שתי שאלות...

@@oshra

New member
שתי שאלות...

1. לאן נעלמה "פליסיטי" חשבתי שהיא יצאה לחופשת חגים אבל מאז היא לא חזרה, מה קורה מישהו יודע אם היא תחזור? ומתי? 2. בענייין הלווין אם מתחברים ל-YES קולטים גם את הערוצים שבכבלים? תודה מראש לכל העונים ד"א קוראים לי אושרה ואני חדשה בפורום הזה.

@@oshra

New member
לאף אחד אין תשובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה קורה אין לכם תשובה לאף שאלה?

העונה של פליסיטי הסתיימה. את העונה

החדשה מבטיחים ב"טלעד" לרכוש. הם ישקלו שיבוץ בעתיד. לגבי הלווין: ערוצים 4 5 ו6 מועברים במלואם, ערוץ 3 מועבר ללא הפקות המקור (יצפאן וגיא פינס) שאותם מחליפים ג´יי לנו ופרייז´ר, ערוץ 8 לא משודר בלווין אבל חובבי תרבות מדע ודעת יכולים למצוא נחמה בשלל התחליפים האחרים של הלווין: ערות ההיסטוריה, דיסקאברי המעולה, ערוץ החיים הטובים, נשיונל ג´יאוגרפיק ושני ערוצי דיסקברי החדשים שיעלו בקרוב. את ערוץ 9 הקהילתי לא משדרים בYES אבל במקומו משודר הערוץ הפתוח - ערוץ קהילתי שמשדר קלטות וכתבות שנשלחות ע"י צופי הערוץ.

@@oshra

New member
../images/Emo51.gif

אנחנו מתלבטים בבית על כבלים או לווין מה כדאי? מבחינה כלכלית ומבחינת מס´ ערוצים? אפשר להרכיב חבילת ערוצים שאותם רוצים בלוין או כמו בכבלים הכל חובה?

עידו א

New member
ככה

הלווין לא קולט את כל הערוצים של הכבלים וההפך. עם זאת, ערוצים כמו ערוץ 2 ו-1 כמובן שנמצאים בשניהם, כמו גם עוד ערוצים, למשל ערוצים 3,4,5,6 של הכבלים שנמצאים בשתי החברות(חוץ מתוכניות מקור שנמצאים רק בכבלים לעומת תוכניות בלעדיות שהלווין משדר - בערוץ 3). בסך הכל מבחינת התוכן את צריכה לחשוב מה הם הדברים שאת אוהבת: אילו סדרות, האם את אוהבת סרטים וכו´... מבחינת המחיר בסך הכל YES במעט יותר זולים לעומת כל החברות אבל זה ממש לא הבדל משמעותי, אני ממליץ לך לחשוב על הדברים שאת מצפה שיהיו אצלך על הטלוויזיה. בכל החברות את יכולה לבחור חבילות ערוצים. ע"מ לקבל יותר אינפורמציה על המחירים ועל התוכן-אילו ערוצים יחודיים רק לכבלים ורק ללווין, ומה יש בכל ערוץ, היכנסי לאתר של יס, ולאתר של אחד מחברות הכבלים, תלוי מהי חברת הכבלים שלך. אתר YES

למעלה