שתקנים

siete

New member
שתקנים

הייתי היום במנזר השתקנים בלטרון. וממש נחמד שם! יש שם משהו שקניתי שמזכיר את השטרז - אבל ב33 ש"ח בלבד. ולדעתי הוא גם יותר טעים! קוראים לו Elixir והוא %50 אלכוהול, גם כן ירוק, וגם כן מלא בתבלינים ועשבים שונים. מישהו ניסה את זה? ידיד שלי והשותפה שלו קנו את הגוורטצמינר (איך לעזאזל כותבים את זה?) ב50 ש"ח. עושה רושם שהמחירים שלהם ממש טובים. בכל מקרה האיש שעבד שם היה נורא נחמד.

LaDjA

New member
גוורצטמינר - רק להחליף ט' ו-צ'

(אם אני לא טועה)

D r a m b u i e

New member
גוורצטרמינר

מה שאומר סוג ענב מתובל. אליקסיר? כנסי לאתר של שרטרז מספרים שם שהמשקה התחיל בהתחלה ממשקה ושמו אליקסיר. אחרי זה שינו לו את השם לשרטרז, נדמה לי לפני מאתיים שנה, פלוס מינוס. אבל זה מעניין לאללה מה שאת אומרת. מה גם שהמקור של השרטרז הוא ממנזר שתקנים. את יכולה לספר עוד על המשקה הזה? צורת הבקבוק, טעמים, צבעים, ריחות ועוד??

marsala

New member
הגוורץ של לאטרון

עם כל הכבוד, ויש כבוד.. לנזירים ,פשוט יין זוועה ושלא תביני אותי לא נכון. יין המרסלה שלהם נהדר לדעתי ובמחיר מצחיק MOSH If its wine and its not to your taste....it is a glorified vinegar MOSH

siete

New member
אליקסיר

הצבע שלו ירקרק (בדומה לשרטרז הירוק). האיש אמר שיש שם כ15 תבלינים, בינהם, אניס, קמומיל, וקקטוס(?) הוא פחות מתוק מהשרטרז, אם אני זוכרת נכון. הבקבוק שלי לא כאן, כשיהיה לידי אני אטעם שוב ואדווח.

למעלה