indeed
E EMILY666 New member 22/8/04 #50 דיי דייי אני אוהבת גם מטאל ורוק נו מה לעשות פאנק עושה אולי שמחה!!!!!!!!!
E EMILY666 New member 22/8/04 #26 אני הייתי רוצה לנגן על גיטרה אהם פסנטר לא מספיקה כדי להקים להקה.........(((((((((((((((( צריך להסוף כסף זהו אני אוספת לגיטרה
אני הייתי רוצה לנגן על גיטרה אהם פסנטר לא מספיקה כדי להקים להקה.........(((((((((((((((( צריך להסוף כסף זהו אני אוספת לגיטרה
A AeroSlash New member 22/8/04 #28 יש לך טעם טוב ../images/Emo45.gif וזה אירוסמית', אני מבקשת כבוד... אגב, מדברים על מאיידן אני שומעת עכשיו brave new world [הדיסק], החלפתי שיר
יש לך טעם טוב ../images/Emo45.gif וזה אירוסמית', אני מבקשת כבוד... אגב, מדברים על מאיידן אני שומעת עכשיו brave new world [הדיסק], החלפתי שיר
A AeroSlash New member 22/8/04 #42 כרגע סיימתי את numbet of the beast, החלטתי שנמאס לי קצת מגאנס.. עומר, אתה באמת חושב שאני לא מכירה את השירים של איירון מאיידן?
כרגע סיימתי את numbet of the beast, החלטתי שנמאס לי קצת מגאנס.. עומר, אתה באמת חושב שאני לא מכירה את השירים של איירון מאיידן?
ש שחורדינית בלונדינית New member 23/8/04 #56 נראה לי אני שוברת את השיא.. הקשבתי לאותו שיר רצוף במשך קרוב חמש שעות (300 דקות לחלק ל- 3 דקות בערך לשיר= קרוב מאוד ל100 פעמים)... והקשבתי לאותו שיר במשך כמה ימים אחרי שנפרדתי מאקס והתגעגעתיץץץ
נראה לי אני שוברת את השיא.. הקשבתי לאותו שיר רצוף במשך קרוב חמש שעות (300 דקות לחלק ל- 3 דקות בערך לשיר= קרוב מאוד ל100 פעמים)... והקשבתי לאותו שיר במשך כמה ימים אחרי שנפרדתי מאקס והתגעגעתיץץץ
S Sweet Russian Girl New member 23/8/04 #57 ../images/Emo26.gif כולם פה אוהבים לשמוע רק רוק כבד ומטאל או שזה רק נידמה לי??