שתי שאלות

• פותח הנושא tvtg
  • פורסם בתאריך

tvtg

New member
שתי שאלות

שלום לכולם אני כרגע לא משקיע בגינה וכדי לתת בכל זאת איזה שהוא מראה יפה זרעתי בחורף אשולציה בשלל צבעים בחלק מהשטחים המתים התוצאה יפה מאוד והשטח כוסה בשלל פריחה. איזה צמחים מתאימים לאותה מטרה לעונת הקיץ (שמש מלאה) האשולציה מתחילה לדעוך ובאותו נושא אני גר באיזור נהריה (קיבוץ איילון) ורוב המשתלות שאני מצאתי פה חסרות כל מגוון הן של זרעים והן של צמחים מוכנים (בעיקר עונתיים) - אשמח לקבל המלצות על מישתלות בעלות מגוון גדול (למעט יגור שהיא יותר יקרה ולצמחי עונה אין הצדקה לכך) אפשר גם במסר פרטי אם יש בעיה של פרסומת תודה מראש

bel011

New member
איזור נהריה זה טסונמי.....תן לה

קריאת כוון והיא תעזור עם שמות משתלות באיזור למרות שממה שהבנתי ממנה,באיזור באמת חסר המגוון שניתן למצוא במרכז.

מייקלה1

New member
אם אתה הולך על עונתיים למשטח

הזה אז אפשר לזרוע - טגטס [יש בכמה גבהים וצורות פרח],ציניות גבוהות ונמוכות,טיטוניה, קוסמוס,חמניות ומירביליס. לגבי שאלתך השניה,חכה לתשובות מהחברים שגרים בצפון.

mazoneli

New member
קיבוץ איילון זה לא כ"כ נהריה

בקיץ בשביל מראה יפה אתה צריך גם להשקות אין אפס, משתלות טובות באיזורינו 1.משתלת מלאכי בלימן די סטנדרטית אבל יש לפעמים מציאות. 2.משתלה שאני מאוד אוהב יש בכניסה לבוסתן הגליל מיד פונים שמאלה לפני שער הישוב, בן יעקוב אני חושב, זאת משתלה יצרנית יש לה שתילים רבים והמחירים די גמישים. תשתול טיון-דביק
תהיה לך פריחה כל הקיץ

tvtg

New member
את נהריה כולם מכירים ../images/Emo8.gif

אין בעיה עם השקייה - האשולציה מחזיקה גם בקיץ ? במלאכי בלימן יש רק את הנפוץ ביותר המבחר לא משהו אני אבדוק את המשתלה ליד בוסתן הגליל תודה

טסונמי1

New member
משתלת שלומית בקריות-אני חושבת שקרית

אתה קרוב מאוד למשתלת שפר[שפר לא מוכר לפרטיים] ברסקו-[צפון נהריה] משתלת סוף הכפר ואולי לירינוי בתוך נהריה-הטובה מכולם היא משתלת שלומית

tvtg

New member
לפי דפי זהב שלומית זה בקרית ביאליק

אני אבדוק

mazoneli

New member
אם את\ה רוצה חמניות יש לי טונה של

זרעים אתה יכול לבוא לקחת, אנ ליד כפר הורדים.

למעלה