נכון?
מ מדוזה משועממת New member 3/10/05 #6 ../images/Emo41.gif קשה 1 ../images/Emo29.gif התמונה מפורום אופנה אלטרנטיבית בתפוז. לא להגיב.
מ מדוזה משועממת New member 3/10/05 #7 ../images/Emo41.gif קשה 2 ../images/Emo29.gif התמונה מפורום אופנה אלטרנטיבית בתפוז. אפשר להגיב.
א א ל א ו ר New member 3/10/05 #8 הוו זה רעיון מגניב ובאמת אולי +יימשוך אותי לעשות דוליז! *מתחננת לעשות את זה אחרי שאני יחזור בלילה מדודה שלי*
הוו זה רעיון מגניב ובאמת אולי +יימשוך אותי לעשות דוליז! *מתחננת לעשות את זה אחרי שאני יחזור בלילה מדודה שלי*
ש שיידי ליין New member 4/10/05 #11 רעיון חמוד ביותר! אני יכולה אולי להיות העוזרת שלך בבחירת התמונות לפינה? תאמיני לי אני יכולה למצוא תמונות מקוריות מאוד.. מואהאהאהא...!!
רעיון חמוד ביותר! אני יכולה אולי להיות העוזרת שלך בבחירת התמונות לפינה? תאמיני לי אני יכולה למצוא תמונות מקוריות מאוד.. מואהאהאהא...!!
ש שיידי ליין New member 4/10/05 #30 ../images/Emo7.gifרעה אוף אני טובה בלמצוא תמונות... אולי אני אפתח פינה מתחרה?
מ מדוזה משועממת New member 5/10/05 #41 לא נראה לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif אני ממשיכה עם ה'מה? '