ש-א-ל-ו-ן

inbal287

New member
ש-א-ל-ו-ן../images/Emo9.gif

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

little WhiSper

New member
יו איך באלי.

כללי: מהו שמך? אדווה תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים:
כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים? חום צבע שיער? חוםאדום משקל:
גובה:
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2 אקורדים על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים אתה אוהב לרקוד? תלוי השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נזם וכמה באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? ריטלין ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא ממש פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים [סטרייטית נו] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס?זה עדיין לא 'היית'. [ומדעי הסביבה ששש] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לעשות משו שאני אוהבת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? יכוליות? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בוודאי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זבלנית נחייה את הרגע? אם אפשר מה מתנגן עכשיו? 3Doors Down- when im gone עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנ ואייסי מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול ולישון מה עוד תספיק לעשות היום?לאכול ולישון [ולסדר ת'חדר] ישנת טוב אתמול? קצת תישן טוב הלילה?מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? ישלי יחיד, מעדיפה וחצי או זוגית עונה אהובה של השנה: חורף!
צבע אהוב: כחול, תכלת, שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים, צביעות, מושפעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לקוות. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית אמיתי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ביום שני בבוקר [וחזרתי אתמול בבוקר] אכלת? מקודם התנשקת? הממ התאהבת? הממ נשבר לך הלב?הממ צחקת? מקודם בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?הממ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?הממ חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? ממזמממן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? לפני שבועיים שלוש קנית בגד? לפני שבועיים שלוש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? המממ? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד כשאני אומרת הקדישו לך שיר? הממ שיפרו לך את המצברוח? =\ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מאמא חשבת עליו? לאמשנה התקשרת אליו? אמא? התקשר אלייך?אמא פגע בך? יותר מדיי שימח אותך? לוזכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 10 ומשו מה/מי העיר אותך? החום מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת רעש של כביש מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזכרת מה אכלת? כלמיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך שורדים את השאר? מיקום כרגע: ת"א חג מעודף: אין. רק לא פסח! ערוץ מועדף: לאדעת מילה אהובה: להקה אהובה: היהודים [וגם הים נו] איזה כיתה את: יב'
בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:

little WhiSper

New member
המשך...

את חושבת שאת יפה?ממש לא את חושבת שאת צבועה?מקווה שלא את חושבת שאת קנאית? אולי קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: יש יותר מדיי אוהב/ת: אמא? מתגעגע/ת אליו:לאמשנה חסר לך:דור עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: יש הרבה הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של תמונה שצילמתי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? אם רק יכולתי את רוצה להיות שחקנית? אם רק יכולתי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אז אמרו כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ כן איפה את רוצה פירסינג? בשפה, בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לאדעת מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? לא חגגתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מהסוף שממש קרוב איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את תחילת שנה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו הרבה כאלה, לאזכרת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן?לאדעת ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בחבל אחד גדול מאוד זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?
חצי ריק החלק הזה...

danduuu

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

כללי: מהו שמך?דנה תאריך לידה:26.3.89
מקום מגורים:קרית אתא כמה אחים/אחיות?2 אחים צבע עיניים?חום נוטה לשחור צבע שיער?כנ"ל משקל:XD גובה:1.65/1.67 אני לא בטוחה חח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא
על מה היית רוצה לנגן?פסנתר,כינור, גיטרה, תופים, באס
אתה אוהב לרקוד?אמ בערך השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?נזם התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא עונה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנים, כלומר סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס?אני בתיאטרון ומדעי החברה[סוציו+פסיכו] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?מה זאת אומרת? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אמ נראה לי שכן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?חח כן המון כאלו איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת נחייה את הרגע?? מה מתנגן עכשיו?Hinder-Lips Of An Angel עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר מה הספקת כבר לעשות היום?כלום חח, הייתי אמורה לנקות ולא עשיתי את זה מה עוד תספיק לעשות היום?כלום חח ישנת טוב אתמול?אמ בערך תישן טוב הלילה?לא יודעת
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית,למרות שיש לי יחיד עונה אהובה של השנה:חורף ואביב צבע אהוב:שחור ואדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:יש המון התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?פינלנד
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בערב אכלת?לפני שעה או פחות אפילו התנשקת?אתמול XD עם חברה במשחק אמת או חובה
התאהבת?
נשבר לך הלב?לא נשבר עוד צחקת?לפני שעה שעתיים בכית?אתמול שלשום לא זוכרת בדיוק, אבל בכיתי הרבה השבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול לחברה טובה שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אמ נראה לי אתמול, אמא שלי חיבקת מישהו/י? אתמול נראה לי עם אמא עישנת?-- שתית משקה אלכוהולי?אתמול, אם בריזר נקרא אלכוהול חחח [4%] השתכרת?לפני שלושה חודשים שכבת עם מישהו/י?ברגע זה ממש היית במועדון?בחנוכה לבשת חצאית?בפורים קנית בגד?אממ שאלה קשה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כבר הייתה שאלה כזאת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?שלשום אני חושבת-סער
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?ממ
התקשרת אליו?קשת
התקשר אלייך?דניאל
פגע בך?לא'דעת שימח אותך?סער
היום: באיזו שעה התעוררת?11 בבוקר מה/מי העיר אותך?השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב, לאמא מה היה הדבר הראשון ששמעתאת השעון המעורר חח מה היה השיר הראשון ששמעת?דונט נואו מה אכלת?ג'חנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע:ליד המחשב בחדר שלי חח חג מעודף:פסח ערוץ מועדף: ערוצי מוזיקה וערוצי יס סטארס מילה אהובה:ממ..|חושבת| להקה אהובה:HIM

