ש א ל ו ן D;

dandi99

New member
עונה...=]

1. שם: דניאל 2. תאריך לידה:14/7/89 3. מקום מגורים: ראשל"צ 4. שיר אהוב: כרגע? שיר ישן בביצוע של לירן דנינו , נו התמכרתי... 5. סרט אהוב: פרל הארבור =] 6. תוכנית טלוויזיה אהובה: לא יוצא לי כ"כ לראות טלוויזיה אבל כשיוצא..אייך פגשתי את אמא 7. זמר אהוב: שלמה ארצי 8. זמרת אהובה:לילי אלן 9. יום אהוב בשבוע:חמישי =] 10. דיסק אהוב: ---------- 11. תאריך אהוב:21/3/09 12. האם אי פעם עישנת? לא 13. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן 14. האם אי פעם לקחת סמים? לא 15. האם אי פעם עברת על החוק? לא 16. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? 19. האם אי פעם בכית על מישהו? כן 20. האם אי פעם בכית על מישהי?כן 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא 22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת?כן 23. האם אי פעם שיקרת?נו מן הסתם XD 24. יש\אין חבר:יש =] 25. גובה:1.50 26. מידת נעלים:35-36 27. פריסינג:עגילים באוזניים ? 28. קעקועים:נופ 29. ב24 שעות האחרונות בכית? לא 30. ב24 שעות האחרונות צחקת?כן =] 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא שזכור לי חח 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן 35. בימים אלו אתה מאוהב?כן 36. הדבר שהכי קשה לך איתו:שהחבא סוגר 17-4 . 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?החבר שליי 38. האדם האחרון שהתקשר אלי:אמא =] 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא משתמשת 40. המקום האחרון שהייתי בו:צבא? 41. הסטיה שלי היא: קולה! 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:על החבר 43. תכונה טובה שלי:שאני עושה משהו אז זה מכל הלב 44. תכונה רעה שלי:רגשנית מדי , ותרנית מדי 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא 47. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן 50. תרמת פעם לקבצן? כן , יש לי רגישות לזה 51. האם גנבת משהו במכולת? לא 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה,החבר. 53. אכלת משהו לא כשר? כן 54. אתה שומר כשרות? לא 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? למרות שהרב של הבסיס רוצה להרוס אני לא מתכוונת לעשות את זה. 56. הפרת הבטחה שהבטחת? לא 57. השתכרת עד אבדן חושים? לא 58. מה צבע החדר שלך? צהוב 59. באיזה בושם אתה משתמש?BERLIN 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ממממממ צריך לחשוב על זה! 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מגיל 16 ומעלה מתי שמרגישים שזה נכון. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת?יום שבת שהלכתי לבקר את החבר 64. חיבקת מישהו/י? חברה מהצבא אתמול 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? חברה מהצבא אתמול 66. עישנת?לא מעשנת 67. שתית משקה אלכוהולי? מממ....לפני שבועיים-שלוש שבועות 68. השתכרת?NEVER 69. שכבת עם מישהו/י? לפני שבועיים 70. היית במועדון?לפני 3 שבועות 71. לבשת חצאית? לפני 3 שבועות 72. קנית בגד? לפני 3 שבועות 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה =] 74. הקדישו לך שיר?לא היה 75. שיפרו לך את המצברוח?אתמול בלילה היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי (נו היה הפנייה!) 77. מה/מי העיר אותך?אני לבד 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אבא תכין לי בבקשה נס XD 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הילדים הרעים מהגן שמתחת לבית. 80. מה היה השיר הראשון ששמעת? FU** YOU של לילי אלן 81. מה אכלת? סנדביץ! 82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מעניין מה יהיה בהפנייה 83. איזה כיתה אתה: אני בצבא!!! עוד 3 חודשים וזה נגמר!! 84. הבנאדם הכי יפה שראית:החבר שלי :) 85. אתה חושב שאתה יפה? לא בדיוק 86. אתה חושב שאתה צבוע? לא 87. אתה חושב שאתה קנאי? תלוי 88. אתה חושב שאתה קרצייה? לא 89. אתה חושב שאתה עקשן? לא 90. אתה אוהב את עצמך? לפעמים :) 91. בזבזן או חסכן? חסכן! בנאדם ש: 92. שונא/ת: השלישה!! 93. אוהב/ת:החבר שלי,משפחה,חברים 94. מתגעגע/ת אליו:החבר 95. חסר לך:החבר 96. עושה לך טוב להיות איתו: החבר,חברים 97. הכי מצחיק: החברה הכי טובה 98. הכי דפוק: הידיד מהצבא 99. הכי מוזר:הידיד מהצבא 100. הכי כיף לדבר איתו: החבר 101. יש לך פלאפון?יאפ 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר 103. איזה צלצול יש לך? שאלתיאל קוואק! 104. הקול הכי יפה ששמעת? של החבר:p 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל החבר 106. אתה רוצה להיות זמר? אתם רוצים להיות חירשים? 107. אתה רוצה להיות שחקן? הייתה תקופה שרציתי ואחרי 3 שנים במגמת תאטרון זה עבר 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזו 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן 110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן 111. איפה אתה רוצה פירסינג? אני לא 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? חוסכת,ממנת את הלימודים לאוניברסיטה,קונה בית וטסה לחו"ל. 113. פורום אהוב:זה הפורום היחיד שאני רושמת בו XD 114. באיזה פורומים אתה כותב?הרגע עניתי 115. יש לך חברים בפורומים? אני לא פה הרבה זמן XD אבל פעם הייתי בפורום (לפני איזה 8 שנים) ואני עדין בקשר עם מישהו משם שדיברתי איתו! 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא 117. מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא 119. מה את/ה שומע/ת? כלום 120. מה הסרט האחרון שראית? פרל הארבור 121. מה התוכנית האחרונה שראית? פחות ממושלמת 122. מה הדיסק האחרון ששמעת? מעורבב 123. מה החלום שלך?--------- האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות?לא 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא 127. בנית טירה מחול?לא 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן! יש לי רישיון 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא 131. היית בחקירה משטרתית?לא זהו?כבר נגמר?

