עצרתי באמצע ../images/Emo6.gif
כללי: מהו שמך? דנה תאריך לידה: 14.12.92 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום :S צבע שיער? חום :S משקל: 1.64 גובה: עדיף לא לחשוף, בעע. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בטח, על העצבים
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, תופים, אקורדיון. אתה אוהב לרקוד? כן. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היו, נסתמו. התנסת בעבר בסמים? איזה? כל הזמן אני על סמייםםםם!!111. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? הממ, לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נוופ. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לצערי, לא. איזה מגמה היית בביה"ס? אתם מתכוונים עכשיו בבי"ס, חח. תיאטרון. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית בברודווי, היי, אתם אמרתם קיצוני (; יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אינלי מושג ועכשיו לילה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חח, מתמטיקה?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עורכת דין. או בשפת הילדוד'ס: עורך דינית
נחייה את הרגע? יאללה
מה מתנגן עכשיו? רג'ינה ספקטור- סמסון. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שני מסמכי וורד. מה הספקת כבר לעשות היום? שיעור תולדות עם המגמה, לקבל מונולוגים, להוריד טבעות למטה בשיניים, להתחיל תרגיל בימוי. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ZzZzZ ישנת טוב אתמול? ממש לא. תישן טוב הלילה? אני מקווה, בלפ"ל. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, ס'אומו%#$^&!#. עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב: טורקיז ואדום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר אמיתי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בוסטון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום מתשע בבוקר, חזרתי ב..שבע בערב. אכלת? שוקו נחשב? אם כן, אז עכשיו. התנשקת? בשש בערב, נשיקה תמימה- ביני לבין אחותי, אוווו
התאהבת? אף פעם. נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? היום. בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? :S השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף..פעם. היית במועדון? בבארבי, בהופעה האחרונה של רג'ינה ספקטור. לבשת חצאית? שנה שעברה..:S קנית בגד? חופש הגדול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היה כבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? ממ, לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי ואבא. חשבת עליו? שחר. התקשרת אליו? דפנה. התקשר אלייך? שחף. פגע בך? שחר. שימח אותך? אח שלי
היום: באיזו שעה התעוררת? שבע ורבע בבוקר. מה/מי העיר אותך? אמא ושעון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? זה בסדר, אני צריכה רק ב9. מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת :0 מה אכלת? מללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני אוכלת כ"כ הרבה? מיקום כרגע: בחדר שלי. חג מעודף: חנוכה. ערוץ מועדף: 3. מילה אהובה: מותק
להקה אהובה: HIM, דעעעע. איזה כיתה את: חמשושיתתתת
בדיחה שגרמה לך לצחוק: הטיפשיות האלו. עם מנת המשכל של יתוש. הבנאדם הכי יפה שראית: היום, האיש מHOT. וווווווואה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: איליכוח. הדבר הכי מטורף שעשית: יש יותר מדי. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת :S את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? לרוב. את חושבת שאת עקשנית? כשצריך. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: שונא/ת: שחר. אוהב/ת: שחר. מתגעגע/ת אליו: דפנה. חסר לך: רותם. עושה לך טוב להיות איתו: שחף
הכי מצחיק: נועם. הכי דפוק: לםלם. הכי מוזר: ממממ. הכי כיף לדבר איתו: רותם ושחר. איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הדרדסים והמומינים. אה, ופיטר פן הישן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מגמה. איזה צלצול יש לך? What a feeling הקול הכי יפה ששמעת? אייל, מהמגמה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של BEEP!BEEP! ושומר מסך? אותו הדבר. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? כן. אולי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יואו חפרתתתתתם. איפה את רוצה פירסינג? עוד באוזניים. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לאיודעת. אינכוווווווווווווווח. מה החלום שלך? לישון. לילה טוב 
כללי: מהו שמך? דנה תאריך לידה: 14.12.92 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום :S צבע שיער? חום :S משקל: 1.64 גובה: עדיף לא לחשוף, בעע. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בטח, על העצבים