../images/Emo187.gifאני../images/Emo26.gif
מה אתם אומרים על זה. נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: קקי (איכס מגעיל אותי גם לכתוב את זה...
) מאכל שנוא: עגבניות (
תדמיינו שהמסכן הקטן מקיא
) משקה שנוא: מיץ עגבניות שיר שנוא: אממ... אין
... לא שאני זוכרת.. זמר שנוא: פיפטי סנט
זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: אין.. אממ... בעצם אולי קיילי מינוג להקה שנואה: לוידעת...
ארץ שנואה: גרמניה
בעע בן אדם שנוא: יש הרבה אבל אם אחד אז תומר ברנשטיין (יש הרבה מסכנים עם השם הזה אז אם אתם נתקלים באחד שלא תחשבו לי שזה הוא... ואני חייבת עוד אחד-גיא תבור
ויש עוד מלאאא שאני שונאת באותה הרמה אבל אני לא אכתוב כאן את כולם
ועוד אלה רק מהחברים ולא מהמשפחה
) מפורסם שנוא: ממ.... לא יודעת אין לי ממש רדו ממני כבר!
אולי אשר שאלה שנואה: המורה, להעתיק?\מה השעה?
ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: כן\כחול בייבי\מרי-קייט\אשלי\עמיתוש (עמיתוש אני הכי אוהבת... זה כזה רך כזה...
) מאכל אהוב: כדורי שוקולד משקה אהוב: מוקה שיר אהוב: Left Outside Alone של אנסטסיה\ Anastacia (ככה רושמים את זה?!
) זמר אהוב: ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: בריטני ספירס עם כבר.. להקה אהובה: היי פייב
ארץ אהובה: אנגליה\הוואי\ארצות הברית (ארה"ב!!! ארה"ב!!!) בן אדם אהוב: אני לא יודעת... אני אוהבת הרבה אנשים באותה המידה וגם אם יש מישהו שאני אוהבת הכי אני לא אכתוב ואני לא כותבת את זה כאן... מפורסם אהוב: מרי-קייט ואשלי
שאלה אהובה: עמיתוש, רוצה לנסוע לארצות הברית ולהכיר שם בויפרד חתיך וחמוד? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? נאכל שוש..? -_- אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? קופצים מאושר!!!
(נשבעת לכם- כל יום אני אוכלת לפחות שתי חבילות... נממ...) אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? שעתיים לפני המסיבה, פורצת למחסן ולוקחת להם את כל הבמבות
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? חח.... הגזמתם.... עד המקרר
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם..?