שתי שאלות

Princess Galush

New member
שתי שאלות

דבר ראשון- קיבלתי את הדילמה הבאה. מה מומלץ לענות? שמעתי שמישהי ענתה לא וקיבלה מעריצים, אבל כמה? חברי הלהקה שלך מוזמנים לשלל אירועי יח"צ (חברות ביגוד והלבשה/הנעלה / שעונים/ תכשיטים/ספא/מסעדות וכו`...). אירועים אלה מסוקרים בתקשורת ובפרט במדורי הרכילות. האם תמליץ להם להגיע לאירועים אלה? דבר שני- אתמול עשיתי הופעה ראשונה בבארבי, ב120 ש"ח+יחסי ציבור, והאולה היה מלא. יש לי עכשיו בערך 5200 מעריצים, ולפני זה אני עושה עוד 2 הופעות בפאב, ומוציאה סינגל ורינגטון, אז אני מעריכה שיהיו לי 6000 מעריצים עד ההופעה עצמה. מה אתם אומרים? לעמוד הלהקה השאוווה שלי- מוזמנים לעקוב, לכתוב תגובות וסתם להסתכל :)

Science Fiction

New member
אני לא יודעת לגבי הדילמה, ../images/Emo119.gif

אני אישית סימנתי 'כן' ולא קיבלתי תשובה עדיין :S בהצלחה
.

Princess Galush

New member
חח איזה סתומה אני

אתמול עשיתי הופעה ראשונה בבארבי, ב120 ש"ח+יחסי ציבור, והאולה היה מלא. יש לי עכשיו בערך 5200 מעריצים, ולפני זה אני עושה עוד 2 הופעות בפאב, ומוציאה סינגל ורינגטון, אז אני מעריכה שיהיו לי 6000 מעריצים עד ההופעה עצמה. אם אני אעשה היום הופעה בבארבי ב120 ש"ח, בלי יחסי ציבור, אני אצליח? מה אתם אומרים?

שלמונזה

New member
שמעי ../images/Emo168.gif

כל המשחק הזה מבוסס על ניסוי וטעייה.... אז שווה לנסות לראות אם הולך אז ממשיכים שוב, אם לא פעם הבאה שמים שמונים או שמים יחסי ציבור. לדעתי היחסי ציבור זה סתם בולשיט, הרווחתי טוב בהופעה בבארבי בלעדיהם ובלי לצאת בהפסד

למעלה