ש-א-ל-ו-ן!

BloodyRose

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:
"תהיי" מאכל שנוא:
בשר על כל סוגיו משקה שנוא:
קפה? שיר שנוא:
כל דבר של אביב גפן זמר שנוא:
ראה שאלה קודמת זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:
אין כזו... להקה שנואה:
להקתו של אביב גפן? ארץ שנואה:
לא'דע בן אדם שנוא:
אביב גפן? מפורסם שנוא:
אביב גפן? שאלה שנואה:
"אז מה... מה את מספרת?" ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:
טוקונים
מאכל אהוב:
ניוקיז של סבתא משקה אהוב:
קולה? לימונענע? פינה קולדה שיר אהוב:
כל דבר של בריאן אדמס זמר אהוב:
בריאן אדמס זמרת אהובה:
הממ... לא'דע להקה אהובה:
U2? REM? פוליס? ארץ אהובה:
אנגליה אנגליה
בן אדם אהוב:
אני
מפורסם אהוב:
בריאן אדמס שאלה אהובה:
"מה זה צפון?" נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?
נתאפק אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?
"איזה כייף יהיה בטח ללירון" אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?
מתי שהזמינו אותי אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?
לא כ"כ רחוק אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת]
מתוקה?

תשובות..

*מילה שנואה:אין משו ספציפי *מאכל שנוא:יש יותר מדי... *משקה שנוא:כל דבר עם גזים *שיר שנוא:שוב- יש יותר מדי... *זמרת שנוא:בריטני ספירס *ארץ שנואה:בלגיה (מהארצות שהייתי בהן...) *בן אדם שנוא:אממממ לאדעת *סתם מילה אהובה:אין משו ספציפי *מאכל אהוב:ארטישוק, סושי וקרמבו P= *משקה אהוב:שוקולטה חמה בשיא הקור *שיר אהוב:אין *זמר אהוב:אין *זמרת אהובה:אין (שוב...) *להקה אהובה:שוטי הנבואה *ארץ אהובה:אממממ ארץ לעולםלא =) *בן אדם אהוב:יש יותר מדי... *אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו:אני הייתי אוכלת שוש *אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים:כל עוד משאירים איזשהי במבה לא אכפת לי =) *אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים:אה?! *אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת:חחחחח לא הייתי הולכת בכלל *אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים:במבה אסם (?!)

../images/Emo9.gif

דברים שנואים |קםם|מילה שנואה:איןן לי כ"כ..אבל,כפרה..לא מחבבת.
|קםם|מאכל שנוא:קישוא
|קםם|משקה שנוא:ספרייט. |קםם|שיר שנוא:Ride It של ג'רי האליול,או איך שקוראים לה
|קםם|זמר שנוא:קובי פרץ,איכ. |קםם|זמרת שנוא:סתם לא,זמרת שנואה:שר. |קםם|להקה שנואה:D-12 |קםם|ארץ שנואה:ישראל,חח סתם,סוריה
|קםם|בנאדם שנוא:ילד מהבצפר שלי,מקסים.כן כן,זה השם שלו. |קםם|מפורסם שנוא:הוא גם זמר,טוב
טוב.מושיק עפיה.
|קםם|שאלה שנואה:במסן\איסי-נו,אז על מה בא לך לדבר
שאלה דפוקה.
דברים אהובים |קםם|מילה אהובה:בייבי |קםם|מאכל אהוב:פסטה,פסטה
|קםם|משקה אהוב:קולה
|קםם|שיר אהוב:Better Of-Ashlee Simpson
|קםם|זמר אהוב:אשר,ג'סטין
|קםם|זמרת אהובה:אשלי סימפסון
|קםם|להקה אהובה:גירלז אלאוד,דסטניז צ'יילד,ועוד הרבהה
|קםם|ארץ אהובה:איטליה
|קםם|בנאדם אהוב:חברות הכי טובות,האנשים שאני הכי אוהבת בעולם.ואלכס,מפרדייז
ועוד הרבה.
|קםם|מפורסם אהוב:אשלי,לינדזי,כריסטינה
|קםם|שאלה אהובה:מה קורה
חח לא יודעת..
נמנמ.קצת שאלות כאלה,מ..כה. |קםם|אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו
איכנס לדיכאון וימות.
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים
שמחה,וקונה את כל מה שאפשר
אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים
על ההתחלה,שלא יגנבו.
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת
לא יודעת..
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים
[חוץ ממעצבנת]אדומה.

JamicaniT

New member
עוד 3 שעות וקצת ..

