ש-א-ל-ו-ן

ארוך, אבל שיהיה

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ, כי אז יש פחות סכנה לתקיפה מינית [כן, יש לי חרדות, מה] 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי, אני מניחה, כי מעולם לא הצלחתי להבין לעומק את המילה השניה חח 12.פרח אחד או זר פרחים? עדיף בונבוניירות, שלפחות תהיה תועלת מהמחווה 11. הרבה לישון או כמעט ולא? האמת תלוי 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? לעשות קקי מחוץ לאסלה או בתוך? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני, אלא מה 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? למה לי לשתף את כל האנשים ברחוב בהנאות הפרטיות שלי? ברור שמשהו סולידי 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? יש גבול, תודה 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? אין לי שום בעיה עם זה, רק שלא יפגינו בראש חוצות, כי אז הם מבדילים את עצמם. אני הרי לא הולכת ומצהירה שאני נורמלית, נכון? אז אם הם רוצים שיקבלו אותם שלא יבדילו את עצמם ע"י מצעדים, ובטח לא במקומות שיזרקו עליהם ביצים חח 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? מו? 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? כפכפים? נגד. 11. שיחות מלב אל לב? נגד. סתם, זה פשוט נראה לי מובן מאליו 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? נגד 8. סקס לפני החתונה? נגדדדדדדדדדדדדדד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? להפך. האמצעים את המטרה 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? נגד חחחח כבר נהייתי על אוטומוט. נראה לי בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן, ולא מיין 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? יש מצב 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא
6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? חחחחחחחחחחחחח לא זוכרת 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? וירטואלית, כן 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: ש' 14. תאריך לידה: 24.10 13. עיר מגורים: צפון ירושלים 12. בית ספר: מסריח 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? לא סגורה על זה. מטר שישים ומשהו, אולי 8. משקפיים? כן
7. הורים נשואים או גרושים? נשואים, עד 120 בעזרת ה'. 6. רווקה/חברה? הא? רווקה 5. תלמיד טובה? לא. תלמידה טוב 4. רגיש? כן, כלפי פנים
3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט, אני מניחה
2. בתול? כן 1. ביישן? מאד אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? מה זה? 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? עכבישים בבית זה מזל טוב. חח ממש לא. אם מאמינים באמונות תפלות, נותנים להם אפשרות להיות נכונות וכך מזמינים את הפורענות. אז לא 11. רוחות? רוחות הסתיו 10. אלוהים? בטח 9. שטן? גם 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? שמשמעותו מה? 6. מזל? קוביה לא מוכיחה את זה? ברור שכן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? כן 3. הברית החדשה? חח זה כמו לקרוא את המיתולוגיה, מלא אלים של פעם והרבה סיפורים יפים
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? יכול מאד להיות. גם אפלטוני יכול
1. הפכים נמשכים? למה לא? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? מסר לחברה
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מסר מהחברה 11.הנשיקה האחרונה? מן הסתם לאח שלי לפני שהוא נרדם 10. החיבוק האחרון? ממ יום ראשון, לחברה 9. הספר האחרון? פרא\גבי ניצן. ואני באמצע שנים
8.הסרט האחרון? וואו. מממממ נראה לי "מילים ולחן". 7. החבר האחרון שראית? שושה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 21.6.07 5. המבחן האחרון? בגרות בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? מכספי האישי? פרוזן. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מעודי לא 2. השיר האחון ששמעת? "ככלות הקול והתמונה" 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא, ושלא נדע יותר לעולם
10. עברת ניתוח? תפרים נחשב?
9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? מממ בסרטים?
6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן!
4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? מאד יכול להיות 3. הלכת מכות? פעם 2. כמעט טבעת? הלוואי, ואם כן, חבל שרק כמעט. 1. כרתו לך איבר? לא. הראשונים 12. האהבה הראשונה? טרם התגלתה 11. הסקס הראשון? טרם היה 10. הצו הראשון? עוד לא הגיע
9. הדייט הראשון? עוד לא התרחש 8. הפעם הראשונה בחו"ל? חופש שלפני כיתה ח' 7. הטסט הראשון? עוד לא, אפילו תיאוריה לא
6. הבגרות הראשונה? תנ"ך 5. הסיגריה הראשונה? פסיבית? מגיל 0 4. המילה הראשונה?
3. האכזבה הראשונה? זה לחזור מאד אחורה, לא יודעת. 2. שברון הלב הראשון? במרץ האחרון, נראה לי 1. ההתאהבות הראשונה? בושתי מלספר

