ש-א-ל-ו-ן!

lolly1

New member
../images/Emo24.gif

O

Mrs big

New member
../images/Emo186.gif.

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: "טוב". מאכל שנוא: כל מה שהיה חי פעם, ירקות מסויימים, דברים מתוקים מדי. משקה שנוא: משקאות מוגזים. שיר שנוא: כל מינינ מזרחית וטראנסים. זמר שנוא: עמיר בניון. חח. זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: קיילי מינוג. להקה שנואה: לאדעת. ארץ שנואה: לאדעת. בן אדם שנוא: לאדעת. מפורסם שנוא: קיילי מינוג[?]. שאלה שנואה: "למה?", במצבים מסויימים. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: "הידד". מאכל אהוב: פאנקייק, עוגם נפוליאון, שוקולד מריר, טופי ורוד. משקה אהוב: מילקשיים תות של מקדונלדס. שיר אהוב: כרגע, כלמיני של משינה. זמר אהוב: יוני בלוך/אביב גפן/ארקדי דוכין. זמרת אהובה: לאדעת. להקה אהובה: כרגע, משינה. ארץ אהובה: ישראל. בן אדם אהוב: כלמיני. מפורסם אהוב: לאדעת. שאלה אהובה: "התנשאי לי?" P: נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? הולכת לקפיטריה של בצפר, כי גיליתי היום שיש שם. :] אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? "ייאי". אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? אחרי שאקבל את הבמבה שהבטיחו לי[?]. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא רחוק מדי. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה[?].

EROTOMANIA

New member
|שקל|

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: BLAZE מאכל שנוא: של הקפיטריה משקה שנוא: root beer מה זה הזבל הזה שיר שנוא: של סנופ דוג ופארל?! כאילו דיי?! זמר שנוא: סנופ דוג, תמות! זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: שאקירה, שקל?! להקה שנואה: בקסטריט בויז, קבלו 2 שקל. ארץ שנואה: קרקוז'יה?! בן אדם שנוא: לוק מארשל. כתבתי את שמו על wall of fags מפורסם שנוא: לא יודעת שאלה שנואה: שקל? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אין מאכל אהוב: שוקולד משקה אהוב: צ'רי קולה שיר אהוב: יותר מדיי זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין להקה אהובה: אה נואפקס ארץ אהובה: ישראל בן אדם אהוב: החבר מפורסם אהוב: ג'ייק ג'ילנהאל שאלה אהובה: רוצה פסטרמה? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? כלום אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? יאמי אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? שיגידו מתי אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא רחוק אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה?

../images/Emo9.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: "היה סוף" או משו כזה.. מאכל שנוא: וואה מלא דברים משקה שנוא: תות בננה
שיר שנוא:מדונה-דאיי אנאדר דיי זמר שנוא:אבי ביטר זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: קרן לוי להקה שנואה: ראמשטיין ארץ שנואה: צרפת? בן אדם שנוא:המורה שלי לתאטרון מפורסם שנוא:אורנה דץ (ואל תשאלו למה
) שאלה שנואה: "מה המצב?" ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:שוס מאכל אהוב:שוקולד (היי! זה מאכל
) משקה אהוב: ענבים
שיר אהוב:אוהד גונב לי את השירים
... אז נבחר משהו אחר- דניאל סלומון-אהבה זמר אהוב:עברי לידר
זמרת אהובה: דנה ברגר
להקה אהובה: משינה,שייגעצ,התעויוט
ארץ אהובה: ישראללל
בן אדם אהוב: בעלי,אלעד ודור
מפורסם אהוב: עבריל'ה שאלה אהובה: "מי אוהב אותך יותר ממני?" טחחחח.. נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? ארוץ למכולת אחרת
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? הייתי עושה נשף אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? כבר בצהריים
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד הסוף
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? אסם
(ואת לא מעצבנת
)

ל י א ן 1

New member
בונאה אני חולת במבע

מה אתם אומרים על זה. נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:ונדליזם מאכל שנוא:דגים משקה שנוא:קולעעע שיר שנוא:מזרחית דיכאון זמר שנוא:זמר ששר מיזרחית דיכאוןןן זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:זמרת ששרה מזרחית דיכאון...לא מתה על קרן לוי להקה שנואה:לודעתת אוף ארץ שנואה:עירק, גרמניה, סוריה וכל שאר הזדענע למינהן בן אדם שנוא:היטלר מפורסם שנוא:גס'יקה סימפסון עבלבע פקצע מטומטמת שאלה שנואה:סידרת את התיק למחר? ככה את יוצאת?לאן את הולכת? מתי את חוזרת? למה את לא עונה לפלאפון ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:זעדע(כאב ראש גדול במיוחד-במרוקאית) מאכל אהוב:מללללא דברים אני חולת אוכל משקה אהוב:אייס קפפפפפה אבל קר לי אז קפוצ'ינו חםםם עם הרבה קצפת שיר אהוב:כל השירים המרוקאים האלה בחינות (כן כן משפחה מרוקאית הכי צחוקים) זמר אהוב:הראל סקעת, שלומי שבת זמרת אהובה:בריטניייייייייי להקה אהובה:אוונסנס ארץ אהובה:טורקיה ואנגליה בן אדם אהוב:מאור שלייייי והמאמן כדוריד שלי מפורסם אהוב:מאט לבלנאק(זה שמשחק את ג'ואי בחברים למי שלא יודע) שאלה אהובה:את אוהבת אותי?(מאור-כן!) נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?אתעצבןןןן אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?הייתי שמחחחחה אני מתה על במבע אוסם אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?חמש דקות לפני שמתחילה מסיבה כדי לזלול את הבמבה לפני כולם וללכת אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?אממ רחוק מאוד אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת]במבה קטנה וחמודה ביותתתתר

