אנייייייייייייייי ../images/Emo26.gif
1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לוקחת את הדברים שלי ועפה מפה 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לא יודעת לאן 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא חחח... אני בקושי יודעת מה אני יעשה מחר. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? קרמבו 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא חושבת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אגם רודברג
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת אין לי כוח לחשוב 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אני זוכרת שבמלחמת המפרץ אני ואח שלי הגדול ישבנו בחדר האטום ושמענו רדיו, והיה ת'שיר "ציירי לך שפם" אז הוא לקח עיפרון עיניים של אמא וצייר לי שפם
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? בכיתה ד' בערך הלכתי לאיבוד... חחח 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 100 שקל בחדר ועוד 4 וחצי שקל בארנק
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2-3 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ג י ל י 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כה 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? פחות 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה השעה 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? הו הו... יותר מידי 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם יעליקה שלי 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? ידיד שלי, ולא לא מספיק 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? פעם זה היה אהבה מעבר לפינה \: מאז שנגמר אין. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? בערך... 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אחותי הקטנה פוץ'
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני עצלנית 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? משתדלת, אבל אני עצלנית מידי
1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לוקחת את הדברים שלי ועפה מפה 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לא יודעת לאן 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא חחח... אני בקושי יודעת מה אני יעשה מחר. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? קרמבו 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא חושבת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אגם רודברג