ש-א-ל-ו-ן

Black Balloon

New member
ש-א-ל-ו-ן ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

20. גבר שעיר או חלק? 19. פנים יפות או גוף יפה? 18. חכמה או יפה? 17. ספר או סרט? 16. רעש או שקט? 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? 11. הרבה לישון או כמעט ולא? 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 6. שעווה או גילוח? 5. ריצה או הליכה? 4. חום או קור? 3. דוש או אמבטיה? 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? 1. קיץ או חורף? 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? 16. יום האהבה/ולנטיינס? 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? 12. כפכפי אצבע? 11. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 9. טלפוניים סלולריים? 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים 17. עישנת סיגריה? 16. השתכרת? 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 14. היה לך סטוץ? 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 11. כססת ציפורניים? 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 5. הפסקת ספר באמצע? 4. התפטרת מהעבודה? 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? מידע כללי 15. שם: 14. תאריך לידה: 13. עיר מגורים: 12. בית ספר: 11. צבע שיער? 10. צבע עיניים? 9. גובה? 8. משקפיים? 7. הורים נשואים או גרושים? 6. רווקה/חברה? 5. תלמיד טובה? 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן? אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? 9. הספר האחרון? 8.הסרט האחרון? 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? 5. המבחן האחרון? 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחון ששמעת? 1. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? 12. פתחת את הראש? 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? 10. עברת ניתוח? 9. שברת מראה? 8. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 6. גילית ששיקרו לך? 5. בגדו באמונך? 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 3. הלכת מכות? 2. כמעט טבעת? 1. כרתו לך איבר? הראשונים 12. האהבה הראשונה? 11. הסקס הראשון? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 4. פרצת למקום כלשהו? 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. 4. 3. 2. 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1.

Black Balloon

New member
../images/Emo152.gif

20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים! 18. חכמה או יפה? המממ, גם וגם. שיהיה חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט, אבל לא מוחלט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? לא יודעת 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אם נוח להם, אז בכיף
1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד!! 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? בעד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? עם גבול 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? חחחח בטח
18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן, הרבה פעמים 4. התפטרת מהעבודה? איזו עבודה, איזו ;( 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: שני 14. תאריך לידה: 5.9.90 13. עיר מגורים: אור יהודה 12. בית ספר: פארק הקופים D: 11. צבע שיער? חום-מוזר 10. צבע עיניים? חומות 9. גובה? מטר 59 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? מה? 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? כן אמונות 15. אסטרולוגיה? קצת 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? כן 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? כן 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? בערך 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? טלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "ביי"
12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? רמה 11.הנשיקה האחרונה? אמממ.. לאמא?
10. החיבוק האחרון? אמא? :$ 9. הספר האחרון? אני קוראת עכשיו את 'הנעלמים' 8.הסרט האחרון? בקולנוע? שודדי הקריביים, אני רוצה שרק 3! ;[ 7. החבר האחרון שראית? צילה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? שלשום 5. המבחן האחרון? 18.6 4. הדבר האחרון שקנית? תיק חתיך
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? במרץ 2. השיר האחון ששמעת? The Fray - Trust Me 1. הדבר האחרון שלבשת? בגדים?
הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? כן 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה?
11. הסקס הראשון? לא היה 10. הצו הראשון? ב15.7 9. הדייט הראשון? :( 8. הפעם הראשונה בחו"ל? פולין 7. הטסט הראשון? :( 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה 5. הסיגריה הראשונה? - 4. המילה הראשונה? אבא? 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מיטל 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אסתר 9. החבר הכי שקט? מיטל 8. החבר הכי עצבני? רמה 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? יולי 6. החבר הכי מצחיק? מיטל, טלי 5. החבר הכי קשוב? יולי 4. מכיר אותך הכי טוב? יולי 3. החבר הכי עצלן? יולי
חגית 2. החבר הכי רגיש? לא יודעת
1. החבר הכי חכם? אני D: [סתם סתם]

