שתי שאלות

omri015

New member
שתי שאלות

א.תאוריה באיזה גיל אפשר להוציא? ב. שמעתי שאפשר לתחיל ללמוד נהיגה ב16 וחצי ואז 17 להוציא רשיון נכון?

b l i p

New member
שתי תשובות

א. אפשר לגשת לתאוריה בגיל 16.5 ב. אפשר להתחיל ללמוד נהיגה בגיל 16.5 ולגשת לטסט בגיל 17. אלו הגילאים מהם מותר, אך לרוב אין מתחילים ללמוד שישה חודשים לפני שניגשים לטסט... תאוריה אתה יכול לעשות ואולי אפילו רצוי (אם אתה בן 16.5 עכשיו) מכיוון שזה רק יוריד ממך את הצורך לעשות את זה אחר כך... ללמוד נהיגה- להתחיל שלושה עד ארבע חודשים לפני 17... בערך

aviGODFATHER

New member
לא מסכים

לא כדאי לגשת לתאוריה לפני שמתחילים לנהוג. מומלץ ללמוד אליה לפני שעולים על הרכב, אבל לגשת למבחן עצמו רק אחרי כמה שיעורים...

ChilD SouL

New member
../images/Emo45.gif

זה עוזר ליישם את החומר הנלמד על יבש על רטוב - עוזר לקליטה טובה יותר.

M o l

New member
בעיקרון זה נכון...

רק לא מומלץ להגיע לשיעורים מאוחרים (נגיד אחרי 20) בלי תיאוריה. שלא יווצר מצב שהתיאוריה תעקב את כל התהליך.

MrJacKasS

New member
../images/Emo31.gif

לדעתי זה ממש לא עוזר כל ה"למידה על רטוב" הזאת ..זה שטויות עדיף לסיים עם התיאוריה ולשים את כל הפוקוס בלימוד הנהיגה המעשי ובסופו הטסט.

ChilD SouL

New member
אפ'חד לא שאל את דעתך../images/Emo3.gif

בכל אופן, לכל בנאדם יש את הזכות להביע דיעה וזו דעתי.
לא מתאים לך - סבבה. כל אחד והעדפות שלו. יש כאלה שזה מתאים להם, יש כאלה שלא. לילה...

BananaOdium

New member
הוא צודק... בכל מקרה עדיף להפטר...

כמה שיותר מהתיאוריה כי זה מועקה. הרי בתכלס מה שחשוב זה לא לדעת את המנוע, אלא לדעת תמרורים ודיני תעבורה שעליהם המורה חוזר המון פעם בשיעורי נהיגה. ולכן זה בכלל לא רלוונטי מתי נגשים לתיאוריה...

ChilD SouL

New member
מי אמר שהוא צודק../images/Emo35.gif

אין פה עניין של צודק או טועה, יש פה עניין של דיעה X או דיעה Y. הוא חושב כך - אחלה. אני חושבת אחרת - אחלה. בסופו של דבר, כל אחד מחליט לגבי מה שטוב לו לגביו.

MrJacKasS

New member
גם אני רק הבעתי את דעתי ..

לא ניסיתי לשנות את דעתך, רק להביע דעה, כאחד שנכשל בתאוריה אחת ודי סבל מזה בזמן הלימודים המעשיים ..

Superdror

New member
לגבי אם ללמוד תאוריה לפני או אחרי

תחילת הלימודים - הנושא נדון ונטחן רבות, הדעות לכאן ולכאן. בכל מקרה, בן אדם שאין לו יותר מידי "הבנה" לגבי חוקי תעבורה ותמרורים וכו', מישהו שיושב ברכב של אביו ואפתי למתרחש - הייתי מציע לו לעשות את התאוריה במקביל ללימודי הנהיגה, או מעט לפני, כדי שהחומר יהיה טרי בראש והמורה לנהיגה לא יצטרך להתחבט ולבזבז זמן יקר בשביל להסביר לך למי יש זכות קדימה או איך מזהים רחוב חד-סיטרי.

למעלה