ש א ל ה

• פותח הנושא uriw
  • פורסם בתאריך

uriw

New member
ש א ל ה

האם מישהו הצליח לעשות WILD ישר כשהלך לישון או שחייבים כמה שעות שינה לפני?

דפנה223

New member
אני עדיין לא נסיתי אבל...

אחותי ניסתה והיא אמרה לי שזה נורא נורא מפחיד, ברגע שמתחילים לראות ולשמוע דברים מוזרים. זאת הסיבה שלא ניסיתי,לדעתי חשוב לישון 5 עד 6 שעות בלילה אולי בגלל שהגוף צריך מנוחה, ושהחלומות הקצרים מתחילים בתחילת השינה, לדעתי גם יותר קל לזכור חלום צלול אחרי שישנים 5 שעות כי כך גם הוא יותר ארוך-החלום וגם זוכרים יותר טוב את החלום.(ואם הוא צלול אז יותר טוב...).

fcfighter

New member
אני כמעט השגתי OBE אתמול.

אבל לא מרצון. בגלל שישנתי צהריים אז כשהלכתי לישון לא הייתי כ"כ עייף וגם שתיתי קצת קולה. אחרי חצי שעה ככה הגעתי לשלב של הויברציות ואז גם שמעתי רעש חזק של חריקה וראיתי הבזקי אור מהירים כאלה, בהתחלה חשבתי שאני אזרום עם זה אבל אחרי כמה שניות חשבתי "מה אני משוגע!?, הייתי פה..." והפסקתי עם זה.. ואח"כ זה קרה לי שוב וגם ויתרתי...

LucidGuess

New member
מומלץ מאד לישון לפני זה 5-6 שעות

לא מומלץ לנסות ווילד מיד בתחילת השינה מכמה סיבות - 1. החלומות הארוכים והיציבים מתחילים רק אחרי 5-6 ו 7 שעות שינה. 2. עייפות רבה בתחילת השינה תיגרום לחלום צלול ברמת צלילות נמוכה, לעומת זאת אחרי 5-6 או יותר שעות שינה אתה הרבה יותר עירני ושנתך "קלה", הדבר יגרום לחלום צלול ברמות צלילות גבוהות. 3. כשתתעורר בבוקר לא בטוח שתיזכור חלום צלול מתחילת השינה, לעומת זאת אחרי 5-6 שעות שינה יש סיכוי מצויין שתתעורר מיד אחרי החלום הצלול ותזכור אותו מעולה. 4. בדרך כלל לא מתחילים לחלום מיד בתחילת השינה, לכן יהיה הרבה יותר קשה להיכנס לחלום צלול, לעומת זה אחרי 5-6 שעות שינה אתה מתחיל לחלום מיד כשאתה נירדם ולכן זה הרבה יותר קל. יש עוד סיבות אבל אמרתי את העיקריות יאלה ביי, לוסי

חןשסק

New member
אממממ

ניסיתי, זה מ פ ח י ד.... בחופש הגדול התעוררתי במיוחד ב-5 וניסיתי ווליד. אמא´לה, אני שמעתי אנשים לידי (והדלת הייתה סגורה!) ושניסיתי לפתוח עינים (אולי זה היה סתם הדמיון שלי ולא איזה מצב של הגוף או משו) וראיתי צל... הייתי בטוחה שאני כמעט בחצלול אבל אז שמעתי שריקה לידי וויתרתי וחזרתי לישון... בררר...

uriw

New member
זה מפחיד../images/Emo121.gif

אני יודע שזה מפחיד, כבר כמה פעמים שמעתי כל מיני קולות, פעם אחת ראיתי מישהו רץ בחדר שלי, פעם אחרת ראיתי אישה זקנה עומדת באמצע החדר שלי והתעוררתי מפחד, ובלילה שעבר הגעתי למצב שהיה לי שיתוק שינה, והרגשתי כאילו קשה לי לנשום, כאילו מישהו יושב עלי, הלב שלי פעם הרבה יותר מהר מכרגיל והרגשתי כאילו אני מסתחרר. אבל אני עדיין רוצה להצליח WILD, זאת שיטה מרתקת ומאתגרת לדעתי וגם עם יודעים שכל הדברים האלה צרכים לקרות אז זה פחות מפחיד.

fcfighter

New member
תגידו...

יכול להיות שאני בנוי להקרנות אסטרליות ולא לויילד ??? שניהם חולקים את אותו התהליך. ואגב הקרנה אסטלית ממש מפחידה, הרבה יותר מויילד.. שומעים צרחות/חריקה .. ויש לך הבזקים חזקים כאלה מתחת לעפעפיים..

KEiN

New member
ראיתי תיאורים דומים

בתוכנית על רוחות רפאים

KEiN

New member
בתוכנית

האנשים ביקשו מ´הרוחות´ ללכת והם פשוט התנדפו, כדאי לכם לנסות...

למעלה