שתי שאלות

שני.ב

New member
שתי שאלות

1. איך יוצרים אפקט של bevel and emboss בפלאש? 2. עשיתי כפתור בפוטושופ, איך אני מעבירה אותו לפלאש?

naatz

New member
זה נמצא בהגדרות הסגנון של השכבה.

הכפתור עצמו מסומן בf עם עיגול. יפתח תפריט (פופ-אפ שכזה) ובו תבחרי ביבל ואמבוס. יום טוב, naatz

sagi.exe

New member
אני לא מבין אבל.......

נראה לי שהבחור כאן מצא כבר את פלאש 7 או שהוא לא מדבר לכיוון. אז ככה - פלאש היא תוכנה וקטורית ולכן אין לה פונקציות עיבוד תמונה כמו לפוטושופ. אפשר לעשות שני דברים : 1 להכין בפוטושופ את שני המצבים. מצב לפני לחיצה מצב אחרי לחיצה. את שתי התמונות לייבא לתוך הפלאש, ובהגדרות של הכפתור לשים במצב UP OVER את התמונה של הכפתור לפני לחיצה ובמצב DOWN את התמונה שאחרי הלחיצה. 2 הכנתי לך כפתור קטן בפלאש עם לחיצה ב"כאילו " .

naatz

New member
טעות שלי. חשבתי שהשאלה התייחסה

לפוטושופ.

שני.כ

New member
תודה לכולם! אבל עוד שאלה ../images/Emo13.gif

כל הזמן אומרים לי שלא כדאי להביא תמונות ערוכות בפוטושופ לפלאש בגלל בעית משקל אז איך זה שכל האתרים מלאים בתמונות?

naatz

New member
הרעיון הוא להביא כמה שפחות

אובייקטים לא ווקטוריים, כדי לשמור על הגודל של הקובץ. בד"כ תדאגי להכניס רק תמונות שלא תוכלי להסתדר בלעדיהן, ושאין להן תחליף וקטורי (או שלא תצליחי ליצור אפקט דומה בפלאש עצמה). ולחלק מהאתרים פשוט לא אכפת.
יום טוב, naatz

naatz

New member
הרעיון הוא להשתמש בכמה שפחות

אובייקטים לא ווקטוריים, כדי לשמור על הגודל של הקובץ. בד"כ תדאגי להכניס רק תמונות שלא תוכלי להסתדר בלעדיהן, ושאין להן תחליף וקטורי (או שלא תצליחי ליצור אפקט דומה בפלאש עצמה). ולחלק מהאתרים פשוט לא אכפת.
יום טוב, naatz

למעלה