ש א ל ו ן

ש א ל ו ן ../images/Emo98.gif

אנ'לא מאמינהה !! מקודם ישבתי שעהה ורשמתי לכם שאלון, מה זה ארוךך !! ואיזה 5 שניות לפני שבאתי לשלוח נתקע לי המחשבב !! אז העתקתי שאלון אחר מאיזה ילדה =\ אוףף.. אמ.. ושמתי כמה תמונות מההופעה של סינרגיה למטה :) _____________________________________________ האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? גובה: צבע עיניים: צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? יש פירסינג: קעקועים? אובססיות? התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך ...?. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? במה אתה נוגע עכשיו? אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? _____________________________________________ קצרר האא ?! אה שכחתי גם להגיד.. שהכנתי משו חמדמד כזה.. זה בהודעה הראשונה, של השרשור תמונות.. :)

סינטטית

New member
חחחח יופי, שלחתי בלי לענות../images/Emo122.gif

חח הי! יש לי תירוץ טוב
בכל אופן: האם תקראי לבת שלך על שמך? לא נראהלי
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גם אור אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? המ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? אכן, יש הצעות?
גובה: חסוי!
צבע עיניים: חום כהה צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין יש פירסינג: לא קעקועים? לא אובססיות? יש
התמכרויות? גם ציטוט מועדף/ מוטו: זה לא שאני נמוכה, זה אתם תופסים גובה!
האם אתה חי את הרגע? משתדלת
יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך ...?. לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא נחמד
במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת?
אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ

גמאניי ../images/Emo3.gif

האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? גובה: צבע עיניים: צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? יש פירסינג: קעקועים? אובססיות? התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: אמ.. :| לחיות את הרגע ? האם אתה חי את הרגע? משתדלת =\ יש לך סודות? כן.. אתה שונא את עצמך ...?. לפעמים.. :( האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? נירא לי .. במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת !? בעכבר !? אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בארורר..
:[

חח זה העתיק לי רק חצי ../images/Emo6.gif

האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עומר ?, או משו #@ אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ממ..לא'דעת :| אבל הייתי רוצה שיקראו לי דנה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אפשר-לומר אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את המשפחה שלך? לאא.. [ בחיים לא ] מין: נקבה ;) סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כה למה ? מעונייןן ?!
גובה: אמ..לא מדדתי לאחרונה :|| מטר חמישים ומשו ? צבע עיניים: ירוק-כחול צבע אהוב: ורוד,ירוק בהיר,ואולי קצת שחור.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית
חיות מחמד? כלבב
יש פירסינג: לאא, וטוב שכך . קעקועים? לא אובססיות? כן..
התמכרויות? יאפפ.. ציטוט מועדף/ מוטו: אמ.. :| לחיות את הרגע ? האם אתה חי את הרגע? משתדלת =\ יש לך סודות? כן.. אתה שונא את עצמך ...?. לפעמים.. :( האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? נירא לי .. במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת !? בעכבר !? אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בארורר.. :[

vered151

New member
אנננננני ../images/Emo9.gif

האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אסף
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אפחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק?
גובה: מטר 68 צבע עיניים: חום כהה צבע אהוב:
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד?הסוס החתיך שלי
יש פירסינג: באוזניים קעקועים?
אובססיות? מוזיקה
התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: חיו ותנו לחיות :) האם אתה חי את הרגע?
יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך ...?.
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
במה אתה נוגע עכשיו? בעכבר ובמקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

fofo2468

New member
גםם אני=]

האם תקראי לבת שלך על שמך? מין הסתם לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עידו רועי או דניאל אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה חח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא לא ולא מין: נקבה =] סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כה גובה: לא זוכרת צבע עיניים: חום צבע אהוב: ירוק וכחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד?כלב וחתול יש פירסינג: באוזניים קעקועים? לא אבל יהיה =] אובססיות? כהההההההההה התמכרויות? כהה לטוסטט ציטוט מועדף/ מוטו: תנו לחיות בשקט האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך ...?.לפעמיים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כה במה אתה נוגע עכשיו? בעכבר ובמקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא כואב הראש =]

meeeeeee

האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שמוליק אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אור! אבל רק בגלל שזו היא
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מקווה מין: נ סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אכן גובה: יאללה יאללה צבע עיניים: חום צבע אהוב: חום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? מה איתם? יש פירסינג: אין קעקועים? אין אובססיות? יש התמכרויות?יש ציטוט מועדף/ מוטו: תן חיוך הכל לטובה האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך ...?. לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Torn Identity

New member
זה היה קצר. ../images/Emo3.gif

האם תקראי לבת שלך על שמך? לא נראה לי.
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אפשרי שגם גל.
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? יש כמה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה כן.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בהחלט. וגם את הפרטי. מין: לא תודה, טוב לי בלי.
סטרייט/גיי/ביי: א-מיני.
רווק? לנצח. /o\ גובה: 17.4, נגיד ש... צבע עיניים: חום הייזל.
צבע אהוב: כחול ושחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני. חיות מחמד? כל פעם מחדש מוזר לי לכתוב שכבר לא.
יש פירסינג: כה, בגבה. ואולי עוד אחד ממש בקרוב, צריך להחליט.
קעקועים? אולי בעתיד... אובססיות? בלי סוף. התמכרויות? כנ"ל. ציטוט מועדף/ מוטו: יש יותר מידי, אני לא החלטי. האם אתה חי את הרגע? סוג של. יש לך סודות? אני מניח. אתה שונא את עצמך ...? דיי.
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא, הוא מזעזע. במה אתה נוגע עכשיו? במקדלת באופן מאד לא צפוי?
אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.

D o R a S h A y

New member
עונה =]

האם תקראי לבת שלך על שמך? על השם השני (שלא בשימוש) כן אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? נראה לי שאותו דבר זה שם שמתאים גם לבן וגם לבת (יותר לבן האמת וזה קצת מעצבן..) אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? חברה בשם אור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי... מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית גאה חחח רווק? יאפ גובה: אני חושבת 1.64... לא סגורה על זה... צבע עיניים: חום צבע אהוב: בעיקרון כל צבע אבל בזמן האחרון אני אוהבת חום ואפור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? הלוואי... היה לי דג אבל האכלתי אותו יותר מידי והוא מת.. (והדג השני מת כי הוא קפץ מהאקווריום והחתול (שגם אחרי כמה חודשים מת) ניסה לאכול אותו) יש פירסינג: לא קעקועים? לא.. אני מפחדת ממחטים אובססיות? יש לי אובסיה קטנה ולא כל כך רצונית למישו.. אני מנסה לגרום לזה לעבור... התמכרויות? מממ... סינרגיה? ציטוט מועדף/ מוטו: יהיה טוב.... האם אתה חי את הרגע? אני משתדלת יש לך סודות? יותר מידי אתה שונא את עצמך ...?. תלוי באיזה תקופה... כרגע אני מחבבת אותי... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רק כשהוא יוצא יפה במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אני מזמזמת מוזיקה

../images/Emo41.gif

האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רון זה גם לבן
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? החלפתי כבר מספיק
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מלא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חלילה מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: רוב הזמן סטרייטית
רווק? יאפ גובה: 1.67 בערך צבע עיניים: חום, יש אומרים קצת ירוק לפעמים צבע אהוב: אדום שחור ירוק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? ג'ימי!! תראו איזה יפה הוא
יש פירסינג: לא קעקועים? לא אובססיות? יש
התמכרויות? גם ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? לפעמים חח יש לך סודות? למי אין אתה שונא את עצמך ...?. לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כלכך לא
במה אתה נוגע עכשיו? מקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

איזה סתומה אני

עכשיו אני קולטת שרשמתי תראו איזה יפה הוא ולא שמתי תמונה. אז הנה. ועכשיו במת תראו איזה יפה הוא.

shusha05

New member
עונה עונה עונה

האם תקראי לבת שלך על שמך? nop אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דניאל!!!
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?דניאל...
אני מתה על השם הזה... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?nop אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?n-o-p!!! מין: נקבה..
סטרייט/גיי/ביי: בנתיים סטרייט.. לכו תדעו אולי זה ישתנה חחחח... רווק? yup גובה: אממ אני אפעם לא זוכרת... 1.60 ו.... צבע עיניים: כחול צבע אהוב: כחול.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?חתולה חמודה... יש פירסינג: nop קעקועים? nop אובססיות? אמממ.... נראה לי שלא.. התמכרויות? סינרגיה... אני לא יוצאת מזה... ציטוט מועדף/ מוטו: "לפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם.."/ "always look on the bright sode of life" האם אתה חי את הרגע? yup יש לך סודות? yup (למי לא?) אתה שונא את עצמך ...?. nop האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?אמממ... לפעמים.. במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת... [?!] אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? "הכל נראה כ"כ סינטטי, בעולם מלא חיים, אם תבקש את האמת, השקר כבר כלול בפנים!!"

einatooosh 05

New member
../images/Emo67.gifהשעמום אוכל אותי...

האם תקראי לבת שלך על שמך?לאאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג... אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אולי הילה, או דניאל. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא שזכור לי! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט! רווק? לא.. תפוסה כבר שנה +++ גובה: לא נמדדתי מכיתה ז' בערך
צבע עיניים: ירוק צבע אהוב: שחור, ורוד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? אין יש פירסינג: לא, לצערי:( קעקועים? לא אובססיות? טוב, זה ישמע מוזר מאוד, אבל לעשות קשרים בשער, עם השיער שלי אפשר, לא לא נקשר בחיים! התמכרויות? אממ, אין! ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? אממ תלוי, בעצם, לא נראה לי. יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך ...?.לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בהשוואה לאחרים, לא! במה אתה נוגע עכשיו? במקלדת!? אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא!.. כן, קשה לתפוס אותי במצב כזה, אבל הנה, זה קרה!

Yaarit4

New member
P:

האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לאדעת תלוי בהוריי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אגם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק?ה גובה:175 צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול,תכלת גווני כחול בקיצור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?לא יש פירסינג:כע קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע? לא תמיד יש לך סודות? לכל אדם יש אתה שונא את עצמך ...?.לעיתים רחוקות האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא במה אתה נוגע עכשיו?מקלדת אם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע

למעלה