danduuu

New member
חלק ב'

איזה כיתה את:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:אממ כל מיני דברים מטומטמים שסיפרנו אתמול הבנאדם הכי יפה שראית:אלכס
הפאדיחה הכי גדולה שלך:חחחחח בדיוק אתמול דיברנו על זה, ויש כ"כ הרבה הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:=/ את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפעמים, תלוי במי ותלוי במה את חושבת שאת קרצייה?לפעמים חח את חושבת שאת עקשנית?קצת את אוהבת את עצמך?לא ממש בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:המון מתגעגע/ת אליו:קשת, שתכף תהיה אצלי
חסר לך:ממ לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי וההורים, בייחוד אמא הכי מצחיק:חברות שלי XD הכי דפוק:אני! הכי מוזר:אני! הכי כיף לדבר איתו:סער, דני ומור איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים או רמת הגולן
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?הוו יש מלא יש לך פלאפון?כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחות חח איזה צלצול יש לך?עזבו חחח הקול הכי יפה ששמעת?שארון דן אדל, טאריה טורונן ווילה ואלו!!!!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ג'ים מוריסון
ושומר מסך?כל התמונות של המחשב את רוצה להיות זמרת?כן את רוצה להיות שחקנית?כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?אני רוצה סיידליפ או וומפייר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת את חלקו, וחלק מוציאה על אולפן הקלטות או משהו כזה מה החלום שלך?זמרת ושחקנית, אבל בכללי-פשוט להיות מאושרת איך חגגת את תחילת השנה?אה?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:צבא
איזה סילבסטר הכי זכור לך?של השנה? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה?המון באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?חחח ביותר מדי רגעים איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא זוכרת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?כל מיני מקום בו הכי נהנת?לא עולה לי כרגע חח אירוע שהכי השפיע עליך?מלחמה? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?המון פעמים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?אוףף
אם כן, כמה זמן?
ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
!!!! התנשקתם איתו?אעעע%#@
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?נדלקת עליו מחדש חחח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