second place

New member
גמני../images/Emo13.gif

1. שם: טל 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 4. שיר אהוב: אצלך בעולם- אביתר בנאי 5. סרט אהוב: אמ... תלמה ולואיז, אמלי והחנכים 6. תוכנית טלוויזיה אהובה: האנטומיה של גריי 7. זמר אהוב: כריס מרטין 8. זמרת אהובה: אני לא אוהבת זמרות
9. יום אהוב בשבוע: ברור ששבת!! 10. דיסק אהוב: the wall שני החלרקים של פינק פלויד 11. תאריך אהוב: ענארף... 12. האם אי פעם עישנת? שאחטה פה, שאחטה שם... אני די שנאת את זה. 13. האם אי פעם שתית אלכוהול? שתיתי הרבה פעמים אבל בחיים לא השתכרתי 14. האם אי פעם לקחת סמים? לקחתי פעם שאחטה מג'וינט
15. האם אי פעם עברת על החוק? אני מניחה שבקטנה כן 16. האם אי פעם נשבר לך הלב? באופן מוחלט ומוחץ אני מניחה שלא תודה לאלץ 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? חח ברור 19. האם אי פעם בכית על מישהו? ברור 20. האם אי פעם בכית על מישהי?ושוב- ברור. 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי
22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת? ברור!!!!!!!! 23. האם אי פעם שיקרת?חח ברור...איזו שובבה אני... 24. יש\אין חבר: יש.. זה כאילו די הקטע של הפורום הזה לא? 25. גובה: 1.73. כן, אני גבוהה למדי... 26. מידת נעלים: 40 27. פריסינג: רק באזניים 28. קעקועים: לא.. אבל מתכוונת לעשות עם חבר שלי בקרוב. 29. ב24 שעות האחרונות בכית? למען האמת כן... וגם על הדבר הכי מטומטם בעולם... 30. ב24 שעות האחרונות צחקת? יאפ 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? בהחלט. חזרתי מלונדון אז חיבקתי הרבה אנשים 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא כל כך .... 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? קצת... אני ואחותי נסענו ללונדון ובדרך לשדה תעופה היינו ממש עצבניות. 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוהו.. ככה זה כשיש דיוטי פרי... 35. בימים אלו אתה מאוהב? בהחלט 36. הדבר שהכי קשה לך איתו: וואו... למצוא את המשמעות שלי בעולם אני מניחה... 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? המממ 38. האדם האחרון שהתקשר אלי:אמא 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי איסיקיו ובמסנג'ר כבר לא נגעתי חודשים. 40. המקום האחרון שהייתי בו:בלונדון!! 41. הסטיה שלי היא: להכניס הכל לפה. גם אוכל וגם לא. 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על הרחם שלי. למרות שלחיות בלי מחזור זה בטח כיף. 43. תכונה טובה שלי: ספונטנית 44. תכונה רעה שלי: יללנית קצת 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא... אבל היו לי כמה חלומות לסביים די מטרידים. 47. האם צחקת על מישהו בעל מום? אני מניחה שכן. אבל בתור אחת שעבדה שש שנים עם ילדים עם שיתוק מוחין אני לא ממש מרגישה רע לגבי זה. 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? די הרבה פעמים למען האמת... 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? יש לי שכן עיוור אז עזרתי לו די הרבה פעמים. 50. תרמת פעם לקבצן? כן... פעם אחת נתתי לאיזה בחורה בערך בגילי שהייתה ממש מסוממת והתחילה לבכות בטרוף ולהגיד שהיא רעבה ורוצה הביתה מאה שקל. זה לא היה בקטע של הכסף. זה היה כדי שהיא תרגיש שהעולם הזה הוא לא רק מקום נורא ואכזר. 51. האם גנבת משהו במכולת? לא. אבל כמה פעמים שתיתי שוקו בסופר ולא שילתי עליו, אלא השארתי אותו שם. 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אני רוצה להאמין שכן. אבל רגע האמת הוא זה שיקבע ולא שאלה היפותית. 53. אכלת משהו לא כשר? כן 54. אתה שומר כשרות? לא 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי... 56. הפרת הבטחה שהבטחת? כן 57. השתכרת עד אבדן חושים? לא 58. מה צבע החדר שלך? סגול 59. באיזה בושם אתה משתמש? dvidof 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הכאבתי בוונה לבאנדם שאני נורא אוהבת 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בטח לא לפני גיל 16. אבל אחרי זה, זה כבר תלוי באלף ואחד משתנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת? בגיל 14 וזאת הייתה חוויה נוראית 64. חיבקת מישהו/י? בגיל 3? 