Black Balloon

New member
המשך

הדגש|התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא עובדות 8. התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, ספרים, ציור, טיולים 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אבודים, 24, איאר, האוס, חברים 6. הספר האהוב עלייך? אאא.. עוד לא החלטתי 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לא יודעת, אין 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 2. הסרט האהוב עליך? אין 1. המשקה האהוב עליך? לא יודעת דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? ספר 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי אצבע שחורות-אפורות 5. החולצה האהובה עלייך? אין לי חולצה מועדפת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? סגולה, של ספרות 3. הספר הכי קרוב? מילון עברי-עברי 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? תא כזה.. של פלאפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. פלאפון 3. אמפי 2. מסטיק 1. גומיה לשיער 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אמ ארטיקים? :S בע, כלום. 3. סתיו: עלים נושרים 2. חורף: הכל!!
הקור, גשם, עננים, קשת בענן, בגדים ארוכים, הכל הכל הכל!!! 1. אביב: מזג אוויר חביב? [אה, חרוז!] פריחה? לא יודעת שלושת הרגלים: 3. למשוך לעצמי בשיער
2. לא יודעת 1. לא יודעת שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני לא יודעת :$ 1.

yaelush3

New member
במקום ללמוד למתמטיקה

20. גבר שעיר או חלק?באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים יפות 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי בבית 13. רומנטי או שרמנטי? 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? המון לישון 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות ומסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?משהו סולידי 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה, אסור לי לרוץ. 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול 1. קיץ או חורף?חורף.
19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שכל אחד יעשה מה שטוב לו 18. סקס בשירותים? 17. קשר בשלט רחוק? רק אם שניהם מתאימים לזה. 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד. 15. לחגוג סילבסטר? 14. צמחונות? 13. מותגים? מה רע..? 12. כפכפי אצבע?לי אישית לא נוח, אז נגד. 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? לא מתה על זה 9. טלפוניים סלולריים? לכל דבר יש חיתרונות וחסרונות, היתרונות גוברים. 8. סקס לפני החתונה? 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי?בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד. 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?לא 10. התנשקת עם בת?לא 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?אהא 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן, אבל לא יותר מדי פעמים 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: יעלי 14. תאריך לידה:26.7, ד' באב 13. עיר מגורים: ת"א 12. בית ספר: חסוי 11. צבע שיער?חום עם גוונים ג'ינג'ים מהשמש 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?1.60 ומשהו 8. משקפיים?יש 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? משתדלת.. מזכיר לי שיש מתכונת במתמטיקה עוד שבועיים.. 4. רגיש? כן, די 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן?מאד אמונות 15. אסטרולוגיה? בולשיט 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות? בולשיט 11. רוחות? 10. אלוהים?מאמינה 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? לא 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?אולי 1. הפכים נמשכים? האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חברה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? חברה 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? חניכה 9. הספר האחרון? "האלכימאי" 8.הסרט האחרון? "לך תבין נשים". 7. החבר האחרון שראית? שם? רחלי 6. הנסיעה האחרונה באוטו?חזרה מהרכבת 5. המבחן האחרון? בגרות בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?כמה שנים 2. השיר האחון ששמעת? "על הגשר הישן" 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה וחצאית הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? את הזרת ברגל, נחשב? 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה?לא 3. הלכת מכות?לא, אני עדינה ושברירית 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא הראשונים 12. האהבה הראשונה? 11. הסקס הראשון? 10. הצו הראשון? 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה?מחשבים, יחידה אחת 5. הסיגריה הראשונה? 4. המילה הראשונה? בובה, בגיל 7 חודשים..
3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שמות? טוב.. אביטל 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מיכל 9. החבר הכי שקט? רחל 8. החבר הכי עצבני? אביטל 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?אסתר 6. החבר הכי מצחיק?רותם 5. החבר הכי קשוב?יהודית 4. מכיר אותך הכי טוב? רבקה 3. החבר הכי עצלן? אביטל 2. החבר הכי רגיש?אסתר 1. החבר הכי חכם?רותם ורננה התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? לקרוא, לישון... 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?מלא זמן שאני לא רואה טלויזיה 6. הספר האהוב עלייך? "האלכימאי" 5. חנות הבגדים האהובה עליך?פול &בר 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?טבע נאות, החברה היחידה שאני יכולה לקנות ממנה 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ג'אנספורט 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מיץ תפוזים דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?פלאפון 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין לי נעליים בחדר 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? קלסר מחשבים 3. הספר הכי קרוב? מתמטיקה של בני גורן...
2. החלון פתוח או סגור?פתוח, אבל זה לא חלון שפונה החוצה 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? תיק 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.ארנק 3.מפתחות 2.טישו 1.מסטיקים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושת הרגלים: 3. 2. 1. שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. יודעת להקשיב 1. ביישנית. זהו.. שיהיה לכם יום נהדר!