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: נו. מאכל שנוא: פשטידה. משקה שנוא: אשכוליות. שיר שנוא: אממ כל דבר עם יותר מדי דיכאון. זמר שנוא: אין. זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אין. להקה שנואה: אין. ארץ שנואה: אנאערף .. בן אדם שנוא: יש שאני לא אוהבת אבל לא שנוא. מפורסם שנוא: צביקה פיק .. נראה לי. שאלה שנואה: אחת כזאת. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: צ'ין צ'ין P: מאכל אהוב: בורקס ובשר P: משקה אהוב: קולה. שיר אהוב: כרגע, דבק - פשוט ונאמן. זמר אהוב: מארלי |מלך| זמרת אהובה: יש כמה .. לורין היל. להקה אהובה: יש הרבה. ארץ אהובה: ג'מייקה P: בן אדם אהוב: יש הרבה. מפורסם אהוב: אנאערף. שאלה אהובה: \ נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אוכל את השוש P: אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אממ בתופים ובמחולות .. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? הא ? אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד לקיוסק. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? אממ מושלמת P:

figure

New member
במבה סימני שאלה.

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: כוסון. תשתמשו במילה בישי. מאכל שנוא: אפונה. משקה שנוא: תלוי כמה אני צמאה. שיר שנוא: נומה נומה יאי. זמר שנוא: בלעחס, way too many זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: בלעחס, way too many להקה שנואה: בלעחס, way too many ארץ שנואה: אמריקה. בן אדם שנוא: כלבה העונה לשם נופר. מפורסם שנוא: או-הו. שאלה שנואה: את על סמים? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: יאמי. מאכל אהוב: יש יותר מדי... הייתי אומרת סנדוויץ' נחמד. משקה אהוב: קפה. שיר אהוב: יותר מדי. כרגע A rush of blood to the head של קולדפליי. זמר אהוב: אלכס בנד (מthe calling) זמרת אהובה: הזמרת הראשית של little by little, שכחתי איך קוראים לה. להקה אהובה: כרגע יש ספק בין לוסטפרופטס לקולדפליי. ארץ אהובה: יפן. בן אדם אהוב: אוהד. הוא תמיד דואג לי. take a big big hug just for being there. MWAH! מפורסם אהוב: Vash The Stampede שאלה אהובה: מה קשור? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? צורחת מספיק חזק כדי שאחד השכנים ישמע ויבוא בבהלה לבדוק מה קורה, ואנצל את ההזדמנות כדי לבקש ממנו במבה. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? מגיע לו. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? ב10:41 אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד ליפן! רגע... ליפן הייתי הולכת גם ככה. טוב נו :p אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] במבה סימני שאלה ^_^

דנטל

New member
ישששששששששש ש-א-ל-ו-ן!

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: אבוקדו מאכל שנוא: אבוקדו משקה שנוא: קפה שיר שנוא: כל דבר של שלמה ארצי זמר שנוא: שלמה ארצי זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: עפרה חזה להקה שנואה: איזבו ארץ שנואה: צרפת בן אדם שנוא: יש כמה מפורסם שנוא: דני ליטני שאלה שנואה: כל שאלה שחוזרת על עצמה מליון פעם ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: פאקינג מאכל אהוב: סטייק לבן משקה אהוב: סודה שיר אהוב: האדריכלים של סאבלימינל והצל זמר אהוב: סאבלימינל זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה להקה אהובה: פנתרה ארץ אהובה: ישראל בן אדם אהוב: יש כמה מפורסם אהוב: סאבלימינל שאלה אהובה: על הקעקועים והפירסינגים שלי נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אוכל שוש אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? יששששששששששש אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? בשעה שהכניסה הכי זולה אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? אי אפשר לשחד אותי בבמבה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה

NiKi†a

New member
אוקיי

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: נשמה מאכל שנוא: חצילים משקה שנוא: שיר שנוא: שירים במזרחית זמר שנוא: סבלימינאל זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: בריטני, ביונסה להקה שנואה: ארץ שנואה: לבנון? בן אדם שנוא: פקצות וערסים מביצפר. מפורסם שנוא: שאלה שנואה: מה חדש? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: מיאו מאכל אהוב: ספגטי ושניצל. משקה אהוב: קולההה שיר אהוב: המון זמר אהוב: מת'יו בלאמי. זמרת אהובה: פיונה אפל להקה אהובה: Muse
ארץ אהובה: ארה"ב בן אדם אהוב: חברים שלי, המשפחה. מפורסם אהוב: מת'יו בלאמי :] שאלה אהובה: חחחחחח אני יכולה להתחיל לחבר לכם פה שאלות, לא כדאי שאני אתחיל
נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אוכל את השוש..מה רע? אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אסם זה טוב, מחשב נייד זה טוב. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? שעה אחרי שהיא התחילה. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? חחחחחחחחחח אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? משועממת? P:

jaqui

New member
>>>

מילה שנואה: משעמם מאכל שנוא: צדפים משקה שנוא: קפה שיר שנוא: - זמר שנוא: קובי פרץ זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: זהבה בן להקה שנואה: לא יודעת ארץ שנואה: אפגניסטן בן אדם שנוא: לא יודעת מפורסם שנוא: אגם
שאלה שנואה: למה את שקטה? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אהבה מאכל אהוב: ספגטי, בורקס, פיצה, מאכלים של אמא משקה אהוב: תה, ספרייט שיר אהוב: קח אותי זמר אהוב: זמרת אהובה: דידו, אבריל להקה אהובה: ארץ אהובה: ארגנטינה, ישראל, ארה"ב בן אדם אהוב: אמא שלי מפורסם אהוב: שאלה אהובה: בא לך לצאת הערב? אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אם בא לי אז אני אוכל שוש אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? לא אכפת לי אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? בשעה שיגידו לי אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא הייתי הולכת אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם יום טוב!