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל 66. עישנת?לקחתי שאחטה בכיתה ז' מאחותי 67. שתית משקה אלכוהולי? בירה כבר בגיל נורא צעיר.. אבל אם מבוגרים בסביבה. 68. השתכרת? אף פעם 69. שכבת עם מישהו/י? 16 70. היית במועדון? 12. עשיתי את הבת מצווה לחברים במועדון. זה היה מעאפן וממש חנוני 71. לבשת חצאית? הא? בגיל שנתיים אולי. 72. קנית בגד? כיתה ה'? 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? 15 74. הקדישו לך שיר? איפה מקדישים שירים? בחתונה? 75. שיפרו לך את המצברוח? חח מאיפה אני זוכרת? היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי בבוקר זמן אנגליה. 77. מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד. 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת? תמר, קומי!!! 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את תמר (אחותי) צועקת עלי. 80. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת 81. מה אכלת? קוראסון ושוקו בבית קפה
82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? 83. איזה כיתה אתה: עולה ליב' 84. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת 85. אתה חושב שאתה יפה? זה תלוי ביחס למי. באופן כללי אני סבבה עם המראה שלי. 86. אתה חושב שאתה צבוע? לא יורת מכל אחד אחר 87. אתה חושב שאתה קנאי? בדברים מסויימים מאוד 88. אתה חושב שאתה קרצייה? לא 89. אתה חושב שאתה עקשן? די 90. אתה אוהב את עצמך? למדי 91. בזבזן או חסכן? באמצע בנאדם ש: 92. שונא/ת: היטלר 93. אוהב/ת: אמא 94. מתגעגע/ת אליו: חבר שלי
95. חסר לך: חבר שלי
96. עושה לך טוב להיות איתו: החברה הכי טובה שלי 97. הכי מצחיק: אחותי 98. הכי דפוק: אבא שלי 99. הכי מוזר:גם אבא שלי 100. הכי כיף לדבר איתו: ידיד ממש טוב.. 101. יש לך פלאפון? אלא מה? 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות הקרובות 103. איזה צלצול יש לך? משהו מעאפן. 104. הקול הכי יפה ששמעת? 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של יער 106. אתה רוצה להיות זמר? לא 107. אתה רוצה להיות שחקן? בתאוריה כן. בפועל לא 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי על מה הסדרה. אבל באופן כללי ממש ממש לא 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? אני משתדלת 111. איפה אתה רוצה פירסינג? בפופיק 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? מטיילת מסביב לעולם, משקיעה במטרה חשובה וקונה בגדים 113. פורום אהוב: 114. באיזה פורומים אתה כותב? מנהלת את פורום בעיות בגיל ההתבגרות. 115. יש לך חברים בפורומים? כן 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? 117. מה אתה עושה עכשיו? אני במחשב מין הסתם 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן 119. מה את/ה שומע/ת? ביטלס 120. מה הסרט האחרון שראית? שוב בן 17... זה היה במטוס 121. מה התוכנית האחרונה שראית? וואו לא ראיתי טלוויזיה מזמן. אז אני אל זכורת 122. מה הדיסק האחרון ששמעת?
123. מה החלום שלך? להיות מאושרת
האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות? כן. טבעתי פעם ועשו לי החייאה. 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא יותר מכל ילדה מתבגרת מטומטמת 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחח לא 127. בנית טירה מחול? ברור 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא... 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? ברור. אוטוטו טסט!! 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא הזדמן לי 131. היית בחקירה משטרתית? ברור כל יום.

