ש-א-ל-ו-ן

מיוש94

New member
ש-א-ל-ו-ן

.5דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)

roey406

New member
עונה

.5דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לטוס לחו"ל 2.למצוא אהבת אמת 3.לדעת את כל השירים של דניאל בעל פה(לא שעכשיו אני לא יודע חח) 4.לפגוש כל מיני אנשים מפורסמים 5.להנות מהחיים 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.אח גדול 4.אח קטן 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.ג'ינס 2.חולצה 3.אממ לא זוכר חח 2 חיות אהובות במיוחד: 1.פיל 2.דולפין פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) הפורום הזה כמובן!

danieli skaat

New member
שאלון מתוחכם, עונה (-:

.5דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. בנג'י הפוך& רגיל 2. צניחה חופשית 3. טיול בהודו+תאילנד+סיני 4. סמים(-; 5. לקנות את הטלאטביז! XD חחח, מקום הכי שווה במעלות
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. בת דודה שלי 2. אור(L) [כינוי שלוXD] 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2 חולצות; אחת של נירוונה, שניה של סאות'פארק, אבל מ-מ-ש מגניבה! 2. דיסק של בלאקפילד 3. ילדי יום ראשון, הספר של אביב גפן *-* 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלב 2. סוס פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) ברור שזה ה-פורום!!!!!!1111אחדאחד~

danieli skaat

New member
אויש איזו סתומה אני D: השלמה-

4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. בת דודה שלי 2. אור(L) [כינוי שלוXD] 3. מחברותיי החמודות, 3 יענטו;] 4. אחיינים שלי, כןכן אני מתחכמת

עוננה

.5דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להתחתן 2. להגשים חלום 3.לראות את כל מי שאני אוהבת ולהגיד לו את זה 4.להתגבר על הפחדים שלי 5. לבדוק שעשיתי את כל מה שרשמתי חחח 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. יש לי 5 במשפחחה זה לא הולך ככה חחח 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. אממ שניצל
2.טרנינגים 3.מלא גרביים חחח 2 חיות אהובות במיוחד: 1. אין 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) פפפפהההההההההה =]

למעלה