ש-א-ל-ו-ן!

ש-א-ל-ו-ן!

מה אתם אומרים על זה. נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: מאכל שנוא: משקה שנוא: שיר שנוא: זמר שנוא: זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: להקה שנואה: ארץ שנואה: בן אדם שנוא: מפורסם שנוא: שאלה שנואה: ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: מאכל אהוב: משקה אהוב: שיר אהוב: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: ארץ אהובה: בן אדם אהוב: מפורסם אהוב: שאלה אהובה: נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת
]
יום טוב!

oh-da

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ן!

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: כאילו מאכל שנוא: אין לי מושג
משהו מלוח מידי. משקה שנוא: תפוזים של מיץ פז. שיר שנוא: ערן סופר - הסם פגע לי בכבודי זמר שנוא: לא יודע זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: לא יודע@!E!#@$ להקה שנואה: לינקין
*בורח מלירוני* ארץ שנואה: טורקמיניסטן בן אדם שנוא: די כמה אפשר לשנוא! מפורסם שנוא: די כמה אפשר לשנוא! שאלה שנואה: "___ שנוא?" ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: קוקי מאכל אהוב: עוגת גבינה משקה אהוב: קולה שיר אהוב: beatles - yesterday זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: מיקה קרני! להקה אהובה: לינקין
*מקבל חיבוק מלירוני* ארץ אהובה: ישראל! בן אדם אהוב: לירוני, צ'יקי, ג'סי וליאורית
מפורסם אהוב: רועי לוי! שאלה אהובה: "____ אהוב" נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? מדביק תמונה של התינוק על האריזה כדי להפחית כמה שאפשר מהחטא. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אומר "תודה לאל, עכשיו אני אמצא יותר מהר!" אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? כשהבמבות מגיעות! (מתי את מגיעה?
) אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד לצ'יקי! אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם בהפרעה?

Butza

New member
../images/Emo163.gif אני עכשיף

מילה שנואה: נגמר. מאכל שנוא: שומר
משקה שנוא: ערק שיר שנוא: שירי דיכי במזרחית זמר שנוא: אההה... זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אני לא שונאת, אני פשוט לא נמשכת: ריטה. להקה שנואה: הישראלים
ארץ שנואה: אפגניסטן? בן אדם שנוא: היטלר מפורסם שנוא: אני לא מתה על רז מאירמן. שאלה שנואה: את מוכנה להזדרז? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: לאט. מאכל אהוב: עוגת שוקולד חמה. משקה אהוב: קפה. שיר אהוב: המון שירים של עברי לידר
זמר אהוב: עברי לידר
זמרת אהובה: רונית שחר להקה אהובה: החברים של נטאשה, היהודים ארץ אהובה: ישראל. בן אדם אהוב: אימא מפורסם אהוב: עברי? שאלה אהובה: בא לך לשבת איתי על קפה? (לדבר, ועוד עם קפה באמצע.. יש יותר טוף מזה?
) נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני בכלל לא אוהבת לא זה ולא זה.
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? נו שיהיה... אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? אההה...אם היה לי כוח
אני לא נמשכת לבמבה אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא הייתי
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם?

Vivi Sparrow

New member
שוּמר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif XDDDDDDD

ל א ק י

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: אם אני אמצא אני אגיד
מאכל שנוא: מיונז, פטריות, דברים המכילים סידן משקה שנוא: ויסקי]: שיר שנוא: לאיודעת זמר שנוא: זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: - להקה שנואה: - ארץ שנואה: ליטא בן אדם שנוא: יוסי D: מפורסם שנוא: שאלה שנואה: כל שאלה של סבתא]: ונעבור לאהוב: ... סתם
מילה אהובה:
כוסעמק, לעזעזל, אמ, מה מאכל אהוב: בשר משקה אהוב: קולה :< שיר אהוב: לאיודעת זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: ארץ אהובה: ישראל בן אדם אהוב: אנ'לא אוהבת בני אדם :$ מפורסם אהוב: שאלה אהובה: מקורה נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני אוכל תפוח :$ אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? סופסוף עושים משו חכם אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? לא אוהבת מסיבות אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד חיפה ברגל. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה[?]

