ש-א-ל-ו-ן ! ! !

ש-א-ל-ו-ן ! ! ! ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? 25. מתי בכית בפעם האחרונה? 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? 29. האם אתה מכור לאינטרנט? 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? -------------------------------------------------------------------- התשובות שלי.......... 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? בכי 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? מממ...לא ממש... 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?כל מה שאמא שלי רוצה/צריכה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? משום מה אני מפחדת מהם 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אם אני ירצה לצאת מיזה אז כן.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אפח'ד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? בדר"כ לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מפחדת מהרגע 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..שהייתי קטנה הייתי כמו בן כזה, והייתי חולה על החתולים שהיו לנו בחוץ והיתה איזה אחת שתמיד הייתי מנסה לגעת בה... ופעם אחת כשהצלחתי היא שרטה אותי ומאז אני שונאת חתולים... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? ענארף 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4 בערך.. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק וקצת פופ 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? חושנית, סקסית ומפתה ...חחח סתם... 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כןןן ..תמידד..... 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? פעם הרבה.. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? עכשיו הרבה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם אני יספיק לראות את אסף בהפסקה הראשונה של הבוקר וכמ זמן אני יספיק להיות איתו... 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? ברור 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברות טובות שלי וידידים טובים.. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני כמה ימים.. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני 5 ימים בערך 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? בר ואסף ...וכן אני נימצאת הרבה איתם.... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המון! 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין לי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? פינוק, עצבים, צורך בצומי ! 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן..מישתדלת...

ייייייייאי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?הלם 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן לא ידועת למה 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כןן 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מממ...קודם אעבור מישראל 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כן אם יש 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא יודעת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אפחד 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..שהגננת הבת (צונזר) הזאת צחקה עליי כי מרחתי אודם על הפנים
מה היא צוחקת כאילו היא מתאפרת יותר טוב!!!!!!!!!!! 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? מטאל 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כןןן(גלצ גלצ היכן את?) 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? אפעם לא אמרתי אבל חשבתי.. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אפעם 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?אם כדאי ללכת שוב לישון או חייב ללכת לבית ספר 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?לא 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? כל מיני 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן-בכלל מעיר אחרת. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול 25. מתי בכית בפעם האחרונה? ממ לא זוכרת 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? גלצ מצחיקה...
בטח בקרבתי 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מלא
הכל בגלל חמדלה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?ברור!!!! 29. האם אתה מכור לאינטרנט? דיי.. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? עקשנות. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן

noooga

New member
אהם אהם ../images/Emo9.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? שוק טוטאלי 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לא אכפת לי 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אממ כן 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? סימס 2 נראה לי שווה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אני כמעט ולא רואה ואם כן אז אני בעיקר מרחמת עליו... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אף אחד
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה רוצה רוצה
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא ממש.. רק שהיה לי כיף
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן. כשהייתי בכיתה ז' אז הלכתי לחברה מהיסודי ושתינו הלכנו לבקר ת'בצפר היסודי (שהוא אצלה בכפר) ואף אחד לא היה שם. היינו מחורפנות ורקדנו, צחקנו, השתוללנו ואז פתאום קלטנו 2 בנערים, בערך בני 17, רצים לכיוון שלנו ואני והיא התחלנו לרוץ בטיל!!! בסוף לא היה לנו לאן לרוץ, הדרך הסתיימה וחשבנו שהם יאנסו אותנו, רצינו למות אבל אז ברגי האחרון הם הסתובבו והלכו 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מאיפה לי?! 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק ישראלי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ילדה, קצת חסר לה בטחון עצמי, נחמד, אוהבת אנשים ומקבלת אותם בברכה
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן: נוגית, רוקית, נגהל'ה.. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה.. אבל לא ברצינות 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? נו לא סופרת! . 19.מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיט! בצפר... 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? אממ לא 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אם אני אגיד שמות זה ישנה משהו?! 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני כמה ימים 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אח שלי וכן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 100000 חח 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? אפ 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הרבה! חוסר בטחון עצמי 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן

