ש-א-ל-ו-ן-!

שלמונזה

New member
ש-א-ל-ו-ן-! ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

ממזמן לא היה לנו כזה ורעות ביקשה אז הנה אחד... באדיבות פורום סקרים ושאלונים [פורום 593] איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הזמנת: אכלת עם חבר: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון: יאללה לעבודה
נשמע מעניין הסקר, לא?

MikeY fReAk

New member
איך אני אוהבת סקרים כאלו../images/Emo79.gif

שאני עונה עליהם כמעט בכל פורום שאני משתתפת
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אממ במסנג'ר:p התנשקת: NEVER אכלת: אמממ פה, ליד המחשב הלכת מכות: מי זוכר..אני ילדה עדינה שלא הולכת מכות [
] הצטלמת: במפגשליטה:O מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אביתרררררר
הראשון שלו
קנית: הווומ:] היהודים אנפלאגד, בטאוור ב30 ש"ח:p ועוד זה היה ממש בהתחלה! מזל שהם בתחרות עם התו
המלצת עליו: ממממ להתראות נעורים שלום אהבה:] צרבת: אני לא צורבת! שברת: NEVER מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אמממ מכנס פיג'מה סגול מוזר כזה.. פשטת: חולצת משינה..ראר קנית: חחחחחח מי זוכר?! לווית מחבר: ממ חולצה שחורה שיושבת עליה מ-ה טוב:p בשביל פורים זרקת: נערף..מי זוכר מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אתם באמת באמת לא רוצים לדעת הקלטת: אני לא מקליטה..:| רצית לראות ושכחת: המומינים!!
נרדמת באמצע שלה: NEVER:p שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: דב אלבוים
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: החלפת מפיות, נו:p התעצבנת על החברים שלו: *שותקת* חשבת שהסקר שבו מטומטם: אני לא מתעמקת בזה.. צחקת על הודעה שכתובה בו: הווומ..לאדעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אמממ הכנסייה מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מלפפון! הזמנת: חצי מנה פלאפל:p אכלת עם חבר: הווממ לאדעת מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של שירני i think המליצו לך עליו: נערף?! חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חחחחחחחח יש מספיק קראת והזדהית איתו עד דמעות: NEVER מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אממ המומיה!! חחח די זה פשוט קומדיה
ריגש אותך: האחד והיחיד, כנפיים שבורות הפחיד אותך: חחחחחחח:] היית מוכן להרוג כדי לראות: רעש לבן:( מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נערף?! עצבן אותך: אמממ חח לאדעת הבאת אותה בשיחת נפש: מי זוכר חלמת עליו: חחחחחחחחחחח שגיא
!! חשוב לך יותר מכל אחד אחר: שירני יהלי ודורונוש הכפרות שלי שאני אוהבת כ"כ:] אבל ברור שיש לי עוד אנשים שאני אוהבת עד כאב!:O מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: 22.2 רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: הוומ, מוניקה/היהודים? רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: הוומ, מוניקה/היהודים? רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: הוומ, מוניקה/היהודים? כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הוומ, מוניקה/היהודים? *ולא עשיתי קופי פייסט:|* מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: ספתא:S הבטן שלך קרקרה: עכשיו! שמעת מוזיקה: כשרצתי לשמוע 5 שירים של היהודים בגלגלצ
חלמת חלום מוזר: חחח יש לי כאלה בכמויות מסחריות צחצחת שיניים: היום בבוקר[?] התקלחת: היום בבוקרP: החלפת גרביים: היום בבוקר:O רצית ללכת לישון: היום בבוקר

r e u t 123

New member
../images/Emo161.gif אני עונה!

