שתי שאלות

skooby

New member
שתי שאלות

קודם כל בוקר טוב
יש לי שתי שאלות: 1. כיצד יודעים שהמסר שהתקבל בתקשור אמין ואמיתי? 2. האם ומתי יש צורך לבצע הגנות בעת תקשור או בהעברת אנרגיות לאדם אחר? תודה

yperelman

New member
שתי תשובות

1. אין דרך "הגיונית" לדעת. לתת אמון באינטואיציה זו הדרך. אז איך לסמוך על האינטואיציה בלי לתת לספק לחלחל? פשוט. נסיון: נותנים אמון בתחושות והתשובה שמתבררת בהמשך מחזקת את האמון שלנו באינטואיציה/בקול הפנימי (שתמיד יודע את האמת). עם הזמן, הספקות קטנים והאמון (והאמונה) גדלים. 2. כדאי תמיד לבצע הגנות לפני תקשור וטיפול ע"מ לא "לקחת אליך" (פנימה) את מה שלא שלך. יש כמה הגנות שאני משתמש בהן, אבל זאת שאני משתמש בה בעיקר היא: בשם השם, אלוהי ישראל. מימיני מיכאל, משמאלי גבריאל, מלפני אוריאל מאחורי רפאל ומעל ראשי, שכינת אל. בהצלחה

skooby

New member
תודה רבה על התשובות

איך אתה עושה את ההגנה הזאת? אתה פשוט אומר את המילים? או שאתה מטעטף באור ואש בדמיון?

yperelman

New member
אני שר

יש לזה מנגינה. אבל גם להגיד את המילים ו/או כל דרך אחרת (כמו זאת שהצעת) טובה.

skooby

New member
האם להתעטף באור זה

גם נחשב הגנות? מה העיקרון בהגנות? תודה, מריאלה

yperelman

New member
גם זה נחשב

הגנה בעיניי, היא החיבור לתדר הראשוני שלנו: תדר האהבה של האחד שממנו נוצרנו (כל שנברא נבר באהבה)

yperelman

New member
תוספת קטנה

הכוח השני בעוצמתו, המניע את העולם הוא הפחד. חזקה ממנו היא האהבה.

skooby

New member
נכון ../images/Emo9.gif

תסתכל על המשפט בחתימה שלי, קיבלתי אותו בתקשור

skooby

New member
ותודה על התשובה

אז עכשיו אני יודעת שתמיד עשיתי הגנות רק שלא ידעתי שאני עושה את זה

תוספות משלי

בדרך כלל התשובה הראשונה שמתקבלת, עוד לפני שהמוח התניע, זו התשובה הנכונה בתקשור. הגנות אני לא עושה לפני תקשור, כי אני בדר"כ לא קובעת מתי הוא יתחיל. אני מתגוננת אחרת, בשל חוסר הזיקה לדת - אני מדמיינת שנסגרת מעליי חופה שקופה כמו המגינים של ספינות חלל, שהמרכז מתעורר, וצ'אקרת העין השלישית והכתר מתאוררות. יצא לי די מתוקצר... :-\

skooby

New member
זה די דומה לבועת האור שלי ../images/Emo9.gif

אני עושה אותה בעת מדיטציות, בתקשור ספונטני אי אפשר, כי זה בא ככה, תודה על התוספת

למעלה