שתי שאלות

Nightwish-boy

New member
שתי שאלות

היי, יש לי שתי שאלות ומי שיוכל לענות לי, יהיה מאוד נחמד מצידו. שאלה ראשונה: פיזית, האם חלום צלול יכול לפגוע במוח? כי בזמן חלימה המוח מעבד נתונים מחיי היום יום, האם יש סכנה שהעיבוד הזה יפגע בעקבות חלום צלול? שאלה שניה: יש לי כישרון מיוחד בחלום צלול. כאשר אני שואל בחלום אם זה אכן חלום, אז עונה לי קול בס נמוך ומפחיד שזה חלום (לדעתי אם אלוהים היה בוחר קול, זה היה הקול הזה) זה מאוד עוזר לזהות, אבל הבעיה היא שהקול הזה מאוד מאוד מפחיד ויכול להכניס ללחץ ולמנוע צלילות. איך אני מחליש אותו? הצלחתי לשלוט בו רק פעם אחת ולגרום לו להיות חלש וברור יותר ולומר מה שאני רוצה, אבל אני לא ממש יודע איך. למישהו יש מושג? תודה Dor "phoenix" Zach

efrat120

New member
רעיון

תנסה לדמיין כאילו הקול בוקע מתוך רדיו, ואז תסגור את הווליום.

Nightwish-boy

New member
מעניין... אבל יש בעיה

הקול הזה בא לפני שאני נכנס לצלילות. למעשה, באמצעותו אני מגלה אם אני בחלום או לא. על אף שזה מפחיד זה מאוד מאוד יעיל. ככה שקצת קשה ליצור רדיו שאתה לא יודע שאתה בעצם בחלום... אפשר לחפש אולי... תודה בכל מקרה Dor "phoenix" Zach

Nightwish-boy

New member
אממ שכחתי גם לשאול

אם "אפקט הקול" שיש לי מוכר? ואיך לעזאזל המוח יוצר אנשים שאתה בכלל לא מכיר, שבחלום הופכים להיות החברים הכי הכי טובים שלך?

efrat120

New member
אני חושבת ש-

המוח יכול למצוא אנשים שדמיינת כשקראת ספר, או שראית סתם יום אחד בגיל 3 וחצי בדרך לגן יוכבת, ולדעתי אפילו לחבר את הפה של הכינה נחמה יחד עם הפרצוף של קופיקו.....זה באמת מפחיד......

llllllllll

New member
אומרים יוכבד! יוכבד!!!!!

ולכינה נחמה אין פה, יש לה כזה עיגול במקום..

למעלה