ש-א-ל-ו-ן ! ! !

מסטולית

New member
אנייייייייייייייי ../images/Emo26.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לוקחת את הדברים שלי ועפה מפה 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לא יודעת לאן 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא חחח... אני בקושי יודעת מה אני יעשה מחר. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? קרמבו 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא חושבת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אגם רודברג
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת אין לי כוח לחשוב 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אני זוכרת שבמלחמת המפרץ אני ואח שלי הגדול ישבנו בחדר האטום ושמענו רדיו, והיה ת'שיר "ציירי לך שפם" אז הוא לקח עיפרון עיניים של אמא וצייר לי שפם
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? בכיתה ד' בערך הלכתי לאיבוד... חחח 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 100 שקל בחדר ועוד 4 וחצי שקל בארנק
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2-3 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ג י ל י 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כה 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? פחות 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה השעה 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? הו הו... יותר מידי 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם יעליקה שלי 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ידיד שלי, ולא לא מספיק 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? פעם זה היה אהבה מעבר לפינה \: מאז שנגמר אין. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? בערך... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אחותי הקטנה פוץ'
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני עצלנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? משתדלת, אבל אני עצלנית מידי

dandusha1

New member
עונה :)

1.אני ייבכה :\ 2.כן אני רוצה להתגייס לצה"ל , ולחיל הים :) יש לי פרוטקציות :)) 3.לא ממש מתוכנן , רק שתהיה לי משפחה משלי
4.בגדים :)) ומתנות לכולםםםם ;] 5.לפעמים ... 6.אני לא יידרדר ואם חס וחלילה כן , אני ייפנה לעזרה
7.מממ.. לא הייתי מתחלפת .. :) 8.לפעמים , לא זכור לי עכשיו משהו במיוחד , אבל קורה :) 9.אני מאוד רוצה לסיים ללמוד !!!
10.חחח יש לי מלא זיכרונות ומאוד חזקים מהילדות , מכל הבצפר היסודי :) התקופה הכי יפה שהייתה לי :) 11.מממ.. לא .:\ 12 לי אישית בקופה יש 35 ש"ח :) ולהורים שלי יש הרבה כסף :) חחח אני לא יודעת כמה ;] 13.יש לי הרבה חברים טובים , אבל הכי טובים זה 4-5 14.אין סגנון מוזיקה מיוחד , כל מה שנשמע טוב
15.ממממ.. אני לא אוהבת לתת לעצמי מחמאות :) אבל אני אחלה ילדה בכללי :) 16. כן 17. הרבה פעמים , בשיעור מתמטיקה 18. הרבה פעמים :) 19.מה אני יילבש ? 20.כן ... 21.עם שירלי :) וגולי :) 22.דברים אהובים
23.כן 24.מממ.. באמת באמת מאושרת , שנה שעברה :) 25. לא זוכרת 26.גוליש :) וכן אני איתה רוב הזמן ;] 27. המוןןןןןןןןןן ;] 28.מממ.. "ראש גדול" :) 29. כן 30.לא אין לי .. 31. אני רגישה מאוד ;] 32. כן

pitput1

New member
תשובות שלי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? שוק 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? היה ונגמר, לא רוצה להזכר 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? פה ושם 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מכונית 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תלוי 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא עולה לי כרגע,אולי קארין מגריזו 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? מסובך מדי בשבילי כרגע 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מה זה בית ספר?! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. עזוב אותי משאלות ארוכות 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מרוששת 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק,בעיקר ישראלי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? **** 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?בקושי 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? עוד יום.. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? כל מיני 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ?אהובים? 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?יש 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? היתה פעם כזאת? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אולי חודש ככה 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?מממ.. משתדלת 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? משתנה, יחסית הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? יש בזה משהו... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? הכלב החתיך שלי! 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? בטחון עצמי נמוך, עקשנות,סגירות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה, לא ממש מצליח