backstreet n1

New member
שילי ../images/Emo9.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? חח אתם לא רוצים לדעת
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כה,אבל לא יודעת לאן 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אוניברסיטה,צבא ו..זיהו לבנתיים 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בגדים וכרטיס טיסה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים שיש לי כסף 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? כל אחד שהיה מוכן להתחלף איתי
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא כ"כ 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..נופ.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? ממ..לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 50 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? הכל בלועזית 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? לודעת =/ 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? ה-מון,אבל הכל בהומור 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?לא כ"כ חח 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? ברור 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? חברה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים
23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כה יש המון 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לפני כמה ימים 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? חח חיש המון,אולי בת דודה או ידיד 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? ה-מון!! 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כה..עכשיו זה 406 ואנג'ל ופעם זה היה הכי גאים עד שזה נגמר
29. האם אתה מכור לאינטרנט? ככהה!!! 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אחי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני לא עצמאית.. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא חח

gargamich

New member
נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אמרתי לכם
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, אבל אני רוצה ללכת לעתודה
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן אהמ... עתודה, ואז שירות, ואז טיול בעולם, ואז תואר שני, משפחה ומוות. בעיקר מוות.
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אני אפקיד בערך 900,000 בבנק, אתרום 20,000 ואבזבז את השאר על אוכל קולנוע מוסיקה ופינוק של המשפחה והחברים. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אני משתדל שכן 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? קשה לי לדמיין מצב כזה, אבל אני רוצה להאמין שאם זה יקרה אז כן... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא נראה לי שהייתי עושה את זה
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? משתדל מאד שלא!
9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? גם וגם
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..
11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? טראומה כיפית אבל O: בטיול של"ח לפני שלושה ימים, כמעט מתּי. נפלתי והתחלתי לפרפר
היה שווה
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? לא יודע
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? לא מעט 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? יש הרבה שמיך אוהב
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? איכס 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא ממש
17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בדרך כלל שאני מקשיב לסיפורי מוות ומצוקה, ביום השואה למשל, אני פשוט אוהב להיות אני
19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? יאפ 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? צלילע 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? נראה לי שכן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא יודע 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? כן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? בערך פעם דקה אני צוחק למשך דקה
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לשעבר
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? יש המון 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא ממש :\

EagleGirl

New member
:)

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? בורחת 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא מעוניינת אבל חייבת 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? להיות שגרירת ישראל בטורקיה 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? סיבוב שופינג מטורף 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא תמיד 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא חושבת 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? בטח עם איזה סטאנדפיסט 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת... 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? בטח רוצה 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. שהיה לי סיוט בגיל 3, נהגתי באוטו 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא עולה לי כרגע 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 100 שקל בערך 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 5 ממש טובים 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? היפ הופ 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ספונטנית, עצמאית 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? לא זוכרת כמה חח 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא יודעת 19.מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "למה יש בצפר?!?!" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם חברים קרובים 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? יום שלישי בלילה 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע וחצי 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? יש הרבהסטאנדפיסטים 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כל היום 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? בזמן האחרו לא רואה מש טלוויזיה 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 5 חתולים 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שקרנים וסנובים 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? ?

netaK

New member
עווווווונה!

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? המממ...הלם מוחלט אני מניחה 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא רציתי אבל התגייסתי, משהו בחיל האוויר 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? המממ ממש לא 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מחשב על משלי
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא
6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא יודעת
7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? רנדי האריסון?
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת :$ 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? פחדתי מהרגע הזה, אבל כמובן שסיימתי :$ 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..וואי זכרונות חזקים? לא משהו טוב 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כיתה ה' או ו', שיעורי שחייה, לקחו אותנו פעם בשבוע מביצפר לאיזה 3 שעות של שיעורי שחייה בבריכה, אני ידעתי לשחות עוד הרבה לפני אבל בגלל פוביה נוראית ממים לא הסכמתי לשחות להם שם ושמו אותי בקבוצה א' של הלא יודעים לשחות, ובמשך שנה שלמה לא הסכמתי לזוז במים המזויינים שלהם, והמדריך תמיד התעקש שאני יכולה לשחוץ לצוף וכל זה, ושהוא יחזיק אותי :)$) והכל והוא תמיד נגע בי :| לא שחיתי שם אפילו פעם אחת אגב
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בבית? המממ משהו כמו 10 שקלים
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4 שאני יכולה לחשוב עליהם 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? פופ
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? פיכס. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יאפ 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? היום או בכלל? מלאאאאא פעמים 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? חחחחחח פעמיים? 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אוי לא" 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? בטח 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? שולה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? כשקיבלתי ואן הלסינג בדיוידי 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? הממ הכי מצחיק אותי....שחר! לא נמצאת בסביבתה מספיק
צבא מגעיל :| 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה
28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? הכי גאים שיש, ג'ואי, לוסט
המממ זהו נראה לי
29. האם אתה מכור לאינטרנט? מאוד 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? חתול וכלב 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הכל 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? חח לא