ThE LooVe

New member
:)

אני מתגעגעעת אלל החיים שליי, מתי יגיע הערבב?! 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים:לוד 4. שיר אהוב:שתיים בלילה 5. סרט אהוב:לא להתעסק עם זואן סרט קוררעעע 6. תוכנית טלוויזיה אהובה: כמעט מלאכים חחח.. 7. זמר אהוב: משה פרץ 8. זמרת אהובה:--- 9. יום אהוב בשבוע: חמישי 10. דיסק אהוב:כל הדיסקים של משה פרץ 11. תאריך אהוב:17 בכל חודש.. 12. האם אי פעם עישנת?לא 13. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא 14. האם אי פעם לקחת סמים? לא 15. האם אי פעם עברת על החוק?אממ.. אולי לא זוכרת 16. האם אי פעם נשבר לך הלב? אוו אוו אם נספור את הפעמיים 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן 19. האם אי פעם בכית על מישהו?כן 20. האם אי פעם בכית על מישהי?כן במובן של ריב עם חברה טובה 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אממ.. לא יודעת 22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת?ברוור 23. האם אי פעם שיקרת?כן.. מי לא משקר? 24. יש\אין חבר: יש 25. גובה: שללי? 1.58 26. מידת נעלים: 37 27. פריסינג: באוזניים ובאף. 28. קעקועים: לא..אולי בקרוב. 29. ב24 שעות האחרונות בכית? כן בקטנה כזה.. 30. ב24 שעות האחרונות צחקת?כןן 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן את אחי הקטן 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן בקטנה עם החבר הוא מתוסכל נברר בערב למה.. 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא 35. בימים אלו אתה מאוהב? ברוור 36. הדבר שהכי קשה לך איתו:להיות בלי החבר 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אממ.. אחד החפצים שחבר שלי תמיד מסתובב איתוו. 38. האדם האחרון שהתקשר אלי:חבר שלי 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה 40. המקום האחרון שהייתי בו:בבית 41. הסטיה שלי היא: סטייה? 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: האהווב שליי 43. תכונה טובה שלי: עוזרת 44. תכונה רעה שלי: עקשנית מאוד 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן פעם.. 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ללאא .. 47. האם צחקת על מישהו בעל מום?לא 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כןן חח זה היה מצחיק! 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אממ עזרתי בדברים אחרים. 50. תרמת פעם לקבצן? לא. 51. האם גנבת משהו במכולת? לא. 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אהובי ושל המשפחה שלי. 53. אכלת משהו לא כשר? לא. 54. אתה שומר כשרות? כן. 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. 56. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. 57. השתכרת עד אבדן חושים? לא. 58. מה צבע החדר שלך? סגול. 59. באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? ברוור.. במיוחד את השרשרת זהב שהחבר המושלם שלי הביא לי, כל הזמן עליי! 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ... לא יודעת 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים שמספיק אוהבים.. אין לזה גיל! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת? יום שלישי 64. חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה את אחי 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? אחי חיבק אותי. 66. עישנת? לא מעשנת 67. שתית משקה אלכוהולי? לא שותה. 68. השתכרת? לא!! 69. שכבת עם מישהו/י? אממ.. חחסווי! 70. היית במועדון? לא אוהבת 71. לבשת חצאית? לפני שבועים אולי.. לא זוכרת 72. קנית בגד? שבוע שעבר 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לאהוב שלי בטלפון 74. הקדישו לך שיר? החיים שלי כל הזמן שר לי שירים! 75. שיפרו לך את המצברוח? אתמול אהובי אחרי שיעור נהיגה מאכזב! היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 9:30 זה שייא שהתעוררתי כזנ מוקדם. 77. מה/מי העיר אותך? אחי הקטן.. 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת? דיי את תפריע לי. 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחי. 80. מה היה השיר הראשון ששמעת? שתיים בלילה בפלאפון 81. מה אכלת? וופלים. 82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי יגיע הערב להיות עם החבר. 83. איזה כיתה אתה: עולה ל- יב' 84. הבנאדם הכי יפה שראית:החבר המושלם שלי 85. אתה חושב שאתה יפה? לפעמיים 86. אתה חושב שאתה צבוע? אולי קצת 87. אתה חושב שאתה קנאי? מאווד 88. אתה חושב שאתה קרצייה? כן אני קרציה לחבר שלי חחח אוהבת להציק לו 89. אתה חושב שאתה עקשן? מאוווד 90. אתה אוהב את עצמך? לפעמים כן לפעמים לא 91. בזבזן או חסכן? בזבזן מאוודדד בנאדם ש: 92. שונא/ת: אווו מללא 93. אוהב/ת:החחברר היפה שלי והמשפחה המושלמת שלי 94. מתגעגע/ת אליו: החברר שליי 95. חסר לך: החחברר 96. עושה לך טוב להיות איתו: החבר 97. הכי מצחיק: החברר 98. הכי דפוק: --- 99. הכי מוזר: --- 100. הכי כיף לדבר איתו: החבר 101. יש לך פלאפון?כןן 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר 103. איזה צלצול יש לך? שתיים בלילה 104. הקול הכי יפה ששמעת? של החבר המושלם שלי 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחי הקטן 106. אתה רוצה להיות זמר? לא 107. אתה רוצה להיות שחקן? לא 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? ברוור כל הזמן החבר והמשפחה והחברות 110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן 111. איפה אתה רוצה פירסינג?יש לי באף. 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? קונה מאזדה 2 ירוקה חח ו..בגדים למשפחה תורמת קונה מלא דברים לחבר. 113. פורום אהוב: זה.. 114. באיזה פורומים אתה כותב?רק זה.. 115. יש לך חברים בפורומים? 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? פנים מו פנים? אמא בטלפון? החבר. 117. מה אתה עושה עכשיו? עונה יל השאלון כבר כואב היד חח 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לאא 119. מה את/ה שומע/ת? לא שומעת 120. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 121. מה התוכנית האחרונה שראית? בכפיים 122. מה הדיסק האחרון ששמעת? דודו אהרון - הכל זה מלמעלה 123. מה החלום שלך? להתחתן עם אהובי ולחיות איתו עם ילדים בית ומאזדה 2 ירוקה חח האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות? כן 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן 127. בנית טירה מחול? כן פעם שהייתי קטנה 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא זוכרת אבל בדוק כןן.. 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן חח 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי 131. היית בחקירה משטרתית?לא