תשובותתתתת

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?
לא'דעת, לא חשבתי על זה... 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?
לא!!!! 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?
ללמוד, וללמוד, ולהתחתן חחח 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?
מממ... כנראה שבית. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?
בטחחח מה, מסכן. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?
לא. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?
עם אף אחד. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?
לא. -גבולות אדומים- 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?
מפחדתתת 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..
אין.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?
יש טראומה, אבל לא רוצה לספר. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?
מאיפה לי... 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?
אין. אולי אחת. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק, קל. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ?
לא מסוגלת לתאר את עצמי. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?
אף אחד, רק המורה לספורט חחחחחחחחחחחח 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?
הרבה. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?
הרבה. חח 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
על מישהו שאני אוהבת. או על מה שיקרה באותו יום. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?
כן. המוןןן חחח 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?
עם חברה שלי, וידיד שלי. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?
כן, אבל מעטים. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?
לפני שנה וחצי. 25. מתי בכית בפעם האחרונה?
אתמול. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?
חברה שלי, כן, יחסית הרבה זמן. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?
לא'דעת... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?
רובי, ו-406 29. האם אתה מכור לאינטרנט?
בערך.. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?
יש 3 חתולים תוכי, ואמא... 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?
אני אובססיבית למשהו שאני לא יכולה להשיג. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?
מנסה.

FlowerPower

New member
../images/Emo4.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? שוק טוטאלי. ואז אני אלך להסתגר בחדר ואשמע מוזיקה בפול ווליום 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? בטח שרוצה! לאודעת לאן.. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? ממש לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מלתחה חדשה ומאגניבה ומחשב חדש (למרות ששלי אחלה, אבל אני רוצה אחר!) 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא.. :/ 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מניחה שכן.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לינדזי לוהאן 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לאודעת... 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מפחדת מהרגע הזה יותר מדיי!!! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אמממ יש לי את הזיכרון ממלחמת המפרץ- לא אשכח תתמונה הזאת של כולם עם המסיכות בחייים!! וחוצמיזה יש לי עוד זיכרון *זה לא מצחיק!* כשהייתי בת 5 בערך רצתי במסדרון שלנו.. אז בהתחלה יש את הדלת כניסה.. אח שלי בדיוק בא הביתה פתח את הדלת מהר! עפתי על הקיר והייתה לי בלוטה כחולה ענקית על המצח.. :/ 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? הבלוטה שסיפרתי עליה בסעיף 10.. כל פעם כשאני עוברת ליד הדלת אני שמה את הידיים כדיי שיחסמו את הדלת.. :| 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 21 שקלים חדשים 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? הכל חוץ ממזרחית. וחוץ מרוק כבד 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? שאני פסדר, אבל לפעמים יש לי קטעים ממש דפוקים... 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? ביצ'ן, פוטי, תותי, ביצ', ליה 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? יותר מדיי שכבר הפסקתי לספור! 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? גם את זה אמרתי יותר מדיי פעמים, אבל פחות מאשר "אני רוצה למות" 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם אני הולכת לישון במצברוח רע- אני ישר קמה בבוקר חצי חולה חצי מתה וחושבת כמה היום הזה הולך להיות מזעזע. אם אני הולכת לישון במצברוח טוב- אני חושבת כמה נחמד לי ללכת לביצפר ולראות את כל ה"חברים" שלי.. בטח יהיה מצחיק! (וכל פעם אני טועה מחדש) 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן, אבל רק כאלה דפוקים ששולחים הודעות כמו "want to see me naked?" 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אלעד 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? דברים אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אלעד 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? כשמישהו מסוים אמר לי שהוא לא יכול לדמיין את החיים שלו בלעדיי 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חצי שעה בערך 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אלעד ורועי, וכן אני קרובה אליהם מאוד 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כשזה יום שבו לא הכל רע- אני צוחקת מלא... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כמעט ולא רואה טלויזיה 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן וזה כיף 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כןכן- מיקה. היא כלבה מזה מתוקה! פינצ'ר (כןכן פינצ'ר!) מעורב עם תחש.. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני עושה דברים בלי לחשוב, חוסר טאקט, טיפשות ושקשה לי להביע את עצמי 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה אבל לא הולך