מדגישומטיק וכו'.

20. גבר שעיר או חלק? באמצע. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. נראה לי. 18. חכמה או יפה?חכמה. 17. ספר או סרט?ספר. 16. רעש או שקט?שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מעגל מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?לא ניסיתי אף אחד מהם
13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? תלוי. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה. כמה שיותר, יותר טוב! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?למי אכפת
8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי. 6. שעווה או גילוח?רגליים? שעווה. הכי מגניב
5. ריצה או הליכה?הליכה. 4. חום או קור?תמיד קר לי
3. דוש או אמבטיה?דוש?
אהמ, לא יודעת. 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?לכל דבר יש גבול. 1. קיץ או חורף?חורף,בטח חורף. 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד. בכיף שלהם. 18. סקס בשירותים? נגד. 17. קשר בשלט רחוק?תלוי. 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד? 15. לחגוג סילבסטר?אין לי התנגדות. 14. צמחונות?בעד? 13. מותגים? לא נגד, אבל בן אדם לא צריך להיות לוי בהם. 12. כפכפי אצבע?בעד? 11. שיחות מלב אל לב?בעד. 10. הפגנת אהבה בציבור? תלוי. 9. טלפוניים סלולריים? בעד. 8. סקס לפני החתונה?לא כזה עקרוני. 7. סמים?נגד. 6. שתיה ונהיגה?נגד. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? תלוי. 4. עישון בקרב בני נוער? נגד. 3. שלטון דמוקרטי?בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד. 1. אורגיות?נגד? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא. 17. עישנת סיגריה?לא. 16. השתכרת? לא. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ?לא. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא. 11. כססת ציפורניים?כן
10. התנשקת עם בת?לא. 9. בכית על בן? סוג של. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? ישמצב. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא. 5. הפסקת ספר באמצע? כן. 4. התפטרת מהעבודה? לא. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ישמצב. 2. התנשקת עם בן?לא. 1. אכלת סושי? כן. מידע כללי 15. שם: שקדגן. 14. תאריך לידה: 11.11 13. עיר מגורים: עפולה 12. בית ספר: אורט עפולה. 11. צבע שיער?חום שטני. 10. צבע עיניים?כחול-ירוק-אפור. תלוי מה מתחשק להן. 9. גובה?1.60+- 8. משקפיים?יש. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 6. רווקה/חברה?רווקה. 5. תלמיד טובה? נראה לי. 4. רגיש? מאוד. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית. 2. בתול? כן. 1. ביישן?מאוד. אמונות 15. אסטרולוגיה? אה. 14. נומרולוגיה? לא. 13. גלגול נשמות? לא. 12. אמונות תפלות? אין. 11. רוחות? לא. 10. אלוהים? סוגשל. 9. שטן?מה איתו? 8. גן עדן וגיהנום? סגשל. 7. גורל? לפעמים. 6. מזל? לפעמים. 5. יין ויאנג?מה? 4. קבלה?לא. 3. הברית החדשה? מה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן. 1. הפכים נמשכים?לא תמיד. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אהמ... 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "ת מ ו נ ו ת !"- לגילי. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? "שלחת?"-אמא. 11.הנשיקה האחרונה? אף פעם לאמ הייתה ראשונה
10. החיבוק האחרון? אמא? 9. הספר האחרון? אהמ, שכחתי את שמו
8.הסרט האחרון? לא זוכרת. 7. החברה האחרונה שראית? נראה לי שגילי. 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אהמ. 5. המבחן האחרון? מתכונת במתמטיקה. 4. הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חזרה מפולין. 2. השיר האחון ששמעת? אהמ. 1. הדבר האחרון שלבשת? מה שאני לובשת עכשיו? [אוברול קצר וחולצה מגניבה. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא. 10. עברת ניתוח? לא בדיוק. 9. שברת מראה? יש מצב. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? כן... 5. בגדו באמונך?ישמצב. 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? אהמ, ישמצב. 3. הלכת מכות?לא בדיוק. 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא. הראשונים 12. האהבה הראשונה? לפני...שנתיים בערך. 11. הסקס הראשון?עוד לא היה. 10. הצו הראשון? עוד לא היה. 9. הדייט הראשון?עוד לא היה. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל...3+- 7. הטסט הראשון?עוד לא היה. 6. הבגרות הראשונה?שנה שעברה, נדמה לי בהיסטוריה. 5. הסיגריה הראשונה?עוד לא הייתה. 4. המילה הראשונה? בטח אבא, כמו כולם. 3. האכזבה הראשונה? אהמ. 2. שברון הלב הראשון? אהמ. 1. ההתאהבות הראשונה? בחטיבה נראה לי.

