ש-א-ל-ו-ן!

ירדן88

New member
ש-א-ל-ו-ן!

תודו שהיה חסר לכם
#. השם הכי יפה לילד? #. השם הכי יפה לילדה? #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו #. האם תקרא לבת שלך על שמך? #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? #. מזל? #. #. חיות מחמד? #. איזה שפות את מדברת? #. החלום שלך? #. את חושבת שהוא יתגשם? #. צבע עיניים? #. צבע שיער? #. רגישה לדגדוגים? #. כמה אחים? #. יש לך גשר? #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? #. צבעת פעם את השיער ? #. האם אתה חי את הרגע? #. יש לך סודות? #. את אוהבת את כתב יד שלך? #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? #. את יודעת לשיר? #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? #. התאהבת פעם? #. פעם חשבת להתאבד? #. שיקרת פעם? #. התאהבת בידיד? #. עשית פעם סיאנס? #. היית פעם בחו"ל? #. הרבצת למישהו? #. הסרט הכי דפוק שראית? #. ברחת מהבית? #. נשארת ערה כל הלילה? #. לא אכלת יום שלם? #. דיברת בטלפון כל הלילה? #. הרגת מישהו? #. הרגת חיה בטעות? #. הרגת חיה בכוונה? #. רצית למות? #. עישנת סיגריות? #. עישנת נרגילה? #. שתית אלכוהול? #. השתכרת? #. רצית להיות מישהו שאת לא? #. רצית להיות בן המין השני? #. התקלחת יותר מפעמיים ביום? #. התעלפת? #. קיבלת נכשל בתעודה? #. רכבת על אופניים? #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? #. הברזת מביצפר? #. היית מאושרת? #. התנצלת על משהו שעשית? #. היית כל הלילה על המחשב? #. קמת באמצע הלילה סתם ככה? #. זכרת חלום? #. התעקשת על משהו מטופש? #. הברזת למישהו בלי להודיע? #. התחרפנת? #. ביקרת אצל פסיכולוג? #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? #. צרחת מפחד? #. ראית טיטאניק? #. נישקת מישהו? #. ניסית דיאטה? #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? #. דיברת בשיעור? #. פחדת מהחושך? #. היית בבית-חולים? #. עשו לך תפרים? #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? #. היית גאה בעצמך? #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? #. בכית בגלל מישהו? #. בכית בגלל מישהי? #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? #. התעלמת ממישהו בכוונה? #. סיננת מישהו בטלפון? #. ניתקת למישהו בפרצוף? #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? #. ישנת מחוץ לבית? #. ישנת כל היום? #. חשבת שאת משתגעת? #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? #. חיבקת מישהו? #. רבת עם חברה? #. בכית? #. צחקת? #. גרמת למישהו לצחוק? #. קנית משהו? #. הרגשת טיפשה? #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? #. התגעגעת למישהו? עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? #. קר לך או חם לך? #. מילה שעולה לך בראש? #. את שומעת עכשיו מוזיקה? #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? #. את אוהבת מישהו עכשיו? #. איזה ספר את קוראת? #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? את... #. מעשנת סיגריות? #. מה היית משנה בעצמך? #. את אוהבת את איך שאת נראית? #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? #. מאחרת הרבה? #. אוהבת את המשפחה שלך? #. אוהבת חורף? #. מבריזה הרבה מביצפר? #. מדברת הרבה בטלפון? #. משתדלת לאכול בריא? #. קוראת עיתון? #. מדברת עם זרים? #. ישנה עם בובות פרווה? #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? #. נוהגת? #. אוהבת את הקול שלך? #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? #. האם את סומכת על אחרים בקלות? 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? #. הדבר האחרון שאכלת? #. שקנית? #. מה הדבר האחרון שהדפסת?