נמ.

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: המ. מאכל שנוא: דגים. משקה שנוא: כל המשקאות ב-2 שקלים. שיר שנוא: המ. מזרחיים. לא אהובים[?]. זמר שנוא: אין. זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אה. אין. להקה שנואה: אין. ארץ שנואה: אירן? P: בן אדם שנוא: אין. מפורסם שנוא: אין. שאלה שנואה: האלה מלמעלה. P: לאהוב: מילה אהובה: פאגוציטוזה. מאכל אהוב: שווארמה צמחית. משקה אהוב: מים. שיר אהוב: רומיאו ויוליה של הדייר סטרייטס. זמר אהוב: אביב גפן. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט. להקה אהובה: דייר סטרייטס. ארץ אהובה: אנגליה. בן אדם אהוב: מד, נועם, שירלי, אוהד.. מפורסם אהוב: סמי הורי.
שאלה אהובה: אין. נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? נעשית שמחה ואוכלת את השוש. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? בשמחה. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? תלוי איזו בבמבה. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? לא מוכנה. ;| אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] בהפרעה ? P:

ady18

Well-known member
תשובות

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה:אין מאכל שנוא:דגים משקה שנוא:אשכולית שיר שנוא:יש הרבה זמר שנוא:יש הרבה בעיקר זמרי רוק זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה:אממ לא עולה לי כרגע להקה שנואה:כול להקות הרוק חוץ מהיהודים ארץ שנואה:מדינות ערב וחלק מארופה בן אדם שנוא:אמממ יש אבל זה היה בעבר מפורסם שנוא:אממ אין במיוחד שאלה שנואה:מדוע ותסביר ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה:יש הרבה מאכל אהוב:בשר אילטקי הרבה משקה אהוב:תפוזים קולה מים ועוד שיר אהוב:שירים של יוסי או מושיק עפיה תלוי בתקופה זמר אהוב:יוסי עדן מושיק עפיה ועוד זמרת אהובה:אין מוגדרת להקה אהובה:אין מוגדרת ארץ אהובה:ארצות הברית וישראל בחלקה בן אדם אהוב:ידידים שלי מפורסם אהוב:אגם רוטברג שאלה אהובה:ספרי חווית דברים דומים לזה נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו?לא הולכת כול יום אז לא סוף העולם אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?באסה אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים?הולכת אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?לא כול כך רחוק אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת]אוסם יום טוב!

נ מ נ מ

New member
../images/Emo185.gif

מילה שנואה: יעני מאכל שנוא: כל דבר שייש בו שום משקה שנוא: מממ אין שיר שנוא: השיר המעצבן הזה של ארקדי דוכין.. נווווו... מי אוהב אותך יותר ממני בלה בלה בלה זמר שנוא: ארקדי דוכין זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: ממממ לא זכורה לי אחת כזו להקה שנואה: כנ"ל ארץ שנואה: מממ כל מיני בן אדם שנוא: דודו טופז מפורסם שנוא: דודו טופז שאלה שנואה: איך זה שאין לך חבר? ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: יאפ מאכל אהוב: כל דבר שאין בו שום :) משקה אהוב: לטה שוקולד, נס, קפה הפוך שיר אהוב: שלך, של אורן חן וסטלוס זמר אהוב: שלומי שבת זמרת אהובה: אין מישי מיוחדת להקה אהובה: מממ אתניקס.. נגיד ארץ אהובה: אין במיוחד בן אדם אהוב: כולם מפורסם אהוב:
שאלה אהובה:
נמנמ. (כן?) קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? נתעשת ונחכה למחר... במבה מנצחת לא מחליפים אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? הייתי יכולה לישון בלילה בשקט אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? נסחפנו קצת, לא? אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד לשרותים אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] חחח דווקא רציתי מעצבנת... נו טוב...

