שתי שאלות

שתי שאלות

1. איך אני מחברת שתי תמונות לתמונה אחת בצייר? 2. האם ניתן להוריד את התוכנה פוטו שופ (נדמה לי שהיא נקראת ככה) בחינם, ואם כן, מאיפה? תודה מראש.

2_be

New member
תשובה ל-2

ניתן להוריד גרסת ניסיון חלקית לפוטושופ מהכתבות הזאת. (זהו האתר של חברת adobe היוצרת של פוטושופ)

נירש

New member
שתי תשובות

1. "צייר" זו אחת מהתוכנות הכי לא נוחות לעיבוד תמונה. במקרה הזה, כדי לחבר שתי תמונות תצטרכי לחשב את הגודל שלהן ביחד וליצור קובץ חדש בגודל המתאים ע"י Image - Attributes או לחילופין, ליצור קובץ הגדול מגודל שתי התמונות ביחד, באותה צורה כמו שהסברתי. אח"כ יש להעתיק את שתי התמונות לקובץ החדש שנוצר ע"י copy - paste ואז: א. אם פעלת בשיטה הראשונה את מסודרת, רק צריך לשמור. ב. אם פעלת בשיטה השנייה, יש להעתיק את שתי התמונות המצורפות לקובץ חדש בגודל המתאים. מסורבל, נכון? 2. נכון. לכן אני ממליץ בחום להוריד את פיינטשופ, שיש לה תקופת נסיון מסוימת, וכך תוכלי לבצע את כל הפעולות הנ"ל בקלות רבה. לפוטושופ אין גירסת נסיון, למיטב ידיעתי, והיא גם עולה ה-מ-ו-ן כסף. סביבות ה-600$ למיטב זכרוני, בעוד שפיינטשופ עולה 100$, והיא טובה לא פחות. תשובה ארוכה לשאלה קצרה.

נירש

New member
תיקון קל

אחרי שראיתי את התשובה של be_2, אני מצרף את הקישור להורדת גירסת נסיון של פוטושופ (מה שהוא/היא צרף/ה זה ל-photoshop elements).

2_be

New member
אופס...../images/Emo9.gif

צודק...זה מה שקורה שרוצים לעשות דברים מהר...ורק עפ"י הזכרון...
ואגב, אני בת.

נירש

New member
וואלה.

אם הייתי מסתכל בכרטיס, הייתי יודע. זה מה שקורה כשרוצים לעשות דברים מהר.

יש אלטרנטיבה טובה מאד בחינם

וקוראים לה GIMP. זו תוכנה שדומה מאד לפוטושופ מבחינת שיטת העבודה ומה שהיא יודעת לעשות. היא בחינם לגמרי. אפשר להוריד אותה מהאינטרנט. יש לה כל הזמן עדכונים ותוספות. יש גירסאות שלה גם למחשבים מסוגים אחרים. הבעיה שעלולה להיות לך עם GIMP, היא שלא הרבה אנשים בארץ מכירים את התוכנה. גימפ ניראית קצת אחרת! תצטרכי להקדיש זמן לא מועט ללמוד את התוכנה (אבל כך גם עם פוטושופ, בעצם). לא הבנתי בעצם מה השאלה בסעיף (1.)

למעלה