../images/Emo12.gif

החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? גילי
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ממ. 9. החבר הכי שקט? אהמ. 8. החבר הכי עצבני? נופר. 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?אני מניחה ששתי הנופר, אבל ביסודי לא היינו כאלה חברות. 6. החבר הכי מצחיק?גילי
5. החבר הכי קשוב?ג'ס. נראה לי. לא יודעת,יש הרבה
4. מכיר אותך הכי טוב? ממ. 3. החבר הכי עצלן? אני. סתם, גלית אולי? 2. החבר הכי רגיש?גילי? 1. החבר הכי חכם?אווו. התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? לא. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?לא. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?לא. נדמה לי
5. גנבת מחנות? כן...הייתי בורה! 4. פרצת למקום כלשהו? לא. 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?לא. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא. עובדות 8. התחביבים שלך? ציור? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?"חברים" וכל התוכניות הנוסטלגיות למיניהן. 6. הספר האהוב עלייך? פו, יש המון. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? ... 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר ודומיהן? 3. חברת התיקים האהובה עלייך?נו. 2. הסרט האהוב עליך? .... 1. המשקה האהוב עליך? אייסקפה D: דברים בחדר שלך: [עכשיו אני צריכה ללכת בגללך!] 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? שמיכה. 6. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעליים שחורות מTO GO 5. החולצה האהובה עלייך? אין משהו ספציפי. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מתמטיקה. 3. הספר הכי קרוב? אינציקלופדיה
2. החלון פתוח או סגור?פתוח. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? תיק. 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.ארנק. 4.מפתחות. 3.כסף קטן. 2.נייר. 1.אהמ,בקבוק מים. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: חופש? 3. סתיו: ... 2. חורף:הכל
1. אביב: הפריחה ^^ שלושת הרגלים: 3. לנשק את השרשרת שקיבלתי בפולין מההורים לפני השינה. [אווווווו] 2. כשיש בגרות, לשים את הפתק שאמא הכינה לי בכיס. [אווווווו] 1. להתלונן ש"אני עייפה,משעמם לי,אין לי כוח" שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות שכזו. 1. אהמ...ביישנית. באופן כלשהו.

Wild Eye Joker

New member
האם אי פעם התפטרת מהעבודה?

חח זה בערך מה שאני עושה כל פעם שאני מוצאת עבודהXD

גליזה

New member
^^' נו, שויין

20. גבר שעיר או חלק? משהו באמצע? יותר לכיוון החלק >< 19. פנים יפות או גוף יפה?
אי אפשר לאזן בינהם ודי? 18. חכמה או יפה? :| חכמה. אבל יופי אפעם לא מזיק 17. ספר או סרט? סרט. ספר כשהוא באמת מעניין ויש לי אשכרה זמן לקרוא אותו 16. רעש או שקט? רעשים קטנים. זה עוזר לי להירדם משום מה 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? לא הכמות חשובה, אלא האיכות!
14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ במקום שקט? 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים?
שהוא ייבחר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? לישון כמה שצריך ודי. 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות אך מסודרות! ז"א, ארוכות אבל לא מידי! 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני! 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי וכו'
6. שעווה או גילוח? שעווה. למרות שמכונה מונעת ממני כמה נזקים *מגלגלת עיניים* 5. ריצה או הליכה? ריצה קלה
או הליכה
4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? דוש (אומרת זאת שיש לה אמבטיה
) 2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול? אתם כאילו שואלים אותי בתור בת?
עזבו אותי, באמאשלכם 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? למה לא? :S 18. סקס בשירותים? חחחחחחחחח מי שזה עושה לו את זה..
17. קשר בשלט רחוק? תלוי כמה רחוק, הקשר בשלט רחוק :| 16. יום האהבה/ולנטיינס? כן 15. לחגוג סילבסטר? אין לי בעיה עם זה 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? הם לא כ"כ מזיזים לי האמת 12. כפכפי אצבע? כאלה שלא יגרמו לי לגרד את עצמי למוות - למה לא 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? חחחחחחח כן, אבל לכל דבר יש גבול
9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד?
7. סמים? נגד! 6. שתיה ונהיגה? ביחד כזה כזה? מי הסתום שאמור לענות על זה "בעד" ? 5. המטרה מקדשת את האמצעים? אמ, לכל דבר יש גבול.. 4. עישון בקרב בני נוער? אני נגד עישון באופן כללי 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים?
נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? אוקיי
18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא (הלו, פורום שמיניסטים. מה אתם חושבים שכבר הספקתי בחיי?) 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן XD 11. כססת ציפורניים? כן :S 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? מממ, בערך 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא זוכרת 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה?
אבל לא הייתה לי אחת 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? ב..ערך 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא מידע כללי 15. שם: איזה כיף שנזכרתם עכשיו
גל. 14. תאריך לידה: 23.10.90 13. עיר מגורים: יבנה 12. בית ספר: מה זה פה?! מעקב?
11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.51 8. משקפיים? שמש?
7. הורים נשואים או גרושים? גרושים :S 6. רווקה/חברה?
רווקה 5. תלמיד טובה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תלמיד טובה?! אמ, אני פסדר 4. רגיש? יאפ 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית
(זו מילה משעשעת, באמאשלי) 2. בתול? לה?כן 1. ביישן? לעיתים אמונות 15. אסטרולוגיה? נחמד לקרוא את זה לפעמים, לא להשתמש בזה כדרך חיים 14. נומרולוגיה? אה, לא נראהלי 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא, הן תפלות
11. רוחות? לא הכי 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא ממש 7. גורל? בערך, אבל לא 6. מזל? לעיתים 5. יין ויאנג? הא? 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? טוב מה?
2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן, אחותי ההוכחה לכך! 1. הפכים נמשכים? לא תמיד האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?
שיחה שלא נענתה נחשבת? כי אם לא, לא זוכרת 13. ההודעה האחרונה ששלחת? "אני לא ממש יכולה להגיע, אבל תודה!" 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? רינת
(את גם ככה לא יודעים מי זאת, אז למה אתם שואלים?) 11.הנשיקה האחרונה? נשיקה רגילה כזאת כזאת? בדוק אחותי! 10. החיבוק האחרון? אה, מתקנת. אמא. וגם חיבוק
9. הספר האחרון? ממ, היומן - ניקולאס ספארקס. אני סוחבת את הסוף יותר מידי זמן, הגיע הזמן להחזיר אותו לספרייה
8.הסרט האחרון? ליזי מקגוויר ממריאה לרומא
לא היה לי מה לעשות הבוקר והיה ביס 1. בקולנוע הסודות 7. החבר האחרון שראית? הרבה, זה היה יום של בגרות
6. הנסיעה האחרונה באוטו? לא זוכרת D: 5. המבחן האחרון? בגרות בסוציו 4. הדבר האחרון שקנית? תנו להיזכר..רגע..שניונת...לא זוכרת D: 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פי, טיסה לאילת. לפני כמה שנים טובות.. 2. השיר האחון ששמעת? לא יודעת, לא שמעתי מוזיקה הבוקר משום מה:| 1. הדבר האחרון שלבשת?
הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? חלילה וחס ושלום וחלילה!
10. עברת ניתוח? כשהייתי תינוקת :S 9. שברת מראה? לא נראה לי 8. היית בפיגוע טרור? לא, חלילה :| 7. ראית מישהו נהרג? חתולה?
6. גילית ששיקרו לך? דהה 5. בגדו באמונך? כמובן! 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? מישהי? ואם זה מישהו? האמ, אולי :| 3. הלכת מכות? כן :$ 2. כמעט טבעת? כן XD 1. כרתו לך איבר? חלילה הראשונים 12. האהבה הראשונה? מה איתה?
11. הסקס הראשון? הלו! 10. הצו הראשון? עוד לא XD 9. הדייט הראשון? *שורקת* 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ד', או ה'. רודוס. אה, זה היה חופש לפני ו' או..משהו בסגנון 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה?
היסטוריה א' 5. הסיגריה הראשונה? - 4. המילה הראשונה?
לאדעת 3. האכזבה הראשונה? ? 2. שברון הלב הראשון? :S 1. ההתאהבות הראשונה? אי שם לפני כיתה י', אני לא בטוחה שהתאהבתי אז. לא יודעת..כן, נראה לי. החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? לאדעת 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? הכי מעט? הכי מעט? הממממ אנ'לא דעת 9. החבר הכי שקט? פרידה! XD 8. החבר הכי עצבני? חופיתי
7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? מממממ, דנה ופרידה איי גס
6. החבר הכי מצחיק? נראה לי ששירוש וליאורי עושות עבודה טובה
5. החבר הכי קשוב? כל החברים הקרובים אלי, וזה
4. מכיר אותך הכי טוב? שאלה טובה
ענת או קרן 3. החבר הכי עצלן? הממ 2. החבר הכי רגיש? הממ 1. החבר הכי חכם? המממממ כולם חכמים! (נו מה זה השאלות האלה
) התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?
לא שזכור לי 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? אולי 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?
לא, אם אני לא רוצה אני לא הולכת ודי 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? יש מצב 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא
1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא!

גליזה

New member
../images/Emo199.gifהמשך

עובדות 8. התחביבים שלך? רכיבה על סוסים, ריקוד, לבלות עם חבר...ים (מה, לבלות עם חברות זה יותר מידי כזה..שולל את המין הגברי?
ברוך ה' יש לי ידידים גם!
), אה. הרבה וזה. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? עקרות בית נואשות, איי גס 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר *בורחת* 5. חנות הבגדים האהובה עליך? אין אחת ספציפית
4. חברת הנעליים האהובה עלייך? ואנס. ויש עוד אחת שאנ'לא זוכרת את שמה
3. חברת התיקים האהובה עלייך? ג'אנספורט? מה אכפת לי בעצם?
2. הסרט האהוב עליך? הייתי אומרת היומן, אבל זה לא יילך. אז לא היומן. כי זה לא
1. המשקה האהוב עליך? נקטרים ומיץ תפוזים סחוט (כמו של פרימור! הא!) ואמ, תות קיווי על בסיס תפוזים! דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בגד אדום -__- 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הונאס שלי 5. החולצה האהובה עלייך? מה הקשר? ואם היא לא נוכחת בחדר?
4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת קרועה שאין לי מושג מה אני רושמת בה בד"כ 3. הספר הכי קרוב? המיקודית של לחמן בהיסטוריה ב'
2. החלון פתוח או סגור? אין כאן ממש חלונות, דודס. רק פתח אוויר כזה. זה הממ"ד
1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? תיק הדיסקים המקוריים שלי
(הצרובים באחד כתום
) 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. אתם חבולים, אתם יודעים את זה? האמ. פלאפונים 4. מפתחות 3. אייפוד 2. ארנק? 1. כרטיסי רכבת במידה ואני נוסעת לאנשהו
ובד"כ, אני כן. אם לא אז מצלמה ולפעמים את שניהם! (מה, אתם אלו שחודרים לי לפרטיות. אני רק משתפת פעולה כשנוח לי עם השאלות!
) 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: יםםם 3. סתיו: המראה הכללי בחוץ?
2. חורף: כל ההתכרבלות והעצלנות והגשם והמעילים החמימים?
1. אביב: ה...שקר כלשהו שלושת הרגלים: 3.
פסח 2. סוכות 1. שבועות
אני בבוחן פתע או משהו?
שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אה, הומור ^^' (למרות שבד"כ אני מצחיקה רק את עצמי
אבל אחלה) 1. סימפטיות. רוב הזמן, מה?

גליזה

New member
../images/Emo18.gifהבהרה

כי שירוש עשתה ממני טיפשה לכמה רגעים
שלושת הרגלים. כתבתי שם פסח, סוכות ושבועות כי אני לא מוכנה לשתף פעולה עם העילגות הזו!
אם היו רוצים הרגלים שלי, הם היו צריכים לרשום שלושה הרגלים. לא רשמו, לא צריך!
פסח, סוכות ושבועות
וזהו!
חפרתי

Simply Blonde

New member
גאש,תמיד קראתי את המדגישומטיק הזה בתור מדגיש

ומט. 20. גבר שעיר או חלק?באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה?פנים יפות 18. חכמה או יפה?אני גם חכמה וגם יפה תודה ששאלתם.. 17. ספר או סרט?סרט 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?אינטימי 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד,ורד אדום
11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה לישון[?] 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גבר המ 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות ומטופחות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי
6. שעווה או גילוח?שעווה*שיר כל פםע שמדברםי על שעווה או שאני חשובת על זה או משהו אני חושבת עלצמי כמה שאת מזוכיסטית!* 5. ריצה או הליכה?כלום
4. חום או קור?קור! 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה אבל עם סבון ונרות וכל השטויות
2. מקלחת עם החברה או לכל דבר יש גבול?למה לא? 1. קיץ או חורף?חורף! 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? מה יש להיות בעד או נגד כאן לא הבנתי? 18. סקס בשירותים? זה לא אסתטי!! 17. קשר בשלט רחוק?זה נורא קשה
16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא? 15. לחגוג סילבסטר?המ למה לקרוא לזה סילבסטר.ראש השנה! 14. צמחונות?מי שבא לו שיהיה צמחוני
13. מותגים? למה לא? 12. כפכפי אצבע?
למרותש זה עשוה לי כפות רגליים מכוערות 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? במידה מסוימת 9. טלפוניים סלולריים? בטח 8. סקס לפני החתונה?אהא 7. סמים?במידה מסוימת
6. שתיה ונהיגה?כל אחד בנפרד זה אחלה 5. המטרה מקדשת את האמצעים? המ 4. עישון בקרב בני נוער? לא טוב אבל המ בקטנה 3. שלטון דמוקרטי?לא! 2. סקס במקומות ציבוריים?כשאין אפחד מסביב
1. אורגיות?המ אני אשתוק

Simply Blonde

New member
הממ!

18 האם אי פעם? 18. נסית סמיםלא רציתי
17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? לא ממש רק קצת 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ?אולי 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? אכן 11. כססת ציפורניים?כל הזמן 10. התנשקת עם בת? 9. בכית על בן? כן אבל לא מאהבה נכזבת או משהו
8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? בטח 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אפקורס 2. התנשקת עם בן? 1. אכלת סושי? בטח!סושי איז לייף! מידע כללי 15. שם: אנבל לי
14. תאריך לידה: 9.12 13. עיר מגורים: רעננה 12. בית ספר: חרא של בצפר 11. צבע שיער?נחשו! 10. צבע עיניים?כחול אפור תכלת 9. גובה?1.70 8. משקפיים?יש אבל אני לא נוגעת בהם 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?הראשון 5. תלמיד טובה? לא חחח 4. רגיש? מידי 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט נראה לי 2. בתול? אכן 1. ביישן?מידי אמונות 15. אסטרולוגיה? שטויות 14. נומרולוגיה? שטויות 13. גלגול נשמות? שטויות 12. אמונות תפלות? שטויות 11. רוחות? שטויות 10. אלוהים? לא ממש 9. שטן?שטויטות 8. גן עדן וגיהנום? נראלי 7. גורל? לא 6. מזל? יש מצב 5. יין ויאנג?שוווו? 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? בפנטזיות שלהם כן
1. הפכים נמשכים?לגמרי! האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמאלה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לאילת 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אילת 11.הנשיקה האחרונה? אמאבא 10. החיבוק האחרון? כנ"ל 9. הספר האחרון? אני באמצע.מלאכי עליו. 8.הסרט האחרון? הממממ שכחו אותי בבית 4 זה אחד המצחיקים השחקנים שם כ"כ מאולצים 7. החבר האחרון שראית? המ אילת?! פאק הרבה זמן לא יצאתי מהבית 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול 5. המבחן האחרון? בגרות בספרות 4. הדבר האחרון שקנית? המממממ אוכל בסופר עם אמא חח 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חצי שנה 2. השיר האחון ששמעת? ועכשיו-לירן נדל 1. הדבר האחרון שלבשת? פיג'מה הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? בערך 10. עברת ניתוח? אכן 9. שברת מראה? אכן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? ג'וק מפרפר נקרא? 6. גילית ששיקרו לך? יותר מידי 5. בגדו באמונך?אכן 4. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן חחח 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? ציפורן נקרא? הראשונים 12. האהבה הראשונה? מה איתה? 11. הסקס הראשון?- 10. הצו הראשון? יהיה יהיה 9. הדייט הראשון?כיתה ח'
8. הפעם הראשונה בחו"ל? לא זוכרת אותה הייתי בת חודשיים 7. הטסט הראשון?לא היה 6. הבגרות הראשונה?מפחידה תחת 5. הסיגריה הראשונה?מה איתה אבל? 4. המילה הראשונה? לא יודעת 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? לא היה 1. ההתאהבות הראשונה? לא היה החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? המ לדעתי זו שירוש!
סתם
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מל 9. החבר הכי שקט? חנה 8. החבר הכי עצבני? לא יודעת 7. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן?אילת 6. החבר הכי מצחיק?אילת 5. החבר הכי קשוב?תלוי פשוט יש לבת אדם ADD אז זה קצת קשה. 4. מכיר אותך הכי טוב? אילת 3. החבר הכי עצלן? אילת 2. החבר הכי רגיש?אני. למרותש אני לא חברה של עצמי
1. החבר הכי חכם?חנה התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בטח 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? בטח 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?בטח 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?בטח 5. גנבת מחנות? המ כן 4. פרצת למקום כלשהו? בערך 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן חחחח 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא עובדות 8. התחביבים שלך? המממממממ איתן
7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?ורוניקה מארס בהחלט 6. הספר האהוב עלייך? לא יודע
5. חנות הבגדים האהובה עליך? כל החנויות בארה"ב נו זה קשה לבחור אחת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?המממממ 3. חברת התיקים האהובה עלייך?ג'נספורט? חח 2. הסרט האהוב עליך? יש כמה 1. המשקה האהוב עליך? מושט,לא זה לא דג זה שתיה שוויצרית מיץ תפוחים עם גזים כזה משהו מצוין דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? פקק של קוקה קולה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? הכפכפים שלי 5. החולצה האהובה עלייך? היא מתה
4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין פה מחברות 3. הספר הכי קרוב? אין פה ספר נראלי 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? המחשב? כאילו מה שיש בתור המחשב

Simply Blonde

New member
רק אינ אל יודעת לפצל את השלאון באופן שזה יצא

מחולק לשניים 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מסטיק 4.ארנק 3.פלאפון 2.ליפ באלם לפחות שתיים 1.מפתח לעפמים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שאמא מסכימה לפתוח את המזגן על קר 3. סתיו: שלכת 2. חורף:קרררררר ונעייםםםם וגשםםם 1. אביב: לא יודעת שלושת הרגלים: 3. כסיסת ציפורניים 2. לשים ליפ באלם כל שניה וחצי 1. לשחק עם הםפלפאון שלי שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. אני נחמדה 1. ספונטנית,באמא שלי תשאלו את גלי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה