בהופעה האחרונה (לפני שלושה ימים הם הופיעו עם שיר אחד. לפי דעתי יש לסולן שלהם אחלה קול, אבל אני לא יכול לתהות על הליריקס שלהם והמוסיקה שלהם היא גם לא בשמיים.
שאתה מהאנשים שאני הכי מעריך כאן ומקווה שתכתוב כאן הרבה...כי יש הרבה מה ללמוד ממך!!! ואל תקשיב לאלה שאומרים שאתה אטום כי אתה אחד האנשים הכי פתוחים שאני מכיר בפורום!!!
מה כל כך בסדר בלהקה שעושה שני צלילים בפרוטי לופס ואז שמה אותם בלופ בשיר, ממציאים מילים על מפלצות מפגרות (יש לי מתכתב גרמני) ושמים דיסטורשן כדי שיחשבו שהם מטאל...נו באמת.
באמת סיפר לי על איזה שי שלהם על נקרופיליה (שמי שלא יודע מזה עדיף ככה...) המוזיקה חביבה אבל הגרמנית פשוט רעה זה פשוט עושה לי תמונות מסרטי שואה הצליל הזה של הגרמנית כלכך צורם
גם אני לא יכולתי לשמוע את הסולן של רמשטיין...או ביתלחם...או להקה אחרת ששרה בגרמנית....אבל אחר כך התרגלתי לזה...וזה כבר לא נשמע כזה דבילי...בכל מקרה אני כבר לא ממש שומע את רובן עכשיו... בכל מקרה...אם ממש אוהבים את המוזיקה אפשר להתרגל לקול של הסולן...
דורנינרייץ´ או איך שלא כותבים את זה ששרים בגרמנית וזה באמת דיי הורס אבל המוזיקה מעולה בית לחם בכלל מעולים אז ככה שישירו ברוסית מצידי הם עדיין טובים ולבורזום יש גם כמה שירים בשפה הזאת שהוא מדבר ובכל זאת הם טובים *DUNKELHEIT!!! ובכלל כל השירים הראשונים של דימו הם בנורווגית או מה שזה לא יהייה לא נורא מחר עוד יום.....