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אתמול בטיול מדצים. התנשקת: לוזוכרת. אכלת: עכשיו הלכת מכות: אתמול
! הצטלמת: אתמול! מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: בעדינות\ איגי וקסמן קנית: נמנמנ וואי לא קניתי דיסק מלא זמן, אבל לאחרונה קנו לי מלא
המלצת עליו: רד הוט צ'ילי פפרס ההופעה בהייד פארקק צרבת: לא צורבת. שברת: לא שברתי.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הפיג'מה שלי פשטת: הפיג'מה שלי קנית: הבאגיס שלי
לווית מחבר: נמממ לוזכרת.. זרקת: חולצה ג'יפה מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הרקיע השביעי( מוזר הייתי משועממת בבוקר ונקלעתי לתוכנית הזאת
) הקלטת: כוכב נולד רצית לראות ושכחת: שנות ה 70 נרדמת באמצע שלה: נמממ לוזכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: הרצועה הזאת ב24 של המזרחית.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: ההחלפת שקיות במבה לאספנים או משו התעצבנת על החברים שלו: אין כזה
חשבת שהסקר שבו מטומטם: נממ לא פורום, קומונהת איגי וקסמן (האמ האמ דנע לא להביא יותר סקרים מפגרים) צחקת על הודעה שכתובה בו: קומונת איגי וקסמן
(דנע תמשיכי ככה
) נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נראה לי רוק ישראלי (אני קוראת סמויה
) מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קליק הזמנת: מק רויאל אכלת עם חבר: מק רואיל מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קראתי בלוגגג הרבה זמן... המליצו לך עליו: לוזכרת. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חחחחח נתקלתי בכמה כאלה
קראת והזדהית איתו עד דמעות: ... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: פגוש את הפוקרס ריגש אותך: מלך האריות הפחיד אותך: הצלצול2 היית מוכן להרוג כדי לראות: נראה לי טיפשי להרוג בשביל סרט
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: דנע עצבן אותך: נממ דנע
הבאת אותה בשיחת נפש: נילי חלמת עליו: לוזכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים לי
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: דנה ברגר בתמונע רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: מוניקה סקס בבארבי. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: חחח ירמי קפלן לוזכרת איפה זה היה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ירמי קפלן (יפית איפה זה שדרות?
) כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לויודעת מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: פקצות בבית ספר לפני שיצאנו לחופש הבטן שלך קרקרה: היום בבוקר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אתמול
צחצחת שיניים: היום בבוקר
התקלחת: היום בבוקר. החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון:היום בבוקר
מהההההההה זהו?!?!

Atza

New member
אקסקיוז מי ../images/Emo6.gif?!../images/Emo80.gif

מתי הספקתי לעצבן אותך ?!
עם התרנגול יענו ?
ואת עם השניצל!!! טיפשע!!!!

r e u t 123

New member
../images/Emo161.gif דנעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את קופה ותרנגולת ושניצלית והכל ביחד!!
אחחח את יודעת שאם הייתי קוראת את התשובות שלך בלי לדעת מי כתב, ישר הייתי יודעת שזאת את, כי רק את מסוגלת לכתוב ככה: מתי בפעם האחרונה.. "העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול נפל לי המכנס וכל התחת היה בחוץ"

