ש-א-ל-ו-ן
תהנוו

oh l0rd

New member
ש-א-ל-ו-ן../images/Emo13.gifתהנוו

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? 20. מקום בו היית רוצה לבקר: 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? 56. קור או חום? 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 62. צבע: 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: 69. שיר: 70. מאכל: 71. מקום בילוי: 72. פורום אהוב: 73. עונה: 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? 79. זכית לחיוך? 80. הענקת מחמאה? 81. קיבלת מחמאה? 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? 86. גרמת למישהו לצחוק? 87. התחרטת על משהו שאמרת? 88. בכית? 89. הסתפרת? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 93. פחדת מהחושך? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? 95.נרדמת בשיעור? 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

אוו מאה שאלות ../images/Emo152.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?ממ.. שירותים או להתלבש או משו 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מכבה את האור
?סוגרת את המחשב.. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?מממממ אה שאני צריכה לענות לטלפון 4. מהו צבע העיניים שלך?חום 5. מהו צבע השיער שלך?חום 6. מה מעורר אותך?לא בטוחה 7. מה מרגיע אותך?לפעמים ידיד שלי.. לפעמים סתם לנוח במיטה..לשמוע מוזיקה 8. ההרגשה הכי טובה היא... שמישו אומר לך שאת\ה מיוחד\ת או שאתה עושה משו שעושה בנאדם אחר מאושר 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...ממממ שמישו שיקר לך משקר לך 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?לראות סרט\ להפגש עם חברים ולאכול חח 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?לא ידעת אם הראשון אבל.. קונה משו לאנשים שאני אוהבת משקיעה חלק במוזיקה שלי ואולי תורמת קצת 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:אלאניסב מוריסט וכל מיני עם שיער ארוך
13. 3 תחביבים שלך:מוזיקה קולנוע ספרים 14. 3 תכונות טובות שלך:כנות, פתיחות\הבנה, נאמנות 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:פחדנות ממ לא ידעת- זה בערך זה,זה פשוט תקף לגבי כל מיני תחומים חח 16. זיכרון טוב שלך:חתונה שהלכתי עם ידיד 17. זיכרון רע שלך:מריבה 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים מיץ או קולה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?מרטיני 20. מקום בו היית רוצה לבקר:איזה צימר בצפון או סתם לסוע לחו"ל 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ממ לא ידעת אני עדיין מתלבטת אם הייתי עוברת לחיות בחו"ל על בסיס קבוע 22. מה יש לך מתחת למיטה?שמיכות כרית.. נראה לי 23. האיבר הכי סקסי:הפה? חח אני אוהבת חיוכים
גם עורף זה סקסי 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי? ממ שמישו מבין אותך ואומר לך משו שגורם לך להרגיש שאתה באמת חשוב לו ושהוא מעריך אותך... סקסי? לא ידעת חיוך זה סקסי חוש הומור זה סקסי חח 25. ספר על רגע מאושר בחייך:ממ.. שרקדתי בחתונה עם מישו שאהבתי 26. שתף בתקרית מביכה:ממממממ אהה היה משו עם מכוניות והעניין של אני-בלי-משקפיים חח לא חשוב
27. מעשה נועז שעשית:
28. מעשה טיפשי שעשית:אולי משו שלא אמרתי את האמת לחברה 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:חח לא ידעת
30. תופעת טבע שמקסימה אותך:פרחים חח ירוק כזה ממש בתחילת האביב אחרי שירד גשם ויש ריח כזה רענן
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:ממ יש ויש אינלי כח להכנס לזה חח 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?לא ממש יודעת.. אבל לעשות משו יצירתי 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... מפורסם? אני לא בטוחה 34. אני מפחד/ת מ... לא נכנס לזה חח 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?רומנית עברית אנגלית ספרדית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?לשיר יותר טוב 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?יש כמה דברים.. אבל העיקר לחזור לפה בחזרה חח
38. המוטו שלי בחיים הוא:תלמד לחיות בשלום עם עצמך. ו- אל תשפוט מישו לפני שאתה באמת מכיר אותו. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? ממ במובן מסויים אולי 40. מהי המילה האהובה עליך?בליק? בלופ? נממ!זה לא נחשב מילים אה?:\ 41. מהי המילה השנואה עליך?לא ידעת 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אינלי כח לחשוב עלזה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?שקרים... בוגדנות 44. מהי הקללה האהובה עליך?ממ ני אומרת הרבה פאק:\ או שיט:\ או ... לא ידעת מה אה.. קקי?
45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?פעמונים כאלה עדינים .. כמו במוביילים?
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?שפשוף של קרטון כזה.. לא ידעת להסביר 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?פסיכולוגיה אולי 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?ראיית חשבון 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?חח וואי זה מהשאלון של "סטודיו למשחק אה?" ממממממ כשיגיע הזמן באמת "אני גאה בך, מגיע לך להיות מאושרת" או משו כזה 50. גלידה- בכוס או בוופל?שניהם, תלוי במצברוח 51. שוקו או וניל?שוקו 52. חוף או הרים?הרים.. תלוי איזה נוף 53. לישון או לקום?שניהם 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?משו ביניים כזה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?באמצע 56. קור או חום?קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?גם וגם 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?חצי מלאה חח אני מקווה
59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?ממ עם ידיד שלי .. לא בטוחה איפה
60. למי את/ה מתגעגע/ת?לידיד שלי ולסבא וסבתא ולהרגשה של להיות ילדה קטנה בעיניהם חח
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?אם הייתי יכולה את כל המשפחה _ידיד שלי ואיזה מחשב ואת הכלב חח:-} דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול-בגול-ירוק 63. בעל-חיים:כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):הסידרה של "המשחק של אנדר" שעכשיו ני קוראת 65. סרט:"ג'יה" 66. שחקן:ברוס וויליס 67. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי 68. דיסק:ג'אגד ליטל פיל של אלאניס מוריסט 69. שיר:"לשם" של מירי מסיקה 70. מאכל:קצת ג'אנק פוד ומגווני ארגנטינאי ואיטלקי וגם שניצלים ופירה
71. מקום בילוי:בית קפה, קולנוע, בבית 72. פורום אהוב:אנג'לינה 73. עונה:סתיו-אביב 74: מקום להעביר בו חופשה:ספרד 75: רכב:לא בטוחה 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:מממממ אבא שלי והמוזיקה של אלאניס ושל רובי בעבר והיהודים ועברי וכל מיני 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:אבא שלי נראה לי לא אמרתי לו.. או שכן בברכה או משו אני מקווה שהוא יודע
או שאנשים מפורסמים שסתם לא אמרתי להם מן הסתם חח מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?עכשיו 79. זכית לחיוך?מממממ לא זוכרת 80. הענקת מחמאה?שלשום 81. קיבלת מחמאה?לא ידעת 82. עשית משהו טיפשי?לא זוכרצ 83. פינקת מישהו/י? איך?הבאתי איזה ברכה נחמדה לחברה שאני מכירה רק כמה ימים לכבוד הגיוס 84. פינקת את עצמך? איך?לא ידעת 85. צחקת?אולי אתמול? 86. גרמת למישהו לצחוק?לא ידעת 87. התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת 88. בכית?בטח איזה כמה ימים 89. הסתפרת?לפני כמה שבועות ככה גזרתצי קצוות האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?ממ נגיד 91. נשארת ער/ה כל הלילה?בערך 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?לא מתחת למיטה 93. פחדת מהחושך?כה 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?ממש לא 95.נרדמת בשיעור?לא 96. מה היית משנה בעצמך ?קצת פחות פחדים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?המשפחה? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?לא ידעת אבל נקווה שיצא לי לשיר ויהיה לי דיסק לפחות בשבילי 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?אינלי מושג 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?עכשיו?

¥EleVatioN¥

New member
ממ../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? או מפעילה את המחשב או הולכת ישר לשטוף פנים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את המחשב או את הטלויזיה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "שיט כבר בוקר" 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? שטני עם כל מיני גוונים...משתנה כל הזמן
6. מה מעורר אותך? מעורר? שומגבר האמת 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה אולי 8. ההרגשה הכי טובה היא... אהבה והצלחה ושלווה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...קנאה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? אני לא אוהתב להעביר אותם ממש
זה בעסה שאז יום ראשון הכל חוזר לשגרה 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? הממ עפה מהמקום הזה אולי
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: רומי אבולעפיה 13. 3 תחביבים שלך: חח עזבו אותי
14. 3 תכונות טובות שלך:הממ אני מתחשבת אני חושבת 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: אני מקצינה בצורה מטורפת כל דבר פצפון, ובגלל זה סובלת כל כך הרבה תמיד
בעסה הא?
16. זיכרון טוב שלך: לאזוכרת
17. זיכרון רע שלך: אין לי כוח לחשוב, זה כואב :| 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? לא לא אוהבת אלכוהול 20. מקום בו היית רוצה לבקר: לונדון, כל מקום בארה"ב 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כמצויין לעי"ל 22. מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה 23. האיבר הכי סקסי: לשון ועיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? לאדעת, הכל קיטשי :| 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא רוצה
26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: אני לא ילדה נועזת 28. מעשה טיפשי שעשית: יש יותר מידי
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: למה שאני אספר לכם דברים כאלה?
30. תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: עזבו אותי, באמאשלכ'ם 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? הממ כלום? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ...הרבה דברים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?רומנית אנגלית עיברית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? להיות בלתי נראת 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופה שהיה בה טוב 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לפעמים 40. מהי המילה האהובה עליך? אין לי מילה אהובה 41. מהי המילה השנואה עליך? כנ"ל 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אוח כלום לא מדליק אותי >< 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אני לא נדלקת ממילא
44. מהי הקללה האהובה עליך? קללה? חחח שאלה מוזרה 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? לאדעת אבל אני יכולה לומר לכם איזה אני לא אוהבת 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? או את הקול המסריח של האוטו גלידה המזדיין הזה
ואת המוזיקה של השכנים
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע בכלל :| 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לאדעת....הוא עורך קבלת פנים בכלל? 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הממ חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה לילע 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית 56. קור או חום? פושר 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? יש חצי מלא? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אפחד בשומקום 60. למי את/ה מתגעגע/ת? איך אני שונאת את השאלות האלה.. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לא הייתי הולכת לשם דברים אהובים עליך: 62. צבע: שחור 63. בעל-חיים:חתול/ כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): סדרת הארי פוטר ועוד אחד שסיימתי לאחרונה "אם תשאלו את אליס" 65. סרט: טומבריידר, לקחת חיים, השער ה9 (ועוד סרטי ג'וני דפ) 66. שחקן: מניחה שג'ודי דפ 67. שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 68. דיסק: מממ meltdown/ free all angels של ash וכל אלה של 3 doors down 69. שיר: ממ כרגע three doors down - so i need you אבל בכלל כל השירים שלהם טובים 70. מאכל: כל מה שטעים 71. מקום בילוי: 72. פורום אהוב:אנג'לינה וג"ש 73. עונה: סתיו 74: מקום להעביר בו חופשה: כל מקום שלא יציקו לי בו 75: רכב: כל אוטו שנוסע 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:
77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אוח דיי עםפ השאלות האלהההההה, זה מתחיל לשגע אותי
מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? ואללה..לאזוכרת 79. זכית לחיוך? כנ"ל 80. הענקת מחמאה? לא זוכרת 81. קיבלת מחמאה? הממ לא קיבלתי 82. עשית משהו טיפשי? חחחחחחחחחחח 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? ני לא צוחקת :| 86. גרמת למישהו לצחוק? היום 87. התחרטת על משהו שאמרת? הרבה םעמים 88. בכית?אתמול אני חושבת 89. הסתפרת? לפני שנתיים וחצי + האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? שיחקתי באש? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כה 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אין לימקום מתחת למיטה 93. פחדת מהחושך? אולי שהייתי קטנה ממש 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? אפעם 95.נרדמת בשיעור? קרה לי כמה פעמים...אח והעירו אותי
96. מה היית משנה בעצמך ? הכל 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אני לא מסתדרת גם עם חחח זה לא משנה
98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? ה' יודע
99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? האמת לא ממש
100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? אני מניחה שעכשיו

DankaN5

New member
ישש שאלוןן

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?פיפי\מדליקה טלוויזיה\תלוי עד כמה יש פיפי 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?רואה טלויזיה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?שיט!ביקורת על הגבס בבי"ח 4. מהו צבע העיניים שלך?כחול-ירוק 5. מהו צבע השיער שלך?חום כהה 6. מה מעורר אותך?רד-בול?? חח תאמת אני לא יודעת אם יש 7. מה מרגיע אותך?מוזיקה שקטה... 8. ההרגשה הכי טובה היא...כשמשהו שאתה רוצה שיקרה קורה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...לאהוב ולא להיות נאהב(עוד לא יצא לי אבל לא לא נראה לי כיף) 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?סרטים...בילויים..חברים.. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?טסה לחפש את אנג'לינה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:שירז טל(חח אבל כבר לא עדכני כ"כ) 13. 3 תחביבים שלך:ים...קפואירה...קיק בוקסינג...מחשב אינטרנט... 14. 3 תכונות טובות שלך: אני צריכה לחפש 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: גם צריך לחפש 16. זיכרון טוב שלך: שעברתי דירה 17. זיכרון רע שלך: סבא נפטר 18. מה אתה שותה במהלך היום? דיאט ספרייט 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? יגר 20. מקום בו היית רוצה לבקר:ניו יורק 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ניו יורק 22. מה יש לך מתחת למיטה?לכלוך 23. האיבר הכי סקסי:שדיים וידיים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? שבחחורה מתחילה עם בחורה 25. ספר על רגע מאושר בחייך:אני אחזור לזה 26. שתף בתקרית מביכה:נפל לי השרוול מול 2 ידידים 27. מעשה נועז שעשית: גיליתי שאני דו מינית 28. מעשה טיפשי שעשית:עקבתי אחרי מורה 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: זה סוד אינ לא אגלה לכם! 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:שקיעה 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? שחקנית 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...יוסף בפיג'מת הפסים 34. אני מפחד/ת מ...חרקים זוחלים וקופצים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, ספרדית, פורטוגזית, אנגלית, צרפתית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?אין 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לשנה שעברה 38. המוטו שלי בחיים הוא:mess with the best died like the rest 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? בטח 40. מהי המילה האהובה עליך? בטח 41. מהי המילה השנואה עליך? להתחרפן 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? בכי מסויים 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?כלום לא מכבה 44. מהי הקללה האהובה עליך?תמותי 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?לא אוהבת 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?של משאיות ענק 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?אין מקצוע 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?כל מה שצריך לעבוד 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?בשוקולד וספרייט 50. גלידה- בכוס או בוופל?ווווווופל 51. שוקו או וניל?ככה ככה 52. חוף או הרים?חוףףף 53. לישון או לקום?לישוןןןןן 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?לילה ושקיעה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזנית 56. קור או חום?חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?נחמדות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?היא גם וגם 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אנג'לינה ברור באחד בתייה.. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? מישהי מסויימת 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?אנג' דברים אהובים עליך: 62. צבע:כולם 63. בעל-חיים:כלבלב וכריש 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):כריסטיאן פ 65. סרט:לקחת חיים 66. שחקן:איתן הוק 67. שחקנית:ממממ.......אנג'לינה?! 68. דיסק:המון 69. שיר:הפוך 70. מאכל:פסטות... 71. מקום בילוי:ממממ 72. פורום אהוב:שלנו! 73. עונה:? 74: מקום להעביר בו חופשה:תאילנד,אוסטרליה 75: רכב:הוודי 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:מישהו מסויים 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: חח לא אגיד כאן מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?היום 79. זכית לחיוך?היום 80. הענקת מחמאה?ממ....צריך לחפור...חחחחחח 81. קיבלת מחמאה?היום 82. עשית משהו טיפשי?קצת זמן אחורה 83. פינקת מישהו/י? איך?הכנתי עוגה! 84. פינקת את עצמך? איך?....... 85. צחקת?כן? 86. גרמת למישהו לצחוק?כן 87. התחרטת על משהו שאמרת?המון 88. בכית?המון 89. הסתפרת?המון האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?כל הזמן...... 91. נשארת ער/ה כל הלילה?יס 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?חח אי אפשר המיטה שלי ממש מעל הריצפה:( 93. פחדת מהחושך?עכןןןןןןןן 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?---- 95.נרדמת בשיעור?כןןןן 96. מה היית משנה בעצמך ?בינתיים כלום 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?מחשב 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?צבא 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? חח אם ישעמם לו 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?עכשיו?

The Lost Girl17

New member
תשובווווווווווווווווות!

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת ת'עיניים בכוח מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה.. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שצריך לקום לעבודה ואין כח! מהו צבע העיניים שלך? תכלת מהו צבע השיער שלך? בלונדיני.. איזה ייצור זה עיניים כחולות ושיער בלונדיני..כל כך נדוש אבל מה אני יעשה מה מעורר אותך? אנג'לינה! מה מרגיע אותך? אנג'לינה!..חח סתם.. לשמוע שהכל יסתדר בסוף ההרגשה הכי טובה היא...לחשוב שאחרי צבא אני בחו"ל ההרגשה הגרועה ביותר היא... לקבל נכשל.. סתאאאאאאם! ממש לא.. ממ.. שההורים שלי מתאכזבים ממני.. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לנסוע למקומות שקטים פה בירושלים.. לשבת קצת עם חברים וכאלה.. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? תורמת שליש לנזקקים {באמת}..זה תכונה חרא אני שונאת אותה בעצמי אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: ליה ממשחק החיים 3 תחביבים שלך: לשמוע מוזיקה, סרטים ויציאות 3 תכונות טובות שלך: אמינות, נאמנות והקשבה טובה 3 תכונות פחות טובות שלך: אדיבות יתר, התקפות זעם לעיתים קרובות - אם זה נחשב תכונה {ולא משנה איזה אנשים אלו}, פתיות - מאמינה לאנשים יותר מידיי וזה דופק בסופו של דבר זיכרון טוב שלך: ארה"ב זיכרון רע שלך: תאונת דרכים מה אתה שותה במהלך היום? מים בעיקר, אבל בעבודה קפה שחור {מסעדה - ערבים..אתם יודעים איך זה} 19. ובלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? ג'ין וטוניק, חחח סתם איזה פנסי זה..מממ..טובורג רק מהחבית, ומידורי סאוור מקום בו היית רוצה לבקר: קאמבודיה מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ניו יורק, לוס אנג'לס, אמסטרדם ושוויץ מה יש לך מתחת למיטה? ריקנות האיבר הכי סקסי: ממ..לוידעת.. מה רומנטי בעיניך? שקיעה בים.. מה סקסי בעיניך? אנג'לינה בלי שום מילה מיותרת ספר על רגע מאושר בחייך: בכללי החיים שלי זה מאושרים, תלוי איך מסתכלים עליהם.. אז רגע ספיציפי קשה לי לתאר.. אולי שלושה ימים שהייתי בצפון והיינו לבד על החוף אז היה כיף שתף בתקרית מביכה: מילצרתי במסעדה ושפכתי "בטעות" את כל המנה על אחת הפרחות שישבו, וזה היה עם רוטב וכל מיני דברים מגעילים..ואז חטפתי צעקות מול כל המסעדה אבל חפיף.. מעשה נועז שעשית: הבאתי למישהי נזקקת בעיר חצי ממה שהרווחתי בעבודה באותו היום, שזה 100 שקל {הרווחתי 200 למי שלא הבין} והבאתי לה כמה פיתות ממסעדה.. אם זה לא מספיק נועז אז עשיתי באנג'י..חח מעשה טיפשי שעשית: נסעתי על סקייטבורד עם שלושה גלגלים.. ונפלתי סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני קצת מזוכיסטית, אז לחרוט על היד עם סכין חדה, אבל זה לא משאיר סימן..זה טיפה דם ואז עובר אחרי יומיים-שלושה.. תופעת טבע שמקסימה אותך: פרחים.. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אוקיי אז 2 דברים, הלכתי מכות עם הפרחה הכי ערסית בעולם, ונכנסתי לים באמצע הליילה מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? להתנדב קצת איפשהו, להיות ברמנית שנה-שנתיים ואז ללא ספק ללמוד משחק ובעזרת השם שזה יוביל לשחקנית.. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... ידיד שלי שנהרג בתאונת דרכים שציינתי מקודם אני מפחד/ת מ... ג'וקים של מטבח אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית וחצי ספרדית אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות ה-60-70 המוטו שלי בחיים הוא: לחיות כל יום בחיים כאילו הוא האחרון את/ה מאמינ/ה באלהים? לא ממש..מאמינה באיזשהי אנרגיה שיצרה אותנו, חייבת להיות אחת, אבל לא יודעת אם באלוהים ובגורל? רק לפעמים.. מהי המילה האהובה עליך? Passion מהי המילה השנואה עליך? למה מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אפ'פעם לא חשבתי על זה.. מה "מכבה" (turn off) אותך? אין לי מושג!! שמדברים איתי על מכוניות נראה לי.. מהי הקללה האהובה עליך? סאומו!! בלאט!! קיבינימט.. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? נכון שיש שלכת? אז מצטברים מלא עלים יבשים על הריצפה..לדרוך עליהם..אחחחחחחח.. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? האווו אווו של האיסיקיו.. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע נוכחי, אני בסה"כ תלמידה..חח באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זבלנית איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? איזה שאלה מטופשת.. מרלין מונרו ואלוויס לידי..ושיהיו פוסטרים של אנג'י..ויביא לי גלידה ריבת חלב גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שוקו או וניל? וניל.. חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לישוווווווון שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? יום.. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית יותר מידיי קור או חום? באמצע סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות! הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תמיד חצי מלאה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אנג'י במיטה.. טוב דיי עם אנג'י..אבל מה אני יעשה.. עם חברה טובה שלי מת"א שלא ראיתי המון זמן ואני מתגעגעת.. ואממ..בחוף עם בירה למי את/ה מתגעגע/ת? מי שהזכרתי בשאלה קודמת את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? א=נ=ג='=י!!.. אוף זה דורש שנגיד את זה..מה אני יעשה.. דברים אהובים עליך: צבע: שחור בעל-חיים: כלב ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): צופן דה וינצ'י סרט: דיי מה קשה לי לבחור..אני פריקית של סרטים.. נראה לי ג'יה אחד האהובים ואבודות והוזות שחקן: אית'ן הוק, ג'ק ג'ילנהול..יש מלא שחקנית: אנג'י ויעל בר זוהר..חחח סתם סתם.. אנג'י, קיירה נייטלי ופייפר פראבו דיסק: קשה לי לבחור.. שיר: קשה לי ממש לבחור..Bon Jovi - Always - אחד האהובים.. מאכל: ספגטי! מקום בילוי: פאבים פורום אהוב: אני רק בפורום הזה.. עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: אמסטרדם רכב: לא איכפת לי, אני מסתפקת במועט, העיקר שייסע ויהיה מוזיקה מישהו שמאוד השפיע עליך: אוף..מצטערת..אבל אנג'ילנה..חח.. ו-2 חברים ממש טובים.. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: ידיד שנהרג, וכנראה שאני גם אפ'פעם לא יגיד מתי בפעם האחרונה: חייכת? היום.. זכית לחיוך? גם היום.. הענקת מחמאה? נראה לי התבלבלו לך פה קיבלת מחמאה? היום! חחח עשית משהו טיפשי? היום - שמתי למישי פלפל שלם חריף במנה {אני ממלצרת למי שעדיין לא הבין} פינקת מישהו/י? איך? ואוו..עבר הרבה זמן.. בעצם הכנתי אתמול שוקו עם קצפת לידיד שלי..זה גם נחשב פינקת את עצמך? איך? הלכתי לספא!..לפני שבוע.. צחקת? היום.. גרמת למישהו לצחוק? היום..חח התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה ימים, לאמא שלי בכית? לפני שבוע.. הסתפרת? לפני שבועיים האם אי פעם... עשית משהו מסוכן? מה? טיפסתי על צוק בלי מדריך נשארת ער/ה כל הלילה? ברור דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חח כן..ככה זה עם אמא חולת ניקיון פחדת מהחושך? כן..אני ישנה עם מנורה..חח יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? ואווו זה היה ישיר.. חח כן..לא שכבתי, יצאתי. נרדמת בשיעור? כן ברור מה היית משנה בעצמך? מממ..מבחינת יופי או אופי?..הרבה דברים.. אפ'חד לא שלם עם עצמו לא היית מסתדר/ת בלי? סיגריות איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בתקווה שאני ינדוד ממקום למקום בארה"ב נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא..אבל משעמם לי ושתיתי הרבה קפה ואני לא מצליחה להרדם..אבל תקראו אל תהיו מניאקים מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו???.. יש!

למעלה