המשכיות [חעחע]

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שרית 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ואני יכולה לקרוא לזה חבר?
שרית 9. החבר הכי שקט? שושה 8. החבר הכי עצבני? אני 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? טל 6. החבר הכי מצחיק? שרית 5. החבר הכי קשוב? ריעות, שרית 4. מכיר אותך הכי טוב? ריעות, שרית 3. החבר הכי עצלן? אני 2. החבר הכי רגיש? דנה 1. החבר הכי חכם? אני
חחח סתם, שרית התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? מאד יכול להיות, ואז בסוף הלכתי
6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא זוכרת
5. גנבת מחנות? לא
4. פרצת למקום כלשהו? הביתה?
3. התחמקת מדו"ח משטרתי? כי? איזה פשעים אני כבר יכולה לעשות? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? אנשים הם רעים, אז מן הסתם כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? וואו
לא יודעת עובדות 8. התחביבים שלך? קריאה, כתיבה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אין. אבל מסודרים מאד משעשע, וגם "how i met your mother" 6. הספר האהוב עלייך? שומרת אחותי\ג'ודי פיקו [נכון לעכשיו], אה, וגם "מתוך החשכה", שזה סיפור אמיתי ומאד מאד מקומם
וגם "מישהו לרוץ אתו" [כי באתי לכתוב את זה בסרט, וחשתי בוגדנית] 5. חנות הבגדים האהובה עליך? שונאת חנויות בגדים
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? מה אני מבינה בזה, לעזאזל? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? חחחחחחחחחחח 2. הסרט האהוב עליך? נמנמנמנמנמנמנמ אה! כנפיים שבורות. איך יכולתי לשכוח?
1. המשקה האהוב עליך? מים
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פס במכנסיים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? ספורט 5. החולצה האהובה עלייך? אח שלי לקח לי אותה
4. המחברת הראשונה שאת רואה? בצבע ירוק 3. הספר הכי קרוב? פני המקום\דורית פלג 2. החלון פתוח או סגור?פתוח, אין לי כוונות להחנק
1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? סדין 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. משקפיים 3. טישיו 2. פלאפון 1. וואו, וואו. ממממממממ אה! מים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שמש משזפת 3. סתיו: שלכת 2. חורף: הו, חורף
1. אביב: פסח חח שלושת הרגלים: 3. פסח 2. שבועות 1. סוכות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. ציניות 1. אדישות

