שת"ב

פפוניטה

New member
אני חייבת להעיר לך לרעה

את ראית את התוכן? ראית שהסוס חולה? אני מכירה מעולה את נועה ואני יודעת כמה היא בדיכאון מהמצב של הסוס. אז אני חושבת שזמן להערות (רעות) בכלל! אלא רק לאחולי החלמה מהירה לסוס המתוק שלה!!! קצת רגישות....היא באמת בדיכאון!

fliperit

New member
נו באמת..

אני לשניה לא מזלזלת בדיכאון שלה, אבל שרשור שת"ב הוא בשביל לשים תמונות כדי שאנשים יעירו על הרכיבה. "קצת רגישות"? מי היה לא רגיש? ההערות נתנו מתוך ביקורת בונה, ולא מתוך קטילה. גם כשהסוס חולה אפשר לשפר את הרכיבה. אם היא לא רוצה שיעירו שלא תשים תמונה בשת"ב.

פפוניטה

New member
היי...הגזמת

אני לא אומרת שלא תעירי לה כי באמת היא שמה את התמונה במקום שהיא לא כל כך התכוונה לו...אבל עדיין אפשר לאחל בהצלחה... אבל עזבי-לא צריך לריב על זה!

Blue Eyessss

New member
נראה לי...../images/Emo47.gif

שהיא לא יכולה ממש למשוך לו בפה שאין לו מתג בפה...

fliperit

New member
אז בהקמור

זה לא משנה ממש...העיקרון הוא שאין טעם סתם למשוך..

אין לי ממש דיעה בעניין אבל

זה חבל על האף ולא הקמור או מתג כלשהו.. ואולי הסוס בא ללכת אז היא משכה כדי להחזיק אותו.. והידיים אולי למעלה כי המושכות ארוכות אז אם היא הייתה מושכת לבטן הם עדיין היו ארוכות בשביל לעצור אותו.. זאת סתם השערה שיכולה להיות..

fliperit

New member
זה הקמור.

ואני לא מבינה מה כולחם רוצים....לא אמרתי שהיא לא רוכת טוב, אלא תיקנתי ארת איך שהיא רוכבת בתמונה..אין טעם לנסות להצדיק את זה...

בנות לא לריב!!!

הסוס ע-ו-מ-ד ! באמצע שומקום, לא במגרש לא תוך כדי עבודה, בקושי אפשר לקרוא לזה "ציוד רכיבה" ואתן מבקרות את הרכיבה שלה??!? ממש כישרון....

kampos

New member
תקשיבו...

אני מודה לכם על ההערות ואולי אתם צודקים אבל לא צריך לריב על זה! בסך הכל יצאתי לטיול וביקשתי שיצלמו אותי והסוס התחיל ללכת זה לא ביג דיל...

soosapir

New member
תמונה שלי..

טוב זאתי תמונה ישנה.. כל שאר התמונות שלי הם בחושך(השיעור שלי מתחיל ב-6)

JuSt A d i

New member
אממממ

מבט קדימה תיישרי את הגב תפתחי את הכתפים ותבליטי הכל
לגבי הידים נראה לי שהן ממש גבוההות אבל רוכבי האינגליש יבואו ויתקנו אותי

Blue Eyessss

New member
פףף../images/Emo47.gif

דבר ראשון תאכילו את הסוס דבר שני מבט למעלה דבר שלישי ידיים למטה דבר רביעי לכפף מרפקים

soosapir

New member
אוקי..

תודה על ההערות..חח.. וזאת סוסה... היא אוכלת ובראיה והכל.. והיא כבר לא בחווה..:( מישהו קנה אותה..אוף..

horse 1212

New member
נמנמ..

קחי את הגוף אחורה,מבט קדימה
,להאריך מושכות ולא למשוך לסוס בפה.

MorH

New member
../images/Emo174.gif הממ

נתחיל בזה שאת כזאת דרסאז'ניקית כן ?! כןןןןןןןןןן תנסי לשמור ת'ידיים מעל הרעמה ולשאת אותן קדימה עם התנועה לתת לו קצת לקחת יותר את הקשר שיתארך ושיבין שנעים לו שם למטה שימי
שאני אומרת לך כמו הבעיות שלי כמו שראית היום (
) הממ ואת הגרונית את חייבתלשחרר לו עוד טיפה ! כי זה נראה ממש הדוק כשהוא מתעגל וזה די כואב אני מניחה בסה"כ זה נראה מעולה ונסיים עם זה שאת דרסאז'ניקית בהכחשה חח עוד משו - מזה השוט החאאאתיך הזה ?!?
...

soosapir

New member
למי התכוונת שאמרת

דרסג'ניקית בהכחשה?..חח.. קיצר.. התמונה הייתה ממזמן.. באחד השיעורים הראשונים שלי על הסוסה.. וזראת סוסה שהי בדיוק ההפך מעצלנית..חח.. היא ישר דופקת טיל..חח..

למעלה