תשובותתתתתת

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: "סוווו" [של הפקצות!] מאכל שנוא: חצילים משקה שנוא: מיץ עגבניות שיר שנוא: לא יודעת זמר שנוא: לא יודעת זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: בריטני ספירס להקה שנואה: אין כלכך... ארץ שנואה: אין בן אדם שנוא: אין מפורסם שנוא: יש הרבה.. שאלה שנואה: "למה" ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: מאכל אהוב: תפוחי אדמהההההה חחחחח משקה אהוב: מיםםםםם שיר אהוב: "אין מלאכים בגן עדן" של אביב גפן זמר אהוב: אביב גפןןן זמרת אהובה: זאתי מאוונסנס להקה אהובה: אוונסנססססס ארץ אהובה: צרפתתת בן אדם אהוב: אין הרבה... מפורסם אהוב: אין שאלה אהובה: אין שונאת שאלות. נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני יאכל ת'שוש בכייף! אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?
שיורידו. אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? לא הייתי הולכת. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? על לפינה אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] במבה אוסם?!

netaK

New member
אני ../images/Emo6.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: לא יודעת :| מאכל שנוא: אבוקדו זה פיכס :$ משקה שנוא: לא יודעת :\ שיר שנוא: מי אוהב אותך יותר ממני זמר שנוא: פוליקר
זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אבריל לווין
להקה שנואה: לא יודעת :| ארץ שנואה: ישראל
בן אדם שנוא: הממ, מה חסרים לי עכשיו אנשים שאני שונאת?
מפורסם שנוא: גאד, זה חתיכת תשובה ארוכה
ראסל קרואו פנלופה קרוז רנה זלוויגר ג'ים קארי סלמה האייק המממ הם האנשים שאני לא רואה סרטים איתם
שאלה שנואה: מה הפדיחה הגדולה ביותר שלך? -למה להיזכר ואיך אפשר לבחור
ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: מיאו ^^ מאכל אהוב: קרח
משקה אהוב: מים
שיר אהוב: angels-robbie williams זמר אהוב: רובי
זמרת אהובה: נינט
להקה אהובה: ווסטלייף :| ארץ אהובה: ממה שהייתי? צרפת נפלאה! בן אדם אהוב: הו, כל החברים והחברות שלי
מפורסם אהוב: פאבריציו פיליפו
שאלה אהובה: לא יודעת
נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? ארעב למוות. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אני לא פריקית של במבה o_O אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? המממ....אם המסיבה היום כנראה שהייתי הולכת היום
אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד הביסלי אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] במבה בהפרעה!

KeyserSoze

New member
תשובותיי

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: מאמי מאכל שנוא: גפילטאפיש משקה שנוא: רד בול שיר שנוא: לך הביתה מוטי זמר שנוא: צביקה פיק זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: שרית חדד - יותר נכון מאוסה להקה שנואה: האחיות פיק ארץ שנואה: איראן בן אדם שנוא: שייח נסראללה מפורסם שנוא: אמיר פרץ שאלה שנואה: מה הכי שנוא עליך ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: בירה
מאכל אהוב: אנטריקוט משקה אהוב:
שיר אהוב: Enjoy the silence זמר אהוב: אין לי כח זמרת אהובה: " להקה אהובה: depeche mode ארץ אהובה: קשה לבחור בן אדם אהוב: אמא שלי מפורסם אהוב: יונית לוי שאלה אהובה: שליש או חצי? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אוכל כמו גדול אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? אז נאכל אוסם, מה לעשות אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? אין מסיבה יותר טובה? אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? את רציכה טיפול אחותי אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] חטיף בוטנים של סופר קלאס