Atza

New member
../images/Emo6.gifנו מה אני אעשה../images/Emo80.gif

לכי כבר חרעעע

שלמונזה

New member
האממ טוב עונה ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם חברה דרך הטלפון התנשקת: ככה איפשהו ליד מועדון התמונע, חחח אכלת: בעבודה לפני כמה שעות טובות הלכת מכות: ואי לא זוכרת הצטלמת: מתישהו בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: היום בבוקר 15 דק' של אסף אמדורסקי קנית: אאל"ט הראשון של אסף אמדורסקי והראשון של יזהר אשדות [נקנו ביחד] המלצת עליו: אסף אמדורסקי? צרבת: לא צורבת, חלילה שברת: הסינגל של איגי וקסמן
רק את העטיפה לא להרוג אותי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה כחולה, מכנסי ג'ינס כחולים פשטת: הפיג'מה שלי קנית: חולצה לערב לווית מחבר: לא מלווה בגדים מחברים זרקת: לא זוכרת בטח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הרקיע השביעי אתמול בערב הקלטת: נראה לי בתקופה שלחיות את החיים עוד שודרה בארץ
רצית לראות ושכחת: אבודים נרדמת באמצע שלה: ככה זה בחיים שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: כוכב נולד/מזרחי ב- 24 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הפרוייקט של עידן רייכל
[והמנהל שלו יודע את זה, חחח] התעצבנת על החברים שלו: האממ אני אשתוק פה חשבת שהסקר שבו מטומטם: בפורום כאן? צחקת על הודעה שכתובה בו: אויש יש הרבה פורומים כאלה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: רוק ישראלי
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחם עם חומוס הזמנת: פיצה מתישהו אכלת עם חבר: פיצה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג שלי
המליצו לך עליו: יובל המליץ לי על הבלוג שלו
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא יודעת קראת והזדהית איתו עד דמעות: הבלוג של אהוד חיטמן על אהוד מנור ז"ל מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת ריגש אותך: לא זוכרת הפחיד אותך: לא זוכרת היית מוכן להרוג כדי לראות: אין כזה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת עצבן אותך: קרין
הבאת אותה בשיחת נפש: קרין חלמת עליו: חברות מהילדות לא ברור לי מה הם נכנסים לחלומות שלי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל החברות שלי חשובות מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אתמול ערן צור רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: בתור אחת שהלכה כבר בערך לאיזה 10 הופעות רצוף בחינם אין כסף, השאלה קצת מיותרת עלי :-9 רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אתמול ערן צור, אבל אני הולכת גם לבד אז שוב לא רלוונטי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: תערובת אסקוט בירושלים כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים? מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אחיין שלי
מסתכל על הפופיק החשוף שלי ואומר לי "זה לא צנוע"
הבטן שלך קרקרה: עכשיו שמעת מוזיקה: עד שהיהודים ניצחו חלמת חלום מוזר: ממזמן צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אתמול בערב [אני עכשיו עם סנדלים] רצית ללכת לישון: ברגע זה עכשיו
זהו כבר נגמר
?

N o l o g o

New member
:)

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: באייסי התנשקת: ברחוב בדרך הביתה אכלת: במטבח
הלכת מכות: בגן העיר..:) הצטלמת: בביצפר לסופשנה. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק שהכנתי קנית: ממנטו מורי - אביב גפן לפני איזה שנה המלצת עליו: דניאל סלומון צרבת: אממ נשתוק חח שברת: הדיסק של הבגרות בספורט..? מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס ספורט וגופייה ארוכה פשטת: מכנס וחולצה מהלילה
קנית: חצאית לווית מחבר: חולצה זרקת: יותר מדי חח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: שבתות וחגים הקלטת: ג'אג רצית לראות ושכחת: אנטישמיות - לא מה שחשבת נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: טלנובלה בע"מ מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אממ לודעת התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: אסף חח צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כנסיית השכל מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחם עם חומוס הזמנת: אכלת עם חבר: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה שלי המליצו לך עליו: של איזו אחת לוזוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לודעת קראת והזדהית איתו עד דמעות: יש כמה.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: כשחברות הורגת הפחיד אותך: המסור היית מוכן להרוג כדי לראות: אממ אני לא הורגת בשביל סרט חח מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: דקלה עצבן אותך: לודעת הבאת אותה בשיחת נפש: רעות חלמת עליו: לוזוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים לי באותה מידה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: פחח הייתה לפני שנים..גלעד שגב בסוכות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי, ברי ואסף מחר רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: פסטיבל שיר היונה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: פסטיבל שיר היונה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: בומבמלה מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: יום כיפור חח הבטן שלך קרקרה: היא אפעם לא מקרקרת שמעת מוזיקה: בדרך הביתה חלמת חלום מוזר: כל הזמן צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: היום בבוקר החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: מהרגע שקמתי :)

