שת"ב

The Bitter End

New member
שת"ב../images/Emo88.gif

שירשור תמונות ברכיבה. ובכן ילדים, זה המקום להעלות תמונות שלכם ברכיבה על מנת לקבל ביקורת בונה משאר חברי הפורום
נא לשמור על שפה נאותה, לא להציף בתמונות, ואם שמתם תמונה, הגיבו למישהו אחר למען הסדר הטוב
מקווה לקצת ייצוג ווסטרני הפעם
שוטו! [אני דורשת מאנה לשים פה תמונות
]

horse 1212

New member
כוסית../images/Emo23.gif

אני לא בטוחה,אבל תקרבי את המרפקים לגוף קצת,וגם טיפה את הגב יותר זקוף ואחורה. זהו סה"כ =]

ocean zd

New member
נמנמ..

נראה לי שזה יהיה טוב אם תקצרי ארכובות קצת... ו.. תיישרי גב, תכניסי מרפקים לצידי הגוף..... מממ...זהו נראה לי...

fliperit

New member
בעצירה את יושבת סבבה

למרות שאני הייתי שולחת את הידיים קדימה ועוזבת לסוס את הפה יותר. בתמונה השניה את יושבת קדימה מדי. תנסי לשבת יותר עמוק באוכף, מיוחד אם זה בראן-דאון.

Ruf Lil RusGal

New member
תודה...

בעצירה אני לא יכולה לתת לה חופש מוחלט כי היא לא תעצור אז אני פשוט שמה את הידים איפה שהן ובגלל שהיא זורקת ראש קצת היא מושכת לעצמה ומכניסה תחת...חחח אני מנסה לעבוד איתה על זה פשוט התמונה הזאת הייתה בתחרות והיא הייתה לחוצה אז הייתי חייבת ובקשר לתמונה השניה, אני יודעת שאני יושבת קדימה.. אני מנסה לעבוד על זה אבל בכל מקרה תודה

גלגלון!!!

עצירה מעוללה(חחח אני צלמתי..
) תנסי לתת לבלו יותר חופש בעצירה אני יודע שזאת בלו..ושקשה לתת לה הרבה חופש..אבל תנסי.. כאילו תנסי גם לשחרר טיפה את המרפקים כאילו לא לרכב עם מרפקים כל כך צמודם..אבל את מעולהההה את רוכבת ממש יפה..וגם בלוו..בהצלחה בתחרויות

favory

New member
טוב,

קודם כל הבעיה של הרגליים מאוד בולטת פה. תנוחת צ'ארלי צ'אפלין? חח..תסובבי אותה קצת. אצל ג'יטן צריך לקצר את המושכות את צריכה לקבל איתה קשר ישיר לפה אחרת זה הלך.. תפתחי קצת את הכתפיים תרימי ידיים ותפתחי אותם טיפה. תנסי להשתחרר בחלק גוף עליון זה ייראה הרבה יותר טוב!

הסוס הזה נראה קטן לך D:

להוריד עוד טיפה עקבים, ורגליים יותר לכיוון עם הגוף (אין לי ממש איך להסביר את זה... מקווה שהבנת) כאילו הקצה של הכף רגל שלך ממש לכיוון מוזר.. אז היא צריכה להיות לכיוון השני.. [פאק אני לא מצליחה להסביר
] אבל אני משערת שזה בדירבון, אבל בכל זאת.. אולי תנסי להאריך את הארכובות בחור אחד או שניים גם.. לא בטוחה לגבי המבט כי לא ממש מובן.. אבל זה נראה קצת כאילו את מסתכלת על הרצפה, את צריכה להרים יותר את המבט.. סה"כ נראה ממש ממש טוב

horse 1212

New member
בשתיי התמונות,

את נראת מאוד "מכווצת".זה נראה כאילו "תופסת" את האוכף עם הברכיים..לא יודעת איך להסביר.בכל מקרה,תפתחי את הכתפיים,תרימי את היידים ותכופפי את המרפקים. המ זהו נראה לי..

ocean zd

New member
מממ...

אנסה.... קחי את הידיים יותר לכיוון הסוס.. ולמעלה..תוציאי אותן מהאוכף! נמנמנ... ולמרות שזה לא נראה, תקצרי את המושכות כי הוא סוס קטן והיידים שלך ממש אצלך... תפתחי את הכתפיים.. וגם אחורה את יושבת נורא כזה.. מכונסת תאריכי ארכובות.. א ארוכה לסוס אז לפחות זה... והעקבים שלך צריכים להיות בחוץ והאצבעות בפנים אם זה לא בדרבון... תפתחי מעט[!!] את הידיים לכיוון הצידה.. ואז גם המרפקים יהיו צמודים לגוף. וכשאתה מאריכה ארכובות תורידי את העקבים מעט..... מקווה שעזרתי..

ממ..

לפתוח כתפיים, לשים את הרגליים בצורה יותר מקבילה לגוף הסוס ולא "צ'ארלי צ'אפלין" אולי להאריך ארכובות בחור או שניים.. ולתת את הידיים קצת יותר קדימה.. בגדול בסדר גמורר..

=]

אמממ את פשוט צריכה להשתחרר קצת ככה יהיה לסוס יותר נוח וסביר להניח שגם לך:] תתני לסוס קצת ידיים ושיהיו דצת למעלה ולא דבוקות לגוף ...
ברגליים נראלי אפשר להאריך ארכובות=P

למעלה