O_ס ../images/Emo163.gif

כללי: מהו שמך? נועה תאריך לידה: 25.7 מקום מגורים: .... כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? כחול ירוק צבע שיער?כחול וחום משקל: -__- גובה: -_- אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. אני יודעת לנגן על סקסופון,חצוצרה,אורגנית,פסנתר,גיטרה,וקסילופון. על מה היית רוצה לנגן?תופים אתה אוהב לרקוד? כן שיהיה השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נזם, הרחבה של 7 (אוזן ימין) והרחבה של 4 (אוזן שמאל) התנסת בעבר בסמים? איזה?להסניף צבע נחשב? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?O_ס אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית:זכרים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? קודם כל שתהיה מערכת יחסים -_- עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?תיאטרון? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? פירסינג וקעקועים?XP קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?זנות! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?שוחט נחייה את הרגע?אוקיי O_ס מה מתנגן עכשיו? Nothing With You-Descendents עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0, אני לא פופולרית איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? לימוויר, סקייפ, מסנ, ספיקו, לוח בקרה, וורד,איטיונז. מה הספקת כבר לעשות היום? תורנות שבת? -______________-" מה עוד תספיק לעשות היום?ללמוד להיסטורי וללשון ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה?מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי/זוגית עונה אהובה של השנה:לאדעת צבע אהוב:ורוד/טורקיז תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אנטיפטיות ושמוקיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להיות שחקנית איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת?לפניייי.. שעה וחצי התנשקת?-____-" התאהבת?שלושה חודשים בערך? גם כן לא משו נשבר לך הלב?שנה ככה צחקת?היום בצהריים XDDD בכית?הרגע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לאזוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אממ..................................... חודש-חודשיים? :/ חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? פיי עבר מלא זמן השתכרת?חח.. אממ שנה? XP שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? לא זוכרת! לבשת חצאית? שבוע קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? -_- הקדישו לך שיר? כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? :/ התקשרת אליו? דנה.. התקשר אלייך? צליצ פגע בך? לאמשנה. שימח אותך?צליצ? XP היום: באיזו שעה התעוררת? 9:15 מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המוזיקה מהשעון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? ג'חנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה אני חייבת לעבוד הבוקרררר מיקום כרגע: חדר שלי חג מעודף: פסח, בגלל העוגת מצות *__________* ערוץ מועדף: 8 מילה אהובה: כוסמק להקה אהובה: יש הרבה איזה כיתה את: י'2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: אני הפאדיחה הכי גדולה שלך: רצתי ועשיתי שפגט באמצע חדר אוכל הדבר הכי מטורף שעשית: צבעתי תשיער בצבעים משונים? P: עליתי בלונה גל על המתקן הכי מפחיד? לא זוכרת XP הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את האמת. אבל זה יומיומי את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? מדי פעם את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קומסי קומסה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: תומר ^____^ אוהב/ת: סחוגית מתגעגע/ת אליו: יוני!!!!!!!!!!
חסר לך: יוני! עושה לך טוב להיות איתו: ליאוריק D: הכי מצחיק: אני הכי דפוק: דנעהעהע הכי מוזר: דנע הכי כיף לדבר איתו: ליאוריק איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מומינים יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמאבא איזה צלצול יש לך? משו של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? של איימי לי?P: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו ורוד ושומר מסך? כל התמונות שבאו עם המחשב את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? דההההה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ כה איפה את רוצה פירסינג? לשון, ואמפייר, בגבה, קרוס, טראגוס, דאית' אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים מה החלום שלך? להיות שחקנית תיאטרון איך חגגת את תחילת השנה? בשינה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: מתא"ן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: .. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אפחד מהם איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אממממממממממממממ אביק? XP איזה אירוע היית מוחק מהשנה? להלהל באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? עכשיו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל פעם שנפגשתי עם חברים שלי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא מצטערת על כלום מקום בו הכי נהנת? ת"א אירוע שהכי השפיע עליך? קולולולו אירוע שאיכזב אותך? חח סתם מישהו שחשבתי שהוא ידיד הכי טוב, והוא לא היה XP כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 0 האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לאאאא התנשקתם איתו? לאאאאאאא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? להלהלהלה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? 'כוס עמק' זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם?לא כמה זמן אתם יחד? הרבה איך הכרתם? אתר סאדו מאזו מה אתם הכי אוהבים בו? !!!!!!! מה גרם לכם לבחור דווקא בו? החושניות אתם רבים? ברור מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הפעם הראשונה שהלכנו ביחד לדאנג'ן האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? ברור אתם פוחדים לאבד אותו? לא מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כלום אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא נשמה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלוםם האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האמת

A Beautiful Lie

New member
אני ../images/Emo23.gif שאלונים.../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