זה מטורף

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר שלי בפנימייה התנשקת: המממ... בחלום? אכלת: בבית של דוד שלי הלכת מכות: בכתה שלי הצטלמת: בטיול בנגב מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אהוד מנור- אוסף שירים קנית: יפעת בן דרור- מחול השפיות המלצת עליו: שפיות זמנית- הקיץ האחרון צרבת: אוסף מהמחשב שברת: אני לא שובר דיסקים. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: שרוול עם אש אדומה פשטת: חולצה בת מאתיים שנה קנית: חולצה של הפינק פלויד לווית מחבר: ג'ינס מקושקש מאח שלי זרקת: וואלה לא זוכר וואי זה לא מתחיל להיגמר אפילו מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: טיסת לילה- מוזיקה 24 הקלטת: מסע אל העבר- מוזיקה 24 רצית לראות ושכחת: מרתון השיר שלנו בסופשבוע נרדמת באמצע שלה: בית החיות- מוזיקה 24 שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מזרח תיכון חדש- מוזיקה 24 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: טיפקס ולבנטיני התעצבנת על החברים שלו: מוזיקה עברית ישנה וחדשה חשבת שהסקר שבו מטומטם: סופרים צעירים צחקת על הודעה שכתובה בו: תפוז משוב! נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ערן צור! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיתה עם ממרח ביצים, סחוג ונקניק הזמנת: פיצה עם דאבל צ'יז! אכלת עם חבר: כנ"ל מהו הבלוג האחרון ש...: לא קורא בלוגים מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ואן ויילדר ריגש אותך: Love story הפחיד אותך: הכלה של צ'אקי היית מוכן להרוג כדי לראות: GIRL עם דומיניק סווין מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אלעד עצבן אותך: שי הבאת אותה בשיחת נפש: יעל חלמת עליו: אלון חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אלון/עופרי מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: פסטיבל מטאל בקריית גת, מחר אני ביפעת נץ בת"א רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא יודע רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא קרה לי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: רביעיית מסנר בת"א כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אינפקציה בירושלים, דווקא רציתי ללכת אבל לא הייתה לי ברירה מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: היום הבטן שלך קרקרה: היום שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: לא זוכר צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: תמיד דרך אגב, אני די חדש כאן בפורום, ועד עכשיו פאסיבי. הצטרפתי בגלל החידון ושלמונזה, נשארתי כי מגניב.

hodayoyo

New member
בכיף.. ../images/Emo60.gif

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם אמא שלי במטבח לפני כמה דקות, אבל זה שכיח אצלנו התנשקת: אף פעם אכלת: לפני רגע, פה ליד המחשב הלכת מכות: לתת לאבא שלי כאפה זה נחשב?!
הצטלמת: אווו המון זמן.. אמ.. שבת אולפנה לפני חודש+ מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: גלעד שגב- עכשיו טוב קנית: גלעד שגב- עכשיו טוב (לקח לי המווון זמן עד שקניתי אותו המלצת עליו: נימרוד שיקלר- מישהו חשוב צרבת: אמממ... אני חושבת אוונסנס.. שברת:
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: עכשיו כאילו?! אממ מכנסיים מעפנות וחולצה עוד יותר מעפנה פשטת: חולצה בורדו וחצאית חאקי קנית: אהה אתמול חולצות
לווית מחבר: מאחותי, סוודר כזה זרקת: מכנסיים שנקרעו לי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: המבוקשים?! הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: את המיני סדרה הזאת על השואה.. כל יופ ראשון אני מפספסת אותה איכשהו נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: כל פעם שיש קליפ של שרית חדד זה נחשב?? מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: של סקעת בתפוז התעצבנת על החברים שלו: פורום גבסו... אני כל הזמן מתעצבנת עליהם חשבת שהסקר שבו מטומטם: וואי... לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום ערוץ 24 שאני באמצע ויכוח שם עם כמה מעריצות של סקעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: גלעד שגב מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: כדור שוקולד.. יאמי
הזמנת: אהה טוסט ביום שני בעזריאלי אכלת עם חבר: כנ"ל מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קראתי.. בדקתי מה קורה בבלוג שלי המליצו לך עליו: לא יודעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: שלושת-רבעי מהבלוגים בישרא קראת והזדהית איתו עד דמעות: בלוגר אחד שעזב, אבל אני עוד בקשר איתו מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: איזו מין שוטרת2 ריגש אותך: הרדוף לבן אני חושבת.. הפחיד אותך: הטינה ראיתי, אבל זה היה יותר מצחיק ממפחיד היית מוכן להרוג כדי לראות: למה להרוג?! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: לא יודעת עצבן אותך: כמעט כולם.. מעצבנים אותי הרבה
הבאת אותה בשיחת נפש: אלעד חלמת עליו: חלמתי על גרין דיי, אבל הם לא נחשבים חברים
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ורד,] החברה הכי טובה
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מרוב שזה היה מזמן אני לא זוכרת... אני חושבת שמאז דניאל סלומון ב1.1 לא הייתי... עצוב, נכון?! רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: זה לא עניין של כסף בד"כ רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: נימרוד שיקלר שהוא הופיע בטאוור רקורדס והשתיים שאמרו שיבואו איתי הבריזו לי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אתמול בערב, נימרוד שיקלר בבארבי כפ"ס כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כל ההופעות של גבסו?!
מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא שלי בכל רגע נתון הבטן שלך קרקרה: אתמול בערב שמעת מוזיקה: לפני רבע שעה ככה חלמת חלום מוזר: לפני יומיים.. זה היה רע צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: הבוקר שמתי והורדתי בסביבות 4 רצית ללכת לישון: כל הזמן, גם עכשיו

crazy cottage

New member
עונה../images/Emo163.gif

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר שלי
התנשקת: לא שזכור לי
אכלת: במטבח הלכת מכות: בכיתה הצטלמת: ביער מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: של מולאן רוז' קנית: ירמי קפלן
המלצת עליו: מיקרה קרני צרבת: מוניקה סקס
שברת: שאקירה מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה פשטת: גרביים קנית: מכנס לווית מחבר: כלום אני לא מלווה מאף אחד
זרקת: תחתונים מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: כל שבת שנייה(אחותי היתה על ה
הקלטת: לא זוכרת.. רצית לראות ושכחת: בוב ספוג נרדמת באמצע שלה: השיר שלנו שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: פלוריסינטה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הראל מויאל התעצבנת על החברים שלו: אקזיט חשבת שהסקר שבו מטומטם: מרי לו צחקת על הודעה שכתובה בו: מרי לו נכנסת אליו לפני הפורום הזה: סרטים מצוירים ודיסני
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחמניה הזמנת: המבורגר אכלת עם חבר: עוגייה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אני לא קוראת בלוגים המליצו לך עליו: כנ"ל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: איזה בלוג ישן הוא כבר לא קיים מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הרקולס/הצלצול2 ריגש אותך: בת הים הקטנה הפחיד אותך: לא זוכרת.. היית מוכן להרוג כדי לראות: בוב ספוג
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: הבת דודה שלי עצבן אותך: הבת דודה שלי הבאת אותה בשיחת נפש: ביקי חלמת עליו: מגי
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יעל מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: משינה
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: היהודים רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אסף רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: כמעט כל הופעה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כוכב נולד מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: ביום שני הבטן שלך קרקרה: לפני חצי שעה
שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני שבוע בערך צחצחת שיניים: בבוקר
התקלחת: בבוקר החלפת גרביים: לפני שתי דקות רצית ללכת לישון: כל הזמן

hodayoyo

New member
יאאא הפסקול של מולין רוז' ../images/Emo60.gif

מדהיםםם אני מתה על הדיסק הזה!!! ולמה לצרוב מוניקה?!