עונה...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: פלא' (קיצור של פלאפון) מאכל שנוא: פלפלים ממולאים ואבוקדו...בעעעעעעעע משקה שנוא: מיץ אשכוליןת שיר שנוא: תני לי אהבה זמר שנוא: כל זמר מזרחי שקיים! זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: שרית חדד ומאיה בוסקילה להקה שנואה: בקסטריט בוייס (לא יודעת... משהו כזה...) ארץ שנואה: עיראק בן אדם שנוא: המורה שלי מפורסם שנוא: ג'סטין טימברלייק שאלה שנואה: אם אתה לא מאמין באהולים (ואני באמת לא) אז מי ברא את העולם?! הא?! הא?! ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: היי מאכל אהוב: פיצה, המבורגר וספגטי משקה אהוב: קוקה קולה! (רק קוקה קולה לא פפסי ואר-סי...) שיר אהוב: כל מיני שירים מהשיר שלנו ושל בלאק אייד פיז זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה: פרגי (הסולנית של בלאק אייד פיז) ונינט... להקה אהובה: בלאק אייד פיז ארץ אהובה: ארה"ב בן אדם אהוב: יש מלא... מפורסם אהוב: שחקני הש"ש! (השיר שלנו) שאלה אהובה: נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? חותכת וורידים אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? חותכת וורידים אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? שעה קודם! שאני לא אאחר...
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא הבנתי ת'שאלה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] גם לא הבנתי! ד"א- אני חדשה בפורום! מזלט לי!

r o n i1

New member
עונה

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: בית ספר מאכל שנוא: עגבניות <לא טעמתי.> משקה שנוא: מיץ גזר שיר שנוא:דיכאון למינהם. זמר שנוא: אין שנוא זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: כנ"ל להקה שנואה: כנ"ל ארץ שנואה: אין בן אדם שנוא: ממ המנל של בית הספר. מפורסם שנוא:אין שאלה שנואה: התנשקת עם בן המין שלך? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אוי. מאכל אהוב:במבה נחשב? אם לא אז עוף ותפוחי אדמה. משקה אהוב:קולה.. מים שיר אהוב:יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמר אהוב:כנ"ל זמרת אהובה:כנ"ל להקה אהובה:כנ"ל ארץ אהובה: מממ אני לא בטוחה אם זו ארץ או יבשת בקטנה.. ניו זילנד
בן אדם אהוב: יש כמה וכמה מפורסם אהוב:כנ"ל שאלה אהובה: מקום אהוב נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? לא אוכל. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? צורחת משמחה!!!!!!!!!!! אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? בתחלה <שמחנה שכמותי.> אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד הסוף.. סתם .. תלוי מה היו רוצים. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם... אני מקווה מאוד!

אני

מילה שנואה:רע מאכל שנוא:כל מה שלא טעים לי משקה שנוא:קפה,אשכוליות שיר שנוא:אממ ההוא של הטיטניק ועוד כמה זמר שנוא:כל המזרחיים ובעיברית זמרת שנואה:יש הרבה ארץ שנואה:אממ כל ארץ של אנטישמיים בן אדם שנוא:אמממ יש מלא כאלו ואני מתה להרוג אותם מפורסם שנוא:קלי אוסבורן,אבריל לבין יש עוד.. שאלה שנואה:אמממ יש הרבה כאלו ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:חיבוק מאכל אהוב:כמעט הכל משקה אהוב:שוקו,תה,מנגו,תפוחים,תות בננה שיר אהוב:אממממ הכי הכי?אין יש הרבה שירים שאני אוהבת..העיברי זה אני חולם על נעמי זמר אהוב:לא דעת מה שיש לכם להציע ונשמע טוב זמרת אהובה:כנ"ל ארץ אהובה:ישראל,ארה"ב בן אדם אהוב:דר איז הרבה מפורסם אהוב:אממ התאומות אולסן שאלה אהובה:איזה כינויי חיבה יש לי נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?כלום...אכעס על בעל המכולת כי מזה מתחשק לי קליק אוקיי והוא סגר בדיוק אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?למי אכפת?אם היו מורידים את קליק אוקיי מהמדפים הייתי מתחרפנת אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?אמממ..מתי שהמסיבה הייתה מתחילה אולי? אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?מי צריך שוחד של במבה?יחיאל ימכור לי אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים?במבה דרום אפריקאית בקצב ברזילאי

למעלה