1. התחלתי להסיר שיער במפשעה בשעווה (נשאר רק משולש קטן)אחרי זה עברתי למכונת מריטה ועכשיו אני בטיפול לייזר- אינפרא להורדה לצמיתות (בתקווה) וכל זה למעני. 2. אחרי שהבן זוג עושה לי ביד הוא נותן לי ללקק את האצבעות בתאווה
, זה מה שקורה אחרי זה. אם האצבעות מסריחות לך בטירוף סימן שהבחורה שלך או לא הגיינית או סובלת מפטריה או סובלת מדלקת או שתשלח אותה להתקלח לפני סקס או שתשלח אותה לרופא נשים לבדוק את המצב. נרתיק האשה זה לא דבר מסריח אם מטפלים בו כמו שצריך.
באיזור, שגם נדבק לאצבעות, אני שוטפת (או בןזוגי, תלוי מי דחף לשם אצבעות) עם תמיסת סביעור מדוללת ע"פ ההוראות של האריזה של הסביעור. תהנו! (שיערות אני לא מורידה, למרות שדי שעירה...)
אני מורידה תמיד א. מבחינה הגיינת אני שונאת שיש שם שערות ב. אני לא מתכננת את הפעמים שחבר שלי בא אלי והוא לפעמים מפתיע אותי ככה שאני תמיד צריכה להיות נקיה משערות... לגבי הריח אני לא נתקלתי בתלונות של ריח רע וגם לא שמתי לב שיש לי כזה דבר... אולי אחרי מחזור ביום אחד וזהו... דוקא החבר מרוצה מאד מהאזור שם למטה... ואני מורידה עמ סכין ולרוב משחה כי שעוה הורגת אותי... העיקר שהחבר מרוצה... שאני לא גורמת לו לעיקצוצים....