גם אני

תוכן: להעביר את הזמן והגעגועים לחייל <ד"א שלי יצא לרגילה! מגיע לי מזל"ט > וגם להכיר אחת את השניה D; תהנו . 1. שם: אוריין 2. תאריך לידה: 9/7/89 3. מקום מגורים: קיבוץ מענית 4. שיר אהוב: TAYLOR SWIFT-LOVE STORY 5. סרט אהוב: אין משהו ספציפי 6. תוכנית טלוויזיה אהובה:כנ"ל 7. זמר אהוב: הראל מויאל 8. זמרת אהובה: 9. יום אהוב בשבוע: שלישי 10. דיסק אהוב: 11. תאריך אהוב: 12. האם אי פעם עישנת? כן 13. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן 14. האם אי פעם לקחת סמים? לא 15. האם אי פעם עברת על החוק? לא 16. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן 19. האם אי פעם בכית על מישהו? כן 20. האם אי פעם בכית על מישהי? כן 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי 22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת? כן 23. האם אי פעם שיקרת? כן 24. יש\\אין חבר: יש 25. גובה: 1.65 26. מידת נעלים: 42 27. פריסינג: אין 28. קעקועים: אין 29. ב24 שעות האחרונות בכית? כן 30. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא 35. בימים אלו אתה מאוהב? כן 36. הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות רחוקה מהחבר 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? 38. האדם האחרון שהתקשר אלי: אבא 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה 40. המקום האחרון שהייתי בו: בשדה תעופה לקחתי את ההורים 41. הסטיה שלי היא: 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: 43. תכונה טובה שלי: אכפתית 44. תכונה רעה שלי: נעלבת מהר 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא 47. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן 50. תרמת פעם לקבצן? כן 51. האם גנבת משהו במכולת? לא 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? 53. אכלת משהו לא כשר? לא 54. אתה שומר כשרות? כן 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא 56. הפרת הבטחה שהבטחת? כן 57. השתכרת עד אבדן חושים? בערך 58. מה צבע החדר שלך? אפרסק 59. באיזה בושם אתה משתמש? 212SEXY 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? משהו עדין 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18-19 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת? לפני שבוע עם החבר לפני שהוא טס 64. חיבקת מישהו/י? היום את ההורים ואחותי לפני שהם טסו 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? אחותי לפני שהיא טסה 66. עישנת? אתמול 67. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע 68. השתכרת? וואו מזמן 69. שכבת עם מישהו/י? לפני שבוע עם החבר לפני שהוא טס 70. היית במועדון? מזמן 71. לבשת חצאית? אני לא לובשת חצאיות 72. קנית בגד? לפני שבועיים 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בטלפון לחבר 74. הקדישו לך שיר? לפני שבועיים 75. שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 10:30 77. מה/מי העיר אותך? טלפון 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מי זה? 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? מישהי שממש לא רציתי לשמוע את הקול שלה 80. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת 81. מה אכלת? קורנפלקס 82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על החבר 83. איזה כיתה אתה: צבא 84. הבנאדם הכי יפה שראית: הקצין המהמם שלי 85. אתה חושב שאתה יפה? ככה ככה 86. אתה חושב שאתה צבוע? לעיתים רחוקות 87. אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים 88. אתה חושב שאתה קרצייה? לא 89. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים 90. אתה אוהב את עצמך? לפעמים 91. בזבזן או חסכן? תלוי... בנאדם ש: 92. שונא/ת: יעל 93. אוהב/ת: ליאת 94. מתגעגע/ת אליו: לירן 95. חסר לך: לירן 96. עושה לך טוב להיות איתו: ליאת 97. הכי מצחיק: 98. הכי דפוק: 99. הכי מוזר: 100. הכי כיף לדבר איתו: 101. יש לך פלאפון? כן 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליאת/לחבר 103. איזה צלצול יש לך? תלוי מי מתקשר 104. הקול הכי יפה ששמעת? 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של כל המשפחה 106. אתה רוצה להיות זמר? 107. אתה רוצה להיות שחקן? 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן 110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן 111. איפה אתה רוצה פירסינג? 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? 113. פורום אהוב: 114. באיזה פורומים אתה כותב? 115. יש לך חברים בפורומים? 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? 117. מה אתה עושה עכשיו? 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? 119. מה את/ה שומע/ת? 120. מה הסרט האחרון שראית? 121. מה התוכנית האחרונה שראית? 122. מה הדיסק האחרון ששמעת? 123. מה החלום שלך? האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות? לא 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן 127. בנית טירה מחול? כן 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן 131. היית בחקירה משטרתית? לא

במבה92

New member
ואו כמה התגעגעתי לפורום-המחשב מת וככה גם

הפעילות שלי בזמן האחרון פה. 1. שם:בר 2. תאריך לידה:13/12 3. מקום מגורים:בית שאן 4. שיר אהוב: ואו סיבוך.אין משהו ספציפי אני אוהבת ממש המון 5. סרט אהוב:כנ"ל 6. תוכנית טלוויזיה אהובה:מ..מ.מ.מ... שוט אוף לאב :p אני ג'אנקי של ריאלטי אמריקאי 7. זמר אהוב:-אין- 8. זמרת אהובה:כנ"ל 9. יום אהוב בשבוע:שישי כמובן :] 10. דיסק אהוב:-אין- 11. תאריך אהוב:1.8 12. האם אי פעם עישנת?לא 13. האם אי פעם שתית אלכוהול?כן 14. האם אי פעם לקחת סמים?לא 15. האם אי פעם עברת על החוק?לא שידוע לי 16. האם אי פעם נשבר לך הלב?לא 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?לא. 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?ברור. 19. האם אי פעם בכית על מישהו?כן 20. האם אי פעם בכית על מישהי?לא. 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן 22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת?כן 23. האם אי פעם שיקרת?כן 24. יש\אין חבר:יש :):) 25. גובה:1.50 26. מידת נעלים:37 27. פריסינג:אין 28. קעקועים:יש :] 29. ב24 שעות האחרונות בכית?כן והמון 30. ב24 שעות האחרונות צחקת?כן 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא :( 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא 35. בימים אלו אתה מאוהב?עד מעל הראש 36. הדבר שהכי קשה לך איתו:שחבר שלי סוגר קשות בביסל"ח 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? 38. האדם האחרון שהתקשר אלי:ידיד שלי 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:החברה הכי טובה שלי 40. המקום האחרון שהייתי בו:על הספה-רובצת ורואה טלויזיה 41. הסטיה שלי היא:בנים עם מדים (ואני מניחה שהרבה יסכימו איתי כאן) 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: 43. תכונה טובה שלי:פרפקציוניזם 44. תכונה רעה שלי:מתעצבנת מהר. 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא 47. האם צחקת על מישהו בעל מום?כן.יאו אני רעה 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן הרבה. 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא 50. תרמת פעם לקבצן? כן 51. האם גנבת משהו במכולת?לא 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?האנשים שסובבים אותי 53. אכלת משהו לא כשר? כן 54. אתה שומר כשרות? לא תמיד חח (משתדלת) 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא 56. הפרת הבטחה שהבטחת? כן 57. השתכרת עד אבדן חושים? לא 58. מה צבע החדר שלך? קרם שמנת משו 59. באיזה בושם אתה משתמש? מגוונת...לקוסט פינק/לליק/נינה .. 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?יש הרבה קשה לבחור 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שאלה קשה.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת?לפני שבועיים 64. חיבקת מישהו/י? לפני יומיים 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? אותו כנ"ל 66. עישנת?לא מעשנת 67. שתית משקה אלכוהולי? 68. השתכרת? 69. שכבת עם מישהו/י? 70. היית במועדון? 71. לבשת חצאית? לפני חצי שנה אולי .. 72. קנית בגד? שבוע שעבר :] 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום 74. הקדישו לך שיר? 75. שיפרו לך את המצברוח? היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 11 77. מה/מי העיר אותך?אני 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת?איףףףףףףףףףף 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שואל: "סידרת את החדר?!?!" 80. מה היה השיר הראשון ששמעת? וואלה לא זוכרת-גלגל"צ ששטפתי חח 81. מה אכלת? אורז :] 82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה נהיה עם חבר שלי ולמה הוא לא מתקשר לעזאזל 83. איזה כיתה אתה: יב' :) 84. הבנאדם הכי יפה שראית: 85. אתה חושב שאתה יפה? לפעמים 86. אתה חושב שאתה צבוע? לא. 87. אתה חושב שאתה קנאי? כן 88. אתה חושב שאתה קרצייה? כן 89. אתה חושב שאתה עקשן? כן 90. אתה אוהב את עצמך? רוב הזמן 91. בזבזן או חסכן?בזבזן (נית) בנאדם ש: 92. שונא/ת: אין כרגע 93. אוהב/ת: האנשים הקרובים אלי ,חבר,אמאבא,אחותי,חברים 94. מתגעגע/ת אליו:חבר שלי 95. חסר לך:החיבוק של החבר שלי 96. עושה לך טוב להיות איתו: ושוב החבר שלי. 97. הכי מצחיק: ידיד שלי 98. הכי דפוק: ידיד שהכרתי לא מזמן 99. הכי מוזר: 100. הכי כיף לדבר איתו: יוביקקקק :) ידיד ממשלחת לארצות הברית 101. יש לך פלאפון?כן 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחבר שלי/ לחברה הכי טובה שלי 103. איזה צלצול יש לך? לא יודעת מה השם.רועש כזה. 104. הקול הכי יפה ששמעת? 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה ישנה של חבר שלי מהטקס כומתה 106. אתה רוצה להיות זמר? לא 107. אתה רוצה להיות שחקן? לא 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?לא 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן 110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן 111. איפה אתה רוצה פירסינג? פופיק 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? 113. פורום אהוב:חברות של חיילים :p 114. באיזה פורומים אתה כותב?חברות של חיילים,מעצבים בשבילך,זיהוי שירים,פירסינגים וקעקועים 115. יש לך חברים בפורומים? 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? 117. מה אתה עושה עכשיו? עונה על סקר בפורום שאף אחד ממילא לא הולך לקרוא חח 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא 119. מה את/ה שומע/ת? 120. מה הסרט האחרון שראית? מלאכים ושדים 121. מה התוכנית האחרונה שראית? הפרעות קשב חח 122. מה הדיסק האחרון ששמעת? 123. מה החלום שלך?להיות מולטי מיליארדרית (כמה בנאלי) האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות?כן.כמעט כל שני וחמישי (חברה שלי קוראת לי היפוכונדרית) חח לא סתם 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא 127. בנית טירה מחול?כן 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא 131. היית בחקירה משטרתית?לא

