שתי שאלות...

אישי

New member
שתי שאלות...

שלום לכולם... יש לי 2 שאלות: 1. מה היה קורט אנגל לפני שהוא הגיע לwwf ומה הסיפור שלו בכלל... 2. מה עם בילי קידמן?? הוא ב-wwf ?? אני אשמח אם מישהו יענה... תודה

אילן די

New member
באמת אתה לא יודע ?

מה היה קורט אנגל ? הוא אומר את זה רק שש עשרה פעמים בתכנית... קורט זכה בשתי מדליות זהב באולימפיאדת 1996 (אטלנטה) בהיאבקות במשקל כבד בסגנונות שונים. לגבי קידמן - אין לי מושג.

אישי

New member
לא ראיתי מזמן תכנית...

ובגלל זה לא הייתי מעודכן בעניינו של קורט אנגל... תודה בכל אופן

raw is eyal

New member
אילן תיקון טעות

זה שיש לו שני מדליות על הצוור זה לא אומר שהוא זכה בשני מדליות אולימפיות עדיין קורט אנגל זכר במדלית זהב אולימפית באולימפידת אטלנטה 96 בהאבקות חופשית בגמר הוא ניצח יריב אירני שאני לא זוכר את שמו ובכך נהפך לאלוף האולימפי של הדבליו דבליו אף ואיך אי אפשר באמת לדעת דבר כזה הבן אדם מקטר תוכניות שלמות במשך קרוב לשלוש שנים על המדליה הזאת

raw is eyal

New member
אני סגור על זה

שהוא זכה במדליה אחת בלבד הוא מתחנן ללכת לאולימפידת אתונה 2004 ולשחזר את ההשיג הזה

אילן די

New member
הוא ירמה גם שם ? ../images/Emo13.gif

אולי הוא יקח איתו את סטפני מקמהון שתעזור לו.

hirshfe

New member
לגבי אנגל והאבקות חובבנית

אז ככה הוא לא זכה בשתי מדליות אולמפיות מוזהבות. רק באחת, עד משקל 105 קילו פלוס מדליה באליפות ארהב לפני זה ואחת באליפות העולם והרי לכן שלוש המדליות שלו רק הערה ה-WWF לא ישקרו על העבר הלפני המקצועני של מתאבק. הם אןלי ייפו את האמת כמו במקרה של מרק הנרי, שנכשל כליל באותה אולמפידיה בהרמת משקולות (סיים מקום 18 או משהו כזה, מתוך 30) אז הם הפכו אותי לאיש החזק בעולם, תוך איזכןר זה שהוא הופיע באטלנטה, ועקב עירפול זה, אולי נותנים לך חהבין שהוא זכה במדליה שם, מה שלא נכון. אבל הם חעולם לא אמרו את זה

למעלה