ש-א-ל-ה

סטיגמטי

New member
ש-א-ל-ה

היי, נעים מאוד. אני חדש פה (אין צורך למחוא כפיים! שבו! :)) יש לי שאלה כללית, מקווה לשמוע כמה דיעות על זה. דבר ראשון, אני רואה את עצמי כאומן. אני מרגיש ויודע שיש בי הפוטנציאל. אבל... אני לא בטוח במה זה בדיוק. השאלה שלי- האם מישהי/ו יודע/ת על דרך למצוא את האומנות הספציפית שנמצאת בנו ? (ואני מדבר על משהו חוץ מ´לעשות את מה שהכי טוב לך אתו´). מקווה לשמוע מכם. -סטיגמטי

חחחחחחחחחח !!!! ((:)

הצחקת אותי קשות :) מהי "האומנות הספציפית שנמצאת באדם" כהגדרתך ? האומנות שהכי מעניינת את האדם הספציפי ? האומנות שהוא הכי מוכשר בה ? האומנות שמציאה ממנו את הרגשות הכי נידחים ומעניינים ? הדברים הללו משתנים ללא הרף אצל כל אדם. במיוחד בעולם שיש בו כל כך הרבה מה להציע כמו העולם שלנו. כל כך הרבה טכניקות, כל כך הרבה נושאים, כל כך הרבה מורים. מעטים האומנים שמתעסקים רק בתחום אחד כל החיים שלהם. תרשם לקורס דרמה, תקנה מחכול ותקנה גיטרה, תראה מה הולך לך הכי טוב.

Amarok

New member
המלצה חמה

קח לך את הספר "דרך האמן" של ג´וליה קמרון, הספר הזה ינחה אותך בדיוק למה שאתה מחפש, ואני אומר זאת מנסיון. הספר מבוסס על "סדנא" של 12 שבועות (זה ממש לא כואב כמו שזה נשמע, זה אפילו ממש כיף) שבהן אתה לומד להכיר את הצדדים היצירתיים שבך ע"י הענקת תשומת לב לאמן שבך (לכל אחד יש כזה). לפי שאלתך הספר הזה ´תפור עליך´. גם אם זה לא ילך (אין סיכוי שזה לא יחולל איזשהו שינוי), אז לא הפסדת כלום, אפילו זמן זה כמעט ולא גוזל. בהצלחה !

ננהננה

New member
פשוט תנסה עוד ועוד דברים

יש המון תחומים. תזרום לאן שמושך אותך אבל מילת המפתח כאן היא להתנסות ולעשות... ולחשוב על זה קצת פחות. כי אמנות זה משהו מעשי ורק דרך עשיה תוכל ללמוד משהו לגבי ההתאמה של זה לגביך. ננה

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo70.gif

כפי שנאמר, תתנסה בכל דבר, תן לזה לצאת לך מהלב ומהנשמה, אתה כבר תדע לבד מה מתאים לך

סטיגמטי

New member
תודה

תודה אנשים גם על התשובות וגם על קבלת הפנים. ´אספתי´ תשובות ונראה אם ומה הולך לי. יום טוב. - סטיגמטי

למעלה