מגה שילשול
20. גבר שעיר או חלק? בטח שחלק! (אני לא משוחד) 19. פנים יפות או גוף יפה? עדיף כמובן פנים, לא יזיק גם גוף 18. חכמה או יפה? חכמה
17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי במצב הראש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? הלו הלו 12.פרח אחד או זר פרחים? הלוווווווווו 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? תלוי 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מעניין לי את הציפורן 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני כמובן 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? פאק 5. ריצה או הליכה? הליכה מהירה 4. חום או קור? חום, עד שנמאס לי 3. דוש או אמבטיה? דוש בישיבה^^ 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? השמיים הגבול 1. קיץ או חורף? קיץ (אבל השנה זה מסריח בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? מאוד נגד, אבל לסביות זה שונה כי כל הבנות לסביות 18. סקס בשירותים? שיהיה 17. קשר בשלט רחוק? תלוי במטרה 16. יום האהבה/ולנטיינס? יום אהבה כמובן, מה אני גוי? 15. לחגוג סילבסטר? נגד! 14. צמחונות? נגד, זה מטומטם 13. מותגים? לא נגד, אבל גם לא בעד.. תלוי אם זה מרצון או בשביל להיות מגניב 12. כפכפי אצבע? מה אכפת לי 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי עד כמה 9. טלפוניים סלולריים? לא אכפת לי 8. סקס לפני החתונה? שואף להיות נגד 7. סמים? נגד
6. שתיה ונהיגה? נגד כמובן 5. המטרה מקדשת את האמצעים? דפוק קצת 4. עישון בקרב בני נוער? נגד
3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? מה אכפת לי האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא עד הסוף (וגם כשע/שינו זה היה מדוד שלי בגיל 8) 16. השתכרת? כמעט, עצרתי את עצמי כדי לשמור על חבריי השיכורים^^ 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים? כל הזמן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא זכור לי 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא, חס וחלילה 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן, ממקדונלדס 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בטח כשהייתי קטן 2. התנשקת עם בן? איכס 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: יחזקאל שרגא ישורון 14. תאריך לידה: ג' ניסן תש"ן 13. עיר מגורים: תל אביב 12. בית ספר: ישיבה תיכונית קריית הרצוג 11. צבע שיער? ג'ינג'י 10. צבע עיניים? ירוק כזה 9. גובה? 1.69 8. משקפיים? יש 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר ב"ה^^ 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? אכן 4. רגיש? תלוי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט גאה 2. בתול? כן 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
ושוב
ושוב, פאקינג
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "חרבני-ותרגישי ליידי אמיתית" למשהי שאני לא מכיר
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "אבל כבר חירבנתי היום" משוחט 11.הנשיקה האחרונה? אבא או אמא^^ 10. החיבוק האחרון? אבא או אמא 9. הספר האחרון? אנשים מספרים על עצמם 8.הסרט האחרון? טוקסידו 7. החבר האחרון שראית? נריה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לכיוון חולון כדי להפיץ שם דלתונים 5. המבחן האחרון? בגרות בביולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? שילמתי על סנעה לתל אביב 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לא היתה מעולם 2. השיר האחון ששמעת? אוושין לנד-אורפנד לנד 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה כחולה וציצית (והורדתי אותה איך שהגעתי הביתה ואני עדיין בלי חולצה ><" ) הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? פעמיים 12. פתחת את הראש? פעמיים-שלוש 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן, הייתי באוטו שבו סבא שלי דרס בטעות את אחי (אבל לא קרה כלום ב"ה), וגם פעם בטעות גרמתי למכונית לעשות תאונה 10. עברת ניתוח? נרא הלי שכן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? בודאי 5. בגדו באמונך? בערך 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן, אבל כדי לעצבן קצת.. לא ממש כדי לפגוע 3. הלכת מכות? בודאי 2. כמעט טבעת? פעמיים, פעם אחת אבא שלי הציל אותי ופעם שנייה אחי הגדול 1. כרתו לך איבר? חלק מהבולבול
הראשונים 12. האהבה הראשונה? משהי ביסודי 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? היה נחמד :O 9. הדייט הראשון? גם לא ממש היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא היה 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? נחמדת, באנגלית נראה לי.. 97 5. הסיגריה הראשונה? לא ממש היתה 4. המילה הראשונה? אבא או אמא? :O 3. האכזבה הראשונה? לא זוכר 2. שברון הלב הראשון? לא זוכר 1. ההתאהבות הראשונה? כבר דיברנו על זה החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם מוזרים 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אטיאס 9. החבר הכי שקט? אביה 8. החבר הכי עצבני? אף אחד לא עצבני, נריה הכי קרוב לזה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? נריה 6. החבר הכי מצחיק? כולם 5. החבר הכי קשוב? נעם 4. מכיר אותך הכי טוב? קרני נריה ודוד 3. החבר הכי עצלן? ללא ספק קרני
2. החבר הכי רגיש? אביה? 1. החבר הכי חכם? שוחט או מתן התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בודאי
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? בודאי 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן, אבל אני תמיד חולה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? א, חלילה 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? ליסטול (מחשב וטלויזיה), מוזיקה, כדורגל (למרות שכבר לא יוצא לי כ"כ), ציור, כתיבה וכו' 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הפיג'מות בעיקר 6. הספר האהוב עלייך? המקרה המוזר של הכלב בשעות לילה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? :O 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? פומה ונייק 3. חברת התיקים האהובה עלייך? קקי 2. הסרט האהוב עליך? ארמגדון, יורו טריפ 1. המשקה האהוב עליך? מיץ ענבים
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? קלסר הביוטופ של חבורת הסטרייטים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי הפומה שלי 5. החולצה האהובה עלייך? קשה לבחור 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת הקומיקס שלי 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך 2. החלון פתוח או סגור? פתוח כמובן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? סלסלה של מכשירי כתיבה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. נרתיק משקפיים 3. בקבוקי שתייה 2. כובע 1. מפה XD 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: תל אביב, חופש, שיער, ביגוד של קיץ 3. סתיו: שלכת, נחליאלי, חצב, יומולדת לתולי
2. חורף: פוך, מזגן חם, גרביים, שבת קצרה 1. אביב: יומולדת לחזקוש, פסח, נעים כזה, פריחה שלושת הרגלים: 3. פסח 2. שבועות 1. סוכות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני משעשע 1. אני חכם