EROTOMANIA

New member
../images/Emo137.gifWEEEEEEEE../images/Emo137.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "בולשיט" 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לעזור לטינאייג'רים ולהרוויח הרבה כסף. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אוטו, או הרבה תכשיטים :] 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא רואה קבצנים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא כי זה לא יקרה לי 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת, אני פשוט לא עומדת במילה שלי.. זה קשה 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? יש לי עוד כמה חודשים טובים.. אבל פאק אני לא מוכנה לסיים בצפר!! 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא רוצה 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? כמה עשרות דולרים לא יותר 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אין 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? מה שבא 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? אני מיוחדת. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? כמה וכמה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "יש לי רק 20 דקות" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? טל אליאב ויעל 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שניהם 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אולי 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא יודעת 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? החבר, כן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כל הזמן 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? סקס והעיר הגדולה 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? צביעות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא

adamsplit

New member
שאלון ממש נחמד!

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? שיט זה מזיין בתחת כמה תאוריות די חשובות שלי 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? אממ,לא יודע.מתלבט 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? שלום עולמי 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? דגל באו"ם 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כמעט תמיד(חברה לא תמיד גם לי יש כסף) 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אין הרבה סיכוי ,אבל נמוך מזה הסיכוי שאתמכר 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לכל עיקרון יש מחיר 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לא פחדתי 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כמעט הכל 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא ככה 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 30 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? תלוי מתי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? פוטנציאל של טוּב גלום 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יאפ 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? מאה ומשהו 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה יותר 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שירנושקה שלי 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא מאמין בזה 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? שירנושקה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כמעט כולם 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? חמש דקות 25. מתי בכית בפעם האחרונה? כמה שעות(מאד משחרר) 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אח שלי אייל, וכן אני חושב שכן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? פעם פעמיים(לא הטיפוס הצוחק) 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? פחות מפעם 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב קטן ומצחיק, ואיגואנה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? חוסר וודאות,אפטיות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? תמיד כל רגע ורגע

dead me

New member
אני לענות :/

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? ממ... ייאיי? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? צה"ל לא ממש רוצים אותי , אני אישית רציתי.. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לישון? והרבה.. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אושר אני לא ממש יכולה לקנות. אבל מיליון שקל נוא יעזרו לי עם החשבונות פלאפון :/ 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? ברור שכן , תמיד! 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא נראה לי 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד מהם! 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לוידעת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי לפני שנתיים וקצת.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אוי וי אתם בטוחים שאתם רוצים לשמוע? אממ..פעם גידלתי 2 אפרוחים שגדלו להיות תרנגולות ואז גיליתי שיום אחד שהם נעלמו זה לא היה לגן עדן אלא לקוסקוס שאמא הכינה (אגב מאז החלטתי להיות צמחונית) :( 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? ע"ע 10 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 100 שקל + מסטיק בארנק 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 אולי 3 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? מוזיקה עברית לרוב 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? בלע אחד גדול? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? נו ברור 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הפסקתי לספור בגיל 14 אני חושבת. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? פעמיים שלוש בחיים וגם אז אני חושבת שהייתי על משהו :/ 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על אדמי שלי.. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? ברור מיליונים! 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אדמי שלי.. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים? :/ 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אדמי שלי! 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? שהייתי עם אדמי שלי. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שהלכתי מאדמי שלי? (אני לא אובססיבית!!!) 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? שאולי.. בזמן האחרון טיפטיפה התרחקנו.. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המון 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אדמי שלי? סתם הממ..אני מגלדת כל מיני חרקים שאספתי מחוץ לבית 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אני נפגעת מהר מידי , ואני עצלנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא ממש , אני עצלנית מידי אחלה שאלון :)