AndreaCorr ©

New member
~~~>

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: לייק. מאכל שנוא: בשר. משקה שנוא: מיץ עגבניות. שיר שנוא: של הפסטיגל. זמר שנוא: הוהוהו. נבחר אחד- סאבלימינל. זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: רוני. ואנסטסיה. להקה שנואה: בלו. ארץ שנואה: לא דעת. בן אדם שנוא: . מפורסם שנוא: ע"ע זמר/ת שנוא/ה. שאלה שנואה: "מה אתה הכי אוהב בעצמך?". תפסיקו לשאול את זה בשאלונים. ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: אחוש. מאכל אהוב: צנוברים. משקה אהוב: מים. שיר אהוב: אביב גפן/רוקנרול. נכון לרגע זה. זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר ויזהר אשדות. זמרת אהובה: אנדראה קור, אורית שחף. להקה אהובה: התעויוט, היהודים והקורס. ארץ אהובה: אירלנד. בן אדם אהוב: אורי. מפורסם אהוב: אני לא נוהגת להעריץ. שאלה אהובה: מי אוהב אותך יותר ממני? נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני לא אוכל. אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? לא היה מפריע לי [?] אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? לא. זה לא כזה טעים. אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? חצי מטר. אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם, כנראה.

gargamich

New member
VOILA! ../images/Emo13.gif

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: לא חשבתי על זה אף פעם
אהמ... בייגלה?
מאכל שנוא: קוטג'
משקה שנוא: סודה
שיר שנוא: הופ איזה תחת זמר שנוא: מרילין מנסון זמרת שנוא: סתם לא, זמרת שנואה: מרילין מנסון להקה שנואה: מרילין מנסון וחבריו [?] ארץ שנואה: מיינמאר בן אדם שנוא:
מפורסם שנוא: ביבי שאלה שנואה: שיר אהוב...
ונעבור לאהוב: מילה אהובה: אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת מאכל אהוב: כל דבר שנגמר ב"לך" משקה אהוב: מים שיר אהוב: "שאלה שנואה: שיר אהוב...
" זמר אהוב:
זמרת אהובה:
להקה אהובה:
ארץ אהובה: ישראל
בן אדם אהוב: אוסטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מפורסם אהוב: אוסטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שאלה אהובה: מתי אוסטין תחזור? מחר!
נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אוכל שוש אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים? קונים אסם אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? כמה שיותר מוקדם, אוכל את כל האוכל והולך מהר אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? עד קיבוץ דברת
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אחת ג'ינג'ית

lolly1

New member
:|

נתחיל בדברים שנואים: מילה שנואה: Ya'll :| מאכל שנוא: הדגנים של במבה
משקה שנוא: מיץ אשכוליות s: שיר שנוא: מי אוהב אותך יותר ממני זמר שנוא: הממ עמיר בניון וערן צור זמרת שנוא: סתםלא, זמרת שנואה: אממ דיקלה
להקה שנואה: הממ לא יודעת ארץ שנואה: ישראל D: בן אדם שנוא: איאן
(תודה לנטע
) מפורסם שנוא: אממ ג'יימס ואן דר ביק
שאלה שנואה: גרר ונעבור לאהוב: ... סתם מילה אהובה: Dude
מאכל אהוב: גלידת Cookie Dough
משקה אהוב: אייס טי אפרסק שיר אהוב: Three Doors Down - Here Without You
זמר אהוב: הממ הראל סקעעת
ותודה לנטע שוב
זמרת אהובה: אלאניס מוריסט להקה אהובה: K's Choice ארץ אהובה: לא ישראל?
בן אדם אהוב: המפף אין מפורסם אהוב: אמממ רובין וויליאמס אולי? שאלה אהובה: :| נמנמ. קצת שאלות כאלה, מ.. כה. אם הייתם מגלים שנגמרה במבה אסם בארון, המכולת סגורה ויש רק שוש במגירה, מה תעשו? אני אשמח כי שוש יותר טוב מאסם
אם הייתם מגלים שמורידים את כל הבמבות מהמדפים, ומשאירים רק את אסם, איך הייתם מגיבים?
אם היו אומרים לך שיש מסיבה היום שתחולק שם המון במבה, מתי הייתם הולכים? אממ תלוי איזו במבה P: אם היו משחדים אתכם בבמבה, כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת?
אם היו שואלים אתכם איזו במבה אני, מה הייתם מנחשים? [חוץ ממעצבנת] אסם? P:

lolly1

New member
לא לא

זה איאן! (אית'ן, נו :|) לא פאב! אין לי שום דבר נגד פאב

למעלה