שתי שאלות..

טרנרית

New member
שתי שאלות..

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות - א - אנחנו לפני טיפול רביעי של תרומת ביצית בהפריית מבחנה בקפריסין. יעזור לי מאד לשמוע שיש סיפורי הצלחה, כדי לעודד אותנו בדרך הקשה הזאת, אנחנו כבר לא בטוחים שזו הדרך הנכונה. אם יש עוד בנות שעוברות את זה עכשיו אני אשמח לשמוע שנית - מישהי ניגשה פעם לועדה למוגבלות התנועה של משרד הבריאות על מנת לקבל הקלות מהביטוח הלאומי? איך הועדה הזאת מתנהלת ומה כדאי להביא ו/או להגיד כדי לקבל את ההקלות? מה משכנע אותם? יש למישהי נסיון חיובי? תודה

elitp

New member
תחפשי את המילה טרנר בפורום 926

אני ספרתי 10 הצלחות רק מהפורום! בהצלחה!

ברוכה הבאה ../images/Emo8.gif

שמחה שכתבת לנו כאן בפורום. יש כאן בתפוז פורום תרומת ביצית. בהחלט תקבלי תשובות יותר מדוייקות. אבל כן יש הצלחות בוודאי. הדרך אומנם ארוכה אבל יש תוצאות הריון בסופו של דבר. ספרי קצת על עצמך. נשמח בכייף לשמוע עידכונים דרומית

היי

קפצתי לבקר. אני בת 35 עם טרנר וכרגע בתהליך של תרומת ביצית. ראיתי את השאלה שלך ורציתי קודם כל להזמין אותך לפורום תרומת ביצית. התהליך של תרומת ביצית לטרנריות ולבנות שאינן טרנריות הוא זהה. בגלל שהפורום עוסק ספציפית בתהליך עצמו אני מאמינה שתקבלי יותר תשובות שם. אחוזי ההצלחה לטרנר בטיפולים אלו אינם שונים מהסיכויים של אישה ללא טרנר. ההצלחה תלויה במבנה תקין של הרחם. יש המון סיפורי הצלחה בפורום ורק עכשיו נפתח שרשור שם ספציפי לגבי תרומת ביצית לטרנריות. רק בהודעה הזאת הגיבו אם טרנרית לילדה בת 1.7 וגם הריונית לתיאומים (וזה רק מהבוקר) המון המון הצלחה

ולגבי ביטוח לאומי

ביטוח לאומי זה נושא מסובך. על טרנר לא מקבלים יותר מידי אחוזי נכות. במקרים מסויימים מקבלים מעט וזה מספיק עבור שיקום מקצועי. אבל: מי שבעלת תואר לא זכאית לשיקום. אני ממליצה לבא עם מכתב מרופא/ה שעוסק בביטוח לאומי (יש כאילו שעבדו שם פעם והיום מקבלים פרטי והם מתמצאים בכל הסעיפים) אני עשיתי זאת בנושא אורטופדי (בעקבות הניתוח ברגליים להארכת גפיים שעברתי ובעקבות כישלון בהשגת נכות שהגיע לי פניתי לאורטופדית כזאת והמכתב שלה השיג לי נכות עבור ניידות)

barbushi

New member
היי , נעים מאוד..

בהחלט יש הצלחות, אני וגם אחרות בפורום מכירות לפחות שתי בנות באופן אישי, אבל יש הרבה יותר. ההצלחות יפות מאוד. אבל בוודאי שאפשר להבין את היאוש..אני ממש אשמח אם תספרי קצת על עצמך. אני עצמי מהמרכז. שיהיה לך בהצלחה ואל תתיאשי!

למעלה