שתי שאלות...

glamrock

New member
שתי שאלות...

האם עוד יש כרטיסים מוזלים דרך פלאפון?כמה ואיך? לפני כמה שנים היה לי CD של S.O.F.A.D אבל בהופעה. לצערי הדיסק נעלם לי ומאז לא ראיתי אותו באף מקום . מישהוא יודע משהו על זה איך אפשר להשיג וכו תודה מראש

little 14

New member
תשובות

בקשר לפלאפון אמרו שהם יחדשו את המבצע אבל ....... לא יודעת מה ניסגר עם זה ובקשר לדיסק בכל חנות דיסקים הקרובה לביתך ואם אתה רוצה דיסק מקורי וזול אז בחנות "דיסק סנטר" בדיזינגוף

super girl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ההמלצה על "דיסק סנטר" בדיזינגוף היא מניסיון!!!

super girl 15

New member
אתה מתכוון ש..

זה דיסק של S.O.F.A.D שכל השירים הם יענו LIVE?!
או יענו.. הופעה הופעה...?!

הגר26

New member
SOFAD יצא ב-2 מהדורות,

שנה אחרי שנה. הראשונה רגילה והשנייה ב-live, שזה אומר את כל הדיסק כולו, כמו שהוא, באותו סדר של שירים, רק מוקלטים מהופעות שונות (3 אני חושבת). ככה שזה יוצא כמו הופעה אחת שלמה של SOFAD. לפני 10 שנים בערך קניתי אותו ב-18 שקלים ב-Ace, כשעוד החזיקו דיסקים שהם לא ברוסית בלבד

הגר26

New member
לא תמיד...

אבל מאז אני ת-מ-י-ד בודקת בסטנדים של דיסקים מוזלים. גם קניתי שם את האוסף של דוראן דוראן ב-25.

pimpf

New member
חחח גדולה

גם אני אוטומטית הולכת לדיסקים האלה, רק שאני נתקלת בכל מיני אוספים מעפנים כאלה

little 14

New member
אפשר למצוא את זה שם

אני ראיתי את הרגיל וההופעה ב-DVD אבל בטוח שיש את זה שם 100%

glamrock

New member
כן כל השירים אחד לאחד ב LIVE

קניתי את הדיסק פעם כ קאט אאוט והוא פשוט מדהים. אני מודה שלא חיפשתי בנרות אבל נהלתי חנויות דיסקים ולא יצא לי לראות את דיסק הזה שוב.

super girl 15

New member
תחפש בסנטר.. ../images/Emo3.gif

כמו ההמלצה של Little ... וגם כמו שהיא אמרה 100% יש שם... (אני היתי שם זה הזוי אתה יכול למצוא שם כל דיסק שאתה חושק בו...!!!)

pimpf

New member
בינתיים אי אפשר להשיג אותו מלבד

באינטרנט (וגם אולי), אבל תמתין קצת, הוא אוטוטו יוצא גם כן ב"רימסטרד" ותוכל כבר להשיג אותו בכל מקום... בינתיים אין, ולא תמצא אותו באף חנות...

הגר26

New member
חפי צודקת ../images/Emo13.gif

הייתי היום בדיסק סנטר ואין שם. עצרו את ההפצה בינתיים

pimpf

New member
זה דיסק שחיפשתי אותו כמה שנים טובות

עד שהתברר לי שפשוט אין אותו. לבסוף אחותי קנתה לי אותו בארה"ב לפני כמה שנים... אבל הנה, עכשיו הם דואגים לנו (ולכיס שלהם
) והכל יוצא מחדש...

הגר26

New member
אני כל כך הולכת לקנות אותו שוב!!!

ואת כל ה-remastered שיצאו (בעבר ובעתיד). משכורתי האומללה...

למעלה