Atza

New member
טוף../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:אתמול עם אמא
התנשקת:
אכלת:לפני שעה ככה הלכת מכות:לא זוכרת
הצטלמת:
פספורט לפני 3 ימים
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:אפרת גוש או לירז צ'רכי לא ברור קנית:לירז המלצת עליו:איגי וקסמן
אני כל יום ממליצה מחדש צרבת:אף פעם לא הבנתי איך צורבים
שברת:אמממ לא זוכרת מה הבגד האחרון ש...: לבשת:מה שאני לובשת עכשיו נחשב? מכנס שלושה רבעים(
)וחולצה פשטת:פיג'מה קנית:
בעע לא זוכרת לווית מחבר:כנ"ל זרקת: אתמול
ברצינות מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: טלנובלה בע"מ
הקלטת:שירה בשידור
רצית לראות ושכחת:אני שוכחת תמיד זה לא נחשב נרדמת באמצע שלה:אני כל היום נרדמת ! לא משנה מה אני רואה! נגיד "תשוקות". שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מזרח תיכון חדש
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יש הרבה כאלה התעצבנת על החברים שלו:שאלה מוזרה חשבת שהסקר שבו מטומטם:קומונות נחשבות? אם כן אז שלי
צחקת על הודעה שכתובה בו:נו לא יודעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הקומונה שלי .. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:סלט הזמנת:סלט אכלת עם חבר:עוגייה לא טריה ואז כאבה לי הבטן. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:לא קוראת בלוגים המליצו לך עליו:לא ממליצים לי על בלוגים חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לא חושבת על בלוגרים קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קוראת ולא מזדהית מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: מלך האריות
הייתי עצובה וזה אחד הדברים היחידים שמשפרים לי את ההרגשה. ריגש אותך: מלך האריות
הפחיד אותך:טוב יש גבול כאן זה כבר לא מלך האריות
"הצלצול 2" לא הפחיד סתם מתח קצת .. היית מוכן להרוג כדי לראות:שום סרט?... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:כל החברים שלי מצחיקים אותי כל היום אז לאדעת עצבן אותך:לא זוכרת הבאת אותה בשיחת נפש: מיכעלי חלמת עליו:לא זוכרת
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל החברות שלי.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:אני לא בנאדם של הופעות איים סורי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא הייתה כזאת .. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גם לא רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: גם כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: עכשיו מנסים לשכנע אותי ללכת לרוק עצמאות ואני לא רוצה
מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש:אתמול
נפל לי המכנס וכל התחת היה בחוץ הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת שמעת מוזיקה:היום חלמת חלום מוזר:כל יום צחצחת שיניים:בבוקר
! התקלחת:אתמול(ותכף) החלפת גרביים:כשנעלתי נעליים רצית ללכת לישון: בבוקר

נ ע ם 7

New member
אני עונה...

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם חברה לפני כמה חודשים
התנשקת: אממ... ? שאלה טובה
אכלת: אצל חברה
הלכת מכות: לא שזכור לי
הצטלמת: נראה לי בפורים בביצפר ...
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: יוני בלוך
קנית: עברי לידר
המלצת עליו: אותו דבר .... חחח עברי
צרבת: כל מיני
שברת: לא שברתי סתם הרסתי חח... דיסק צרוב של כל מיני שירים
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה וג'ינס
פשטת: פיג'מה
קנית: מכנסיים שחורות
לווית מחבר: חצאית מחברה
זרקת: בגדים לא זורקים !
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ורוניקה מארס הקלטת: משחק כדורגל של יום שני
רצית לראות ושכחת: כוכב נולד
נרדמת באמצע שלה: חברים
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: המאסטרו ?...
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: תנועת הנוער ? בית"ר : או איך שלא קוראים לזה.. ( מעניין כמה פורומים יש בשביל לעשות עבודה בהיסטוריה ... )
התעצבנת על החברים שלו: אותו אחד.. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זכור לי משהו מיוחד צחקת על הודעה שכתובה בו: פה...
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: דיבורים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה
הזמנת: הזמנתי אותה
אכלת עם חבר: ואכלתי אותה עם חברה
ראית איזה מקורית אני ?... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה של חברה שלי ... המליצו לך עליו: כן חברה שלי \ שלה אווף הסתבכתי פה.. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: היו הרבה כאלה !!!! קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא נראה לי היה כזה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:איזה מין שוטרת 2
ריגש אותך: סרט של שבת בצהריים בהולמרק על ילד חולה ...
הפחיד אותך: קיוב
היית מוכן להרוג כדי לראות: אממ... יש דברים אחרים שאני מוכנה להרוג בשבילם אבל סרט ??? מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה שלי מחיפה
עצבן אותך: חח.. בשבוע של מחזור כולם מעצבנים .. ( חח.. )
הבאת אותה בשיחת נפש: בת דודה נחשב ??..
חלמת עליו: א ** ש והמבין יבין ...
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל מי שאני אוהבת !!!
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: וואו לא הייתי בהופעה המון זמן .. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי לידר מחר נגמר הכסף בשבוע של חופש... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אסף אמדורסקי בתמונע .. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ירמי קפלן ספ"ס כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: יוני בלוך וסינרגיה רצית אבל לא יצא מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול .... אבל לטובה !
הבטן שלך קרקרה: אמממ... ביום שני לא היה הרבה זמן לאכול .. שמעת מוזיקה: ברכבת חזרה מחיפה אתמול חלמת חלום מוזר: ביום שישי בערב צחצחת שיניים: היום בבוקר .. התקלחת: היום בבוקר החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: לישון ?!... אני ישנה כל הזמן תמיד ישנה ותמיד רוצה לישון !!!

