שתי שאלות.

שירי111

New member
שתי שאלות.

אני נהגת חדשה, עדיין עם מלווה. הוצאתי רשיון על אוטומט. שאלה ראשונה היא, מתי אני יכולה להתחיל ללמוד על אופנוע 50 סמ"ק? שאלה שניה, כמה שיעורים אני צריכה "להשלים" על מנת להוציא רשיון גם על הילוכים?

אני אנסה לענות

שאלה ראשונה- את יכולה מתי שאת רוצה... שאלה שנייה- אני חושבת ש-28 לא? זאת הבעיה כשמוציאים רישיון על אוטומט- אחרי זה נדפקים אם רוצים לנהוג על ידני...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1 - מתי שבא לך... 2 - נראה לי שצריך לעבור רק טסט על ידני (ולא צריך שוב 28 שיעורים), אבל זה לא בטוח.

מתן1002

New member
כנסי..

1. את יכולה לגשת מתי שאת רוצה , אבל קודם תוציאי טופס ירוק חדש לקטנוע . 2. בקשר למעבר לגיר רגיל , לא תצטרכי לעשות 28 שיעורים.. אני הייתי ממליץ לך לקחת 10 שיעורים ככה ולראות איך את שולטת ברכב, ואם את רואה שאת לא מצליחה תקחי עוד, עד שתרגישי שאת מוכנה לגשת לטסט ..

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifלא צריך 28 שיעורים

אבל עדיין מומלץ כמובן לעשות כמה שיעורים על ידני כדי לשלוט בהילוכים.

Netanel17

New member
תשובות:

1- את יכולה מתי שאת רוצה לגשת על 50 סמ"ק. (אם היו לך 3 שנים רשיון, היית צריכה רק מבחן שליטה באופנוע) אבל עצתי היא לך, שלא כדאי לך ללמוד על 50 סמ"ק. מבחינת הגיל אם יש לך רשיון על רכב, זאת אומרת שאת כבר אחרי גיל 17, ובגיל 18 כבר אפשר לגשת לטסט על אופנוע של 500 סמ"ק. מבחינת העלות, ההבדל במחיר מבחינת השיעורים היא יחסית קטן ושווה להשקיע את התוספת הזו, אם תרצי לקבל דרגת רשיון גבוהה יותר על אופנוע, זה יעלה לך הרבה יותר בשלב יותר מאוחר. (אותו הדבר בנוגע לאוטומט וידני- אם זה תוך כדי אין הפרש מחיר רציני, אבל אחרי שיש כבר רשיון זה עולה כבר לא מעט...) 2- אין לך הגבלת שיעורים, תצטרכי לקחת שיעורים עד שאת (והמורה שלך) תרגישי מוכנה לגשת לטסט. בהצלחה.

Netanel17

New member
לפי מה שראיתי בפרופיל שלך

לא צריכה להיות לך בעיית גיל בכלל. שווה לך ללכת על 500 סמ"ק.

למעלה