SmeLLy Cat 1

New member
לא קשורה אבל עונה

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? נראה לי שגוף יפה 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה!
10. הבחורה מעל או הגבר מעל? נראה לי שהגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות אבל לא בהגזמה עם בניות ונצנצים וריבועים וכאלה.. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני.. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החברה 1. קיץ או חורף? קיץ..? 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד!!! 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד! 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? בעד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? חחח בעד 1. אורגיות? בעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? אממ לא רשמית, אבל כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: הדס 14. תאריך לידה: 7.12.89 13. עיר מגורים: קרית אונו 12. בית ספר: בן צבי 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים?ירוק 9. גובה?1.62? 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה.. 5. תלמיד טובה? סוג של.. 4. רגיש? מאוד 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן? יחסית אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? לא ממש 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן? 5. יין ויאנג? כן? 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? אוף 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא! 1. הפכים נמשכים? לא! האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? לא זוכרת 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאותה חברה 11.הנשיקה האחרונה? וואו.. נושא כאוב. 10. החיבוק האחרון? חברה 9. הספר האחרון? חצוצרה בואדי
8.הסרט האחרון? שרק 3 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לקניון 5. המבחן האחרון? בגרות בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? כרטיסים לסרט, פופקורן וקולה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפריז 2. השיר האחון ששמעת? סטרובארי פילדס פוראבר - ביטלס 1. הדבר האחרון שלבשת? אממ חולצה ירוקה וג'ינס הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? לא 5. בגדו באמונך?קצת 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? 11. הסקס הראשון? 10. הצו הראשון? בדצמבר של שנה שעברה 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? הסטוריה 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, טלויזיה מחשב, לנגן בפרט ומוזיקה בכלל. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פול אנד בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? קולה דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מיקודית באנגלית
6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? חומות כאלה 5. החולצה האהובה עלייך? גופיה מפול אנד בר 4. המחברת הראשונה שאת רואה? ספרות מורחב 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? וינדולין
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4.מפתח 3.פלאפון 2.שפתון 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: מזגן 3. סתיו: 2. חורף:שמיכה 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות 1.

Wild Eye Joker

New member
לא קוראים לך אריאל?../images/Emo122.gif

אני מכירה אותך..מ..ממ..חברים וג'ואי..קראתי שם כמה זמן..

מגה שילשול

20. גבר שעיר או חלק? בטח שחלק! (אני לא משוחד) 19. פנים יפות או גוף יפה? עדיף כמובן פנים, לא יזיק גם גוף 18. חכמה או יפה? חכמה
17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? תלוי במצב הראש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? הלו הלו 12.פרח אחד או זר פרחים? הלוווווווווו 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? תלוי 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? מעניין לי את הציפורן 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני כמובן 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? פאק 5. ריצה או הליכה? הליכה מהירה 4. חום או קור? חום, עד שנמאס לי 3. דוש או אמבטיה? דוש בישיבה^^ 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? השמיים הגבול 1. קיץ או חורף? קיץ (אבל השנה זה מסריח בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? מאוד נגד, אבל לסביות זה שונה כי כל הבנות לסביות 18. סקס בשירותים? שיהיה 17. קשר בשלט רחוק? תלוי במטרה 16. יום האהבה/ולנטיינס? יום אהבה כמובן, מה אני גוי? 15. לחגוג סילבסטר? נגד! 14. צמחונות? נגד, זה מטומטם 13. מותגים? לא נגד, אבל גם לא בעד.. תלוי אם זה מרצון או בשביל להיות מגניב 12. כפכפי אצבע? מה אכפת לי 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי עד כמה 9. טלפוניים סלולריים? לא אכפת לי 8. סקס לפני החתונה? שואף להיות נגד 7. סמים? נגד
6. שתיה ונהיגה? נגד כמובן 5. המטרה מקדשת את האמצעים? דפוק קצת 4. עישון בקרב בני נוער? נגד
3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? מה אכפת לי האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא עד הסוף (וגם כשע/שינו זה היה מדוד שלי בגיל 8) 16. השתכרת? כמעט, עצרתי את עצמי כדי לשמור על חבריי השיכורים^^ 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?
11. כססת ציפורניים? כל הזמן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא זכור לי 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא, חס וחלילה 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן, ממקדונלדס 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בטח כשהייתי קטן 2. התנשקת עם בן? איכס 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: יחזקאל שרגא ישורון 14. תאריך לידה: ג' ניסן תש"ן 13. עיר מגורים: תל אביב 12. בית ספר: ישיבה תיכונית קריית הרצוג 11. צבע שיער? ג'ינג'י 10. צבע עיניים? ירוק כזה 9. גובה? 1.69 8. משקפיים? יש 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר ב"ה^^ 6. רווקה/חברה? רווק 5. תלמיד טובה? אכן 4. רגיש? תלוי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט גאה 2. בתול? כן 1. ביישן? לפעמים אמונות 15. אסטרולוגיה?
14. נומרולוגיה?
13. גלגול נשמות?
11. רוחות?
10. אלוהים?
9. שטן?
8. גן עדן וגיהנום?
7. גורל?
6. מזל?
5. יין ויאנג?
4. קבלה?
3. הברית החדשה?
ושוב
ושוב, פאקינג
2. קשר וירטואלי יכול הצליח?
1. הפכים נמשכים?
האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם אבא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "חרבני-ותרגישי ליידי אמיתית" למשהי שאני לא מכיר
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "אבל כבר חירבנתי היום" משוחט 11.הנשיקה האחרונה? אבא או אמא^^ 10. החיבוק האחרון? אבא או אמא 9. הספר האחרון? אנשים מספרים על עצמם 8.הסרט האחרון? טוקסידו 7. החבר האחרון שראית? נריה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לכיוון חולון כדי להפיץ שם דלתונים 5. המבחן האחרון? בגרות בביולוגיה 4. הדבר האחרון שקנית? שילמתי על סנעה לתל אביב 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לא היתה מעולם 2. השיר האחון ששמעת? אוושין לנד-אורפנד לנד 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה כחולה וציצית (והורדתי אותה איך שהגעתי הביתה ואני עדיין בלי חולצה ><" ) הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? פעמיים 12. פתחת את הראש? פעמיים-שלוש 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן, הייתי באוטו שבו סבא שלי דרס בטעות את אחי (אבל לא קרה כלום ב"ה), וגם פעם בטעות גרמתי למכונית לעשות תאונה 10. עברת ניתוח? נרא הלי שכן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? בודאי 5. בגדו באמונך? בערך 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן, אבל כדי לעצבן קצת.. לא ממש כדי לפגוע 3. הלכת מכות? בודאי 2. כמעט טבעת? פעמיים, פעם אחת אבא שלי הציל אותי ופעם שנייה אחי הגדול 1. כרתו לך איבר? חלק מהבולבול
הראשונים 12. האהבה הראשונה? משהי ביסודי 11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? היה נחמד :O 9. הדייט הראשון? גם לא ממש היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא היה 7. הטסט הראשון? לא היה 6. הבגרות הראשונה? נחמדת, באנגלית נראה לי.. 97 5. הסיגריה הראשונה? לא ממש היתה 4. המילה הראשונה? אבא או אמא? :O 3. האכזבה הראשונה? לא זוכר 2. שברון הלב הראשון? לא זוכר 1. ההתאהבות הראשונה? כבר דיברנו על זה החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? כולם מוזרים 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אטיאס 9. החבר הכי שקט? אביה 8. החבר הכי עצבני? אף אחד לא עצבני, נריה הכי קרוב לזה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? נריה 6. החבר הכי מצחיק? כולם 5. החבר הכי קשוב? נעם 4. מכיר אותך הכי טוב? קרני נריה ודוד 3. החבר הכי עצלן? ללא ספק קרני
2. החבר הכי רגיש? אביה? 1. החבר הכי חכם? שוחט או מתן התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בודאי
8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? בודאי 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן, אבל אני תמיד חולה 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? א, חלילה 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? ליסטול (מחשב וטלויזיה), מוזיקה, כדורגל (למרות שכבר לא יוצא לי כ"כ), ציור, כתיבה וכו' 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הפיג'מות בעיקר 6. הספר האהוב עלייך? המקרה המוזר של הכלב בשעות לילה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? :O 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? פומה ונייק 3. חברת התיקים האהובה עלייך? קקי 2. הסרט האהוב עליך? ארמגדון, יורו טריפ 1. המשקה האהוב עליך? מיץ ענבים
דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? קלסר הביוטופ של חבורת הסטרייטים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי הפומה שלי 5. החולצה האהובה עלייך? קשה לבחור 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת הקומיקס שלי 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך 2. החלון פתוח או סגור? פתוח כמובן 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? סלסלה של מכשירי כתיבה 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. נרתיק משקפיים 3. בקבוקי שתייה 2. כובע 1. מפה XD 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: תל אביב, חופש, שיער, ביגוד של קיץ 3. סתיו: שלכת, נחליאלי, חצב, יומולדת לתולי
2. חורף: פוך, מזגן חם, גרביים, שבת קצרה 1. אביב: יומולדת לחזקוש, פסח, נעים כזה, פריחה שלושת הרגלים: 3. פסח 2. שבועות 1. סוכות שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני משעשע 1. אני חכם

barakgl

New member
אני אסביר לך למה

13. "ההודעה האחרונה ששלחת? "חרבני-ותרגישי ליידי אמיתית" למשהי שאני לא מכיר "

אה ../images/Emo6.gif נו היה אורנג' דיי

וראיתי משהי שאני לא מכיר ברשימה של הפלאפון של אמא שלי אז שלחתי לה את זה^^ גם פעם לכם היה משעמם באורנג' דיי אז שלחתם לי הודעה שיש לכם קקי ואתם ליד הביית שלי אז אם אני מסכים שתעלו

טוב, עכשיו שבאמת יעזור לך גם בזה

אבל התכוונתי לומר לך שאם מברכים אותך, תאמר אמן, תרכין ת'ראש, תשתוק ותעלם

כי משעמם.... ../images/Emo103.gif

20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי
13. רומנטי או שרמנטי?גם וגם
12.פרח אחד או זר פרחים? פרח 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה והרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הבחורה
{השליטה} 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?ארוכות בדימה מסויימת 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?תלוי בסיטואציה רוב הזמן סולידי ושקט 6. שעווה או גילוח?משחה
5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?החברה? יש גבול..החבר...בכיף
1. קיץ או חורף?חורףף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? לא אכפת 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר?בעד 14. צמחונות?נגד 13. מותגים? גנד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? כל עוד זה בצניעות בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?
4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי אם יש אנשים או לא 1. אורגיות?נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?500 נחשב? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא 1. אכלת סושי? כן מידע כללי 15. שם: טל 14. תאריך לידה: 2/6/90 13. עיר מגורים: פ"ת 12. בית ספר: גולדה 11. צבע שיער?שטני 10. צבע עיניים?דבש 9. גובה?:-O 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה פנויה להצעות
5. תלמיד טובה? תלוי במה 4. רגיש? רוב הזמן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן?כן אמונות 15. אסטרולוגיה? כזה מתאים לי 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות? חלקן 11. רוחות? לא 10. אלוהים? תלוי 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? כן 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים?כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם מיי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? יופי אני שמחה:] (לגלי) 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? הצעה מגונה מגלי ללכת לסרט
11.הנשיקה האחרונה? אחי שחזר מהעבודה
10. החיבוק האחרון? אמא 9. הספר האחרון? ג'ונתן לווינגסטון - השחף 8.הסרט האחרון? קולנוע?? שודדי הקאריבים 3 7. החבר האחרון שראית? חברה מהעבודה 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול לקיקבוקס 5. המבחן האחרון? מתכונת בפיזיקה היום 4. הדבר האחרון שקנית? אמא קנתה לי כמה חולצות 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? מזמן 2. השיר האחון ששמעת? אני מאבד אותך - סער בדישי (ברגע זה ממש) 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה תכלת ומכנס בוקסר
הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? נראה לי 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? מה איתה? 11. הסקס הראשון?ואיתו? 10. הצו הראשון? היה תם ונשלם (בעצם לא תם ולא נשלם יש לי עוד בדיקות) 9. הדייט הראשון?היה מזמן וטוב שהיה ומזמן! 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 11 וחצי טיול בת מצווה מוקדם
7. הטסט הראשון?חרא טסטר 6. הבגרות הראשונה?מחשבים 5. הסיגריה הראשונה?נכבתה עוד לפני שנדלקה:X 4. המילה הראשונה? :-O 3. האכזבה הראשונה? נו מה יהיה? 2. שברון הלב הראשון? היה נגמר והושלם 1. ההתאהבות הראשונה? בגיל 8
החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? להגיד שמות וכאלה? לא נעים 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? גלי..שיר..אור אלחי וליאורי 9. החבר הכי שקט? ... 8. החבר הכי עצבני? אני 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?טוב אני באמת לא אכתוב שמות...חחח 6. החבר הכי מצחיק?אני
5. החבר הכי קשוב?מיי 4. מכיר אותך הכי טוב? מיי 3. החבר הכי עצלן? אני 2. החבר הכי רגיש?גלי:-O 1. החבר הכי חכם?אני
(ותסלחו לי..אני לא אכתוב את החברים שלי אז מה שנשאר זאת מיי שכולם מכירים ואני
) התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא

ממשיכההה../images/Emo103.gif

עובדות 8. התחביבים שלך? חחחחחח 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?כרגע...הנפילים 6. הספר האהוב עלייך? ההוא שכתבתי שהיה האחרון 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?סקצ'רס 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ג'נספורט 2. הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח הוא בין הטובים 1. המשקה האהוב עליך? תות בננה או מים? דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חבילת טישו של מולט 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? קרוקס 5. החולצה האהובה עלייך? הרבה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? פיזיקה 3. הספר הכי קרוב? מתמטיקה 005 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ת.ז 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.כסף 3.מפתחות 2.לובלו 1.סיכה+גומיה לשיער ש|4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: חום מתאים 2. חורף:אויר טוב 1. אביב: סתם כיף שלושת הרגלים: 3. פסח 2. שבועות 1. סוכות לא? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. מקשיבה 1. ויודעת לייעץ

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif לא שמישהו יקרא ../images/Emo3.gif מספר 1

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? וואי חחח.... גם וגם אי אפשר? וואי. לא יודעת
(כי היה לי אקס עם גוף לא יפה ופנים יפות ועוד אחד עם פנים לא יפות וגוף יפה..) 18. חכמה או יפה? יפה
17. ספר או סרט? אם זה אותה עלילה- אז ספר. אם זה בכלליות- סרט. 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? משהו סולידי 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? מקלחת עם החבר 1. קיץ או חורף? קיץ
19 בעד/נגד
19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד, נראהלי 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? ממממ חלקי 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? מממ חלקי 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? מממ חלקי 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? מממממ לא יודעת 1. אורגיות? שיהיה בכיף, למה לא, מי אני שאהיה נגד הדבר הזה יענו
18 האם אי פעם?
18. נסית סמים ממ כה 17. עישנת סיגריה? כה 16. השתכרת? כה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כה 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? אממ לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כה חח 11. כססת ציפורניים? כה 10. התנשקת עם בת? כה 9. בכית על בן? כה 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כה, נראה לי 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לאדעת 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כה 4. התפטרת מהעבודה? כה 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כה 2. התנשקת עם בן? כה 1. אכלת סושי? כה
מידע כללי
15. שם: נעה 14. תאריך לידה: 14.1.1990 13. עיר מגורים: תל אביב 12. בית ספר: טבע 11. צבע שיער? חום דבש כרגע
10. צבע עיניים? ירוק-כחול-אפור-צהוב 9. גובה? 164 נראהלי 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? נההה, חצי חצי 4. רגיש? כה 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? לא 1. ביישן? לא
אמונות
15. אסטרולוגיה? כה 14. נומרולוגיה? כה 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? חצי 10. אלוהים? חצי 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? מאודדדדדד 6. מזל? כה 5. יין ויאנג? לא ממש 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? לפעמים
האחרונים ש:
14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאחותי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מאמא שלי 11.הנשיקה האחרונה? ממ וואו.. עם.. מישהו שיצאתי איתו 10. החיבוק האחרון? מחברה הכי טובה שלי 9. הספר האחרון? עדיין קוראת, אם יש גן עדן 8.הסרט האחרון? פףף לא יודעת 7. החבר האחרון שראית? חומוס, ידיד שלי (זה לא השם שלו חח) 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עכשיו חח חזרתי בדיוק 5. המבחן האחרון? הסטוריה
4. הדבר האחרון שקנית? מג'יק נודלס נראלי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? וואי מזמן
לפני כמעט שנתיים 2. השיר האחון ששמעת? Where'd You Go- fort minor 1. הדבר האחרון שלבשת? גרביים
הדברים הרעים שקרו
13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? בקטנה 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא
הראשונים
12. האהבה הראשונה? לירון, התחיל לפני שנה וחצי בערך, נגמר לפני חצי שנה בערך 11. הסקס הראשון? לירון 10. הצו הראשון? בנובמבר האחרון 9. הדייט הראשון? המ-מ-ש דייט? עם לירון
8. הפעם הראשונה בחו"ל? בגיל חודשיים 7. הטסט הראשון? בינואר 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה נראה לי, בכתה י' 5. הסיגריה הראשונה? שלא לקחתי לריאות- כתה ז', תחילת ז'.. כשהתחלתי לעשן- החופש הגדול בין ח' לט'.. על ספסל, ברחוב בוגרשוב
4. המילה הראשונה? חח מאיפה לי 3. האכזבה הראשונה? מאבא שלי 2. שברון הלב הראשון? לירון 1. ההתאהבות הראשונה? כאילו קראש? נראה לי אלון, ילד שהיה בכתה שלי.. כתה ג'
החבר הכי:
11. החבר הכי מוזר? חומוס 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? חומוס נראלי 9. החבר הכי שקט? ענבר 8. החבר הכי עצבני? הדר 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? הילה, 13 שנה 6. החבר הכי מצחיק? הילה, חומוס, ענבר, הדר.. חחח 5. החבר הכי קשוב? הילה וענבר 4. מכיר אותך הכי טוב? הילה 3. החבר הכי עצלן? חומוס 2. החבר הכי רגיש? הדר 1. החבר הכי חכם? הילה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif מספר 2

התרמיות הגדולות!
9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן
עובדות
8. התחביבים שלך? חח לא יודעת, לצאת, לראות טלוויזיה, לדבר עם חברים, וזה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? הפמליה, האלופה, חברים, ורוניקה מארס 6. הספר האהוב עלייך? אם יש גן עדן, inside the mind of gideon rayburn, יומנה של ברידג'ט ג'ונס, מלך החומוס ומלכת האמבטיה 5. חנות הבגדים האהובה עליך? Wet Seal, אברוקומבי אנד פיץ' 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? תזיזו ת'רגליים, פשוט מאוהבת, מדגסקר, משחקי פיתוי 1. המשקה האהוב עליך? מים קרים- סאן בנדטו, קולה מהולה במים (נו, ממקדונלדס וזה)
דברים בחדר שלך:
7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? שדכן 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אלה שעליי
5. החולצה האהובה עלייך? זרוקה על הרצפה, אפורה כזאת, לא יודעת להסביר 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת ריקה שתשמש לי למורה הפרטי 3. הספר הכי קרוב? מלך החומוס ומלכת האמבטיה 2. החלון פתוח או סגור? חצי חצי 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? כדור לחיצה קטן
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק:
5. פלאפון 4. סיגריות 3. מצית 2. עיפרון עיניים ירוק 1. מפתחות לבית
4 הדברים הכי טובים בעונות:
4. קיץ: לבוש נורמלי 3. סתיו: אין יותר ג'וקים 2. חורף: הבנים מתלבשים ממש יפה
1. אביב: עוד מעט קיץ, אבל לא לגמרי
שלושת הרגלים:
3. עישון 2. SMSים 1. לסנן אנשים בטלפון
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך?
2. אני יפה חח 1. אני נותנת עצות מעולות

למעלה