שתי שאלות

שתי שאלות

א, חברה שלי אף פעם לא גמרה, היו לה חברים וכבר שכבה הרבה אבל מעולם לא גמרה. כאשר אני משחק איתה אנו מגיעים למצב שהיא לא יכולה יותר ומעיפה אותי, היא טוענת שזה מגיע למצב שזה כבר מציק לה ולא כיף, אז איך אני יכול לגרום לה לגמור אם אני לא יכול להמשיך....? שאלה ב'. יש מדריך להגדלת איבר המין, אני רוצה לדעת אם זה אמיתי או סתם, אני מצרף תמונה שבה כתוב על השיטה. תודה רבה.

../images/Emo24.gif

1) לגבי הגמירה של חברה שלך, לא ברור לי אם אתה מתכוון לגמירה מחדירה או גמירה ממגע שלך בדגדגן שלה. האם באוננות לבד היא גומרת?! אם כן אזי יש אפשרות להגיע למצב שבו תגמור גם כאשר אתה מאונן אותה. לגבי גמירה מחדירה.....?!! אין לי תשובה חד משמעית לתת לך! 2)לגבי הגדלת איבר המין בשיטת החליבה הערבית סודנית.....לדעתי זב בולשיט...אם תנסה בלי לפגוע באיבר המין שלך וזה יעבוד, דווח לנו !!!! עידן מיליצ'ר

infatuation

New member
להרבה נשים מאוד קשה להגיע

לאורגזמה. יכול להיות שיש משהו מסויים שכן יגרום לה לכך והיא עוד לא גילתה אותו. לבד היא כן מגיעה לאורגזמה? מה גם חשוב שלא תלחץ עליה בנושא, כמה שיותר מתאמצים להגיע לשם ככה זה יותר מתרחק. זה אמור להיות כיף, ומרגיע, לווא דווקא בשביל לגמור, פשוט בשביל להנות. וברגע שזה מציק אין לך מה לנסות להמשיך. אולי הגיע הזמן שאתה תנסה משהו אחר. תנוחה חדשה אולי, שהיא תכוון אותך למה שיותר נעים לה. אולי אוראלי? אולי כשהיא למעלה? אולי כשהיא למטה? אולי כשהיא שולטת ואולי נשלטת... רק היא יכולה לדעת.

היא לא מצליחה לבד

היא ניסתה ולא הצליחה ואני מדבר ללא חדירה רק משחק בדגדגן, כאשר אנו שוכבים אין לה את זה אבל לפי מה שהבנתי אם אין גמירה בדגדגן אין גמירה בחדירה. חברה שלי מאוד רגישה לדגדוגים לפעמים פשוט אי אפשר ליגוע בה בכלל בכל מקום בגוף (גב, רגליים, אפילו נשיקה בלחי מדגדג אותה). יכול להיות שזה בגלל זה?

infatuation

New member
אין קשר

גם לא בין שני סוגי הגמירות. הן לא תלויות אחת בשניה.

למעלה