שתי שאלות...

שתי שאלות...

א. מתי יהיו התוצאות של הטריוויה? ב. כשיכריזו על הזוכה... תהיה מסיבה עם מתנות?! (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) אני מכירה את טאקי... היא צולפת נעליים על הקיר .. למה? (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

טאKילה

New member
קודמקול תסטימי....

יש שם אחלה מתמודדים, הטריוויה לא הסתימה, אז תרגעי בובע

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כפררררררררררעעעעעעעעעע ...אני מתה עלייך...
תגידי לפסי שלא תכעס עליי... נראה לי שהיא כועסת....

לוקחתיתתתתתתתתתתתתתת...

אהלן כפרה... מי כועס ?????????? מה כועס????????? תני נשיקה ושקט... געגעתי לך המון...

בצדק אחותי....

הנעדרת הלאומית שלי.. בהזדמנות שאראה אותך.... אני חייבת להראות לך מגף חדש שקניתי.. (חחחחחחחחחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מבינה שאני אראה אותו ממש מקרוב.. אולי אני גם ארגיש את העקב כזה? תדעי לי שהיום לא היה לי חופש כמו תמיד... היום עבדתי עד 1 בצהריים וחזרתי גמורית החורש...דווקא הפעם יש לי סיבה ולא סתם תרוץ...

אצלי ....

זה עובר רק במקרה של אישור וחתימה... (חולה עליך לוקחתית...) נ.ב מגף קאמל עם שפיץ שחבל על הזמן... (חחחחחחחחחחחח) אל תבהלי מהצחוק.. אני סתם בהתקפה רגילה..

בגלל זה אני באה רק בסופשבוע...

סתאםםםםםםםםםםם עוד תירוץ מעפן....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לצחוק כאן ...לא כמו בצ'אט שאנחנו תמיד עפות...

אנדי 43

New member
השאלה לא מתי יהיו התוצאות ....

יותר מעניין אם כדאי להניע את ה..
עם ה..
בגשם הזה? הרי רק עכשיו סיימת עם הנקיונות והמים ..אז ממליץ לקחת את המתנה .. פסי את אומרת שלמתנה של טאקילה היום מצורף מכתב ובו היא מספרת איפה החביאה את העוגיות?

אנדי... תניע...

נראה לי שיש מצב.... אומנם אחלה מתמודדים אבל!!!!!!!!!! (כל יום חמישי אותו סרט חחחחחחחחחחחחחחח) טאקי חייבת לנו סיפור... איפה העוגיות?!

אנדי 43

New member
פסיייייייי ידוע מי המנצחת .....

בכל זאת להניע את הרכב?לא מעדיפה שנחגוג בבית תרבות של הפורום? עם ריקודים שתייה ,אמת או חובה ,ובלאגניםםםםםםםםםםםםםם

רגע .. רגע....

אסור להתלהב לפני הזמן .....לא בטוח שאני לוקחת...(עשיתי מזה אירוויזיון חחחחחחחחחחחחחח) נחכה להכרזה... רק אז נתכנן... (חחחחחחחחחח לפי טאקי.. אני במקום התשיעי)

אנדי 43

New member
פסייייייי אייך שאני מכיר אותך לא

משנה המקום העיקר המתנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רבותיי... הוא מכיר אותי! הרגת אותי אנדי.... (זה נכון חחחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה