ש-א-ל-ו-ן

mafakit

New member
מחר יהיה יותר טוב../images/Emo13.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

אז.. היי! מה קורה? קומסי קומסה
מה השעה? 22:53 שומע/ת משו ברקע?מה? הטלויזיה.. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?אה-הא!! D: את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?כןן!!! אה וואלה?
גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מהטלויזיה..XD בא/ה לפה הרבה?כן..
יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא
עם מי?-- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?החולצות שלי והז'ינס הקרוע..XD אוהב/ת אותי?לא מכירה אותך
באמת?אה-הא.. אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?גאנס..ס"פ אבריל.. ובאיזה קומונות?HTF, אלפקות..XD חחו"מ.. אוהב/ת או לא: עכברים?
אוגרים?
ארנבים?
סוסים[3>]?
חזירים?
נמרים?
טיגריסים?
מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?לא ורוחות?לא..XD צבע אהוב:כחול אוהב/ת חום או קור?קור יש לך חיית מחמד?כן מה השם שלה?טרדי
טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifעונה../images/Emo3.gif

אז.. היי! אמ..הי! מה קורה? מעולה ואיתך? מה השעה?חמישה ל-10 שומע/ת משו ברקע?מה? אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? יאפ
רוק בעיקר, קצת פופ,אר.אן.בי ופאנק כמובן. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? ברור. אה וואלה? וואלה! גזעיי!!! לגמרי מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מזתומרת?
הם להקה מוכרת עוד מזמן. בא/ה לפה הרבה? בטח! כל יום יאייי:] 33> את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כה עם מי? עם סאפירי! שאני הולכת לעשות לה ילדים במפגש XD מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? כל הג'ינסים שלי אוהב/ת אותי? מאוווווווד!
באמת? באמת באמת
אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? טוקיו הוטל! ו..פה כמובן
ובאיזה קומונות? הפי טרי פרינדס, חיות וחברים[למרות שהזנחתי )): ] ודרייק בל
אוהב/ת או לא: עכברים? תלוי
אוגרים? יאפ
ארנבים?
סוסים[3>]?
חזירים?חחח הם בסדר
*אוינק אוינק* נמרים? מאוד! טיגריסים? מאוד מאוד!
מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? ממ כן? ורוחות? לא? צבע אהוב: כל גווני הכחול! אוהב/ת חום או קור? קור! יש לך חיית מחמד? יאס מה השם שלה? ניקי,תולי,פליקס וסול D:

kerenko13

New member
עונההה

אז.. היי! היי מה קורה? כלום. שאלון. מה השעה? 11:26 שומע/ת משו ברקע?מה? לא, רק איזה משהו מהחדר של ההורים, לא יודעת מה. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?כן. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?כן. אה וואלה?וואלה וואלה גזעיי!!!יאפ. מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?בכל מקום שומעים עליהם. בא/ה לפה הרבה? בזמן האחרון כן. יאייי:] :] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא. עם מי? אמרתי שלא. מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? לא יודעת. אוהב/ת אותי? לא יודעת. באמת? כן. אוקי..... אוקי... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? אולי לעתים רחוקות בפורום של הקפוארה. ובאיזה קומונות? אין קומונות בהן אפשר להשיג אותי. אוהב/ת או לא: עכברים?כן, אבל חולדות לא! אוגרים? כן ארנבים? כן סוסים[3>]? כןןן:] חזירים?כן!=] נמרים?יאפ טיגריסים? עוד יותר מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים? נופ ורוחות? כן, אבל לא רוחות רפאים. צבע אהוב: חום. אולי קצת אפור, אבל בכלל אני אוהבת את כל הצבעים. אוהב/ת חום או קור? קוררר יש לך חיית מחמד? יאפ, כלבה. מה השם שלה? הודה טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... [יאי!!!] לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] תודה, גם לך.

עונה :)

היי! מה קורה? ב"ה מה איתך ?:) מה השעה? 00:12 שומע/ת משו ברקע?מה? כן,שומעת נינט :) אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כן חח אה וואלה? כן גזעיי!!! חח את :) מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? שמעתי פעם בא/ה לפה הרבה? כן יאייי:] מרגש נכון?:) את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כן עם מי? עם הישנוף שלי חחחח שני חברה שלי :) מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? חולצה שחורה אחת. אוהב/ת אותי? בקושי שאני מכירה אבל ממה שאני מכירה אז כן באמת? באמת :) אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? פורום סימפל פלאן ובאיזה קומונות? מכירים את זה ולמענך אוהב/ת או לא: עכברים? ממש לא אוגרים? כן ארנבים? כן סוסים[3>]? כן חזירים? לא נמרים? כן טיגריסים? כן מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? כן צבע אהוב: אדום ותכלת אוהב/ת חום או קור? קור למרות שאני ממש סובלת מקור יש לך חיית מחמד? דגים מה השם שלה? חח אין. שבוע טוב שיהיה [=

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

אז.. היי! היי מה קורה? בסדר מה השעה? 4:39 לפנות בוקר שומע/ת משו ברקע?מה? לא, רק את המחשב הרעשני שלי. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק, רוק ישראלי. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כן אה וואלה? כן גזעיי!!! כן מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? הם שרו עם the used את under pressure אז משם. בא/ה לפה הרבה? כן יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כן עם מי? רותם מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? לא יודעת אוהב/ת אותי? למה לא? באמת? כן אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? הממ. אי אפשר. ובאיזה קומונות? גם אוהב/ת או לא: עכברים? תלוי איזה. אוגרים? לפעמים ארנבים? מאוד! סוסים[3>]? לא ממש חזירים? לא נמרים? לא טיגריסים? זה סוג של נמר. מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? לא צבע אהוב: כולם אוהב/ת חום או קור? יש לך חיית מחמד? כן מה השם שלה? עדיף שלא תדעו.

המממ...

אז.. היי! ...המפ מה קורה? לא יותר מדי רע. מה השעה? 7:10 שומע/ת משו ברקע?מה? את רעש המכוניות הנוסעות בכביש הראשי והאמבולנסים. הו! האמבולנסים הארורים! אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? מטאל, שירים בשפות שונות, שירי אהבה שקטים ונחמדים. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? ככה. אה וואלה? יאפ. גזעיי!!! פות. מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מהרדיו, אני מניחה. בא/ה לפה הרבה? יאפ :} יאייי:] הידד. את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? רוב האנשים שאני מכירה ישנים :} עם מי? ^.^ מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? חולצה מסויימת שגם נראית טוב והיא גם נוחה. אוהב/ת אותי? אנחנו לא ממש מכירות X: אבל את נשמעת סבבה... באמת? מה באמת? שאנחנו לא מכירות? כן. באמת. אוקי..... :} מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? פורום 4, והמון פורומים בהם אני קוראת סמויה. ובאיזה קומונות? :} אוהב/ת או לא: עכברים? הם בסדר.. אוגרים? כן :} ארנבים? מאוד 3> סוסים[3>]? הו, הכי בעולם3> חזירים? יאייי ^^ יצורים מתוקים שכמותם! נמרים? ררר...
טיגריסים? הו, כן! אפילו יותר מנמרים. מאמינ/ה בפיות? לא, אבל כיף לאסוף שטויות עם פיות :} וערפדים? לא! *מסתובבת עם ארגז מלא שום וצלבים* ורוחות? כן. צבע אהוב: שחור, ורוד, אדום. אוהב/ת חום או קור? רק קור. יש לך חיית מחמד? כלב ודג מתוקים ומקסימים! מה השם שלה? כלב- בוני. דג- דגי 3>3>3> טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... :} לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] TY.

חטחטחט,שמתם לב? XD../images/Emo219.gif

מלא מכירים את אמסיאר בזכות נעה. נעה,יא מפיצת אמסיאר D:. XD. |:.

I L O V E MCR

New member
חחחחחח זה לא נכון../images/Emo129.gif

לא מכיריים אותם בזכותי!תראי לי אחד שכן... אני רק חופרת על זה שאבא מושלםP:

מורוש42

New member
../images/Emo41.gifעונה

היי! מה קורה? הכל טוב ואיתך? מה השעה?12:00 שומע/ת משו ברקע?מה? כן, Teenagers - MCR אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? כן, רוק, אממ..וקצת פופ. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כן, ברור =]. אה וואלה?כן. גזעיי!!! מגניב
מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מMTV . בא/ה לפה הרבה? כן. יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא. עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? חולצה אדומה שכיאלו ממתחת יש עוד חולצה לבנה וג'ינסים. אוהב/ת אותי? אממ...מאוד
באמת? באמת
אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? רק פה לבנתיים. ובאיזה קומונות? אוהב/ת או לא: עכברים? תלוי. אוגרים? כן. ארנבים?כן. סוסים[3>]? כן. חזירים?כן, חמודים חח.. נמרים?כן. טיגריסים?כן. מאמינ/ה בפיות? לא. וערפדים? אממ...לא. ורוחות? לא? צבע אהוב: כחול, ורוד ועוד... אוהב/ת חום או קור? חום. יש לך חיית מחמד? יאפ. מה השם שלה? פס.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifבוהו~

היי! היי :) מה קורה? הכל טוב. ^^ מה השעה? 12:28 שומע/ת משו ברקע? כן! מה? 'מרלין מונרו' של שייגעצ. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק ישראלי. :): את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כן. אה וואלה? כולם מכירים אותם.
גזעיי!!! לא. מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מאיפה אני מכירה? מכל העולם. כל חצי בנאדם שומע אותם. (אני לא) בא/ה לפה הרבה? כן..
יאייי:] :) את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא. אף אחד לא עונה לי, כלבים! עם מי? ... מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? ממ. אני אוהבת כמעט את כל הפריטים בארון שלי, בגלל זה הם שם ^^ אוהב/ת אותי? כן
באמת? כן!!! :) אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? בפורום? רק זה. ובאיזה קומונות? חיות וחברים
, פטפוטים והכל
. אוהב/ת או לא: עכברים?
אוגרים?
ארנבים?
סוסים[3>]?
חזירים?
נמרים?
טיגריסים?
מאמינ/ה בפיות? כשהייתי קטנה (כיתות ה'-ו') האמנתי. התחלתי אוסף של פיות, כשהיום מונה כ50 ומשהו פיות... היום אני לא מאמינה אך האוסף נשאר. וערפדים? לא. ורוחות? את זה אני כבר לא יודעת. צבע אהוב: לבן, כחול, ירוק. אוהב/ת חום או קור? זה תלוי.D: יש לך חיית מחמד? כן מה השם שלה? יש לי שלושה- שני כלבים, כלב- סנופי. כלבה- פנדה וצב- אושי. בוהו, כבר נגמר?

למעלה