כללי: מהו שמך? חן
תאריך לידה: 12.6. למה כל שאלון תמיד מתחיל עם אותם שאלות?למי בכלל אכפת מזה?
מקום מגורים: חדרה
כמה אחים/אחיות? 0 צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל: בדיוק כמה שהוא לא צריך להיות
גובה: 80
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא,אבל אני בקרוב קונה גיטרה
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה,תופים,פסנתר,חצוצרה. אתה אוהב לרקוד? כשלא רואים
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי קעקועים,וזה גם לא כזה מעניין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא,אבל אני כ"כ רוצה
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אפקטיבית..
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן,וזהו
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מה פתאום,לא מעשנת
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בישליטה^__^ כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי,נמאס לי מדברים רצינים
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0,דמאט,אני רק בת 14,ברצינות
|
| האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? עכשיו לא
איזה מגמה היית בביה"ס? אני שנה הבאה במגמות,ואני לוקחת מד"ח |מדעיהחברה,פסיכולוגיהסציולוגיה.| מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?הממ..אסטרונאוטית?
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?פסיכולוגיה,רפואה וקצת רובוטיקה.|מרגישהחכמה
| קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן,אדריכלאות ונומורולוגיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?הממ...אני מניחה שחיים,אבל ב ח י י ם אני לא אהיה מנהלת מכירות.איכס
נחייה את הרגע?כל עוד הוא טוב. מה מתנגן עכשיו?The Take Over, The Break's Over-FOB
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 5 וועידה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייטונס,וורד,אימיול,מסן,וAMP |זה מעביר קבצים של וידיאו לפורמט המתאים לMP
| מה הספקת כבר לעשות היום?ראיתי 3 סרטים ברצף|יס ממש שיחקו אותה|,אכלתי טונה של פופקורן,והתמודדתי עם הנג.נו,לארוצה לצאת;< מה עוד תספיק לעשות היום?ללכת לסבתא שלי לקחת 50 שקל
ישנת טוב אתמול?ממש לא. תישן טוב הלילה?גיליתי משהו מדהים,משגע,מרטיט ממש-כדורי שינה
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי שליטה
עונה אהובה של השנה:חורף
צבע אהוב:*צבעים:שחור,אדום,ורוד,סגול,אפור
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:חזרה על דברים,כבדות,ציניות-לא-מצחיקה. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אין כזאת,חייה את הרגע,שחכתם?
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אמריקה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בערב. אכלת?לפני שעה ומשהו. התנשקת?האמת היא שלא כ"כ מזמן. התאהבת?לפני חודש+-. נשבר לך הלב?לפני בערך..שבוע?
צחקת?אתמול בערב צחקתי הרבה
בכית?לפני בערך..שבוע?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני בערך..שבוע ויום?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל. חיבקת מישהו/י? אתמול#: עישנת?לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי?אתמול#: השתכרת?אתמול?#: שכבת עם מישהו/י?אף פעם
היית במועדון?נו,אתמול#: לבשת חצאית?שלשוםXD קנית בגד?יום ראשון^_^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני שבוע ויום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?נו,די כבר.
הקדישו לך שיר?חודש שעבר,בערך שיפרו לך את המצברוח?אתמול
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא
חשבת עליו? דשהlol התקשרת אליו?כנ"ל
התקשר אלייך?דימה
פגע בך?אור
שימח אותך?אלונה
היום: באיזו שעה התעוררת?12 וחצי
מה/מי העיר אותך?הטלפון.יש באמת אנשים שערים לפני 12 בשבת,ידעתם את זה?
מה היה הדבר הראשון שאמרת?"אהה..בוקר ט.."
מה היה הדבר הראשון ששמעת אמא עצבנית שהדף לא עובר בפקסXD מה היה השיר הראשון ששמעת?Thekill בדיוק היה בטלוויזיה
מה אכלת?את העוגיות החדשות של אוריאו
|פאק,זה מושלם,באמאשלי.אתם חייבים לטעות
| איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי מתחיל נייטמר
מיקום כרגע:מחשב
חג מעודף:בטוח שלא פסח
נראה לי כמו כולם,פורים
ערוץ מועדף: M2,אקסטרים|שיס הזונות הורידו מיס><כוסאמאשלהם
|,יס 1 2. מילה אהובה: "וכשלתרנגולתיהם"
אני לא יכולה לבטא את זה,אבל זה עדיין המילה הכי ארוכה ומגניבה ששמעתי בעברית
זה לא כזה מוזר שהמילה הכי ארוכה בעברית קשורה לתרנגולות?
להקה אהובה:him.entwine.mcr.30stm.אותם אני בעיקרון שומעת הכי הרבה עכשיו,אז..
איזה כיתה את: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: 2 דברים מעדי אשכנזי ממש הצחיקו בזמן האחרון: 1. "טניס-מפתח רק צד אחד,משקולות-מנפח,ים-יש כרישים,במיטה נורא נוח לי,לילה טוב,אני הולכת לישון" XD 2. |המדריך מרביץ למאיהדגן בתחת,מה שתמצחיק כשלעצמוXD| מאיה:"איי,הוא הרביץ לי בתחת!" המדריך:"זה לא תחת זה.." מאיה:"מה?אז מה זה?" המדריך:"זה הרבה יותר רחב." XD הבנאדם הכי יפה שראית: המוון.זה בעייתי
הפאדיחה הכי גדולה שלך:אני מתפדחת לספר
הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת.______. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: נו ברצינות
את חושבת שאת יפה? לאXD את חושבת שאת צבועה? ממשממש לא. את חושבת שאת קנאית? ממשממשממשלא. את חושבת שאת קרצייה? בהחלט
את חושבת שאת עקשנית? תלוי מתי. את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?מזבזנית,כמובן
בנאדם ש: שונא/ת:אור
אוהב/ת:לא בטוחהS: מתגעגע/ת אליו: רבקה
חסר לך: שעות שינהXD עושה לך טוב להיות איתו: דימה,
הכי מצחיק: אורן תמיד קורע אותי
הכי דפוק: אורן
הכי מוזר:אביב
הכי כיף לדבר איתו:דור
איפה היית רוצה לגור בארץ? מי אמר שאני רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?--- יש לך פל