../images/Emo86.gifג'וווווווו../images/Emo26.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?אני אברח מהבית
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כן, לקרבי
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?אני לא יודעת מה יהיה איתי מחר, אתם מדברים איתי על הטווח הרחוק
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?כרטיס טיסה לדרום אמריקה
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?ת'אמת..
תרמתי כמה פעמים
6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?אממ יכול להיות
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?ל'דעת..אפחד
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?משתדלת שלא
9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?מתה לסיים כבר
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..אין לי מש'ו מיוחד
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?אמממ כן שהייתה רעידת אדמה
חחחחחח רציני זה היה מפחיד
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?אמממ מה שאני רואה עכשיו זה 2 שקל ו25 אגורות
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?2..כפרה עלייהםםם
14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ?הכי הכי רגאיי
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? תגידו אתם
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?כעע 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?אולי פעם פעמיים
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?הרבה פעמיםםם
19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?כל פעם מש'ו אחר
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?ברור
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?עם החברים הטובים
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ?אהובים
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?שאלה טובה, עשיתי על זה עבודה אפילו(דילמות)
..אני חושבת שאין
24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?בסוכות
25. מתי בכית בפעם האחרונה?בחופש הגדול אני חושבת
26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?אבא שליי 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?ל'דעת
מה אני סופרת
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?אמממ לא נדמה לי
תמיד אני חייבת לפסספס
29. האם אתה מכור לאינטרנט?וואו בטח שכן
30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?כע, כלב חמוד 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?אני יותרר מדי סלחנית
זה מש'ו..חחח 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?מנסה שלא להיות כזאת
אחלה שאלון

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אז רגע, אתם לא באמת ההורים שלי?! יששש! 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? רוצה, לא יודעת לאן. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לחיוֹת. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? דיסק. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תלוי. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא יודעת. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? זה ישמע שקרי, אבל אני ממש משתדלת לא לשבור את העקרונות שלי כי זה הדבר הכי חשוב שיש לי. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מאוד רוצה לסיים. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. ילדות מגעילה. אין לי כח. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש, לא מתכוונת לספר. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מאיפה לי? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? קרובים קרובים? 9-10 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק, ישראלי, אירית 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? סתםאחת 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה, אבל זה לרוב בצחוק כזה (ע"ע "מתי השיעור נגמר? אני רוצה למות כבר!") 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אני לא אומרת אותו אבל כן חושבת אותו לפעמים. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מתי נרדמתי אתמול? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? מלא. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? זה משתנה. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? שנואים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? יש רגעים כאלה. אתמול היה לי אחד כזה. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בצהריים. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? החבר הכי טוב שלי, וכן. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מלא. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? דגים. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שונאת שאלות כאלה. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? .

אניייי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני אהיה בהלם 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן! לחיל האוויר! 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לפתוח מסעדה עם אבא! 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? חח מכונית!!! פורש קררה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? קתרין ג'טה ג'ונס 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? כן, לא לשקר! 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? קצת מפחדת כי נגמרת הילדות 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אני זוכרת שכשהייתי קטנה מאוד יצאנו לפיקניק ואבא נתן לי בכפית מילקי והתעטשתי והכל עף לו לפנים!! חחח 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן.. כשהייתי בת 10 אחד שעבר במכולת מול הבית היה שולח לי ידיים מתחת למכנס ולא הבנתי אז כ"כ שה אסור... אח"F הוצאנו נגדו צו הרחקה וכל מיני 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 0!!! 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? הכל חוץ מטראנס 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? שאני נראית טוב ויפה 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן: שפרוצה, יפה 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? חחח המון 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? פחות משאמרתי שאני רוצה למות! 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה?!?! 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אפאחד 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אני כרגע מאושרת! 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול אבל מאושר :) 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? חבר שלי וכן!! 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? וואי הרבההההההה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? ארץ נהדרת, אהבה זה כואב.. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלבה זקנה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני מחפפת 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לפעמים

.

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "מה קרה להם?" 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, במסגרת עתודאית. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? פרופסורה. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אייס קופי. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? יאפ. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? סמי הורי, תמיד רציתי להיות סקסי[ת]. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? שברתי אחד חשוב לי, אבל מאז לא עלה לי משהו מרכזי. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? שניהם. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא רוצה. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? היסודי. להתחיל ? 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? ממ. אוהד, מדלן, נועם - 3. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? איכ. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יאפ. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? אף פעם. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אף פעם. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אוי נו. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כמובן. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אנערף. אלון, בטן, מושיקו.. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? יאפ. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול. לשנייה. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? היום כשהתעוררתי מחלום. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? מדלן. לא. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? אחת?.. או בכלל לא. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? >:|. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? תוכי וכלבה. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הקנאה. :| 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא. >:|

DesertRose1

New member
../images/Emo9.gifהיי

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? ידעתי 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן. די. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בית. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כשאתה בתוך זה קשה לך לראות מעבר. אז אני בספק. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? שרה מישל גלר 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? כן. עקרון של- שלא צריחך להיות אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים עלי. תמיד בסוף אכפת לי. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה מאוד 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..יש. אין לי כח. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? טראומה יש. לספר לא. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?11 שקל
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? לא יותר מדי. 3. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק קל בעיקר. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? טיפשה 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן. ארי. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? יותר מדי. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?אף פעם. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?שאין לי כח. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?לא. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? הממ.... אשר, אוהד ויוני. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? נוראיים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא זכור לי. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודש בערך. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?גדי ואורי. ולא. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?לא יודעת. אבל אני זורקת הרבה חיוכים. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?the o.c.וסמולוויל 29. האם אתה מכור לאינטרנט? הו כן. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אחותי הקטנה. 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הכל. חוץ מיכולת לצייר. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא.

אני עונה

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לא יודעת, אני צריכה להיות בסיטואציה הזאת כדי לראות מה אני יעשה. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לא יודעת, שאני יקבל מנילה אני יגיד לך. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אין, כי כל הזמן אנשים משתנים ודעות משתנות. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? ניתוח לייזר בעיניים לי ולאמא, יכסה את המינוס, יתרום לחולי סרטן (סבתא שלי היתה חולת סרטן) 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש לי, אז לפעמים. אבל אני כבר לא הכי סומכת עליהם כי פעם בתל אביב ראיתי איזה מישהו על כיסא גלגלים עם תחבושות כל הגוף ומלא אנשים תרמו לו, ופתאום הוא קם והלך לקנות שתיה. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אם לא אני, אז חברות שלי. אבל הן לא יתנו לי להדרדר מההתחלה. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? כרמן אלקטרה. רק להסתכל על עצמי כל יום במראה. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? כן. זה אישי :) 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? קצת מפחדת. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש. ולא מספרת. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50 בערך. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4: אדווה, רותם, אלגרה וחן 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? מוזיקה שחורה, האוסים, ניו יורק האוס. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? אני בחורה מעניינת, כיף לדבר איתי, ואני תמיד פה בשביל האנשים שחשובים לי. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן לילוש. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? פעם, בלי סוף. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בזמן האחרון. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני צריכה לשלוח הודעה לחברות שלי ולחבר שלי שיהיה להם בוקר מושלם. כנל לגבי הלילה. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברות 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? משפחה, וחברות 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני חודש בערך 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שנה 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? חברות שלי 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הפסקתי לספור 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? פעם זה היה מיכאלה. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אחותי הקטנה?! 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? עקשנית, ועם זאת זה יתרון. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא כי זה בנוסף יתרון

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהתשובות שלי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני מניחה שהייתי נכנסת לדיכאון ולא הייתי רוצה לאכול במשך כמה ימים, ולא לדבר עם אף אחד, בקיצור - להסתגר, או לברוח מהבית 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? אני כבר חיילת, ואם הייתי יכולה לשנות את התפקיד שלי, הייתי בוחרת להיות בחיל המודיעין 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מכונית 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? נינט טייב 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי כבר ללמוד 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כן. כשהייתי בת 3 בערך, הייתי ישנה צהריים, אז יום אחד קמתי ולא מצאתי אף אחד בבית ואז התחלתי לבכות ונרדמתי שוב מרוב בכי. זה היה מפחיד... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש לי טראומה, אבל אני מעדיפה לא לספר עליה 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 170 ש"ח 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? ארבעה 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? פופ, רוק, אר&בי, ספרדי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ביישנית 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן, עדנו'ש 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? המון 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה, כי בצבא תמיד משתמשים במשפט "חי טוב", אבל אף פעם לא התכוונתי לזה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה אני אעשה היום 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? יאפ
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם חברות שלי 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? ביום חמישי 25. מתי בכית בפעם האחרונה? ביום רביעי 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? איזה אחד מהבסיס שלי שקוראים לו גדי. וכן, אני רואה אותו המון בבסיס 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המון 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא, אין לי זמן בגלל הצבא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא, אבל אחי הקטן נחשב
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? ביישנות וחוסר ביטחון עצמי 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא, אין לי מושג מאיפה להתחיל

jaqui

New member
שאלון

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני לא יאמין 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן חיל הים וזה יקרה בחודש הבא בע"ה 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מכונית לאבא שלי 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן אבל זה לא יקרה 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא יודעת 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? סיימתי כבר 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא יודעת 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? לי יש משהו כמו 2000 שקל שאני צריכה להפקיד כבר 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? הרבה קשה לספור 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק אלטרנטיבי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? חמודה וביישנית חח 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? אף פעם 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא זוכרת 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאני עייפה ולא בא לי לקום 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברות 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? לא יודעת 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? כן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? לא יודעת 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? בערך 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? פרפקציוניזם וביישנות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה

Sashoosh

New member
../images/Emo28.gif עונעע

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? וואט דה פאקקק?!?! 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מממ... בגדים 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תלוי 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אמממ לא יודעת...אף פעם לא חשבתי על זה 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אפחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לאדעת
9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לא היית רוצה לסיםי ללמדו כי אז זה צבא וכל החרא הזה ובעע... 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא ממש 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מאיפה אני יודעת?! תשאלו את אמאבא 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אממ... *סופרת* 4 או 5 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? מסובכת
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? מאי הקטנה מהמומינים... 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? אלפי פעמיםן 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? החלומות שלי 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? דנע אביב ו... כל מיני 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? ברור 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? בחופש הגדול 25. מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? מממ... דנע מצחיקה אותי ולצערי אני לא איתה בזמן החארון 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המון! רוב היום... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? מממ בובספוג 29. האם אתה מכור לאינטרנט? ממ... לא לאיטרנט עצמו, לפורומים כן... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? ממממ... פחדנית?! 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כלום

tuty fruty

New member
תשובות

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? סביר להניח שאני יבכה שלא גילו לי אבל יש לי הורים נפלאים אז אני ישמח במקום כלשהו שזאת המשפחה שלי. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן מאוד למשהו קרבי 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא ממש 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני רוצה מכונית ספורט אדומה פתוחה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?תלוי 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מקווה שכן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא יודעת 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?אני בטוחה שכן ואין לי מושג 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה אך מפחדת.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..וואי יש מלא למשל שאני סבתא שלי ובן דוד שלי ואח היינו הולכים לים,שהמורה שלי בכיתה א' איימה עליי שהיא תעביר אותי כיתה וכו'... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?לא! 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? לא יודעת לא ספרתי... 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? בסביבות ה3 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ?רוק ישראלי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? אני זה אני! 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?קורה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? קורה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?באסה ביצפר! 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?כן כל האנשים המטרידנים האלה שאתה לא מכיר! 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברים שגרים רחוק ממני ויש הרבה כאלה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ?אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? כמעט תמיד! 25. מתי בכית בפעם האחרונה? היום 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?אבא שלי וכן! 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?כל שניה בערך! 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?כבר לא! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא.. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן,. איזו?כלב בשם ג'ימי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? עקשנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?לא

למעלה