אהה!! יכול להיות שמח,יכול להיות עצוב

#. השם הכי יפה לילד? גל,יהלי,עיליי.. #. השם הכי יפה לילדה? יהל,ליאור,אופיר.. #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אכזבה,כליל החורש #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא #. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? גם הוד..זה שם של יותר בנים האמת #. מזל? גדי #. #. חיות מחמד? גמל #. איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית #. החלום שלך? לטייל בכל העולם ולזכות בלוטו #. את חושבת שהוא יתגשם? לא #. צבע עיניים? חום כהה #. צבע שיער? שחור #. רגישה לדגדוגים? כן #. כמה אחים? 3 #. יש לך גשר? יש לי פלטה רק ללילות #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפי קריאה #. צבעת פעם את השיער ? לא #. האם אתה חי את הרגע? לא #. יש לך סודות? כן #. את אוהבת את כתב יד שלך? לא!! #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אינליכוח להיזכר:\ #. את יודעת לשיר? לא #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוזוכרת #. התאהבת פעם? כן #. פעם חשבת להתאבד? לא #. שיקרת פעם? כן #. התאהבת בידיד? כן #. עשית פעם סיאנס? לא #. היית פעם בחו"ל? כן #. הרבצת למישהו? כן #. הסרט הכי דפוק שראית? מהומה בקולג' #. ברחת מהבית? לא #. נשארת ערה כל הלילה? כן #. לא אכלת יום שלם? כן #. דיברת בטלפון כל הלילה? כן #. הרגת מישהו? כן,נמלה #. הרגת חיה בטעות? כן #. הרגת חיה בכוונה? כן #. רצית למות? לא #. עישנת סיגריות? כן #. עישנת נרגילה? לא #. שתית אלכוהול? כן #. השתכרת? לא #. רצית להיות מישהו שאת לא? כן #. רצית להיות בן המין השני? רק בהופעות..כשחם רצח הזונות האלה יכולים להוריד חולצה ואנחנו לא
#. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן #. התעלפת? לא זכור לי #. קיבלת נכשל בתעודה? ברור #. רכבת על אופניים? כן #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן #. הברזת מביצפר? כן #. היית מאושרת? כן #. התנצלת על משהו שעשית? כן #. היית כל הלילה על המחשב? כן #. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן #. זכרת חלום? כן #. התעקשת על משהו מטופש? כן #. הברזת למישהו בלי להודיע? כן #. התחרפנת? כן #. ביקרת אצל פסיכולוג? כן #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן! לאליהו הנביא בפסח!!! #. צרחת מפחד? כן #. ראית טיטאניק? כן #. נישקת מישהו? כן #. ניסית דיאטה? כן #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח ברור!! #. דיברת בשיעור? כן #. פחדת מהחושך? כן #. היית בבית-חולים? כן #. עשו לך תפרים? כן #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא #. היית גאה בעצמך? כן #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן! #. בכית בגלל מישהו? כן #. בכית בגלל מישהי? כן #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן #. התעלמת ממישהו בכוונה? כן #. סיננת מישהו בטלפון? כן #. ניתקת למישהו בפרצוף? כן #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן #. ישנת מחוץ לבית? כן #. ישנת כל היום? לא #. חשבת שאת משתגעת? כן #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכרת ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? לא #. חיבקת מישהו? לא #. רבת עם חברה? לא #. בכית? לא #. צחקת? כן #. גרמת למישהו לצחוק? כע #. קנית משהו? לא #. הרגשת טיפשה? כע #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כע #. התגעגעת למישהו? כע עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? פיג'מה #. קר לך או חם לך? נעים #. מילה שעולה לך בראש? גרפס #. את שומעת עכשיו מוזיקה? כע #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? גיא #. את אוהבת מישהו עכשיו? כן #. איזה ספר את קוראת?
#. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? משועממת,עייפה,רוצה לצאת,טרודה ולאדעת #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כע #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... #. מעשנת סיגריות? באירועים מיוחדים #. מה היית משנה בעצמך? הרבה #. את אוהבת את איך שאת נראית? לא #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? "פלאפון בשל :)" #. מאחרת הרבה? לא #. אוהבת את המשפחה שלך? כע #. אוהבת חורף? כע #. מבריזה הרבה מביצפר? כע #. מדברת הרבה בטלפון? כע #. משתדלת לאכול בריא? כע #. קוראת עיתון? כע #. מדברת עם זרים? כע #. ישנה עם בובות פרווה? לא #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כע #. נוהגת? לא=[ #. אוהבת את הקול שלך? לאאאאא #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא #. האם את סומכת על אחרים בקלות? ממש לא 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? השארת אותי עם רוח #. הדבר האחרון שאכלת? כריות #. שקנית? דורדוראנט #. מה הדבר האחרון שהדפסת? לאדעת..או עבודה או ברכה ליומולדתת..

ססילייה

New member
אני מאוהבת!!!

