שתם שאלה...

אני אוהבת..

אם.טי.וי ( הכל חוץ מה מטאל) אני אוהבת ברוק את ארוסמית,אוונסנטס,כמה שירים של לינקין פארק ושל בלינק 182,וגם רוק כזה קליל.. אני לא אוהבת רוק כמו מטאליקה,נירוונה וכדומה למשל... אני אוהבת גם מוזיקה רוסית(פופ,טכנו,דאנס) שונאת מזרחית!!ובכלל אני בקושי שומעת מוזיקה ישראלית...

AeroSlash

New member
עושה טוב בזה שאת שונאת מזרחית...

מה כבר יש לאהוב ב-5 מילים שחוזרות על עצמן עם לחן מרגיז...

מזרחית

זה סתם זבל דיכאון אחד גדול!! פעם נורא אהבתי את שרית חדד אפילו יש לי דיסקים שלה והייתי בשני הופעות שלה(בחינם) אבל עכשיו אנילא סובלת כזאת מוזיקה!!!

AeroSlash

New member
איך??!?

לא התחלת למלמל את מילת השיר בחלומות?! לא נהיה לך חור בדיסק באותו המקום?! לא רצית להקיא אחרי שסיימת עם זה?! אבל קבלי כבוד, נראה לי אם אני אמשיך ככה אני עוד אשבור את השיא שלך, אני פשוט לא יכולה להתנתק מהשיר הזה
[לא בשיר]...

the freaky girl

New member
פעם אחת

שאני זוכרת, כל הלילה אני הקשתי לדיסק אחד (במקרה אבל ממש במקרה לאיירון), ולא ישנתי הלילה ההוא, זאת אומרת שבערך מעשר וחצי- אחד עשרה, עד חמש וחצי בבוקר, הקשבתי לאותם שירים... וכמה מהשירים חזרה וברצף.. כשאני סתם יושבת ליד המחשב, אני מקשיבה לאותו שיר איזה 20 פעם (כי אין כוח לשנות), ואז רק מחליפה לאחר, שוב 20 פעם.. אני מוזרה, אין מה לעשות.. :)

AeroSlash

New member
לא נכון ../images/Emo3.gif

את שברת את השיא שלך עם Skid Row ולא עם איירון [לדעתי]...

l1zard

New member
אוי..

אצלי קורה לפעמים שהראש שלי פשוט נהיה ריק לגמרי.. ואני לא שמה לה למה שקורה סביבי.. ואני דופקת איזה שיר דפוק בווינמפ... וזה מנגן לפעים מהבוקר עד הלילה אותו השיר... אז אל תדאגי.. אני הרבה יותר מטומטמת ממך :)

למעלה