תשובותתת

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: שכונה (סלנג), איאיאיאיאיאיא (כמו שהילדים הערסים בכיתה שלי אומרים. מאכל שנוא: מה ששנוא אני לא אוכל.. משקה שנוא: כנ"ל שיר שנוא: אין זמר שנוא: אין זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: אין להקה שנואה: אין ארץ שנואה: גרמניה בן אדם שנוא: אבי סרורייי מפורסם שנוא: אין שאלה שנואה: איך היה במבחן?.. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: פאק מאכל אהוב: פיצה משקה אהוב: קולה שיר אהוב: All that jazz זמר אהוב: אין זמרת אהובה: dido להקה אהובה: אין ארץ אהובה: ישראל בן אדם אהוב: אמא מפורסם אהוב: נינט טייב שאלה אהובה: אין שאלה אהובה אךךך איזה כיף שלא שואלים אותך נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? "אני יאכל את השוש" אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? "בכיף, למה זה צריך לעניין אותי?" אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? "מתי שהיא מתחילה?" אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? "רחוק? אפילו הכי קרוב לא הייתי הולך" אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] "במבה מפגרת?"

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני../images/Emo26.gif

מה אתם אומרים על זה. נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: קקי (איכס מגעיל אותי גם לכתוב את זה...
) מאכל שנוא: עגבניות (
תדמיינו שהמסכן הקטן מקיא
) משקה שנוא: מיץ עגבניות שיר שנוא: אממ... אין
... לא שאני זוכרת.. זמר שנוא: פיפטי סנט
זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: אין.. אממ... בעצם אולי קיילי מינוג להקה שנואה: לוידעת...
ארץ שנואה: גרמניה
בעע בן אדם שנוא: יש הרבה אבל אם אחד אז תומר ברנשטיין (יש הרבה מסכנים עם השם הזה אז אם אתם נתקלים באחד שלא תחשבו לי שזה הוא... ואני חייבת עוד אחד-גיא תבור
ויש עוד מלאאא שאני שונאת באותה הרמה אבל אני לא אכתוב כאן את כולם
ועוד אלה רק מהחברים ולא מהמשפחה
) מפורסם שנוא: ממ.... לא יודעת אין לי ממש רדו ממני כבר!
אולי אשר שאלה שנואה: המורה, להעתיק?\מה השעה?
ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: כן\כחול בייבי\מרי-קייט\אשלי\עמיתוש (עמיתוש אני הכי אוהבת... זה כזה רך כזה...
) מאכל אהוב: כדורי שוקולד משקה אהוב: מוקה שיר אהוב: Left Outside Alone של אנסטסיה\ Anastacia (ככה רושמים את זה?!
) זמר אהוב: ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: בריטני ספירס עם כבר.. להקה אהובה: היי פייב
ארץ אהובה: אנגליה\הוואי\ארצות הברית (ארה"ב!!! ארה"ב!!!) בן אדם אהוב: אני לא יודעת... אני אוהבת הרבה אנשים באותה המידה וגם אם יש מישהו שאני אוהבת הכי אני לא אכתוב ואני לא כותבת את זה כאן... מפורסם אהוב: מרי-קייט ואשלי
שאלה אהובה: עמיתוש, רוצה לנסוע לארצות הברית ולהכיר שם בויפרד חתיך וחמוד? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? נאכל שוש..? -_- אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? קופצים מאושר!!!
(נשבעת לכם- כל יום אני אוכלת לפחות שתי חבילות... נממ...) אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? שעתיים לפני המסיבה, פורצת למחסן ולוקחת להם את כל הבמבות
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? חח.... הגזמתם.... עד המקרר
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם..?

flowers girl

New member
יאללה../images/Emo9.gif

דברים שנואים:
מילה שנואה: אהמ. פיטמה
מאכל שנוא: המווווווווווווווווון אבל נגיייד אחד.. חצילים
משקה שנוא: שוב, יש מלא. אבל נגיד.. פנטה. שיר שנוא: ושוב יש מלא
אבל.. אהמ. זה קשה. Call On Me
זמר שנוא: ושוווב יש מלא
ריקי מרטין זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אני אפסיק עם ה"יש מלא".. תבינו לבד שיש מלא.. אני אגיד אחד מתוך מלא בכל פעם
הפעם... דנה ברגר
להקה שנואה: O Zone אלוהים ישמוררר ארץ שנואה: ארצות ערב למיניהן
בן אדם שנוא: שנוא-שנוא
אני לא ממש שונאת אנשים.. אבלללללללללל.. הכי קרוב לזה.. וואי. קשה. אולי רוי
(מישו שאהבתי שנה שעברה. סיפור ארוך). מפורסם שנוא: לא עברנו את זה כבר
אה זה בכלליות
זהבה בן. שאלה שנואה: "מה התחביבים שלך
"
ונעבור לאהוב:
מילה אהובה: אהמ. מותק:] ו-פֵטש
מאכל אהוב: אהמ. מקדונלדס
משקה אהוב: קולה שיר אהוב: Lose My Breath- Destiny's Child זמר אהוב: אין ממש
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה ואשלי סימפסון
להקה אהובה: דסטניז צ'יילד, אטומיק קיטן, שוגאבייבס, גירלז אלאוד ארץ אהובה: ניו יורק וקליפורניה בן אדם אהוב: יואו יש מלאאאא
הילה, רוני, יוליה, ושקד אפילו שזה און אנד
מפורסם אהוב: כריסטינה ואשלי
אבל מישו שמפורסם כדי להיות מפורסם
פריס הילטון
שאלה אהובה: וואי. לאדעת.
נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה.
אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? איכ למה שיהיה לי שוש במגרה
בעע אני אוכל את השוש
או אקנה במבה
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? "יייפייייייייייי" או "וואו. לא ממש אכפת לי" אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? זה לא היה משנה את ההחלטה שלי מתי ללכת.. ומתי אני אלך- תלוי באיך אני נוסעת, עם מי, איפה זה, ובלה אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא כ"כ רחוק אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] את
אדומה..

מילה שנואה פיטמה../images/Emo35.gif

פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה,פיטמה. אוי זה הספיק לי.
החיוך הזה הכי טוב,אני הכי אוהבת את החיוך הזה. נכון נוני

dandusha1

New member
תשובון :)

דברים שנואים: מילה שנואה: כפרה , נשמה וכו' :) מאכל שנוא: מממ.. אבוקדו משקה שנוא: אשכוליות שיר שנוא: מממ.. רוב המזרחית אין שיר מיוחד זמר שנוא: שימי תבורי
זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:זהבה בן להקה שנואה:מממ לא יודעת ארץ שנואה: מממ... אין לי מושג בן אדם שנוא: אני לא שונאת שונאת אף אחד מפורסם שנוא: שימי תבורי אולי ... שאלה שנואה: אין לי מושג .. :\ ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: זה תמיד מתחלף :) מאכל אהוב: יש הרבה... מאוד ... ספגטי בולונז זה אחלה :) משקה אהוב: קולה ;] שיר אהוב: זה תמיד מתחלף כרגע : "תגידי" שלמה ארצי זמר אהוב: יש הרבה :) זמרת אהובה: אין אחת שאני ממש אוהבת להקה אהובה:
ארץ אהובה: ארה"ב חחח וישראל גם :) בן אדם אהוב: אימא ;] מפורסם אהוב: שי גבסו ;] שאלה אהובה: מה המצב ? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? יאכל במבה שוש :) אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים: תובעת מישו :) אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים: עכשיו מזתומרת ? אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת: לא הרבה .. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] מממממ...

ShUsHu GiRl

New member
אניאניאני

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:טוב מאכל שנוא:קובנה משקה שנוא:מים שיר שנוא:לא יודעת זמר שנוא:אין זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:רוני להקה שנואה:היי פייב(שנאתי אותם) ארץ שנואה:לאיודעת בן אדם שנוא:כל מיני פקצות מביצפר מפורסם שנוא:לאיודעת שאלה שנואה:כשאתה נופל או בוכה ושואלים אותך "הכל בסדר?" ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:לךא יודעת מאכל אהוב:פסטה
משקה אהוב:קולה שיר אהוב:eek:ctober-evanescence זמר אהוב:usher זמרת אהובה:avril lavigne להקה אהובה:evanescence ארץ אהובה:כרגע? ניו יורק=/ בן אדם אהוב:חברה הכי טובה מפורסם אהוב:אנערף שאלה אהובה:את אוהבת אותי?=) נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?אני לא אוהבת במיוחד במבה
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?וואו
אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?כשיגמרו כל הבמבות אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?עד קצה הרחוב אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת]יפה
יום טוב!

למעלה