ME 2

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית עם אח שלי התנשקת:never... אכלת: היום בקניון הלכת מכות: לא ממש זכור לי.. הצטלמת: וואו... אני באמת לא זוכרת... מזמן לא... אולי בליל סדר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: ג'ון מייאר קנית: עברי לידר- זה לא אותו דבר המלצת עליו: לא זוכרת צרבת: לתוך האייפוד (אם זה נקרא)- דה קילרזזזזז שברת: אף פעם! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה שחורה פשטת: חולצה שחורה קנית:חולצות- הרבה! בפוקס לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: את הגרביים שלי שנקרעו... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ורוניקה מארס הקלטת: 24 רצית לראות ושכחת: כוכב נולד נרדמת באמצע שלה: אני לא נרדמת כשאני רואה טלוויזיה שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אלי מקביל...בלעעע מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הפורום לסרטן של המעי הגס (באמת יש כזה!) התעצבנת על החברים שלו: לא קרה לי... חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: נראה לי היהודים נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נראה לי היהודים גם מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: נודלס הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: במבה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בראש1 של נעה המליצו לך עליו: שום בלוג חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אממ... נעה הזאת בראש1 קראת והזדהית איתו עד דמעות: אני לא ממש קוראת בלוגים מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ספונג'בוב ריגש אותך:אממ... ריי הפחיד אותך: אני לא רואה סרטי אימה היית מוכן להרוג כדי לראות: אממ... קינגדום אוף הבן מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נטע עצבן אותך: רביד הבאת אותה בשיחת נפש: לא יודעת... חלמת עליו: נויה... כל הזמן... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: וואו... אני לא מסוגלת לבחור! מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: יוני בלוך!!! וסינרגיה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא קרה לי.... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: היה לי עם מי אבל זה לא הלך- לעברי לידר היום בערב רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: ירמי בבארבי כפר סבא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה... מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: היום בצהריים שמעת מוזיקה: עכשיו... חלמת חלום מוזר: כל הזמן בזמן האחרון צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: אתמול! וואו... זה היה קצת ארוך.... לא נורא... זה תמיד כייף! תודה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo6.gif

