טוב נו ../images/Emo69.gif
1. שם מלא: בותול פרחו קובין הגמזו זמיר שאבי
2. תאריך לידה: 1.2.93 3. כתובת: רחובות 4. איפה עוד גרת? קרית גת עד גיל שנתיים 5. בית ספר: קציר ב' 6. מזל: דלי
7. מידת נעליים: 40 בערך |חבל| 8. גובה: 1.76 עם פוטניצאל שיותר. כי בפעם האחרונה שנמדדתי זה היה לפני יותר מחצי שנה 9. מוצא: אוקראיני-רוסי-ברית המועצי 10. חיות מחמד: היו לי פעם אוגרים
11. אחים: אח אחד גדול ומקסים
13. צבע שיער: חום שרוף קצת
14. אורך שיער: ארוך
15. צבעת פעם את השיער? לא :Q 16. באיזה צבע?
17. כיתה: ט' 18. מצליח בבית ספר? לאחרונה הדרדרתי
19. תחביבים: גיטרה, לשיר, סרטים, צילום, ספרים 20. ריח אהוב: של אחרי הגשם
21. איזה שפות אתה מדבר? עיברית, אנגלית, רוסית ומסשפטים ספורים בספרדית ^^ 22. אוהב ספורט? יאפ 23. איפה נולדת? בביה"ח ברזילי שבאשקלון 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? של אחה"צ :} 25. רגיש לדיגדוגים? לפעמים 26. מאמין באלוהים? בדרך שלי, כן. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ. 28. מה הם? בוטני זמיר 8) [בישרא'] ו ZamirPeanut [בDeviantArt] 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לעסוק בצילום או שירה 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה. למה להזכר?
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת
אז כנראה שזה לא היה מספיק מביך :} 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מממ היו ימים מוצלחים.. לא חושבת עדיין שהיה לי 'יום הכי טוב' :/ 35. מה הדבר הכי חשוב לך? אני?
סתם אוממ.. האנשים שקרובים אליי
36. יש חבר\חברה\קראש? יש קראש בשלבי נסיגה ^^ 37. ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים?
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במקום אסטרטגי שיעזור לי במשהו ספציפי..
? לא יודעת נו בתא שירותים במועדון חחח מה זה השאלון האלה
39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון: על הספר שקראתי\על מה היה קורא עם\כל מיני חלומות בהקיץ 40. למה אתה הכי מתנגד? דעותת קדומות, חוסר טאקט, נ-ר-ק-י-ס-י-ז-ם [לא ירדן לא רמזתי כלום
] וכל שאר הדברים שאני מתנגדת אליהם מן הסתם
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? מישהי יותר רזה
עם ידע נרחב יותר במת' ויותר כסף. אה ואולי גם חבר סקסי אוהב ותומך?
~דברים אהובים:~ 48. המקום האהוב לחופשה: אירופה
49. טעם גלידה אהוב: ריבת חלב
50. פרי אהוב: אפרסק\תות\דובדבן 51. ממתק: אגוזי 52. מכונית: כזאת שנוסעת חלק
53. שיעור: חינוךךךך
לא ברצינות...? אנגלית נראלי.. היסטוריה גם. 54. חג: פסח
וחנוכה [כי מחכים לא מלא זמן ואז כשהוא מגיע זו התחלה של תקופה :} ] 55. היום הכי אהוב בשבוע: שלישי
ושישי 56. צבע: הכל חוץ מחום צהוב בננה ומה שביניהם :} [צהוב בהיר בהיר כזה זה בסדר
] 57. מגזין: ראש 1\מעריב לנוער 58. שם לבת: ניצן זה שם יפה.. :/ אומ כל שם שיש מאחוריו משמעות זה יפה
59. שם לבן: עמית?