A Beautiful Lie

New member
חלק שני../images/Emo41.gif

יש לך פלאפון?כמובן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי טוקמן,דמאט
איזה צלצול יש לך? מכוער תחת
הקול הכי יפה ששמעת? וילהואלו
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עכשיו HIM
ושומר מסך?אין,לא משנה כמה זמן יעבור,אני לא אוריד את הההארטגרמים הסקסיים משורמסך. את רוצה להיות זמרת?אני שרה חראXD את רוצה להיות שחקנית?אני גם משחקת חרא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה שזה בעיה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אמאבא?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בדר"כ כן. איפה את רוצה פירסינג?הרבה מקומות..
לאסתםXD אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את כל ההרחבות של הסימס
נו,מאיפה אני יודעת? מה החלום שלך אני לא בטוחה שיש לי כזה#: איך חגגת את תחילת השנה? חגגת?wtf?התאבלתי.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: MCR בארץ.זה מטורףD: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תעודה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? מאיפה? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? המוווון.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כנ"ל.אוף. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?זאת הייתה שנת-התפוררות כללית,בעייתי להצביע על נקוה אחת,לפי דעתיT-T איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא בטוחה,כל פעם שהיה חופש
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?אני חשובת שאני לא יכולה להגידS: מקום בו הכי נהנת? אילת
אירוע שהכי השפיע עליך? לא בטוחה בזה. אירוע שאיכזב אותך?פאק,הרבה
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?מבערך היום הראשון שלה
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.
אם כן, כמה זמן?הרה?XD ניסיתם להתחיל איתו?אני ביישנית בזה,האמתי|: הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא
התנשקתם איתו? כן
איכס,הוא מנשק רע,ברצינות
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?כשהוא בא להגיד את זה בעצמו,ועוד בכל האוגואיסטיות שלו ציפה שאני אקבל קשר מקביל שהיה לו,וביקש את רשותי שימשך.כאילו,לא ביקשת בזמן שאנחנו היינו בקשר,אז למה נזכרת אחרי שנפרדת ממני?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?בגלל שהוא היה קשר ל-5 דקות כי החלטנו שאני לא אתחתן איתוXD אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "חרא"?
בעיקרון,היית מתאכזבת.אבל ברגע הנוכחי זה לא כ"כ עקרוני,אם אין כלום. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא!די כבר לשאול את זה כל הזמן,דמאט!
אם כן, אתם אוהבים אותו? לא..בעצם,כן
בעצם..לא יודעת#: והוא, אוהב אתכם?לא
כמה זמן אתם יחד? אנחנו לא,סעמק$%^& איך הכרתם?ישרא. מה אתם הכי אוהבים בו?אני לא אוהבת בו כ ל ו ם.די כבר
מה גרם לכם לבחור דווקא בו?שום פאקינג דבר.אלוהים,אני ארצח את השאלות הזהV_V אתם רבים?אם אנחנו לא חברים עכשיו,רוב הסיכווים שרבנו,לא?
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?אין.נו,יש.אבל זה חרא. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אנחנו ל א ב י ח ד
אתם פוחדים לאבד אותו? פאק,סעמק.פחדתי מספיק. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?מספיק בשביל להבין שהיא לא תעבוד
אקסים: כמה אקסים יש לכם?5.
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן,הראשונה והאחרונה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?רק עם 2. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן,עובדה. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?מעגל לא סגור,בעיקר.כמה שברונות,אבל אנימתעלמת וזה עובר^_^ האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?ממש לא. בנאדם ש: שונא/ת:אור
אוהב/ת:לא בטוחהS: מתגעגע/ת אליו: רבקה
חסר לך: שעות שינהXD עושה לך טוב להיות איתו: דימה,
הכי מצחיק: אורן תמיד קורע אותי
הכי דפוק: אורן
הכי מוזר:אביב
הכי כיף לדבר איתו:דור
איפה היית רוצה לגור בארץ? מי אמר שאני רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?--- יש לך פלאפון?כמובן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי טוקמן,דמאט
איזה צלצול יש לך? מכוער תחת
הקול הכי יפה ששמעת? וילהואלו
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עכשיו HIM
ושומר מסך?אין,לא משנה כמה זמן יעבור,אני לא אוריד את הההארטגרמים הסקסיים משורמסך. את רוצה להיות זמרת?אני שרה חראXD את רוצה להיות שחקנית?אני גם משחקת חרא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה שזה בעיה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אמאבא?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בדר"כ כן. איפה את רוצה פירסינג?הרבה מקומות..
לאסתםXD אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את כל ההרחבות של הסימס
נו,מאיפה אני יודעת? מה החלום שלך אני לא בטוחה שיש לי כזה#: איך חגגת את תחילת השנה? חגגת?wtf?התאבלתי.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: MCR בארץ.זה מטורףD: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: תעודה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? מאיפה? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? המוווון.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כנ"ל.אוף. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?זאת הייתה שנת-התפוררות כללית,בעייתי להצביע על נקוה אחת,לפי דעתיT-T איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא בטוחה,כל פעם שהיה חופש
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?אני חשובת שאני לא יכולה להגידS: מקום בו הכי נהנת? אילת
אירוע שהכי השפיע עליך? לא בטוחה בזה. אירוע שאיכזב אותך?פאק,הרבה
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?מבערך היום הראשון שלה
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.
אם כן, כמה זמן?הרה?XD ניסיתם להתחיל איתו?אני ביישנית בזה,האמתי|: הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא
התנשקתם איתו? כן
איכס,הוא מנשק רע,ברצינות
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?כשהוא בא להגיד את זה בעצמו,ועוד בכל האוגואיסטיות שלו ציפה שאני אקבל קשר מקביל שהיה לו,וביקש את רשותי שימשך.כאילו,לא ביקשת בזמן שאנחנו היינו בקשר,אז למה נזכרת אחרי שנפרדת ממני?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?בגלל שהוא היה קשר ל-5 דקות כי החלטנו שאני לא אתחתן איתוXD אם

A Beautiful Lie

New member
חלק שלישי.פאק,כתבי כ"כ הרבה?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?בגלל שהוא היה קשר ל-5 דקות כי החלטנו שאני לא אתחתן איתוXD אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "חרא"?
בעיקרון,היית מתאכזבת.אבל ברגע הנוכחי זה לא כ"כ עקרוני,אם אין כלום. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא!די כבר לשאול את זה כל הזמן,דמאט!
אם כן, אתם אוהבים אותו? לא..בעצם,כן
בעצם..לא יודעת#: והוא, אוהב אתכם?לא
כמה זמן אתם יחד? אנחנו לא,סעמק$%^& איך הכרתם?ישרא. מה אתם הכי אוהבים בו?אני לא אוהבת בו כ ל ו ם.די כבר
מה גרם לכם לבחור דווקא בו?שום פאקינג דבר.אלוהים,אני ארצח את השאלות הזהV_V אתם רבים?אם אנחנו לא חברים עכשיו,רוב הסיכווים שרבנו,לא?
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?אין.נו,יש.אבל זה חרא. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אנחנו ל א ב י ח ד
אתם פוחדים לאבד אותו? פאק,סעמק.פחדתי מספיק. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?מספיק בשביל להבין שהיא לא תעבוד
אקסים: כמה אקסים יש לכם?5.
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן,הראשונה והאחרונה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?רק עם 2. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן,עובדה. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?מעגל לא סגור,בעיקר.כמה שברונות,אבל אנימתעלמת וזה עובר^_^ האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?ממש לא. מי שקורה הכל,אבל ה כ ל מקבל ממני את מחיצת חיוו

אני DD:

כללי: מהו שמך? קוטג'. תאריך לידה: 5.6.91 מקום מגורים: מודיעין כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? תכלת ^^ צבע שיער? בלונדיני? O: משקל: 51 גובה: 1.56 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אמא D: על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? ברור!$#%T השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 1.טינקרבל
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה בטבור למטה התנסת בעבר בסמים? איזה? עדיין לא XD ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? פול פעמים. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? עישנתי. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים. למרות שחושבים שאני לסבית >< כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא זה ולא זה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בתולה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא D: איזה מגמה היית בביה"ס? אומנויות העיצוב מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מנחת טלוויזיה (ויש לזה מעבר לשטחיות) יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ערכים מהנוע"ל. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? וואלה לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? ברור מה מתנגן עכשיו? Bloodhound Gang עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. אורי
XD איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה.ותקייה של מוזיקה.אימיול.מסנגר. מה הספקת כבר לעשות היום? לקום? O: מה עוד תספיק לעשות היום? תיגברו.ללמוד למבחן ולצאת ^^ ישנת טוב אתמול? מאוד DD: תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: סגול/שחור/כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ביציות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להגיע לגיל 25?? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א.ניו יורק.בדיסיניוורלד. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? הבוקר התנשקת? וואי :| התאהבת? שנה שעברה. נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? אתמול D: בכית? וואי :| אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? במאי שנה שעברה?? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? במאי שנה שעברה. חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אתמול XD שתית משקה אלכוהולי? בירה נחשב? השתכרת? 4 חודשים בערך שכבת עם מישהו/י? בתולה. היית במועדון? שבועיים בלחץ. לבשת חצאית? שבועיים בלחץ. קנית בגד? הרבה :| אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלת כבר O: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? במאי שנה שעברה. הקדישו לך שיר? אתמול ^^ שיפרו לך את המצברוח? אתמול ^^ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? אורי. התקשרת אליו? דנה. התקשר אלייך? כוכב. פגע בך? מלא >< שימח אותך? דנה וכוכב היום: באיזו שעה התעוררת? 10.30 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר ;;;; מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסשלהאמאשלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי צועקת בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? Bloodhound Gang - The Bad Touch מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לעזעזל יש לי תגבור היום!?!??!?! מיקום כרגע: בקומה השנייה?? חג מעודף: איכס. ערוץ מועדף: MTV2 מילה אהובה: כוסאמאשלו להקה אהובה: HIM איזה כיתה את: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אמאשלך כל כך שמנה שכשהיא הלכה בגשר לונדון הוא התמוטט" XDDDDDDDD הבנאדם הכי יפה שראית: איילון ;;;;;;;;;;;;; הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש יותר מידי הדבר הכי מטורף שעשית: וואי אין ממש הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אם תעשה גבות היא תעשה אותך" XD את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית מטורפת בנאדם ש: שונא/ת: כל כך הרבה. אוהב/ת: דנה/כוכב/סאמסונג/אורי. מתגעגע/ת אליו: סאמסונג. חסר לך: סאמסונג. עושה לך טוב להיות איתו: דנה/כוכב/סאמסונג/אורי. הכי מצחיק: דנה הכי דפוק: כוכב הכי מוזר: כוכב הכי כיף לדבר איתו: דנה/כוכב/סאמסונג איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הורים קסומים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנה/כוכב/סאמסונג איזה צלצול יש לך? השיר שלי.ד"ר קספר
הקול הכי יפה ששמעת? ילדה מהשכבה שלי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דשא D: ושומר מסך? רגיל. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור חחח אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הרבה. אינדסטריאל.טבור למטה.מונרו.גבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת לת"א. מה החלום שלך? לסיים צבא? איך חגגת את תחילת השנה? בצורה מעפנה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? רוק עצמאות? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שניצל/סאמסונג. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל כך הרבה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מוסד בתחילת השנה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הורדתי את העגיל :/ מקום בו הכי נהנת? מוסד בתחילת השנה אירוע שהכי השפיע עליך? מוסד בתחילת השנה אירוע שאיכזב אותך? מוסד בפורים כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? הרבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה :/ ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יותר מידי >< מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא רצה חברה אחרת שלי לפני? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כוסעמק. כבר קרה לי חח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגוע? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר עשיתי ^^

חצילע

New member
"הבנאדם הכי יפה שראית: איילון"

נכון?$!@$?!@?%!@?%?!@%^@!#^ רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר למה. למה. למה.

חחחחחחחחחחחח

הוע עשה גבות בסוף? מאוד מרתק אותי לדעת היא עשתה אותו בסוף?
לא מבטיחים דברים כאלו סתם! חחחחח

היא בטח לא נראית טוב

פעם אחרונה שהצענו משהו כזה למישהו, הבטחנו לו שאיזה שתיים יתנשקו. והוא ישר לקח את השוועה ושם על הרגליים... בלי לדעת איך אפילו.

FFTL

New member
בוהו

כוסאמק@!#%#!@^@$& כתבתי הרוב ואז הכל נמחק! עאהאע
כללי: מהו שמך? ליעד תאריך לידה: 2.11 מקום מגורים: קדימה כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לאדעת גובה: לאדעת אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בס וגיטרה :] על מה היית רוצה לנגן? תופים
אתה אוהב לרקוד? לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין.
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין. מתה לעשות
התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה!
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אבל אנסה בכיףכיף
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא קבוע...כשיוצא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: נקבות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יאפ.
איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? - קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? - איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? - נחייה את הרגע? משתדלת
מה מתנגן עכשיו? HIM - Soul On Fire
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה, מסן, אייסי מה הספקת כבר לעשות היום? כלום!
מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת לתומר, יומולדת
ישנת טוב אתמול? אהא :) תישן טוב הלילה? מקווה
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי :] עונה אהובה של השנה: אביב\קיץ צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמסבכים דברים שלא צריך X_X התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? צפון נראה לי נחמד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעתיים התנשקת? עאה!~! שבוע שעבר
התאהבת? לפני שנה וחצי בערך :] נשבר לך הלב? אפעם צחקת? לפני רגע >< בכית? השבוע מתישהו..לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? יום רביעי שתית משקה אלכוהולי? הרבה זמן -.- השתכרת? עדיין לא שכבת עם מישהו/י? סקס? XD אפעם..סתם להיות במיטה עם מישו אתמול :) היית במועדון? לא הולכת למועדונים לבשת חצאית? בגן או משו >< קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא! חשבת עליו? שרון
התקשרת אליו? שחר התקשר אלייך? שרון פגע בך? פף. לאדעת
שימח אותך? שרון היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב >< מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קוראסונים
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה וויתרתי על אתמול
מיקום כרגע: חדר של אח שלי חג מעודף: פסח:] ערוץ מועדף: MTV וחבריו, יס סטארס 1,2,3 מילה אהובה: אין להקה אהובה: הימ איזה כיתה את: ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל בדיחה מפגרת >< הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: חתכתי את עצמי כי רציתי להרגיש איך זה XD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן >< את חושבת שאת קרצייה? כן XD את חושבת שאת עקשנית? אהא :) את אוהבת את עצמך? נופ בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה מהכיתה >< אוהב/ת: שרון מתגעגע/ת אליו: שרון חסר לך: שרון עושה לך טוב להיות איתו: שרון הכי מצחיק: שחר :) הכי דפוק: XD אמ. לכולם יש קטעים
הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: הו O: ליהי!
איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון. נראה נחמד שם איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מלא יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאף אחד >< איזה צלצול יש לך? סתם אחד הקול הכי יפה ששמעת? לירי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו של אח שלי מהצבא >< ושומר מסך? הימ! D: את רוצה להיות זמרת? לא XD את רוצה להיות שחקנית? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אהא:] איפה את רוצה פירסינג? סייד\וואמפייר, ליפ, ספטום, גבה, לשון, הרחבות, הליקסים, טראגוס.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואו. כלכך הרבה! D: מה החלום שלך? לא זוכרת איך חגגת את תחילת השנה? שומדבר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אין ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אי הצלחה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? - איזה אירוע היית מוחק מהשנה? - באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? המון רגעים איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל אירוע איתה :) על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא הרבה. ניסיתם להתחיל איתו? כן חחח >< הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כע. פויה לי
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אין מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יאפ
אם כן, אתם אוהבים אותו? הכי בעולם
והוא, אוהב אתכם? יש מצב :] כמה זמן אתם יחד? שנה וחודשיים איך הכרתם? מסן XD מה אתם הכי אוהבים בו? חיוך
והרוב :] מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אלוהים יודע
אתם רבים? על הדברים הכי טיפשיים בעולם.
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? קוקה קולה לייב :) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אהא אתם פוחדים לאבד אותו? כן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל!
אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? - האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? - האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? - מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? - האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? -

MyTearsDontFall

New member
'נייי

כללי: מהו שמך?עדי תאריך לידה:15.10 מקום מגורים:נמנמ ליד ירושלים כמה אחים/אחיות?מודיעין צבע עיניים?חום צבע שיער?חום-שחור משקל:46 גובה:1.61 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרהP: על מה היית רוצה לנגן?תופים וחצוצרהXD אתה אוהב לרקוד?יאפ במסיבות טראנסים הכי. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?עדיין לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?גם לא. התנסת בעבר בסמים? איזה?נופ ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?נופ פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנים חח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא עשיתיXD האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני בחרתי ביולוגיה ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרתXD יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אמ..לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?צילום וציור. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אישזבל נחייה את הרגע?אהא מה מתנגן עכשיו?תראי זה אני של סינרגיה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אני לא מדברת עם אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה מה הספקת כבר לעשות היום?לקנות כרטיס ללונה פארק, לנקות פיפי של כלב ולאכול מה עוד תספיק לעשות היום?ללכת לקניות. ישנת טוב אתמול?יאמאן תישן טוב הלילה?אני מקווה^^ כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:אביב צבע אהוב:אפור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קנאה וסנוביות יתר. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח כשאהיה גדולה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אנגליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה אכלת?לפני 15 דקות התנשקת?- התאהבת?השנה. נשבר לך הלב?שנה שעברה. צחקת?לפני אממ חצי שעה? בכית?לאדעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אממ בסילבסטר חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?שישי השתכרת?- שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?- לבשת חצאית?שישי קנית בגד?לאזוכרת הקדישו לך שיר?אממ לאקרה שיפרו לך את המצברוח?לאדעת, אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חברים שלי חשבת עליו?הממ... התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?חברה פגע בך?לאדעת שימח אותך?חבריי היום: באיזו שעה התעוררת?10 וחצי מה/מי העיר אותך?אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת?מוווווושייייי!!!(שם של הכלב שלי) מה היה הדבר הראשון ששמעת?נביחה מה היה השיר הראשון ששמעת?לאזוכרת מה אכלת?מתי?שניצל ואורז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?'למה הוא מדבר איתי..' מיקום כרגע:חדר מחשב חג מעודף:פסח!ופורים ערוץ מועדף: הוט3 מילה אהובה:בלאט וסוקה ויא מאן. להקה אהובה:הים, אוונסנס, בולט, אואזיס, לוספטרופטס. איזה כיתה את:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזכרת הבנאדם הכי יפה שראית:מישהו. הפאדיחה הכי גדולה שלך:אממ משהו עם אמא שלי הדבר הכי מטורף שעשית:פחחח מאיפו אני יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אומרת הרבה דברים כאלהXD את חושבת שאת יפה?כע נראה לי את חושבת שאת צבועה?אולי. את חושבת שאת קנאית?כע את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?בערך בזבזנית או חסכנית?חסכנית נראה לי בנאדם ש: שונא/ת:לאדעת אוהב/ת:משפחה, חברים והוא. מתגעגע/ת אליו:XXXX חסר לך: לאדעת עושה לך טוב להיות איתו: ידידים הכי מצחיק:ידיד שלי הכי דפוק:גם הכי מוזר:גם הכי כיף לדבר איתו:חברות איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?לאדעתXD יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך?של סאן אוף דורק הקול הכי יפה ששמעת?ווילה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של ווילה. ושומר מסך?"אוונסנס רולז" XD את רוצה להיות זמרת?אולי את רוצה להיות שחקנית?כע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כע אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אהא כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כע איפה את רוצה פירסינג?סיידליפ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?או או או! מה החלום שלך?למצוא מיליון שקל איך חגגת את תחילת השנה?לאדעת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?חופש גדול ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:מיצב במתמטיקה איזה סילבסטר הכי זכור לך?השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה?חברה שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אמ..התאהבות במישהו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?הרבה רגעים איזה אירוע עשה לך טוב השנה?חגים וחופשות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?הרבה. מקום בו הכי נהנת?סנטר. אירוע שהכי השפיע עליך?מסיבה של ידיד אירוע שאיכזב אותך?לאדעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?כל הזמן! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?בטח אם כן, כמה זמן?שנה ניסיתם להתחיל איתו?בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?משהו כזה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא לא רצה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לאדעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי רוצה למות. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אקסים: כמה אקסים יש לכם?לא חשובXD

למעלה