NiKi†a

New member
אוקיי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לא... 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא רוצה, אבל אין ברירה, לחייל האוויר. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לעשות פירסינג, לטוס להופעה של מיוז, לטוב שוב לארה"ב אחרי התיכון. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? את הדיסק החדש של מגהדת'
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לא P: 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? מת'יו בלאמי. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודעת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה לסיים 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם: מאיפה אני זוכרת? 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא ממש 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? מה זה משנה?
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 7 בערך 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק ומטאל 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? חמודע :] 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? פעמים ספורות. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה? 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? ברור 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם רותם, רותם, יהודה, עופר ומישו שהכרתי לפני כמה זמן. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? ממזמן 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה שבועות 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? יש הרבה וכן. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? חחחח...ממש המון. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כן, רוזוול, הממלכה.. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? יש לי הרבה, כלב, ארנבת, 2 שרקנים, 3 תרנגולות
[אני מושבניקית למופת!] 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?
32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני ממש לא יודעתתת 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? כן לקרבי 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא... 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בגדים נעלייםםםםם
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כן...אם יש לי... 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מקווה שכן...אין לי מושג.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? כריסטינה אגילרה...
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? ממ...לא יודעת... 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה לסיים כבר 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא זוכרת זיכרון כזה חזק... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא חושבת שיש לי טראומה... 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 2 ש"ח...
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 5 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? מוזיקה שחורה 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? לא יודעת...הייתי מראה תמונה... 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא זוכרת דבר כזה...למרות שהייתה תקופה ממש יפה בחיים שלי לא מצאתי את עצמי אומרת את זה... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם יורד גשם... 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? עכשיו?..לא... 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? ש ל ו מ צ ה 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? בערך אותו דבר.. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן יש כמה... 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? ממ לא זוכרת... 25. מתי בכית בפעם האחרונה? יום חמישי שעבר... 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אח שלי...אממ כן ברור... 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? חח אני??...המוןןןןןןןןןןןןן כל היום.... 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא...
29. האם אתה מכור לאינטרנט? לא 30. האם יש לך חיית מחמד? כן כלבה
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? עצבים 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה...

../images/Emo184.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אמממ טוב
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? ברור !! הדרכת חי"ר אני מקווה שאני אתקבל
3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? נואפ 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? מכונית לאלעד
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש לי כסף קטן אז כן.. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני מקווה שאני לא אגיע למצב הזה... 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אנג'לינה ג'ולי 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? בדר"כ לא.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? אני אתגעגע לחברים מדיי אז שזה לא יגיע בקרוב
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם...אני אוותר.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? עליי? 100 ומשו..(נשאר מאתמול
) 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 4 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? זה בא בתקופות..בעיקרון רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? כפרעליי
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? בטח גרי 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? מלא 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אני לא... 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "הלוואי ויכולתי לישון עוד.." 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? אמממ כן... 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אלעד ובעלי 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כה 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לונג לונג טיים אגו 25. מתי בכית בפעם האחרונה? הבוקר..מכאבים (אני חולה
) 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקרבתו? אלעד..וכןן! 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כל היום 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? בטח, "אהבה זה כואב". 29. האם אתה מכור לאינטרנט? בין היתר 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין
31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הרבה תכונות... 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה לפחות...

עווווווווווווווווווונה ../images/Emo9.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אתם יודעים שהיום לא אחד באפריל.. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא ממש רוצה 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לעסוק במשהו עם בע"ח 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? דירה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? קודם שאני אתמכר אח"כ נראה 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אנג'לינה ג'ולי
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא זוכרת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מתה לסיים
10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא ממש 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כן, מאיזור הדימדומים שבאורלנדו 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? הרבה
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 2 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? הכל חוץ מרוק כבד ומזרחי 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? ילדה שקטה, נחמדה, סבלנית ומצחיקה
16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? שלוש או ארבע 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? מי לא אמר
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? קורה.. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אין לי כח לעוד יום של ביצפר 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כיין
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? כמה חברות 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא ממזמן 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשלום 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? יש מישהי וכן 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? 2 חתולות וכלבה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? חסרת ביטחון, לעמים חסרת סבלנות 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן

מי מייסלף אנד אי

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?חחחחחחחחחחחחח אחד באפריל נכון?אני כל כך דומה לכם שזה כל כך לא עובד עלי! 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כן ולא דעת לאן... 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? מממממ 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?צריך לחשוב על זה באמת... 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תלוי מי,תלוי מה,ותלוי כמה כסף יש בארנק,אם בכלל 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?אין מצב...תנו לי לחיות עם הסבל שלי! 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?התאומות אולסן
8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?כן,ואני צכה להקדיש לזה מחשבה...אממ.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?מאוד רוצה לסיים כבר שהכל יהיה מאחורי ואוכל סופסוף לנשום לרווחה 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. יש לי ולא כל כך בא לי לספר.. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?לא.. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?0
13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?תלוי איך מגדירים טובים...יכולה להיות 1 יכולות להיות 3 יכולות להיות אפילו 9 השאלה איך מגדירים טובים 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך?כמעט הכל
15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר?ילדת צחוק מטורף 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?כןןןןןן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט:"אני רוצה למות"?כל יום לפני השינה 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" /"החיים שלי טובים" וכו'?ממש מעט 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?הו?
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?כן
21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?חברות שמתחברות הרבה ויש להן משהו חכם להגיד(ליל קחי את עצמך כחלק מהן
) 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר?אמממ ככל הנראה שנואים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?אני לא בטוחה שהייתה כזאת...אושר אמיתי הוא דבר נדיר 25. מתי בכית בפעם האחרונה?ממממממש לא מזמן 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם?יש הרבה האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?כןן
27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?אתם שואלים את הבת אדם הלא נכונה(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?אף פרק?אין מצב שא-ף פרק..בכלל רוב היום אני על המחשב מה אתם שואלים אותי? 29. האם אתה מכור לאינטרנט?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?9 פעמים היו לי כלבים וכעת אגלגל עיניים 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?מה כפת כם? 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?כן

figure

New member
:p

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אז איך זה שאח שלי כל כך דומה לי? ~.~ 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן! לוידעת :p 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לא :p 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? המחשב הכי טוב בשוק לחדר שלי. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כן :p 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? עם אף אחד מהם. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לפעמים. שאני אומרת לעצמי שאני לא רוצה להפסיד הזדמנויות ~.~ 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה לסיים ובאותו זמן מפחדת. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. יש לי המון זיכרונות חזקים מאוד. 1 מהם ששתיתי מיץ פטל כשהייתי בת 3 בדירה הישנה שלנו... ויש כמה זכרונות, כולם רעים, חלקים רעים ובאותו הזמן טובים, מכל תקופת היסודי... 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש לי הרבה. אני לא רוצה לספר. ^^' 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? לי? קצת יותר מאלף שקל... 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? 10 בדיוק. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? הרבה... 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? זה משתנה, אבל לרוב הייתי אומרת שאני בלונדינית מעצבנת. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? הם קוראים לי נמה... או באקה נמה ^^' 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? לעצמי? הרבה פעמים. לאחרים? אולי 2. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה מאוד פעמים. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בוקר טוב. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא :p 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? אוראל-קון. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? יש הרבה. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אמממ... 25. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בערב. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? יערה :) כן. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 14938402842342 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? טלוויזיה? לא... 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין לי 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? זיוף, טמטום, צביעות, מלודרמטיות. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן, זה לא עוזר ~.~

NiloNip

New member
גם אני!!

התשובות שלי.......... 1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "ידעתי.." 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? להיות שודד ים זה תופס? 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? תחתונים עם לבבות 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אני רוצה. אבל לא. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני חושב שאני אחזור לכאן אחרי שאני אתדרדר.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? דודו זר 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא יודע.. אין לי עקרונות.. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? משתוקק לכך בכמיהה רבה.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לא 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? מעליות. הייתי בן חמש וחזרנו מהיםמ ונתקענו במעלית אצל סבתא שלי איזה שעתיים, ומאז אני עולה רק במדרגות. ואני גם לא בולע כדורים.. אני שונא רופאים. אני אלא סומך עליהם. אבל אין קשר.. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 20 אג'? 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אני לא יודע, יש לי מלא, לא יודע מי ~טוב~ ומי לא.. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק קלאסי ג'אז 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? מוזר. [אז יש לי בחדר פוסטר של היטלר ואני קובר חתולים דרוסים.. אז מה??] 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא. כי אני זה שממציא לכולם שמות שנדבקים.. אז לי אין שם.. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? כל הזמן.. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אולי פעם אחת, בטח כהייתי שיכור או משהו.. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם יש לי מייל ממיה.. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? מתנזר מהתוכנות האלה. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? [ראה שאלה 20] 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? זה נורא תלוי איך מסובבים את זה.. שנואים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אני! 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא זוכר.. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני 20 דקות? או משהו..? 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? הסביבה שלי לא נורא מצחיקה.. אולי עמרי.. ואני איתו בחלק מההפסקות בבי"ס.. שזה לא המון. 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כמה פעמים בממוצע צוחק בנאדם ממוצע ביום ממוצע? 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב-דג-סוס 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? יהירות, עצבים, צורך בצומי ! 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא...P:

Dancing mad

New member
תשובות:

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? הלפ. 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? לא, אבל אין כ"כ מה לעשות. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? פחות או יותר. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בית. 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? רק לאלה שמנגנים יפה. 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? כן. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא. 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? להיות סבלני. 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? הייתי רוצה, אם לא היה צבא מיד אח"כ. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? רק הפעם שסיפרו לי שסבא שלי מת. 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? ים. כל הזמן היינו הולכים לים (גרנו בקיסריה) ויום אחד צרבו אותי 3 מדוזות בו זמנית וגם בלעתי מלא מי מלח. מאז אני והים לא חברים. 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? לי: חצי שקל. 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?3 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? אין ממש. 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? כן, שלו נפשית, לא דברן, אבל גם לא סוציומט חסר הומור. 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? רק השם משפחה שלי, מחובר למילה אחת. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?0. 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? הרבה. 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בית ספר. 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? עם אבא שלי. 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים. 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כל האחיות שלי. 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לא זוכר. 25. מתי בכית בפעם האחרונה? באזכרה של סבא שלי בסוכות. 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? תומר, ולצערי כבר לא הרבה.
27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? הרבה. 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא. 29. האם אתה מכור לאינטרנט? בערך. 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא . 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אדישות חלקית, לדברים שאחרים מתרגשים מהם, אבל זה לא ממש רציני. 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מה אפשר לעשות?

ל א ק י

New member
שאלון חמישי ברצף../images/Emo3.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אבל אני בעצמי אומרת שאני מאומצת, אז מה הקטע
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כמובן, למוות 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אמ להצליח להתקבל לאנשהו וללמוד מחשבים :X 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? בית במקום נורמלי להורים 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?לא 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?לא חושבת שאני אשלוט בעצמי במקרה כזה, אבל כן.. 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? עם המת 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לאיודעת 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה לסיים.. 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..לא 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? טראומה מבלונים ]: 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?הרבה 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אין 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? לאיודעת 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? איכ 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? אין לי חברים 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה מה
18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?גם די הרבה מה :$ 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?יו איזה יום היום
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?כה 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? מ בזמן האחרון דוד וליבי
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? אהובים, כי את השנואים אני שוכחת לרב 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?הרבה 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? היום!!! אחרי הבוחן במתמטיקה :D התחלתי לקפץ
25. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום
היה לי חם וכאבו לי העיניים מזה והיה חרא אבל פסדר :X 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? לא 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מ הרבה בדר"כ 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?לא אבל מנסה שלא להפסיד
29. האם אתה מכור לאינטרנט?כמובן
30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? כלב ו2 תוכים 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? הכל 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא

English Muffin

New member
עונה לשאלון של שלומצה !!../images/Emo3.gif

. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?הייתי בשוק
2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כן אני רוצה להיות משקית תש 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?ליפתוח חנות דיסקים עם גיל בראשון
4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה?אופנוע 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו?ליפעמים כשאני מרגישה נחמדה 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?ניראה לי שכן 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף?אנג'לינה ג'ולי 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה?כן,ההיתיחסות שלי לאנשים 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה?אני מתה לסיים בצפר,מבחינה ריגשית כבר סיימתי 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..פעם אחת הלכתי לאיבוד בלב המפרץ 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה?פעם אימא שליהכריחה אותי לאכול בננות רקובות כשנסענו לשדה תעופה ואתם יכולים לדמיין מה קרה אחרי זה מאז אני לא יכולה לאכול בננות יותר בלי לחשוב על היום הזה בעע
12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)?100 שקל..איזה עשירה 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך?7 או 8 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ?רוק 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ?שאני ילדה הזויה 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה?כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"?לא זוכרת לא ספרתי 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?גם לא ספרתי 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?איך יהיה היום שלי היום 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?גילעד ידיד שלי
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? בערך אותו דבר 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו?כן משפחה וחברים קרובים מאוד 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?ליפני חודש בערך 25. מתי בכית בפעם האחרונה?ליפני שבועיים
26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?ידיד שלי ולא מספיק 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע?כימעט כל הזמן חח 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?כן איסטנדרס אופרת סבון אנגלית שרק אני רואה 29. האם אתה מכור לאינטרנט?דיי 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? יש לי 2 חתולים 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?שאני לא יודעת להביע את עצמי 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?כן אני מישתדלת

Lost Lullaby

New member
תשובון../images/Emo2.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? "ידעתי
" 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? איכ לא 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אמ למות [?] 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אושר.. אה אופס זה לא למכירה 5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם יש לי כסף קטן 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא נראה לי 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לודעת 8. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? תמיד 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לסיים כבר 10. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. לוידעת 11. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא ממש 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? אמ 100 שקל 13. כמה חברים ~טובים~ יש לך? אין מה 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? רוק, פופ איכותי, אמ כלמיני. :< 15. אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר ? real people don't need a definition [?] ;[ 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? אממ לפעמים קוראים לי ליבס. 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? המון :X 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בקושי, אם בכלל 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? למה קמתי
20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כע. 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? לוידעת 22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? שנואים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אח שלי ;< 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? לוידעת 25. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע שעבר נדמה לי.. לא יודעת 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? לוידעת מי 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 1 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא ממש 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כן :X 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? חתול 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? אמ הכל 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לא ממש

רונקי

New member
../images/Emo41.gif

1. אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? מה??,ואז גם איפה נולדתי, למה מסרו אותי בכלל וכו',אם אחיות שלי יודעות מזה 2. האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?כן. עוקץ. 3. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן בכללי. 4. אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אולי אעבור בית
5. כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים 6. אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא נראה לי,אולי אם אתאפס על עצמי ואחליט שזה מה שאני רוצה 7. עם איזה סלבריטי היית מתחלף? ממ..אחלה שאלה.גאניפר גארנר אולי. אני תמיד חושבת על זה אבל עכשו שכחתי עם מי... 9. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מפחדת 12. כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? בארנק יש לי 40 וכמה אג'.. 14. איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך ? אני אוהבת כמעט הכל.[חוץ מהיפ הופ,ראפ] 16. האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן 17. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? היו כמה פעמים 18. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? בזמן האחרון די הרבה 19. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?על היום שקב,או על מה שמציק לי,או על מה שחלמתי 20. האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא,אולי בעצם 1 21. עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי? הוא נחסם לי
22. חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר ? נראה לי אהובים 23. האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? משפחה קרובה 24. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? ימים אחרונים,זמן אחרון 25. מתי בכית בפעם האחרונה? בכי בכי לפני המון זמן,למרות שרציתי נורא לא יוצא 26. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? לא ממש 27. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? די הרבה 28. האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק?אין לי ממש זמן לראות טלויזיה,אבל משתדלת לראות את מה שאוהבת 29. האם אתה מכור לאינטרנט? כיף לי אבל לא מכורה 30. האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? דגים וכלבה נקניקיה 31. מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?לא החלטית,פקפוק,נותנת לדברים להסיח את הדעת 32. האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? כן

למעלה