סתם אמ.. לא יודעת
60. קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל
61: חודש אהוב: בפרואר :} [יומולדת. דא.] 62. ספורטאי אהוב: כל הכדורסלנים בת"א חיחי כפרעליהם ופדרר בטניס. [הוא כזה מתוק ^^] 63. ספורטאית אהובה: לאדעת. לא ממש מכירה ואלה שאני מכירה לא חולה עליהן 64. שחקנית אהובה: 65. שחקן אהוב: אדוארד נורטון, ראיין גוסלינג, ג'וני דפ.. שחקן אהוב זה קשה... כי יש שחקן שאת אוהבת כי הוא אדיררר ויש שחקן כי אוהבים כי הוא חתיך.. בפעם הבאה תפרטו
66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ורוניקה מארס, CSI, אבא אמריקאי, מופע שנות ה-70 67. אתר אהוב: DA ותפוז
68. חיה אהובה: חתוליייים 69. חבר לאימייל: מי משתמש באימייל ?
70. בדיחה: לאדעת
71. אומר הרבה: בהמה, כוסססססססס_ _ _ _, 72. מילה אהובה: bottle במבטא בריטי כבר כמו באהבה זה כל הסיפור
73. נעליים: יפות?
בלי סוליה גבוהה חחח לא דעת. 74. תחנת רדיו: 102
75. חדר בבית: שלי? דא
76. ההופעה הכי טובה שראית: האנפלגד! [של נירוונה
] לצערי רק ראיתי אותה בטלוויזיה ושמעתי אותה בדיסק הנמצא ברשותי ^^ לא בורכתי בחיים באותה תקופה במקום הזה. 77.דיסק אהוב: האנפלגד! של נירוונה!
גורם לי לבכות. במיוחד השיר האחרון
78. נשיא: פרס?
כפרעליו הזקן
נראלי הוא ועדי המומיה [המורה שלי למורשת ]
יכולים להתחרות מי חיי הכי הרבה זמן
79. סלט: עם הרבה חסה צעירה D: 80. בשר: בשניצל או על האש 81.תוספת לפיצה: פטריות, אקסטרה צ'יז, רטבים [בפיצה מטר. יאמי] 82. ארץ: בריטניה?
סתם נו. ישראל מה
83. עיר: רחובותתתת כפרעלינו 84. אגם: בלד. מקום מדהים. בסלובניה 85. ים: התיכון 86. מקום אהוב: החדר שלי?
87. מסעדה: לאדעת ><" 88. רעש: של טיפות גשם על החלון. פאק מתה על זה
89. טעם: חמוץ חריף, חמוץ מתוק, מתוק נמס, מלחלח
90. רגש: .... 91. אוניברסיטה: .... 92. מספר: 6
סתם... לא יודעת
93. ספר: מים שאו אותי, סדרת הארי פוטר. 95. סבתא: כפרעליה הרוסיה. יש לי רק אחת. סבתא מצד אבא נפטרה. ז"ל
96. סבא: סבא מאז ומתמיד היה לי רק אחד.. [מצד אבא לא הכרתי אותו.. נפטר עוד לפני שאחי נולד.] ואני חולה עליו
כל כך מצחיק כפרעליו 97. דגנים: או אלה של הקינמון או צ'יריוס ~דברים פחות אהובים: ~ 98. אוטו: שלי
[כלומר של אמא] 99. צבע: צהוב בנהה - חום ומה שבניהם 100. מורה: עדייייי
101. שעור: מורשתתתת
102. יום בשבוע: ראשון 103. חג: ראש השנה 104. עונה: קיץ
105. חודש: לאדעת 106. ספורט: כדורגל? קריקט? לא יודעת
107. קבוצת ספורט:
110. סרט: קומדיות רומנטיות מפגרות. 111. שחקנית: גניפר לופז
112. שחקן: אנטוניו בנדרס. 113.. תוכנית: כל מיני תוכניות כאלה שרמת המשחק גובלת שם באוטיזם 114. אתר: YNET. תמיד עושה לי בעיות. 115.:אוכל: דגים
[לא כולל טונה] 116.. שתיה: מיץ תפוחים ומיץ עגבניות. 117. להקה: טוקיו מוטל. [הם לא ברמה של בית מלון של 3 כוכבים אפילו.. 'צטערת] 118. זמר: לא נראה לי יש זמר שאני שונאת.. 119. זמרת : רוני דואני אם אפשר לקרוא לה זמרת. 120. חיה: ג'וק 121. חנות:
122. חנות להשכרת וידאו:
123. חבר אימיי