שתי שירים שכתבתי.

facundo te amo

New member
שתי שירים שכתבתי.

סתם מלא זמן שלא פירסמתי ובאלי. -*-*- הפרח האדום שבהק מאגלי השחר של היום. היה בדל כל כך. גביעון בעל עלי פעמון, ניגן את זמזום החיים. לצד דטורה אחוזת עלים, עלי כותרתיה נשרו לבנים. דאה לו, דם נקי לגביעון בלי אקלים. בעוד התמרק לו בסביבה של דוויים. לאור דברי הדיבה של אנשי הצווארונים הלבנים. החל להתדמות לנוף ההרים. ---------------- הצעיף הכחול הרקום בזהב, מתנופף על ראשה. בעת שאיש לא מביט, הוא נישא אחריה בחשש. הרגליים הדקות שלה וגופה הצעיר, נחשף למראה ההמון. בחיק המשפחה היא לשה בצק, כמו גומי לעיסה מותחת אותו עד שכבר נקרע. יום יבוא והיא תפשיל חצאית, הצעיף כבר לא יהיה כרוך סביב ראשה. והיא תקפוץ מול כולם לתהום. תודה למי שקרא... ליטל.

=]

ליטל..ממש כתיבה יפה. מאיפה אוצר המילים הזה? זה ממש מעלה ת'רמה. קראתי..נהנתי...המלצתי! חחח אהבתי יותר את השיר הראשון מבחינת התוכן. למרות שעכשיו אני חושבת שגם השני יפה מאותה בחינה. חחחח :)

מוסיפה שיר.

השקט שלי: לפעמים מתאים לי בבית עם עצמי. לפעמים מתאים לי רק השקט שלי. לפעמים אף אחד לא רוצה לשמוע לא מתאים לי לשקוע עכשיו. לפעמים אני רוצה לסתום את האוזניים ולהנמיך לכולם את הקול. לפעמים אני רוצה רק לשבת בצד ולהוריד מגבי את המשקל שנפל עליי. לפעמים, כשהשקט כבר מגיע והשחר לא הפציע בא איש אחד והורס הכול! תודה.מראש.

count on me

New member
אחד היפים השלך!

חנו'ששש מתוקהה ..! :) אין מילים - לא יכולה לתאר לך עד כמה התחברתי לשיר הזה.... כל מילה מרגשיה שנוגעת בי בעוצמה... ניכנסת לתוכי ונשארת.... מזה השקט שלי? במה הוא כרוך? "לא מתאים לי לשקוע עכשיו" "להנמיך לכולם את הקול" להריד את המשקל "שנפל" עלי " אלו המשפטים שהכי התחברתי אליהם....מטאפורות מדהימות....(חח אפשר כבר לנתח את השיר שלך...חחח) השירים שלך, במיוחד זה, מתאר לי רגעים קטנים בחיים - שרובנו כבר לא מקדישים להם זמן מחשבה..(השיר על הדיגדוגים..) כולנו רוצים בשקט....אך מהו שקט אצל כל אחד ואחת? האם הוא שונה? לסוף השיר אני פחות התחברתי....אבל זה לא מונע ממני לקחת עימי את התחושה שהשיר "עשה" לי.... את כותבת מדהים, עם המון עוצמה.... מאוד קשה להעביר עוצמה בשירים...במיוחד אם אנשים אחרים קוראים את זה...... זאת אחת מהטרות של רוב מי שכותב שירים.... את יכולה להיות גאה בעצמך....מבחינתי עמדת במטרה שהצבת ! באהבה ענקית, וספושבוע נעים....

יא מנתחת שירים...

את יכולה לעסוק בזה. תפתחי את זה. ממש תודה. על כול התגובות. את מקדישה לזה זמן. וזה נחמד לדעת. את כול פעם גורמת לי להיות קצת מובכת..כול פעם זה יורד..מההרגל שלך... טוב שוב. בהערכה עצומה.

אין מילים. פשוט אין מילים

מדהים

chuchi46

New member
סליחה, אבל אני חייבת...

חחח בתור משוררת, עלייך לדעת- שני ולא שתי שירים כתבת =] כידוע- שיר הוא זכר בשפה העיברית =]

facundo te amo

New member
אני את הבגרות שלי כבר עשיתי

וקיבלתי 95 בלא סופי. 90 בסופי. ככה... שאל תתקני אותי.

tal 05

New member
קודם כל,כל הכבוד על ה-95!!

זה שאת את הבגרות שלך עשית... וקיבלת 95 ..זה לא אומר שאסור לתקן אותך. ההפך,אם את את הבגרות שלך עשית..אז את אמורה לדעת שזה לא "שתי שירים" אלא " שני שירים" הבגרות בלשון לא נועדה רק בשביל הציון,לא כדי שזה ישאר על הדף,את אמורה ללמוד מזה משהו! סיון תיקנה אותך בצורה יפה ובונה,לא כדי לצחוק עלייך כך שאת לא צריכה להכנס למצב של הגנה התקפית. למדי לקבל ביקורת בונה! "מטעויות למדים" נראה שה-5 נקודות שהיו חסרות לך בשביל להשלים ל-100 ירדו לך בשם המספר. סוף שבוע נעים

למעלה