היום גיליתי עד כמה החתול שלי [גוליבר] מסוגל להיות דוגמן על!
#. השם הכי יפה לילד? ג'וני\ג'יימס\אלון. #. השם הכי יפה לילדה? מלודי\מריאן\אנה. #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? מירל [MIREL] #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, על שם דוד של אבא ז"ל שקראו לו ליאון.והוא נקרא על שם איזה זמר רוסי
#. האם תקרא לבת שלך על שמך?לא.
#. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? פיטר. #. מזל?טלה. #. #. חיות מחמד? חתול שמן וכלבה ז"ל. #. איזה שפות את מדברת? אנגלית עברית ורוסית. #. החלום שלך? לשיר מול קהל עם חומר מקורי משלי. #. את חושבת שהוא יתגשם? יש לי את הכלים, אין לי את הזמן או את האומץ. #. צבע עיניים? חום. #. צבע שיער? כרגע, שחור. #. רגישה לדגדוגים? מאוד.
#. כמה אחים? 2. #. יש לך גשר? לא. #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים, אבל אני לא ממש משתמשת בהן. #. צבעת פעם את השיער ? מגיל 12 אני צובעת לשחור
[אני בלונדינית במקור.><] #. האם אתה חי את הרגע? לא ממש. #. יש לך סודות? כן. #. את אוהבת את כתב יד שלך? כן. #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "בונא, את טיזרית"
#. את יודעת לשיר? כן >><< #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? פחד קהל וחוסר הערכה עצמית. #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מיליון ואחד דברים. #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלקחת את החיים בקלות זה הדבר הכי טוב שבן אדם יכול לעשות. #. התאהבת פעם? כן
#. פעם חשבת להתאבד? כן. #. שיקרת פעם? כן. #. התאהבת בידיד? כן :| #. עשית פעם סיאנס?כן. #. היית פעם בחו"ל? כן [בוקרוב שוב!!] #. הרבצת למישהו? כן
#. הסרט הכי דפוק שראית? יש הרבה כאלה, לא זוכרת. #. ברחת מהבית? כן. #. נשארת ערה כל הלילה? כן. #. לא אכלת יום שלם? כן ויותר :X #. דיברת בטלפון כל הלילה?כן. #. הרגת מישהו? סוג של XD #. הרגת חיה בטעות? לא
#. הרגת חיה בכוונה? נמלים
#. רצית למות? כן. #. עישנת סיגריות?כן, ועדיין. #. עישנת נרגילה? כן. #. שתית אלכוהול? כן, ועדיין. #. השתכרת? כן
#. רצית להיות מישהו שאת לא? כן. #. רצית להיות בן המין השני? כן. #. התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן, מה אני נראית לכם? יובל מנדלסון?! O___________O #. התעלפת? כן. #. קיבלת נכשל בתעודה? כן. #. רכבת על אופניים? כן. #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן D::::: #. הברזת מביצפר? מה זה?
#. היית מאושרת? לא יודעת. #. התנצלת על משהו שעשית? כן. #. היית כל הלילה על המחשב? כן. #. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן. #. זכרת חלום?כן \: #. התעקשת על משהו מטופש? כן >< #. הברזת למישהו בלי להודיע? לא O_ס #. התחרפנת?כן. #. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן.
#. צרחת מפחד? לא. #. ראית טיטאניק?כן. #. נישקת מישהו? כן
. #. ניסית דיאטה?כן. #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן
#. דיברת בשיעור? מה זה?XD #. פחדת מהחושך? כן, ועדיין >< #. היית בבית-חולים?כן. #. עשו לך תפרים? כן. #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן
#. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן \:
#. היית גאה בעצמך? כן. #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן. #. בכית בגלל מישהו? כן. #. בכית בגלל מישהי?כן. #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן
#. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? סוג של.
#. התעלמת ממישהו בכוונה? כן
#. סיננת מישהו בטלפון? כן XDD [יש לי 4 אנשים בפלאפון ששמורים כ"לא לענות"
] #. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן. #. ישנת מחוץ לבית? כן. #. ישנת כל היום? לא.אני שונאת לישון יותר מידי. #. חשבת שאת משתגעת? כן
#. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא.
#. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? כן, בזה הרגע. #. חיבקת מישהו? כן. #. רבת עם חברה? סוג של. #. בכית? לא. #. צחקת?כן D: #. גרמת למישהו לצחוק? כן D: #. קנית משהו? לא. #. הרגשת טיפשה?כן -_- #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? לא. #. התגעגעת למישהו? כן.
עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? גופיה ותחתונים. #. קר לך או חם לך? נעים לי. #. מילה שעולה לך בראש? "זין." #. את שומעת עכשיו מוזיקה? לא. #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? -_________________________- #. את אוהבת מישהו עכשיו? :X #. איזה ספר את קוראת? הנסיך הקטן, בפעם המיליון. #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? כואב לי הלב משום דבר. #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? נופרי ועומר. #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. את... #. מעשנת סיגריות? כן.נובלס אימפריה!
#. מה היית משנה בעצמך?הרבה דברים. #. את אוהבת את איך שאת נראית? לא.
#. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? תאריך, שעה, ותמונה שלי עם הבאס
#. מאחרת הרבה? לא. #. אוהבת את המשפחה שלך? כן, לפעמים >< #. אוהבת חורף?מאוווווווווד! #. מבריזה הרבה מביצפר? מה זה?
#. מדברת הרבה בטלפון? כן. #. משתדלת לאכול בריא? לא. >< #. קוראת עיתון? רוב הזמן. #. מדברת עם זרים?תמיד XD #. ישנה עם בובות פרווה? רק שמנצ' שלי :) #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא. #. נוהגת? עוד לא -_- #. אוהבת את הקול שלך? סוג של. #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא
#. האם את סומכת על אחרים בקלות? רוב הזמן. 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? שילה פרבר-שתשתוק כבר ואוכל ללכת. #. הדבר האחרון שאכלת? פיצה. #. שקנית? סיגריות. #. מה הדבר האחרון שהדפסת? הדפס לחולצה שהכנתי לאחי.

ססילייה

New member
הסבר:

#. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, על שם דוד של אבא ז"ל שקראו לו ליאון.והוא נקרא על שם איזה זמר רוסי לא אבא שלי ז"ל [חס וחלילה טפו טפו טפו$%@%] אלא דוד שלו. [תתחשבו בי 3:12 בלילה, מותר לי לנסח לא נכון ><]

A t z a

New member
עונהההה../images/Emo80.gif

#. השם הכי יפה לילד?לאדעת #. השם הכי יפה לילדה? כנ"ל #. מה השם הכי מצחיק ששמעת?
לא יכולה להגיד #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו-כע #. האם תקרא לבת שלך על שמך?חלילה #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? #. מזל? סרטן #. #. חיות מחמד? אין.. #. איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית #. החלום שלך? #. את חושבת שהוא יתגשם? #. צבע עיניים? חום #. צבע שיער? שטני #. רגישה לדגדוגים?מאוד #. כמה אחים?אח ואחות #. יש לך גשר? לא #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא #. צבעת פעם את השיער ? כע #. האם אתה חי את הרגע? משתדלת
#. יש לך סודות?כמו לכולנו #. את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? על השיער בעיקר
#. את יודעת לשיר?לא #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? בטח #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? ברור #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? #. התאהבת פעם?לא #. פעם חשבת להתאבד? #. שיקרת פעם?כן #. התאהבת בידיד? לא #. עשית פעם סיאנס? לא #. היית פעם בחו"ל?כן #. הרבצת למישהו?כן #. הסרט הכי דפוק שראית? משהו עם בלונדינית,ברח לי השם #. ברחת מהבית?כן #. נשארת ערה כל הלילה? כן #. לא אכלת יום שלם? כן #. דיברת בטלפון כל הלילה?לא #. הרגת מישהו?לא... #. הרגת חיה בטעות? נממ רק היום קיבלתי רשיון #. הרגת חיה בכוונה? יאפ #. רצית למות?כן #. עישנת סיגריות? כן #. עישנת נרגילה?כן #. שתית אלכוהול? כן #. השתכרת? כן #. רצית להיות מישהו שאת לא?כן #. רצית להיות בן המין השני? כן #. התקלחת יותר מפעמיים ביום?ברור #. התעלפת? כן #. קיבלת נכשל בתעודה?לא #. רכבת על אופניים? כן #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא #. הברזת מביצפר?כן #. היית מאושרת? כן #. התנצלת על משהו שעשית?כן #. היית כל הלילה על המחשב? כן #. קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן #. זכרת חלום?כן #. התעקשת על משהו מטופש?כן #. הברזת למישהו בלי להודיע?לא שזכור לי,שונאת את זה #. התחרפנת?כן #. ביקרת אצל פסיכולוג? עוברתתתתת הלאהההההההההההההההההה #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? #. צרחת מפחד? #. ראית טיטאניק? #. נישקת מישהו? #. ניסית דיאטה? #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? #. דיברת בשיעור? #. פחדת מהחושך? #. היית בבית-חולים? #. עשו לך תפרים? #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? #. היית גאה בעצמך? #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? #. בכית בגלל מישהו? #. בכית בגלל מישהי? #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? #. התעלמת ממישהו בכוונה? #. סיננת מישהו בטלפון? #. ניתקת למישהו בפרצוף? #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? #. ישנת מחוץ לבית? #. ישנת כל היום? #. חשבת שאת משתגעת? #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? כן #. חיבקת מישהו? כן #. רבת עם חברה?ממ לא #. בכית?לא,אבל הייתי על סף בכי בערך 10 פעמים #. צחקת?כן #. גרמת למישהו לצחוק?כן #. קנית משהו?כן #. הרגשת טיפשה?כן #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת?כן #. התגעגעת למישהו?כן עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה?חולצה כחולה וג'ינס #. קר לך או חם לך? נעים לי #. מילה שעולה לך בראש?ראש #. את שומעת עכשיו מוזיקה?נואופ #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? #. את אוהבת מישהו עכשיו? לא #. איזה ספר את קוראת?אני לא,חכמה שכמותי #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? בא לי לסיים את השאלון #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... #. מעשנת סיגריות? #. מה היית משנה בעצמך?הרבה #. את אוהבת את איך שאת נראית?לא כלכך #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?סלקום #. מאחרת הרבה? אף פעם.. #. אוהבת את המשפחה שלך? חלקם #. אוהבת חורף?מאוד #. מבריזה הרבה מביצפר?חלקית #. מדברת הרבה בטלפון?כן #. משתדלת לאכול בריא?אבל לא הולך לי #. קוראת עיתון?כן #. מדברת עם זרים?כן #. ישנה עם בובות פרווה? כן #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?משתדלת שלא #. נוהגת?
סופסוף שאלה לעניןן,ככככככןןןןןן #. אוהבת את הקול שלך?לא #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא #. האם את סומכת על אחרים בקלות? תלוי 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? השיר של מיכו
#. הדבר האחרון שאכלת? סוכריה על מקל #. שקנית?סוכריה על מקל #. מה הדבר האחרון שהדפסת?משהו של איגי

../images/Emo13.gif

תודו שהיה חסר לכם #. השם הכי יפה לילד? לא יודעת. #. השם הכי יפה לילדה? לא יודעת. #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת. #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. #. האם תקרא לבת שלך על שמך? איכ, לא! #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אנאערף. #. מזל? שור. #. #. חיות מחמד? כלבה מהממת. #. איזה שפות את מדברת? עברית?>< #. החלום שלך? מה איתו? #. את חושבת שהוא יתגשם? לא. #. צבע עיניים? חום-שחור-אדום. XD לא ברור. #. צבע שיער? שחור. #. רגישה לדגדוגים? יאפ. #. כמה אחים? 4. #. יש לך גשר? כבר לא. #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. #. צבעת פעם את השיער ? לא. #. האם אתה חי את הרגע? לא. #. יש לך סודות? יאפ. #. את אוהבת את כתב יד שלך? לא. #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא יודעת. #. את יודעת לשיר? לא. #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן. #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן. #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? >< #. התאהבת פעם? לא. #. פעם חשבת להתאבד? לא. #. שיקרת פעם? כן. #. התאהבת בידיד? לא. #. עשית פעם סיאנס? לא. #. היית פעם בחו"ל? כן. #. הרבצת למישהו? לא. #. הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת איך קוראים לו. #. ברחת מהבית? לא. #. נשארת ערה כל הלילה? כן. #. לא אכלת יום שלם? כן. #. דיברת בטלפון כל הלילה? לא זוכרת. #. הרגת מישהו? ברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררור. O_0 #. הרגת חיה בטעות? כן. #. הרגת חיה בכוונה? כן. [מוהא, נמלים, עכבישים, זבובים וכד'.] #. רצית למות? לא. #. עישנת סיגריות? לא. #. עישנת נרגילה? כן. #. שתית אלכוהול? כן.
#. השתכרת? לא. #. רצית להיות מישהו שאת לא? כן. #. רצית להיות בן המין השני? לא. #. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. #. התעלפת? כן. #. קיבלת נכשל בתעודה? כן. #. רכבת על אופניים? כן. #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. #. הברזת מביצפר? כן. #. היית מאושרת? אולי. #. התנצלת על משהו שעשית? כן. #. היית כל הלילה על המחשב? לא. #. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. #. זכרת חלום?כן. #. התעקשת על משהו מטופש? כן. #. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. #. התחרפנת? יאפ. #. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. #. צרחת מפחד? כן. #. ראית טיטאניק? לא. #. נישקת מישהו? לא. #. ניסית דיאטה? לא. #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן D: #. דיברת בשיעור? כן.
#. פחדת מהחושך? כן, עד היום. D: #. היית בבית-חולים? כן. #. עשו לך תפרים? כן. #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא. #. היית גאה בעצמך? לא בלב שלם. #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. #. בכית בגלל מישהו? כן. #. בכית בגלל מישהי? כן. #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. #. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. #. סיננת מישהו בטלפון? כן. #. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא. #. ישנת מחוץ לבית? כן. #. ישנת כל היום? לא. #. חשבת שאת משתגעת? כן. #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. :$ #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? כן. #. חיבקת מישהו? לא. #. רבת עם חברה? לא. #. בכית? טו מאץ'. #. צחקת? בקושי. #. גרמת למישהו לצחוק? אולי.
#. קנית משהו? לא. #. הרגשת טיפשה? כן. #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן. #. התגעגעת למישהו? תמיד. עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? מכנס טרנינג וגופייה. #. קר לך או חם לך? נעים לי. #. מילה שעולה לך בראש? רִיק. #. את שומעת עכשיו מוזיקה? כן. #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתם. #. את אוהבת מישהו עכשיו? אני כל הזמן אוהבת אנשים. D: #. איזה ספר את קוראת? לא קוראת. #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? לא רוצה. #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כן. #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא. את... #. מעשנת סיגריות? לא. #. מה היית משנה בעצמך? הכל. #. את אוהבת את איך שאת נראית? לא. #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? "Tzassa" #. מאחרת הרבה? לא. #. אוהבת את המשפחה שלך? כן. O_0 #. אוהבת חורף? כן. #. מבריזה הרבה מביצפר? לא. #. מדברת הרבה בטלפון? כן. #. משתדלת לאכול בריא? לא. #. קוראת עיתון? לא. #. מדברת עם זרים? לא. #. ישנה עם בובות פרווה? כן! D: #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא. #. נוהגת? לא. ]; #. אוהבת את הקול שלך? לא. #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא. #. האם את סומכת על אחרים בקלות? כן. 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? Losing My Religion - Anouk. #. הדבר האחרון שאכלת? אבוקדו. #. שקנית? >< לא זוכרת. #. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת.

מאיה911

New member
משעמם ליייי!../images/Emo152.gif

#. השם הכי יפה לילד? עומר #. השם הכי יפה לילדה? דנה #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? צליל חורש פרח דקל DDD: #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו לא #. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? #. מזל? סרטן #. #. חיות מחמד? 2 כלבים #. איזה שפות את מדברת? עברים ואנגלית #. החלום שלך? #. את חושבת שהוא יתגשם? מקווה #. צבע עיניים? חום #. צבע שיער? חום #. רגישה לדגדוגים? לא ממש #. כמה אחים? 2 אחים ואחות #. יש לך גשר? לא #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא #. צבעת פעם את השיער ? כה #. האם אתה חי את הרגע? משתדלת כמה שיותר.. #. יש לך סודות? יאפ #. את אוהבת את כתב יד שלך? לא ממש #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אין לי מושג #. את יודעת לשיר? אממ.. סביר #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? #. התאהבת פעם? לא #. פעם חשבת להתאבד? #. שיקרת פעם? כה #. התאהבת בידיד? לא #. עשית פעם סיאנס? לא #. היית פעם בחו"ל? כה #. הרבצת למישהו? יאם #. הסרט הכי דפוק שראית? נורביט! חח #. ברחת מהבית? כןן #. נשארת ערה כל הלילה? כן #. לא אכלת יום שלם? כן #. דיברת בטלפון כל הלילה? לא #. הרגת מישהו? לאא #. הרגת חיה בטעות? כן #. הרגת חיה בכוונה? כן #. רצית למות? כה #. עישנת סיגריות? כן #. עישנת נרגילה?כן #. שתית אלכוהול? כן #. השתכרת? כן #. רצית להיות מישהו שאת לא? לאדעת #. רצית להיות בן המין השני? #. התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח #. התעלפת? כן #. קיבלת נכשל בתעודה? כן #. רכבת על אופניים? כן #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא #. הברזת מביצפר? כן.. #. היית מאושרת? כה #. התנצלת על משהו שעשית? כן #. היית כל הלילה על המחשב? כן #. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה.. שונאת אתזה #. זכרת חלום?כה #. התעקשת על משהו מטופש? כן #. הברזת למישהו בלי להודיע? כע אבל זה היה בטעות #. התחרפנת? כן #. ביקרת אצל פסיכולוג? כן.. הכריחו אותי |: #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? #. צרחת מפחד? כה #. ראית טיטאניק? ברורררר #. נישקת מישהו? #. ניסית דיאטה? #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כה P: #. דיברת בשיעור? בטח #. פחדת מהחושך? #. היית בבית-חולים? כה #. עשו לך תפרים? כה #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? #. היית גאה בעצמך? #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? #. בכית בגלל מישהו? כן #. בכית בגלל מישהי? כן #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? יש מצב #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? #. התעלמת ממישהו בכוונה? #. סיננת מישהו בטלפון? כה #. ניתקת למישהו בפרצוף? כה #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לאדעת #. ישנת מחוץ לבית? כן #. ישנת כל היום? כןןןןן
#. חשבת שאת משתגעת? כהה #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? כן #. חיבקת מישהו? כן #. רבת עם חברה? לא #. בכית? כן #. צחקת?כן #. גרמת למישהו לצחוק? כן #. קנית משהו? כן #. הרגשת טיפשה? כן #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן #. התגעגעת למישהו? כן עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? מכנס מהנס וחולצת פיג'מה #. קר לך או חם לך? נעים #. מילה שעולה לך בראש? אוכל.. אני רעבה #. את שומעת עכשיו מוזיקה? כה #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? #. את אוהבת מישהו עכשיו? לא #. איזה ספר את קוראת? לא קוראת.. #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? עייפה, רעבה, צמאה ומשועממת.. זהו #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כה #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... #. מעשנת סיגריות? כה #. מה היית משנה בעצמך? הרבה #. את אוהבת את איך שאת נראית? אממ...לפעמיים כן לפעמיים לא #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סלקום #. מאחרת הרבה? יאפ #. אוהבת את המשפחה שלך? כה #. אוהבת חורף? כן #. מבריזה הרבה מביצפר? בערך #. מדברת הרבה בטלפון? כן #. משתדלת לאכול בריא? לא #. קוראת עיתון? לפעמיים #. מדברת עם זרים? כן #. ישנה עם בובות פרווה? כן [: #. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? בערך #. נוהגת? לא #. אוהבת את הקול שלך? בסדר #. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לא! #. האם את סומכת על אחרים בקלות? יותר מיידי 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? הרגלים רעים- יוני בלוך #. הדבר האחרון שאכלת? אתמול בלילה מזרק שוקולד
#. שקנית? מזרק שוקולד #. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת

לאיור

New member
יש פה בחוץ גנבב.. מחבל.. אימלהה../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif

#. השם הכי יפה לילד? איתי, עידן ויובל #. השם הכי יפה לילדה? דנה.. [מזכיר לי פשוט שתי ילדות יפות!!] #. מה השם הכי מצחיק ששמעת? מה שמאיה כתבה חח.. אני אף פעם לא זוכרת אותו #. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סוג של #. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא! #. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? איתי עידן או יובל #. מזל? גדי #. #. חיות מחמד? תוכי מדבר, חתולים #. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית, קצת ספרדית רומנית וערבית
#. החלום שלך? האא.. שתהיה לי להקה!
#. את חושבת שהוא יתגשם? כן! [אני מקווה מאוד] #. צבע עיניים? חום #. צבע שיער? חום כהה #. רגישה לדגדוגים? כןן!!! אני כבר צוחקת
#. כמה אחים? 1 #. יש לך גשר? חס וחסלילה, לא היה ולא יהיה #. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא.. :) #. צבעת פעם את השיער ? בקטנה אבל #. האם אתה חי את הרגע? לפעמים #. יש לך סודות? כן #. את אוהבת את כתב יד שלך? בד"כ #. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי שריטה עמוקה..
#. את יודעת לשיר? בערך #. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן #. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? משהו?! משהוים! #. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עזבו #. התאהבת פעם? כן #. פעם חשבת להתאבד? הייתה לי תקופה דיכאון דיי קשה #. שיקרת פעם? כן #. התאהבת בידיד? לא #. עשית פעם סיאנס? הו לא הלך משהו אבל כן #. היית פעם בחו"ל? כן #. הרבצת למישהו? כן #. הסרט הכי דפוק שראית? נורביטטט!!!!!
#. ברחת מהבית? כן.. והכלית למכולת וקניתי מסטיק
[רציני
] #. נשארת ערה כל הלילה?כןכןכן #. לא אכלת יום שלם? כן #. דיברת בטלפון כל הלילה? בערך #. הרגת מישהו? ג'וק זבוב וכאלה זה נחשב? #. הרגת חיה בטעות? חח כן #. הרגת חיה בכוונה? כן #. רצית למות? כן #. עישנת סיגריות? כן
#. עישנת נרגילה? כן
חחח #. שתית אלכוהול? כן #. השתכרת? כן #. רצית להיות מישהו שאת לא? מ.. #. רצית להיות בן המין השני? כן!! אין להם מחזור. והם יכולים להשתין בכל מקום .
#. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן.! #. התעלפת? לא בידיוק #. קיבלת נכשל בתעודה? כן בספורט.. [רחל הזונה!!] #. רכבת על אופניים? כן #. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן #. הברזת מביצפר? כן #. היית מאושרת? כן [הפעם האחרונה שהייתי מאושרת הייתה ביום שישי
] #. התנצלת על משהו שעשית? כן #. היית כל הלילה על המחשב? כן #. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן #. זכרת חלום? הרבה #. התעקשת על משהו מטופש? כןן!! #. הברזת למישהו בלי להודיע? אמ.. לא ניראה לי #. התחרפנת? זה המצב הטיבעי שלי #. ביקרת אצל פסיכולוג? כן #. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן #. צרחת מפחד? כן #. ראית טיטאניק? כן #. נישקת מישהו? כן #. ניסית דיאטה? לא #. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן #. דיברת בשיעור? כן #. פחדת מהחושך? כן #. היית בבית-חולים? כן #. עשו לך תפרים? כן #. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא #. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כןן!!
#. היית גאה בעצמך? כן #. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן #. בכית בגלל מישהו? כן #. בכית בגלל מישהי? כן #. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן #. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? .. #. התעלמת ממישהו בכוונה? כן #. סיננת מישהו בטלפון? כן #. ניתקת למישהו בפרצוף? כן #. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן #. ישנת מחוץ לבית? כן #. ישנת כל היום? כן #. חשבת שאת משתגעת? כן #. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא #. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ב- 24 שעות האחרונות... #. היתה לך שיחה רצינית? כן #. חיבקת מישהו? כן #. רבת עם חברה? לא #. בכית? לא #. צחקת? כן כן כן #. גרמת למישהו לצחוק?כןכןכן #. קנית משהו? כן #. הרגשת טיפשה? כן #. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן #. התגעגעת למישהו? כן עכשיו... #. מה את לובשת ברגע זה? מכנס אפור של מאיע וסתם טישרט #. קר לך או חם לך? חם, תודה שהזכרתם לי אני בידיוק הולכת להדליק את המזגן.. #. מילה שעולה לך בראש? מזגן #. את שומעת עכשיו מוזיקה? כן #. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אוי.. עזבו #. את אוהבת מישהו עכשיו? לא ממש #. איזה ספר את קוראת? אני כבר חצי שנה קוראת את בין דירות של יהלי סובול #. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? #. האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? #. האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? את... #. מעשנת סיגריות? כן #. מה היית משנה בעצמך? האוו.. הרבה #. את אוהבת את איך שאת נראית? בסדר #. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום. יש תמונה שלי עם מאיה #. מאחרת הרבה? לא #. אוהבת את המשפחה שלך? כן #. אוהבת חורף? כןן
#. מבריזה הרבה מביצפר? לא #. מדברת הרבה בטלפון? כן #. משתדלת לאכול בריא? אני מנסה אבל אני לא מצליחה #. קוראת עיתון? כן #. מדברת עם זרים? אמ.. לפעמים #. ישנה עם בובות פרווה? כן
#. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא #. נוהגת? האא הלוואי! #. אוהבת את הקול שלך? ...
#. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא #. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא 3> אתכם^^ הדבר האחרון... #. השיר האחרון ששמעת? את יפה -שייגעצ #. הדבר האחרון שאכלת? שניצל #. שקנית? צמידים חולצות וסינגלים #. מה הדבר האחרון שהדפסת? איזה משהו מהביטוח לאמא שלי

למעלה