל הבננות. זמר אהוב: בנני בננה. זמרת אהובה: בנינית בננה. להקה אהובה: הבננות. ארץ אהובה: בננדיה. בן אדם אהוב: לורד בננה. מפורסם אהוב: ג'יימס בננה. שאלה אהובה: אתה בננה? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? נאכל שוש אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? נאכל שוש אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? מתי שיתנו שוש אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? מה ששוש יאמר אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] שוש?

figure

New member
השאלה האמיתית היא...

כמה רחוק היית הולכת אם לורד בננה היה משחד אותך בבננות?

Kerenushi

New member
:)

שנוא: חומד, טונה, אשכוליות.כמעט כל שיר של קולדפליי, אשר, בריטני ספירס, קולדפליי, רוסיה (אני לא שונאת רוסים, אני שונאת את רוסיה- הבדל עצום!),דודו טופז, היטלר, יש לך תמונה? אהוב: מותק, שוקולד, שוקו חם (של ארומה), כל עוד- אורי בשן, ג'ון בון ג'ובי/ בריאן אדמס (קרב צמוד), אנוק, היהודים, הולנד (בגלל אמסטרדם), המחנכת שלי מהחטיבה, קיציס, אפשר חיבוק? הייתי מחכה עד שהמכולת תיפתח! אין על במבה אוסם! הייתי שמחה שהבינו באין על במבה אוסם ושנותנים לבמבה אוסם את הכבוד המגיע לה! כרגיל- יוצאת מהבית רבע שעה אחרי שהמסיבה התחילה... אם היו מוסיפים לזה גם בייגלה ושוקולד נוטלה- רחוק מאד! ברור ששוש!

ה מ ש י ח

New member
תשובות

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: "קוויקטים" מאכל שנוא: קטניות. משקה שנוא: הגזוז מנטה הזוועתי הזה בטעם של משחת שיניים. שיר שנוא: ברבי גירל זמר שנוא: פרינס זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אילנית. להקה שנואה: חמסה ארץ שנואה: ללא ספק בלגיה. בן אדם שנוא: מישהו שהיה איתי בשנת שירות. איכככ מפורסם שנוא: אניטה פללי שאלה שנואה: "יש לך בת זוג לקוויקט?" קוויקטים זה תירגול עירויים בקורס חובשים. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: "מסדר יציאה" מאכל אהוב: אוכל של סבתא משקה אהוב: חלב שיר אהוב: ברצלונה של קווין זמר אהוב: זה שניים ביחד- סיימון וגרפונקל. זמרת אהובה: ההיא מלורד אוף דה דאנס. להקה אהובה: אומגה ארץ אהובה: רמת הגולן. זה לא באמת ישראל.. זה דרום סוריה. בן אדם אהוב: החבר שלי מפורסם אהוב: הממ... לא יודעת. שאלה אהובה: "פק"ל כיסים מלא עלייך?" נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? משתמשים בה בתור חומר בעירה בחורף הקר.. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? יששששששש!!!!!!!!!!!! אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? ברור אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? תלוי כמה ואיזו חברה.

chompi2

New member
כל שניה יש שאלון חדש><

מילה שנואה: אחשרמוטה (בהמות גסות אומרות את זה חח) מאכל שנוא:אמממממ יש הרבהה משקה שנוא: מיץ מנגו בלעע שיר שנוא: יש טונההההה זמר שנוא: יש מלאאאא זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: מלאאאאא להקה שנואה:מלאאאא ארץ שנואה: לא דעת בן אדם שנוא: קים מפורסם שנוא: הרבה שאלה שנואה: יש מלאא חח ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: emotional לא דעת למה מאכל אהוב: אבוקדו וחציל מטוגן יאמיי משקה אהוב: מיץ תפוחים שיר אהוב: יש מלא זמר אהוב: אמממ לא יודעת זמרת אהובה: לא יודעת.. אולי TORI AMOS להקה אהובה: MUSE ארץ אהובה: קנדה ואממ לא הייתי ביותתר מידי ארצות חח בן אדם אהוב: לא דעת אמא ואבא[: מפורסם אהוב: ג'וני דפ?P: שאלה אהובה: יש כזה? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? כלום אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? לא הייתי מגיבה אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? מתי שהמסיבה מתחילה אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לכלום אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? ?!?!

פליפוט

New member
נמ נמ..

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: פות. עגיל. זיבה. טוטע. מאכל שנוא: שוקולד משקה שנוא: סודה שיר שנוא: לוידת. בטח משו מזרחי זמר שנוא: כל האובר-מזרחיים זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: כנ"ל.. להקה שנואה: חמסה ארץ שנואה: - בן אדם שנוא: אחד האקסים מפורסם שנוא: ציפי שביט שאלה שנואה: איך זה יושב עליי? ונעבור לאהוב: מילה אהובה: שלפלף מאכל אהוב: סושי משקה אהוב: פינה קולדה שיר אהוב: just the way you are זמר אהוב: פרנק סינטרה זמרת אהובה: - להקה אהובה: מוניקה סקס, שייגעצ.. אביב גפן ארץ אהובה: ישראל.. וקנדה בן אדם אהוב: לוידת יש הרבה מפורסם אהוב: טל פרידמן שאלה אהובה: אה? אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני אוכל שוש, איזו שאלה? אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? שיהיה. עוד במבה פחות במבה.. לא קריטי אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? מתי שהיו מחלקים את הבמבה, הייתי הולכת. הביתה. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? תלוי עד כמה הייתי רעבה. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? במבת גראס..

למעלה