ולא לא נמאס אני מחפש משהו יותר טוב או T250 דרך אגב משהו פה מוכר?
E eranavni New member 12/4/02 #25 הסבר יש לו עיצוב יפה תאורה כחול אפשר הובדיוק כמו הטיימפורט רק שיש לו תאורה כחולה משחקים והורדת צלצולים
הסבר יש לו עיצוב יפה תאורה כחול אפשר הובדיוק כמו הטיימפורט רק שיש לו תאורה כחולה משחקים והורדת צלצולים
E eranavni New member 12/4/02 #27 הבדלים יש לו חיוג קולי, עיצוב יותר יפה, תאורה כחולה ( במקור לשלי אין אבל עשיתי) תפריטים מקוצרים, בשלי יש הודעות תמונה ובזה אין, אפשרות להקליט תזכורות של 3 דקות, אנטרנט בקיצור זה מכשיר חבל"ז ואני מת להשיג אותו
הבדלים יש לו חיוג קולי, עיצוב יותר יפה, תאורה כחולה ( במקור לשלי אין אבל עשיתי) תפריטים מקוצרים, בשלי יש הודעות תמונה ובזה אין, אפשרות להקליט תזכורות של 3 דקות, אנטרנט בקיצור זה מכשיר חבל"ז ואני מת להשיג אותו
מ מ ס ט י ק New member 12/4/02 #28 גם ב- 3310 יש חיוג קולי.. ואני חושבת שעדיף לך להישאר עם נוקיה, היא חברה יותר אמינה ממוטרולה. מניסיון רוב המכשירים שלי שהם מוטרולה התקלקלו לעומת נוקיה שלא.
גם ב- 3310 יש חיוג קולי.. ואני חושבת שעדיף לך להישאר עם נוקיה, היא חברה יותר אמינה ממוטרולה. מניסיון רוב המכשירים שלי שהם מוטרולה התקלקלו לעומת נוקיה שלא.
E eranavni New member 12/4/02 #30 טוב חיוג קולי זה שטויות אני גם ככה לא משתמש איתו ואין לי חברה מועדפת כלשהי אם המכשיר טוב אז לקחתי
מ מ ת ו ל ת ל New member 12/4/02 #29 אינטרנט סלולרי זה ממש לא משהו אלא אם זה קומיוניקייטור אבל וואפ? בשביל מה? זה חרא זה יקר וזה טפשי ואיטי
אינטרנט סלולרי זה ממש לא משהו אלא אם זה קומיוניקייטור אבל וואפ? בשביל מה? זה חרא זה יקר וזה טפשי ואיטי
E eranavni New member 12/4/02 #31 כן אבל שמעתי שעוד מעט יהיה אפשר לעשות איתו דברים מגניבים וחוץ מיזה זה גם למטרת מידע כמו חדשות ספורט וכו...
כן אבל שמעתי שעוד מעט יהיה אפשר לעשות איתו דברים מגניבים וחוץ מיזה זה גם למטרת מידע כמו חדשות ספורט וכו...
מ מ ת ו ל ת ל New member 12/4/02 #32 כן אז עוד מעט יהיה GPRS באורנג... מה זה יעזור לך? למה שתרצה לגלוש באינטרנט ממסך קטן ומצ´וקמק? הרי בכל מקום יש אינטרנט מה כל כך דחוף שאת החייב לדעת עכשיו ולשלם עליו שקל לדקת אינטרנט?
כן אז עוד מעט יהיה GPRS באורנג... מה זה יעזור לך? למה שתרצה לגלוש באינטרנט ממסך קטן ומצ´וקמק? הרי בכל מקום יש אינטרנט מה כל כך דחוף שאת החייב לדעת עכשיו ולשלם עליו שקל לדקת אינטרנט?
מ מ ת ו ל ת ל New member 12/4/02 #34 אתה כל כך לחוץ על חדשות ספורט? אפשר לחשוב... אני לא הייתי מוכן לשלם על זה כסף
E eranavni New member 12/4/02 #35 ועוד דבר שישמח אותך אני מצליח להשיג 600 ש"ח עוד שבועיים ואני יחסוך עד אז עוד 300 והיה לי 900 אבל אני יצתרך לשקול שוב את ה 6210 ( אחרי הכול זה קניה רצינית )
ועוד דבר שישמח אותך אני מצליח להשיג 600 ש"ח עוד שבועיים ואני יחסוך עד אז עוד 300 והיה לי 900 אבל אני יצתרך לשקול שוב את ה 6210 ( אחרי הכול זה קניה רצינית )
מ מ ת ו ל ת ל New member 12/4/02 #37 סבבה יש לך את המספר שלי אם אתה מגיע לתל אביב אפשר להיפגש שתראה את המכשיר נוכל לקפוץ ליורוקום לעשות העברת בעלות
סבבה יש לך את המספר שלי אם אתה מגיע לתל אביב אפשר להיפגש שתראה את המכשיר נוכל לקפוץ ליורוקום לעשות העברת בעלות
E eranavni New member 12/4/02 #39 אין בעיה אבל עד שאני יגיע לתל אביב אני יגיע אוליי למפגש פורום אתה תהייה שם? ואמרתי שאני יחשוב על זה