זורמת על זה

. שם: שחר 2. תאריך לידה: 25.8 (עוד מעט:) 3. מקום מגורים: צפון 4. שיר אהוב: כל שיר שהוא ישראלי ולא מושמע במועדונים 5. סרט אהוב: ואו יש המון..אבל בעיקר מולן רוז' 6. תוכנית טלוויזיה אהובה: כל הריאליטי של יס,שוט של אהבה עם טילה,עם התאומות,אי לאב מאני,כל מיני... 7. זמר אהוב: לא עולה לי 8. זמרת אהובה: כנל 9. יום אהוב בשבוע: שישי שבת ,קשה מאוד אבל בעבודה עושה הכי הרבה כסף בימים האלו. 10. דיסק אהוב:יש לא מעט 11. תאריך אהוב:8.1 ...מאוד מתגעגעת 12. האם אי פעם עישנת?לא 13. האם אי פעם שתית אלכוהול? יצא שלקחתי לגימה פה ושם,אבל לשתות לשתות לא קרה 14. האם אי פעם לקחת סמים? אף פעם 15. האם אי פעם עברת על החוק? כמובן,כמו כולנו 16. האם אי פעם נשבר לך הלב? אוו אה...בטח 17. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן 18. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן 19. האם אי פעם בכית על מישהו? מי לא... 20. האם אי פעם בכית על מישהי? יש מצב,על חברה שתקעה סכין בגב.. 21. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי כל יום ויום לאדם ספציפי אני חושבת.ולא בכוונה. 22. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת? תמיד 23. האם אי פעם שיקרת? כן 24. יש\אין חבר: אין 25. גובה: 1.70 26. מידת נעלים: 41 27. פריסינג: לא 28. קעקועים: לא,אבל חלמתי בלילה שאני עושה קעקוע של ברווז,חחח מוזר. 29. ב24 שעות האחרונות בכית? כן 30. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן 31. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אחותי 32. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן,היום. 33. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא,קשה מאוד להכנס איתי למריבה. 34. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? חחחח לוח אם למחשב לפני כמה דק'...עלה 400
35. בימים אלו אתה מאוהב? לצערי 36. הדבר שהכי קשה לך איתו: אין מה לעשות,אהבה 37. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האקס,אבל החיים ממשיכים:) 38. האדם האחרון שהתקשר אלי: ידיד. 39. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד גם.. 40. המקום האחרון שהייתי בו: חנות כלשהי 41. הסטיה שלי היא: מממ..לא עולה לי 42. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה 43. תכונה טובה שלי: מאוד כיף להיות לידי ובחברתי,זה מה שאני יודעת.. 44. תכונה רעה שלי: אולי לפעמים קצת חוסר סבלנות.. 45. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחחח לאן לא פרצתי לאנשים 46. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? הסקר הזה מתחיל להתחמם.. 47. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא עליו,אבל היה פעם אחת שאני מצטערת עליה שזכור לי שמישהו מסויים עם מום כלשהו התנהג בצורה שהעלתה לי גיחוך שהסתרתי.מעולם לא הצחק על מישהו עם מום אבל.. 48. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? קרה שאמרת למורה בטעות כוס עמק :-S 49. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? חופשי 50. תרמת פעם לקבצן? כן 51. האם גנבת משהו במכולת? מעולם לא חחחח 52. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנשים שאני אוהבת. 53. אכלת משהו לא כשר? ברווווור...מה לא.... 54. אתה שומר כשרות? חחח לא,אבל מכבדת לגמריי כאלו ששומרים 55. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כה חחח 56. הפרת הבטחה שהבטחת? כולנו עשינו זאת בחיים 57. השתכרת עד אבדן חושים? לא 58. מה צבע החדר שלך? לבן 59. באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני כל פעם מחשב 60. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כה 61. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא עולה לי 62. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מגיל 17 כבר אם רואים לנכון והתפיסה היא כזאת שלא יתחרטו על כך,ואם משתמשים באמצעי מניעה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. 63. התנשקת? יום ראשון:( 64. חיבקת מישהו/י? היום אחותי 65. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום אחותי 66. עישנת? לא קרה 67. שתית משקה אלכוהולי? שלוק מהבירה של האקס לא מזמן 68. השתכרת? לא קרה 69. שכבת עם מישהו/י? גם לא קרה 70. היית במועדון? לא אוהבת 71. לבשת חצאית? יום שני 72. קנית בגד? לא זוכרת 73. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יום שבת בבוקר 74. הקדישו לך שיר? חודש שעבר 75. שיפרו לך את המצברוח? היום היום: 76. באיזו שעה התעוררת? 2 בערך 77. מה/מי העיר אותך?התעוררתי פשוט 78. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אופק תנמיכי טלויזיה 79. מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלוייזיה
80. מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של בראטס חחח או איך שלא כותבים את זה 81. מה אכלת? טוסט עם ביצה וגבינה 82. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עזבו ארוך... 83. איזה כיתה אתה: תכף מתגייסת 84. הבנאדם הכי יפה שראית: החבר שלי לשעבר.ואי ואי.. 85. אתה חושב שאתה יפה? כה 86. אתה חושב שאתה צבוע? לא 87. אתה חושב שאתה קנאי? לא במידה רבה. 88. אתה חושב שאתה קרצייה? לא חח 89. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים צריך.. 90. אתה אוהב את עצמך? כן 91. בזבזן או חסכן? חסכן בנאדם ש: 92. שונא/ת: אף אחד 93. אוהב/ת: יש המון 94. מתגעגע/ת אליו: אקס 95. חסר לך: חבר חייל חדש חח 96. עושה לך טוב להיות איתו: יש המון 97. הכי מצחיק: אבא 98. הכי דפוק: אחותיי 99. הכי מוזר: יש לי ידיד מוזר 100. הכי כיף לדבר איתו: ואי יש לי המון 101. יש לך פלאפון?כן 102. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת 103. איזה צלצול יש לך? לכל מישהו שמצלצל משהו אחר.אבל לרוב יש את השיר של כריס בראון. 104. הקול הכי יפה ששמעת? לא עולה לי 105. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שאחותי שמה,של מועדון וינקס בערוץ הילדים. 106. אתה רוצה להיות זמר? ממ..לא היתי בונה על זה בתור קריירה יחידה 107. אתה רוצה להיות שחקן? לא 108. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? ברווור,מכורה לשטויות האלו 109. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן 110. כשאתה אומר אני אוהב אותך, אתה מתכוון לזה? כן 111. איפה אתה רוצה פירסינג? אף 112. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בהם? נותת חצי להורים 113. פורום אהוב: זה 114. באיזה פורומים אתה כותב? רק זה 115. יש לך חברים בפורומים? כה 116. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידיד 117. מה אתה עושה עכשיו? עונה על הסקר 118. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא 119. מה את/ה שומע/ת? סתם סרט דיוידי מהטלויזיה 120. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת 121. מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת 122. מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת 123. מה החלום שלך? יש לי המון האם אי פעם... 124. הרגשת שאתה עומד למות? כה חחח 125. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חחחח ממ...זה עולה לראש ברגעים קשים,אבל מעולם זה לא מתבצע 126. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח כן 127. בנית טירה מחול? כה 128. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא 129. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא 130. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת 131. היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה