נטלי, זה פסדר אם אני יענה.... סתם.... היא לא יכולה לכתוב בעיברית......
ש שוב שטלופטצחי New member 15/1/04 #7 נטלי, זה פסדר אם אני יענה.... סתם.... היא לא יכולה לכתוב בעיברית......
א איילת כ New member 15/1/04 #1 ש-א-ל-ה מה עושים ששני אידיאלים סותרים אחד את השני??? או מה עושים ששני מצוות נפגשות, ואחת סותרת את השניה???
ש-א-ל-ה מה עושים ששני אידיאלים סותרים אחד את השני??? או מה עושים ששני מצוות נפגשות, ואחת סותרת את השניה???
ס סתם צבי New member 15/1/04 #2 זה תלוי במיצוות. נגיד יש את שבת שיש מיצווה לאכול ואם יום כיפור נופל על שבת אז צמים. ואם זה צום אחר אז משנים את התאריך של הצום. אז כמו שאמרתי זה תלוי באידיאל ותלוי במיצווה. צריך לדון כל מיקרה בניפרד. -אוהב את כולם-
זה תלוי במיצוות. נגיד יש את שבת שיש מיצווה לאכול ואם יום כיפור נופל על שבת אז צמים. ואם זה צום אחר אז משנים את התאריך של הצום. אז כמו שאמרתי זה תלוי באידיאל ותלוי במיצווה. צריך לדון כל מיקרה בניפרד. -אוהב את כולם-
ס סתם צבי New member 15/1/04 #5 כמו שאמרתי,זה תלוי במצב. תגידי לי מיקרה ואני יתן לך תשובה. -אוהב את כולכם-
T tamarhp New member 15/1/04 #3 שאלה טובה מכאן נורות הרבה מחלוקות... התורה מנחה אותנו במקרים מסויימים, כמו - פיקוח נפש דוחה שבת, ודברים כאלו. במקרים אחרים, עושים שאלת רב....
שאלה טובה מכאן נורות הרבה מחלוקות... התורה מנחה אותנו במקרים מסויימים, כמו - פיקוח נפש דוחה שבת, ודברים כאלו. במקרים אחרים, עושים שאלת רב....
ש שוב שטלופטצחי New member 15/1/04 #6 ../images/Emo26.gifנצל"ש- די דחוף!../images/Emo36.gif לכולם יש ד"ש ענקי מנטלי!! היא ממש מתגעגעת.... אוהבים אותך נטלי!!!!!
../images/Emo26.gifנצל"ש- די דחוף!../images/Emo36.gif לכולם יש ד"ש ענקי מנטלי!! היא ממש מתגעגעת.... אוהבים אותך נטלי!!!!!