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:
ממ, לא ממש ריב..במסנג'. התנשקת:
בלחי..חחח
אכלת:
בסלון הלכת מכות:
מממ..לא'דעת.. הצטלמת:
בזכרון יעקב מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:
Within Temptation - The Silent Force קנית:
דיסק של מוזיקת עולם לי ולאחותי המלצת עליו:
Within Temptation - The Silent Force צרבת:
אממ..דיסק MP3 עם בלינק, רוק ישראלי, רוק לועזי, New Found Glory, Jimmy Eat World, Lost Prophets, Within Teptation שברת:
ממ לא נראלי ששברתי פעם דיסק. מה הבגד האחרון ש...: לבשת:
אני לובשת עכשיו חולצה שחורה ושרוול כחול פשטת:
ממ..מכנס שחורה, גופייה וחולצה מכופתרת לבנה עם פסים שחורים
קנית:
מכנס שחור בFOX, חנות הבית שלי
לווית מחבר:
מממ..מגפיים שחורים זרקת:
למה שאני אזרוק בגד? מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:
"השיר שלנו" הקלטת:
"כל לילה עם אסף הראל"
רצית לראות ושכחת:
תוצרת הארץ עם עברי לידר!! ו..לא שכחתי, פשוט לא הייתי בבית ושכחתי להקליט.. נרדמת באמצע שלה:
"כל לילה עם אסף הראל" שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:
לא'דעת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:
ממ לא זוכרת, אבל היו כמה התעצבנת על החברים שלו:
לא'דעת חשבת שהסקר שבו מטומטם:
אנ'לא בודקת סקרים צחקת על הודעה שכתובה בו:
שייגעצ נכנסת אליו לפני הפורום הזה:
ווסטלייף מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:
מלון הזמנת:
לא'דעת אכלת עם חבר:
מממ...מממ נס קפה [לא כזה מאכל, הא?
] מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:
שלי. [קראתי תגובות] המליצו לך עליו:
ממ בד"כ אני ממליצה על בלוגים
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
לא אפרם, לא יפה
קראת והזדהית איתו עד דמעות:
עד דמעות? לא'דעת..אבל היו כמה שהזדהיתי איתם.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:
לא זוכרת ריגש אותך:
לא זוכרת הפחיד אותך:
הצלצול היית מוכן להרוג כדי לראות:
איזו הגזמה.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:
שי עצבן אותך:
מממ לאמשנה.
הבאת אותה בשיחת נפש:
אממ...לא זוכרת.. חלמת עליו:
חבר?.. הלוואי שהוא היה חבר..
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:
לאמשנה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
להקות חיפאיות..אנה Pאנק, סוכרזית, אוברג'קטד ועוד כמה.. היה מעולה! רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
הדבר הזה שהיה בפארק גולדה ביומראשון
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
סינרגיה!! רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
הוֹ, יותר מידי.. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
כוכב נולד
אז כולם הלכו ואני לא. מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש:
לא'דעת אבל זה בטח היה בביצפר המזדיין.. פאקינג ערסים
הבטן שלך קרקרה:
ממ לא זוכרת שמעת מוזיקה:
עכשיו חלמת חלום מוזר:
יותר מידי! לפני איזה יומיים חלמתי שייגעצ מתסובבים בקניון חיפה...
חח צחצחת שיניים:
הבוקר התקלחת:
אתמול בלילה החלפת גרביים:
אתמול.. עכשיו אני יחפה.. רצית ללכת לישון:
אתמול, כשלמדתי למתכונת בתקשורת.

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהסתבכתי../images/Emo9.gif

הבגד האחרון שפשטתי: מכנס שחור, גופייה לבנה וחולצה לבנה מכופתרת עם פסים שחורים

EndlessRoad

New member
גם אני רוצה! :)

איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:אממ.. לא זוכרת התנשקת:שבוע שעבר מתחת לבית שלי אכלת: בקניון הלכת מכות: לא מרביצה, אני לא אלימה חחח.. הצטלמת:בפתיחה של תערוכה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: יוני בלוך היום בבוקר קנית:דניאל סלומון- רבות הדרכים המלצת עליו: ניראה לי גווין ד'גרו צרבת: לאייפוד של גוון סטפאני שברת: לא מחרבת מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנסיים 4\3 וחולצה וורודה פשטת: מה שלבשתי קנית:2 חולצות בקסטרו לווית מחבר: לא ממש מלווה זרקת: עשיתי סדר בארון אז הוצאתי הרבה אבל אני לא זורקת אלא מעבירה הלאה.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: וויש ליסט באמ טי וי הקלטת: לא מקליטה רצית לראות ושכחת: ג'ואן מארקדיה!!! נרדמת באמצע שלה: לא קרה לי.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:פארסקייפ? מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לא חשבתי על זה התעצבנת על החברים שלו:דיבורים! חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא קרה צחקת על הודעה שכתובה בו: NSMB נכנסת אליו לפני הפורום הזה: זה הראשון! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוגייה הזמנת:נקנקיה בלחמנייה אכלת עם חבר: נקנקיה בלחמנייה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:בחברה טובה ריגש אותך:למצוא את ארץ לעולם לא הפחיד אותך:מגרש השדים היית מוכן להרוג כדי לראות:אדיסון! עוד לא יצא.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:נטע עצבן אותך: לא יודעת הבאת אותה בשיחת נפש:הוד
חלמת עליו: ניראה לי שגילי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לא יכולה לבחור. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:יוני בלוך וסינרגיה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: למזלי לא יצא רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: היום! של דניאל משהו.. לא זוכרת רצית ללכת, אבל הייתה רחוקה מדי: ירמי בבארבי כפר סבא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים אולי? מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: אתמול! שמעת מוזיקה: ברגעים אלו ממש חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת:אתמול החלפת גרביים: הלכתי היום עם כפכפים אז אתמול רצית ללכת לישון: אתמול בלילה

למעלה