ש-א-ל-ו-ן

DanaValo

New member
עצרתי באמצע ../images/Emo6.gif

כללי: מהו שמך? דנה תאריך לידה: 14.12.92 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום :S צבע שיער? חום :S משקל: 1.64 גובה: עדיף לא לחשוף, בעע. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בטח, על העצבים :) על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, תופים, אקורדיון. אתה אוהב לרקוד? כן. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היו, נסתמו. התנסת בעבר בסמים? איזה? כל הזמן אני על סמייםםםם!!111. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? הממ, לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נוופ. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לצערי, לא. איזה מגמה היית בביה"ס? אתם מתכוונים עכשיו בבי"ס, חח. תיאטרון. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית בברודווי, היי, אתם אמרתם קיצוני (; יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אינלי מושג ועכשיו לילה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חח, מתמטיקה?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עורכת דין. או בשפת הילדוד'ס: עורך דינית
נחייה את הרגע? יאללה :) מה מתנגן עכשיו? רג'ינה ספקטור- סמסון. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שני מסמכי וורד. מה הספקת כבר לעשות היום? שיעור תולדות עם המגמה, לקבל מונולוגים, להוריד טבעות למטה בשיניים, להתחיל תרגיל בימוי. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ZzZzZ ישנת טוב אתמול? ממש לא. תישן טוב הלילה? אני מקווה, בלפ"ל. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, ס'אומו%#$^&!#. עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב: טורקיז ואדום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר אמיתי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בוסטון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום מתשע בבוקר, חזרתי ב..שבע בערב. אכלת? שוקו נחשב? אם כן, אז עכשיו. התנשקת? בשש בערב, נשיקה תמימה- ביני לבין אחותי, אוווו :) התאהבת? אף פעם. נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? היום. בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? :S השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף..פעם. היית במועדון? בבארבי, בהופעה האחרונה של רג'ינה ספקטור. לבשת חצאית? שנה שעברה..:S קנית בגד? חופש הגדול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היה כבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? ממ, לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי ואבא. חשבת עליו? שחר. התקשרת אליו? דפנה. התקשר אלייך? שחף. פגע בך? שחר. שימח אותך? אח שלי :) היום: באיזו שעה התעוררת? שבע ורבע בבוקר. מה/מי העיר אותך? אמא ושעון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? זה בסדר, אני צריכה רק ב9. מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא :) מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת :0 מה אכלת? מללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני אוכלת כ"כ הרבה? מיקום כרגע: בחדר שלי. חג מעודף: חנוכה. ערוץ מועדף: 3. מילה אהובה: מותק :) להקה אהובה: HIM, דעעעע. איזה כיתה את: חמשושיתתתת
בדיחה שגרמה לך לצחוק: הטיפשיות האלו. עם מנת המשכל של יתוש. הבנאדם הכי יפה שראית: היום, האיש מHOT. וווווווואה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: איליכוח. הדבר הכי מטורף שעשית: יש יותר מדי. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת :S את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לרוב. את חושבת שאת עקשנית? כשצריך. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: שונא/ת: שחר. אוהב/ת: שחר. מתגעגע/ת אליו: דפנה. חסר לך: רותם. עושה לך טוב להיות איתו: שחף :) הכי מצחיק: נועם. הכי דפוק: לםלם. הכי מוזר: ממממ. הכי כיף לדבר איתו: רותם ושחר. איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הדרדסים והמומינים. אה, ופיטר פן הישן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מגמה. איזה צלצול יש לך? What a feeling הקול הכי יפה ששמעת? אייל, מהמגמה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של BEEP!BEEP! ושומר מסך? אותו הדבר. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? כן. אולי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יואו חפרתתתתתם. איפה את רוצה פירסינג? עוד באוזניים. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לאיודעת. אינכוווווווווווווווח. מה החלום שלך? לישון. לילה טוב :)

ואו כמה זמן עבר

מאז שעניתי על אחד כזה
כללי: מהו שמך? אנה תאריך לידה: 18.08 מקום מגורים: קריות. כמה אחים/אחיות? אחות אחת מותק
צבע עיניים? חום דבש (חחחחחחחחח
) צבע שיער? בעיקרון חום. הרבה אומרים ג'ינג'י. ואני רואה בלונד לפעמים. משקל: 50 (
) גובה: 1.73 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? עצבים בעיקר. על מה היית רוצה לנגן? כינור/צ'לו או פסנתר. אתה אוהב לרקוד? הד באנג נחשב? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? ארבע בשבוע. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: man rules. שיר? חחח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא ידוע
איזה מגמה היית בביה"ס?כימיה-פסיכולוגיה. (מה הקשר??
) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שארון.... יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן XDDDD קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הא? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקת מועדונים... חחחחח ראיתם מה הולך שם באמצע הערב? מה יילך שם בסוף??? נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? Summer Wine עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? דנה לא כל כך עונה לי!!!
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? media player, אייסי, וקוף קטן
מה הספקת כבר לעשות היום? לנקות. לאכול. לישון. ולשמוע המון מוזיקה טובה
מה עוד תספיק לעשות היום? להיות אצל דנה. ישנת טוב אתמול? אהא. תישן טוב הלילה? נקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות ואגואיזם. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא לגמור ברחוב?
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? התקופה - ימי הביניים. המיקום - אירופה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בשש בבוקר. אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? הלילה בין חמישי לשישי התאהבת? שנה וחצי. אולי יותר... נשבר לך הלב? חודש וחצי צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. חברה טובה נחשב אבל?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם. חיבקת מישהו/י? בלילה בין חמישי לשישי. למרותשזה כבר היה יחסית בוקר - 7... עישנת? הלילה בין חמישי לשישי שתית משקה אלכוהולי? הלילה בין חמישי לשישי השתכרת? חודשיים בערך שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? הלילה בין חמישי ושישי לבשת חצאית? פורים קנית בגד? יום שישי שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלתם כבר! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אם מדובר ב"למין השני שאתה מאוהב בו" אז לפני יותר משנתיים וחצי. הקדישו לך שיר? שנתיים שיפרו לך את המצברוח? שבוע וחצי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אילו הייתי יודעת את השם... התקשרת אליו? המפקדת שלי, יעל
התקשר אלייך? רון. פגע בך? *זכות השתיקה* שימח אותך? שיר
היום: באיזו שעה התעוררת? תשע ועשרה
מה/מי העיר אותך? אני עצמי ואנוכי עשו רעש מטורף בחדר!!! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הא? אני ערה..." [בקול ישנוני מאוד!!] מה היה הדבר הראשון ששמעת? "את ערה?" [קול מעצבן של אמא חחחח] מה היה השיר הראשון ששמעת? נהדרת - יציאת חירום מה אכלת? טוסט. חחחח לחם עם מזולה, עגבניה ואיגוזים. צלוי היטב במצנם
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני רואה את דנה
מיקום כרגע: חדר של אחותי. חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: star world מילה אהובה: תכסיס להקה אהובה: באמת. דימו בורגיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Within temptation
איזה כיתה את: אני משתחררת עוד חצי שנה!! בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין הרבה בדיחות. יותר דברים מצחיקים בגדול. הבנאדם הכי יפה שראית: בריל לייף? אי פעם? דניאל. מדובר בפיני יפה תואר. עם שיער ארוך מאוד מאוד מאוד. שיתני. עיניים בצבא השמיים ביום קיצי ולוהט. בסביבות ה1.85 מטר. רזה מאוד... זקן תיש. כיום - הוא זמן וכל הפנים שלו זקן. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת... הדבר הכי מטורף שעשית: קרה בלילה בין חמישי לשישי. מוהאהאהא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה? מה זה השאלות האלו??? אם עכשיו עידן עונה על השאלון?????? "כן אני מאוד yafa"
את חושבת שאת צבועה? אני לא צבועה!! את חושבת שאת קנאית? כן.
את חושבת שאת קרצייה? תלוי מתי. את חושבת שאת עקשנית? תלוי מתי. את אוהבת את עצמך? תלוי מתי!!!
בזבזנית או חסכנית? בגדול חסכנית. אבל כשהכרטיס עלי ואני רואה מחוך ממש יפה בנוקס... אני כבר לא יודעת

המשך ../images/Emo178.gif

בנאדם ש: שונא/ת: קשה לי להגיד דברים כאלו ולהתכוון להם באמת אוהב/ת: בעיקר חברים טובים.
מתגעגע/ת אליו: אני מתגעגעת לתקופה...
חסר לך: חבר חחח עושה לך טוב להיות איתו: אם אני אגיד את זה חברה שלו תרצח אותי. אני אסתום
הכי מצחיק: וואו! אני אפילו לא יודעת את השם שלו. אבל כל דבר שהוא אומר בצורה הכי אדישה בעולם, הורגת!!
הכי דפוק: ההיא מהמשרד שלי שאומרת "שיואו את כזאת כאפות!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי מוזר: שלומי מחדרה
הכי כיף לדבר איתו: שיר
איפה היית רוצה לגור בארץ? איזשהו מושב... איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פלינסטונס!! הייל ד'ה פלינסטונס יש לך פלאפון? שניים. חה חה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבא. צלצול ניתוק XDD איזה צלצול יש לך? moondance של נייטוויש. וכשאבא מתקשר אז מתנגן walking in the air הקול הכי יפה ששמעת? שארון דן אדל
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אלת הירח מחזיקה את הירח ברגע של ליקוי ירח... ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא חבל על האוזניים?
את רוצה להיות שחקנית? לא כזה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כשאני אומרת אני אוהבת אני מתכוונת שאני רוצה לבתר את הגופה שלך ל12 חלקים, לקבור אותם בחול, ולירוק על החלקה...
איפה את רוצה פירסינג? בשפה. או סיידליפס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי משתמשת ב3000 ללימודי נהיגה, ואז הייתי שמה את השאר בבנק חחחח מה החלום שלך? בלילה חלמתי שאני הולכת הולכת הולכת ומתעוררת...
איך חגגת את תחילת השנה? הייתי בבסיס!!!!!!!!!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? היומולדת שלי! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תשאלו את עידן. איזה סילבסטר הכי זכור לך? חחחחחחחחחח בכולם לא עשיתי כלום! אבל בעיקר השנה. כשדיברתי בטלפון עם חבר שלי. כששינו היינו בבסיס. חמודי! זבל שכמותו!! שישבור רגל ואז ייתפוצץ לו פגז בין הרגליים ויישאר בחיים!!!!!!!! איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עוד לא עברה שנה - זה נחשב. עידן
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? פסטיבל הרוק של קוקה קולה... גרוע! באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?האח האח האח איזה אירוע עשה לך טוב השנה? המסיבה של חברה שלי בת"א.. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שנתתי את המס' טלפון שלי ליותר מדי אנשים. חחח עידן? הסבר!
מקום בו הכי נהנת? יום חמישי בלילה היה נפלא
ולפניכן... היתה הנסיעה ברחבי ת"א בפולו לבנה.. שנפלה לה הלוחית רישוי!!!! אירוע שהכי השפיע עליך? אותה מסיבה בת"א אירוע שאיכזב אותך? מסיבת האלווין עם החברים כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? כל יום בו אני מאחלת לשחרור מצה"ל!!!!!!!!!! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנתיים - שנתחיים וחצי ניסיתם להתחיל איתו? האחח סיפור... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה בעבר. זה נוראי! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? קרציה!!!!!! שאלת! לא לא לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? מוגדרים? שניים. לא מוגדרים - שלושה. ביחד חמישה.. חחח האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האחרונה.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? עם הראשון חידשתי קשר מאוחר יותר מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות ומעגל מאוד לא סגור! האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן! כוסאמא שלו! רוסי מניאק!!!! יימאחשמו!!!!!!!!

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

כללי: מהו שמך? ענבלירון תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? לא מוגדר כרגע משקל: גובה: 1.65 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי. על גיטרה וחליל צד. על מה היית רוצה לנגן? כינור, פסנתר, נבל, מפוחית, תופים, גיטרת בס אתה אוהב לרקוד? כן! השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? - ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? - אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? - פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כל מה שבא
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא עניינכם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות צילום, ספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ זמרת
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ די קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פיזיקה! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת נחייה את הרגע? למה לא? מה מתנגן עכשיו? Sweet Pandemonium עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם איתי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, אייסי מה הספקת כבר לעשות היום? לראות TV ולשתות פעמיים קפה מה עוד תספיק לעשות היום? חזרה, מפגש מיוחד ישנת טוב אתמול? אממ די תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב: כתום
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, קנאה, מניפולטיביות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ליודעת :$ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בפינלנד
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? היום התאהבת? כל יום מחדש במשך השנה האחרונה
נשבר לך הלב? מזמן צחקת? היום
בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום
חיבקת מישהו/י? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? מוהאהאהא, מזמן! השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? לא עניינכם
היית במועדון? חודשיים+ לבשת חצאית? שלושה חודשים קנית בגד? יום שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא שאלתם את זה כבר? בכל מקרה, היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? אממ ליודעת שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? איתי חשבת עליו? מורן/איתי/עינב התקשרת אליו? איתי התקשר אלייך? מורן פגע בך? אבא שימח אותך? כל החברות היום: באיזו שעה התעוררת? עשר מה/מי העיר אותך? גירודים
אלרגיה מחורבנת
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מגרד לייייייי מה היה הדבר הראשון ששמעת את הטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה, אבל משהו של HIM מה אכלת? לא אכלתי עדיין כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ היום בערב מיקום כרגע: מול המחשב חג מעודף: שבועות
ערוץ מועדף: VH1 מילה אהובה: איו להקה אהובה: HIM, דה
איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: נראה לכם שאני זוכרת? הבנאדם הכי יפה שראית: ווילה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חח זובי אני אספר לכם. הדבר הכי מטורף שעשית: אני די שפויה. אבל לרוץ לאמצע כביש סואן די נחשב מטורף, לא? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אה. עזבו. על זה אני באמת לא מדברת. את חושבת שאת יפה? אני חושבת שאני בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? וואי. זה מזה תלוי. כאילו, אני לא חוסכת אבל גם לא מבזבזת יותר מדי, אני די בשליטה כשאני יוצאת לאן שהוא עם הרבה כסף... [אלא אם מביאים אותי לתו השמיני ואז באמת כל הכסף ילך] בנאדם ש: שונא/ת: ה-שישיסטית
אוהב/ת: איתי מתגעגע/ת אליו: אבא, אמא חסר לך: עינב :$ עושה לך טוב להיות איתו: איתי הכי מצחיק: ויקה הכי דפוק: נועה הכי מוזר: איה הכי כיף לדבר איתו: מורן/סווטה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו, ירושלים
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומיניםםםם, פיטר פן יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? איתי/אמא/מורן איזה צלצול יש לך? Garbage - Androginy הקול הכי יפה ששמעת? אממ יש כמה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חמנית, מאוד יפה, אני צילמתי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה, שפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מפיקה דיסק/קונה מלא דיסקים וגם משתדלת לתרום חלק מה החלום שלך? להיות זמרת איך חגגת את תחילת השנה? הרבה אלכוהול?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אממ סיום שנה... וכאילו, טקס סיום, יום שמיניות... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: צבא
איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא חוגגת סילבסטר, חוגגת שנה אזרחית חדשה... ושנה שעברה הכי זכור לי [כאילו 2006] איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עינב
[אה, לא לטובה] איזה אירוע היית מוחק מהשנה? וואו... את השיחה איתו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אממ לפני חודשיים, בשיחה איתו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? התערוכה, שנה עם איתי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אממ לא רוצה לדבר על זה מקום בו הכי נהנת? ליודעת אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אפילו לא פעם אחת! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא נפתח את זה כאן. פשוט לא. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא אדיוט? אממ... כי הוא לא סגור על עצמו? אממ כי הוא ממש 2$^@%^@#^@$^@#$%@#$%. שקט, אני רגועה. לגמרי רגועה. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה לי. שורדים. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד
והוא, אוהב אתכם? אכן כמה זמן אתם יחד? שנה וחודש איך הכרתם? מסיבה
מה אתם הכי אוהבים בו? את היכולת שלו לגרום לי להרגיש טוב גם שהכל חרא מסביב... ולראות אופטימי בזמן שאני פסימית. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? היה קליק אתם רבים? כן מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? אממ האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה, באמת שהרבה דברים כל עוד הם לא כוללים ויתור על מי שאני אקסים: כמה אקסים יש לכם? יש כמה... אמ... בסביבות ה... טוב אל נדבר על זה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אה כן, זה תסביך מאוד ידוע שלי. אני בקשר כמעט עם כל האקסים שלי. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לעיתים. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מכל אחד משהו אחר... זיכרונות אצל רובם, מעגל לא סגור אצל אחד מהם האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? וואי, כ"כ!

למעלה